Пуснаха снимка на възстановеното лице на атентатора

С помощта на модерни технологии и на базата на наличните до момента данни е възстановено лицето на атентатора самоубиец, извършил терористичния акт на летището в Бургас, съобщиха от пресцентъра на МВР. Тя вече е изпратена до партньорските служби, обяви вътрешният министър Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Пуснаха снимка на възстановеното лице на атентатора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това е микс от ал пачино и никълъс кеидж. голям симпатяга с благ поглед и евреиски вид, хаиде стига сте ни залъгвали. нали вече видяхме снимката от личната карта или това е живият??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

..опитах се да изчета целия форум,но не можах...толкова глупост изписана по повод на атентат с жертви !!Дано никога не ви се случи да го преживеете лично!

А на мен ми прилича на майка ти само дето е без брада и мустаци

Абе не ви ли прилича на Рос от "Приятели"!!! Същия е мамка му!!! И Рос беше еврейн!!!

Абе аз се чудя тоя събирателен образ на кой ми прилича, обвиних двама коуеги(единият с веждите, другият с овала на лицето) НО ТИ СИ ПРАВ!!! НЕКОЙ Е ГЛЕДАЛ СЕРИАЛА ПРЕДИ ДА ДАВА ПОКАЗАНИЯ!!!!!!!!

Това е Ал Пачино на младини:)), да не се бърка с Ал Гайда:))

Вярно ли е, че в деня когато гръмнаха кулите ъф Америка в тях не е имало нито един еврей?? Само питам. Може и да не е така.

3-7-20-27- последно,кoлко дена е пребивавал в бг ,а кажи цецо пъпеша,шибани некадърници.затова все не са ви достатъчи доказателствата и срс- тата.събрали сте се от кол и въже,милиционер-физкултурник,мутра-милиционер,физкултурник мутра.

тук си прав - добре познатата шуробаджанащина от тошово време бесилки трябват!!!!

Тоя прилича на 100% евреин.Защо не кажат от каква раса е според ДНК експертизата и на какъв език са спорили преди да гръмне бомбата?

"Трите килограма тротил са били на гърба на камикадзето, посочи министърът" Този наш министър ЦЦ дали има на идея какво биха направили 3кг тротил?

трудно е да се каже на открито гръмнати какво биха направили. може и 20 да са били, може и два. за да се отговори точно би следвало да се направи следствен експеримент със същото разположение и свойства на всички прегради(тялото на терориста, други тела, автобусите и колите в близост) Макар че пораженията на хаасвалта от гръмналата на метър от него бомба(ако е верно това) би дал доста точна оценка на мощността. По интересно е какъв е експлозива и от къде е. От една година нататък имаше май конвенция всеки производител на експлозиви да добавя идентифициращи добавки на производителя - нещо като МАК-адресите ...

Не знам виновни ли са евреите, но поне са народ от мъжкари, които успява да оцелява в морето от араби и други чаршафосани. Имат дух, имат цел...Какво имаме ние? Анонимен форум...

имаме мъдрост и човешки ценности(признавам, в самоубийствена доза!) - ти какво искаш - да фанем мотиките и да пръснем черепите на депутатите ли?

Със скромните-ми възможности успях да осигуря Клубът на Дървосекачите/ON24. Глобална връзка в реално време. Има си всичките му там фейсбуци, линкдини, туитъри, динамичен чат. За един час всеки ден в седем вечер наше време. И с архив, поддържан до два-три месеца. Всеки е добре дошъл! -------- ЕГНта не са нужни, нито някой ще Ви/ви се обажда по/на ЕГНто. Просто едно простичко нещице за 21 век. За Комуникация между Хора.

но като чета по-долу действително се смея от сърце. То смехът бил полезен. Да са го издирили по-скоро и да го пъхнат зад решетките. Ама той е доказано мъртав и са го събрали в няколко чмувала. Голямо постижение е този портрет, само че няма нищо общо с предишния.

