Снимки показаха мизерията от затвора в Пазарджик (видео)

Кадрите бяха разпространени от Българското затворническо сдружение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жив да си умираш от мизерия дори да работиш, в затвора унижения и мизерия.Спасението е да бягаме,умирамееееееееееееее

Каквото за обитателите на затвора, такова и за останалите българи! Какво си мислите? Че останалите българи живеят в по-човешки условия ли?

само да попитам в затвора на курорт ли се влиза или за наказание????????????????

За поправка и превъзпитание, но едва ли плоската ти кратуна ще го побере...

Нормалните и честните българи живеят в по-голяма мизерия.... а бандитите искат 7 звезден хотел.

В цял свят се грижат в такива дни за съдбата на сираците, възрастните, болните... А вий? Вий сте идиоти.

Ако имаше смъртна присъда за убийците на пенсионери, сега живот щяха да си живеят в затвора!!!

А тези затворници какво очакват? Да не са на почивка и очакват хотелски килии. Какво ги тарантутят там, да работят безплатно в полза на държавата и обществото!!!

Защо стоиш тука?? Да се дразниш с нас нормалните българи? Бягай в Русия да си си добре.

ами тогава защо се реве че нямало условия,а ти си прибери гънката че без нея падаш

Кой за каквото е заслужил. Желая на всички нормални и добри българи Нова още по-успешна година, здраве и късмет.

Е?!?! В такъв лукс бяхме когато служехме в казармата и защитавахме комунизма...а някой пик льовци които даже ден не са били в казарма ще ми разправят каква армия сме имали преди 89г

Ми то си е съвсем по европейски вече 30 години...

Хе-хе.

И това го казва Щерев от гей парада...

Аз такава мизерия в казарма не съм виждал! Та то постоянно в казармата се търка, бърше и мете, ти в коя казарма си бил?

PEYTSCH

Хъм...Повечето затворници са живели в по-лоши условия на свобода...И не са се хранели три пъти дневно...И плазмата на снимката вдясно е ...ужас....

затова трябва трудови лагери не ние да ги храним тия изедници

Кое пречи на обитателите да ремонтират помещенията? 100 помещения х 7 дена ремонт на всяко / 365 = 2 години (при условие, че има само едно оборотно помещение)

репортажи за психиятрий в страната 90-те.

Идеално е за престъпници.

....По селата в северозапада мизерията е още по- голяма.....а за левите меки китки с едноклетъчни червени мозъчета да знаят че в кашимерията в Момчилград мизеришята беше още по голяма!!!

сбърках правописа.

зенитчик съм обучен да сваля американски самолети с ЗРК Стрела 2м....А сега бих сваля руски самолети..Момчета истина ви казвам на такива легла спяхме 2г

мисъл на човек е - нали е за затворници - да, но я си представете, че изнасилят дъщеря ви и се наложи да отмъстите, съответно излежите (от ПТП също никой не е застрахован) - тогава друга песен ще пеете

НАТО и ЕС - Слава!

Че да не са на спа хотел, в пандиза са. Да са му мислили преди да попаднат там.

за там застраховани няма - друга песен ще пееш ако ти опре до главата

Мизерията в БГ затворите по нищо не се различава от мизерията в северо западна България.По ТВ показаха мизерията на един български пенсионер обиран пет пъти от цигани,който нямаше пари за хляб.70% от малките и средни села и градчета са запустяли и къщите разбити и ограбени ,като след война.Разликата между мизерията на затворниците и свободните бедни и ограбени българи е в това,че затворниците имат редовно три хранения на ден , а мизерстващите българи гладуват редовно.Явно управляващита глутница не гледа ТВ и показваната мизерия от разследващите журналисти.

Искам, бате, да съм тиган! Гъз@т на топло, корема пълен и жената те държи за дръжката.... Пазатджишкият е пълен с измекяри, влезли да изкарат зимата на топло, с 3- разов порцион. Иначе- глад, студ и мизерия!

Със сигурност там лежат и убийци... В гробищата едва ли е по-комфортно...

Много си тъп бе - идеята на затвора е да държи хората далеч от другите навън - не да ги държи в мръсотия. Отделно че там са само кокошкари е друг въпрос.