Ще ми се всеки терорист камикадзе, да бъде посъбран ( останки - глави и крайници) и погребан....след покръстване във вярата на убитите от него хора и погребение според тази вяра! Така техния Бог ще го съди... Тук имаме глава и т.н. - да си викнат равина ,да го покръсти и т.н. - това вече е ад зажтях

Я , как прилича на комшията от третият етаж , от три дни само чалга бичи не можем да спим

Писна ми да чета коментара на разни промити мюсюлмански мозъци. Еврейте сами били гръмнали своите. Това могат да го измислят само болни мозъци като мюсюлманите, коите забулват жените си в 21 век, за които жените и децата нямат никаква стойност, абе ценностна система от 15 век. То те ако нямаха петрол и до сега щяха да бродят с камилите из пустините и да се къпят като завали дъжд. Последният атентат в България е извършен от турци и никой не може да докаже противното и тогава бяха убити и деца. Та е вярно, че мюсюлманите са диваци и щом си християнин са готови да те очистят без значение от какво народност си. Господ да пази България, да не вземат да избият и българи. То вече един убиха, лека му пръст. Но манипулацията им е огромна. След 10 септември, когато взривиха кулите, един мой колега турчин ми обясни, че американците сами са си взривили кулита, за да се започне война с Ирак. Сега подобни манипулатори пишат във форума, че израелците са си ебили съгражданите. Продължават с опитите за промиване на мозъците на не дотам грамотните българи. Срамота е да им се вярва.

Я кажи нещо и за 11-ти септември....

Ако ти убият на тебе нокой близък човек в атентат, ако ти убият детето, жената, брата...Дали ще ти е пак такъв смях... и Как ли ще станеш за смях пред целия свят. Говедо!

Глупости... На кой му пука за смешната БГ ексмилиция и за още по-смешните и нелепи Бг журмалистчета...

И ЕВРЕИТЕ И АРАБИТЕ СА МИ ЕДНАКВО МИЛИ. И ЕДНАКВО ПРОТИВНИ. ВСЪЩНОСТ, САМО БЪЛГАРИТЕ СА МИ МИЛИ БЕЗ ДА ИМА СЕРИОЗНА ПРИЧИНА..., ОСОБЕНО КАТО ЧЕТА МНОГОТО ТАЛИБАНСКИ КОМЕ(У)НТАРИ ТУК. ЗНАМ, ЧЕ ГИ ПИШАТ КОМПЛЕКСИРАНИ КОМУНДЕТА, ИЗОСТАНАЛИ В МИСЛЕНЕТО С ПОНЕ ВЕК... НО И ТЕ СЕ ВОДЯТ БЪЛГАРИ ВСЕ ПАК. А И СА МНОООГО КРЕСЛИВИ И ДОСАДНИ...

В една група се, брато! За арабеските няма разлика между тебе и еврекчетата. Разбери го най сетне и да Ти уври тиквоча, да да ти просветне... От арабин милост да не чакаш. Щом си гяур, няма нищо лошо в тва да ти тегли куршума или бомбата...на него си ми на кяр пред Аллаха..

Прилича на Митьо Очите, но с коса!

И много по-хубав. Дет се вика да ти е кеф да те тероризира. Само дето хич не прилича на първия "атентатор".

Турция е най-вероятният автор на атентата в Бургас Само турската агентура има нужната шпионска мрежа, за да спретне иранска терористична постановка в България. За Дамаск, Техеран, Бейрут подобна провокация е самоубийствена, а евреите са в немилост пред Обама. Но Ердоган отдавна не крие, че търси повод за война срещу Сирия, свидетелство за което е провокацията със самолета F-4 на 22 юни. Магдалена ТАШЕВА, вестник Атака Браво Маги, браво Ташакова, ти си гений на имагинерната мисъл:)))

гений гений ама фаща дикиш - еее препечатил си го и тук! аз от началото заложих на туркия - сиви вълци, бели вълци, черни лисици, депесета, мепесета - това показва справката в нашата история и фаща дикиш:))))))))

справката от "вашата" история показва, че терористичните атентати в империята са вършени от ... хм, не от турци:(

избила рибата.

сама по себе си "партньорска служба":)))

Абе защо са прогонили Юдейте от тяхните земи,този да дойде да изгони и нашите роми.

Пак циганите ви виновни......... Научи се да пишеш правилно на български, пък после искай друго :)

ЦъЦъ пак се изрепчи - Камикадзето носел раницата на гърба си????!!! Нали професорката, която прави аутопсията на взривения "терорист" е категорична, че раницата е била отпред!!! И още нещо - възникнала кавга между "терориста" и двама мъже - а защо свидетелите не уточняват на какъв език се е водил спора помежду им, а?! Няма никакво съмнение, че представителят на Иран в ООН е прав, като обвини Израел в организация на терористичния акт и убийството на свои граждани!

Типична еврейска физиономия

Аз пък мисля, че много прилича на българче... Очите му като от картините на Майстора

ами баце ако му правиш фоторобот в КЕТАЙ ще ти прилича на КЕТАЙЧЕ !

и носа, само този гел е малко вповече

Тоя ми прилича на Първанов, абе кАмунист некакъв требва да е.

Територията на днешен Израел още от дълбока древност се казва Юдея. Това, че на мястото на прогонените евреи са се настанили арабески, без никой да ги кани, както в България са се населили турци, юруци, татари си е техен проблем. Това е територия на Евреите, и на който не му харесва да си ходи. Точка по върпоса.

да така е, но не съвсем, преди територията е била на филистимците, днешните палестинци ...

да бе, то и македонците казват че били абсолютно същите македонци като преди 2500 г, ама нещо ме съмнява да сa:))

Наистина си любител, но доброто във всичко това е, че има хора, които са учили история и ти разясняват въпроса с правото на палестинците да живеят на собствената си земя! Чети повече, за да знаеш!

ти като си толкова запознат с историята може ли да ми кажеш кога и къде е имало палестинска държава, царство, халифат и т.н.? ами то се оказва че нямало... римляните сложили името Палестина на разни еврейски области след като ги покорили и сега се оказва че имало и "палестинци"... че то тогава днес би трябвало да има панонийци, битинци, мизийци - разбира се и "македонци"!! - и какви ли не още ако се придържаме към имената на римските провинции

хахаха евреите са я напуснали и са се ПРЕДАЛИ САМИ В РОБСТВО на Египет. Когато са се завърнали, хора по-малко мрънкащи, вече са били заели изоставените земи :) сори бате - никой не ви е виновен! а и това номадство по държавите които просперират с една едничка цел - на баницата мекото и на живота лекото - виждаш докъде води през вековете. М/у другото очаквам следващите гонения да са в Щатите

Ами, могат хората, ядат си баницата. Яж си я и ти. Ако ти изнася. Ходи и тио по света... Никой никого днес не е спрял...

Бай Шимон преди атентата знаеше кое атентатора и че Иран е замесен.Точка .Стига сте спорели,търсили .Прочетете протоколите на Ционските мъдреци .ЮДЕЙСКАТА АРИСТОКРАЦИЯ Е НАЧЕЛО НА ВСИЧКИ ИНИЦИАТИВИ.ЧРЕЗ ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ВОЙНИ ЮДЕИТЕ ДЪРЖАТ В РЪКА НАРОДИТЕ.ЮДЕИТЕ ВЛАДЕЯТ НАЙ-ВАЖНИЯ ФАКТОР НА ОБЩЕСТВЕНАТА МИСЪЛ ПЕЧАТА.Ах само веднъж да падне Сирия и тоз Иран ,и тоз Иран...........Хайде останете си с здраве....

Аман от болни мозъци с желание да налагат своята лъжлива теория.А може би света лежи на една костенурка на гърба на 4 слона...Блажени са верующите!!!

същият ли е ,дето ни го показват дни наред как се разхожда уж нервно из аерогарата?И за какво ни е да го гледаме-не трябва ли службите да си го търсят в базите данни ,ами граждани да звънят,че са го уж видели?