Не че ме интересуваа в какви условия живеят затворниците те са си го заслужили....яд ме е че за всяко нещо ни лъжат ,нали кака Цецка каза че затворите са ни на европейско ниво и са ремонтирани май само парите са усвоени.

лошо да с еобърне внимание и на това , но чак толкова да се вдига гюрюлтия за сметка на милиони други , които тънат от години в още по-голяма мизерия , си е чиста проба безочливо нахалство !

Ми да им го направят с петзвездно оборудване на мангалите че да не им липсва нищо като влезнат вътре. И това е много. Мислиш много преди да решиш да газиш лука иначе в панделата няма пет звезди има мизерия и така трябва. Евала на шефа на затвора.

"ДА СЕ ОБЪРНЕ" !

Уж,за Пазарджик става дума,а се сещайте за Иванчева...смешници!

ЗАПАДНАЛА !

Е И ???? НЯКОЙ ГИ Е ВИКАЛ ТАМ ИЛИ ????

Не се базикайте с тези работи, защото всеки в един момент може да се озове в затвора.Никой не е застрахован от това.Не искам да споменавам случаи, з да не предизвиквам съдбата, но ако си лишен от свобода, това не значи, че трябва да живееш като животно в този период.За различните престъпления си има различни режими, но никой не бива да бъде лишаван от нормални хигиенни потребности.Може храната да е по-проста, да си ограничен с придвижване и право на гласуване, но битовите условия трябва да са нормални, в смисъл със съвремените норми в Евросъюза.На всеки е ясно, че тези които работят в системата за изтърпяване на наказания, имам предвид началници на затвори и администрация, са си далавераджии от класа, и това за тях си е бизнес и печалба, но защо трябва да превръщаш в животно някой неволно извършил ПТП със жертви или като Йордан Опиц ш ботурясъл крадеца.У нас всичко е простащина.Като си лишен от свобода, дай да живееш в лайна.Ебаси и псерковската държава.

Ти да не си нEкоя учителка по български в началното училище? Т'ва ли ти е мисията в живота - да оправяш правописни грешки, А?

... Още по-добре се сетете за екс-кандидатката за Президент , дето ги плещи едни ... голееееми глупости !

Нали все ревете,че нямало работа за затворниците?давайте им тухли,хоросан,арматура, боя на завиодски цени. 2 строителни техници да ги командват и да почват!И по една пранга,да не се опитват да бягат!Норми и бачкане по 10 часа на ден!Ако не си изпълни нормата -не му се зачите трудоденя!КОйто не иска -стоене на студено и по един комат сух хляб и това е!За криминалните става дума -да се превъзпитат...Още 2 затвора ще ви построят без пари....

жената на Резидента!

всъщност, циганята от затвор не ги е страх, просто защото така си живеят в копторите си и единственото, което се променя за тях е, че няколко месеца не могат да вилнеят, да крадат и насилват, което сигурно ги измъчва, но имат храна и топло. храна и топло от данъците на жертвите им... щатските затвори изглеждат много по-добре. но в щатските затвори тамошните орки не лежат диван-чапраз, а бачкат! но на продажните нпо-та им е много по-лесно да рИват за условията, а не за това, че орките безделничат в затвора...

Що никои не коментира колко евро пари отпуснатиза ремоннти иреахабилитация на затворите се изкрадаха .например питаите лолко апартаммента и къщи купи директора на старозагоркия затвор..с пари отпуснати за ланализация..сега е от недосегаемите...апък.да го духат беднните

Има хора на свобода които живеят в същите условия, само дето нямат пари изобщо за топло, топла вода и 3 пъти храна на ден.

: Грешката си я оправих сам, допуснах я в бързината при писането на коментара ! Малко нелепо се получи , та затова го дадох в кавички ... правилното !

Затруднявате ни. Как да изберем човек на годината като са толкова много?

Стига глупости. Щом си там, значи не е случайно. Целта ти трябва да е, никога да не попадаш там, а не да мислиш какви трябва да са условията там, защото можело да ти се случи да попаднеш там. Изобщо не ме интересуват условията на затворите. Итересуваме защо хората които са за тях, продължава да им се води статистика, какво са направили и да са на свобода, правейки още повече проблеми.