Някой ден историята ще отрази истината. Евреите в световен мащаб извършват геноцид над населението на арабският полуостров. Палестина, Ливан, Ирак, Сирия, Египет - къде ли още не са проливали кръв ?

Всички иракчани,сириици,пакистанци,палестинци,иранци египтяни и всякаква друга сган искате да избивате невинни еврей,българи,канадци,руснаци,шведи,германци,французи,италянци,македонци,но това не ви го натякваме постооянно нали.Писнаха ми арабските ви измислици!!!

Аз пък виждам друго във форума - че все се намира някой измекяр да обвини евреите за цялото нещастие в света. Не забелязвам евреи да се опитват да разделят българите. Но да, колко съм глупав, те внедрени евреи говрят срещу себе си с цел да разеденят българите. И след това да изкупят на безценица Слънчев бряг и да си ходят безплатно по казината там ;-)

..на дебила Цветанов преди 25 г.

ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ И ТИ СИ ТОЗИ ЕВРЕИН, НА КОЙТО МУ ПРИПИСВАТ ВСИЧКО /ЩОМ СИ ОТ БУЛГАРИСТАН Е СИГУРНО/

Виждам какви глупави коментари сте написали,но това е доста сериозен случай.Този човек не е добре психически нуждае се от помощ.Всяко пръстепление се наказва.Дано полицията да го намери по-скоро,за да го видим зад рашетките.

случайно минаваше през държавата и случайно видя снимката и случайно взе та написа коментар? Боже, Божееее събери си вересиите Боже ...

атентаторът е мъртъв.

Ето го отговора на задачата който мъчи 15 ден служби и полиция. Да се намерят остатъците от взривения терорист и да ги видим зад решетките тези останки, пръснати из 130 чувала.

И вие сте доста сериозен случай:-)

АВЕ ВИЕ КАТО ДА НЕ СТЕ БЪЛГАРИ БАСИ - човеко се майтапи с този добре познат дебелашки балкански черен хумор, който е неразбираем за демократичните общества:) само че не балканците избиха евреите, нали - тяхното е по-нечовешко

Хахахаха, колко нелепо модерират коментарите, че е типичен евреин. Дир.бг, много сте зле!

А ти си типичен фашист.

Искам възмездие насочено срещу тези, които вдъхновяват, проповядват и спонсорират мюсюлманите да вършат такива грозни неща.

Аре бе, и кой си ти?

Най-добре е да се даде тази снимка на съпругата на единия от убитите. Тя го е видяла със сигурности ще може да го познае или да каже, че не е той. Нали е имало скандал секунди преди да го взривят?!

Браво това е идея,ако вече не са се сетили,дано да прочетат Вашият коментар!

Да бе, те МОСАД само седят и чакат да им падне някоя гениална идея от графоманите на Дир.бг...Че те мозък си немат горките... Ако чакат тук на вас... Държавата Истраел арабеските отдавна да са я излискали в морето...

Правилно, но има и други неща- знае се , че евреите са обучени как да се пазят, имало е и служител, натоварен да ги пази, нашата екскурзоводка също е инструктирана - та възниква въпроса: как така са го допуснали толкова близо да автобуса ако не са го познавали.Израелците си прибраха туристите, нашите скриха екскурзоводката и никой не отговаря на подобни въпроси.Което значи , че вече всичко се знае.И което значи, че ще бъдем излъгани за пореден път.

никога няма да получиш отговор:)

Да ,наистина,как до сега не се появи тази ескурзоводка?Защо не направиха веднъж интервю с нея?

Стана, защото майор Деянов и капитан Бомбов бяха на партийно събрание от новата учебно-политическа година, на което ги запознаваха с актуални въпроси от международното положение, новите методи за борба с империалистическата реакция и напредъка на развитото социалистическо общество по пътя му към светлото бъдеще на завършения и построен герберизъм.

Наистина си любител, но доброто във всичко това е, че има хора, които са учили история и ти разясняват въпроса с правото на палестинците да живеят на собствената си земя! Чети повече, за да знаеш!

Цвинокио пак изобретил топлата вода и колелото едновременно ...голем смех

Моля да кажат кройката на ризата и производителя, защото така разбираме само цвета, а това би могло да бъде летния хит за остатъка от сезона.

Знае ли някой, колко струва на данъкоплатците тази снимка? Министърът обяви ли цената й?

А ако убиеца е убил някой твой близък,дали пак ще питаш за цената????

Драга Ивета, има места където може да се види колко струват службите данъкоплатците, а по телевизията ни показаха крайния резултат от работата им. Не мисля, че със 100 милиона за СРС, това е нужния резултат. За да се плати на правителството, тоест и на службите, има гладуващи и недолекувани хора. Не ти ли е жал за тези хора при тази цена и при този резултат?

Ивета, моите близки не участват в окупаторски войни. Виж в Wikipedia колко войни са водили от 1948 г. досега. Моите близки не убиват, защото се смятат за богоизбрани. 1948 - Арабско-израелска война 1956 - Суецка криза 1967 - Шестдневна война (1967) 1967-1970 - Войната на изтощение 1973 - Война от Йом Кипур 1978 - Операция Литани 1982 - Израелско-ливански конфликт - създаване на Хизбула 1982-2000 - Конфликт в Южен Ливан 1987-1991 - Първа интифада - създаване на Хамас 1994 - Палестинска автономия 2000 - Интифада ал-Акса 2006 - Израелско-ливанска война 2008-2009 - Война в Газа (2008-2009) Насилието винаги поражда насилие. Не им съчувствам по никакъв начин. При толкова необосновани военни действия от тяхна страна - кой е убиеца ?

По-добре сега да струва пари,отколкото после да струва живота на някого!Капиш!

Вече струва пари, но струва и животи и международен смях и критики струва като допълнение към парите и жертвите.

това лице и врат не ми съответстват на този на видеото - сори Цецка, ако те обидих...

Този човек е от младежкото движение на ГЕРБ! ГЕРБ е новото лице на БКП и всички са деца и внуци на комунисти, които са палили и взривявали църкви навремето и СЕГА!

Разгледах внимателно снимката и съм на мнение, че това е офицер от САВАК, защото защото има две очи. Бил е внедрен в Хизбула,защото олисялото по челото в дясно, е по-голямо от това в ляво. Пребивавал е повече от 1 ден у нас, макар, че може и да не е, защото кожата му е зачервена от слънцето, а може да е от фотошопа. Явно е говорил и руски и американски, защото това личи по гримасата на устните му. По-късно, когато се публикува и снимка с остатъците от третата му ръка, ще се разбере дали е женен от наличието и ли не на брачна халка.

Да не забравяме да уточним, че ДНК-то от останките съответства на 100% със снимката!

95%, ако трябва да бъдем точни. Останалите 5% още летят по трасето, но бдителните които ни пазят, ще ги хванат и тях, както се пее в песните на популярен сред възрастните дами, наш естраден певец.

Браво поздравления за труда ви !Много е трудно и само ,който си няма понятие как се постига това говори наизуст!Още веднъж моите поздравления!

всъщност лесно се постига - "... нощта ражда и мъртва утроба вековната злоба на роба..." ;)

Не стига че е трудно, ами се иска глава, компютър, малко дете в час по информатика и много, много въображение.

все неща изклюююючително далечни на фикултурника...))))

Да добавя и не лицеприятна работа ,защото преди да се седне на компютъра ,някой е свършил мръсната работа,да се рови в останки,да се наслагват кости ,да се сейфа и чак тогава вече останалото..........

Щом като Цветанов твърди,че снимката на атентатора е достоверна 95 до 100 %,значи го познава ,а не иска да каже кой е и къде са били заедно.

Хора са загинали, този също може да е жертва. Няма място за смях. Тъжно и трагично е. Но, не е изключено от МВР да съобщят, че са открили ... камикадзето.