МВР пусна снимки на 57 издирвани престъпници

МВР публикува снимките на 57 осъдени престъпници, укриващи се от правосъдието. Фотосите бяха пуснати на официалния профил на СДВР във Фейсбук.

Обратно в новината

Коментари - МВР пусна снимки на 57 издирвани престъпници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сикаджийската измет,защо не е пусмата за издирване?

Полицията няма ли официален сайт, за да публикува информацията там. Стига с тези потебителски сайтове.

… но в кавички. Никой не е длъжен да ползва Facebook! Това е сайт за тийнейджъри по мислене! Сайт създаден с тънки цели от чужда държава, съхраняващ информацията си в чужди сървъри и правещ с нея каквото си пожелае. Не се брои за публикация! Подходете по-отговорно към въпроса.

Абе мое ли да сме толкоз грозни туй българите бе? У да ви е*а у грозниците прости.

Най-често показваната снимка е тази на Боко

И всичките "бели българи", мила моя майно льо. Кой от кой по- бял.

По добре да направят календар и да го подарят по границата/митниците:)

Чудесна идея! Браво!

Борисов още ли не са го намерили????

Съдебната система да ги направи на календар и да си гледка сладко.

Попитай те съдебната система къде са.Маджо Галев и другите.......към студените досиета ли станаха.Всичко смърди на мафия.

Боже Господи .. какво ми ги давате тези дребни риби .. Боко по Тв то го дават по цял ден ...целия народ го знае че погуби България и пак нищо ....

Тези ли опоскаха държавата? Няма ни един политик нито "бизнесмен" или "меринджей"? А нъ съ нъ!

няма ли по-ясни снимки

много от тия издирваните са били заловени от полицията ,а после тържествено пуснати ,за да бадат обявени по-касно за издирване, бг правосдието е затънало в тотално малоумие,простотия и корупция ! ако някой си плаща данъците за да се хранят такива служители значи е малоумен !

ПОВЕЧЕТО ОТ ТЯХ, ЩЕ ГИ ПУСНАТ, ВСИЧКИ ЩЕ КАЗВАТ: АЗ СЪМ ЧОВЕК НА ТОЗИ И ОНЗИ / ДЛЪЖНОСТНИ ЛИЦА/ И СЪМ ИЗПЪЛНЯВАЛ ПОРЪЧКИ. ВСИЧКИ СМЕ СВИДЕТЕЛИ КАК МНОГО ОКОЛО НАС СИ ДЕРИБЕЙСТВАТ И НИКОЙ НЕ ГИ ЗАКАЧА

Браво на толкова много хора, а сигурно има и не публикувани-да разпуснем съд полиция, прокурори, а и държавата също

И за какво ни ги пускат тези снимки ? Да ги търсим ние ,вместо милиционерите ли ?

Няма ли пропуски в този списък? Братя Галеви например и други подобни.

Абе доскоро си мислехме , че и Златко Баретата е там , нооооо ... Мъдрият Кондьо за пореден път доказа на целият свят колко Е ВЯРНА песента " Имаш ли парички , обичан си от всички " ! А най-си обичан естествено от съдиите и магистратите ...

Гърка що са го пуснали без забрана да излиза от страната? Сега пие фрапе с приятели в Гърция. Толкова лесно може да се намери! Дори гръцкия , телефонен указател да отвориш, има адреси, па името му е много рядко (самият аз съм грък и знам), па и в университета му няма как да му нямат гръцкия адрес! Ако беше откраднал пари от Пешо маймуната например, има ли някой съмнения, че щяха да го открият за часове???

Тъкмо погледнах. Има само 8 Босковци и всички са едно село в Евия. Една фамилия. Хайде сега, не знаели де бил::)

И са дали линк към Фейсбук! Може би има логика, заради посещенията там и някакви връзки, но определено е странно!

Този на снимката е едно към едно с Боби-Турбото.

за да има ефект, трябва актуална снимка, отгоре да пише "търси си жив, или мъртъв" а под снимката някакво число с три, четири нули!

Дори и да ги намерят, като гледам боята на повечето, нашите закони не важат за тях.

57 от общо колко??

Сега МВР да направи кОнкурс за красота, както наскоро отвъдокеанските им другарчета обявиха един рецидивист за най-сексапилния затворник на света.

Всички престъпници фъф Бг са с ''разклатено'' здраве , недейте така !

За мен не е правилно да се нарича престъпник шофьор. И да се приравнява неволна грешка с престъпна умисъл. Този, който е причинил катастрофа неумишлено и при нея е осакатил или убил човек/хора. Не бива да го приравняваме на умишлено злонамерени наркобарони, мутри побойници и рекетьори, убийци, крадци и измамници. При повечето от тези случаи става въпрос за грешка или невнимание, а не за престъпление. Неправилно е такива шофьори да бъдат вкарваш в затвора още при първия инцидент. Още повече, когато, не е изнесена и гледната точка на този шофьор, а журналистити ни показват само ревящи близки и говорят за децата на жертвата. С какво вкарването в затвора ще помогне на близките и децата на жертвата. Човека е направил грешка, не е искал да пострадат други хора. Такива шофьори при първа катастрофа трябва да се наказват с поемане на разноските на децата на жертвата или на цялата или част от инвалидната доживотна пенсия, на пострадалия/те докато са живи. А не да дават пари по адвокати и съдебни дела. В несправедливата ни съдебната система пълна с корумпирани и самозабравили се прокурори и съдии - изнудващи за пари такива хора. По-добре тези пари вместо по дела и на адвокатите да се дадат на жертвите на инцидента или близките им, или децата им. Изключение са тези рецивидисти с повече от няколко катастрови с жертви или пострадали. Такива наистина са престъпници или психично болни. На такива с повече от няколко тежки катастрофи, трябва да им се забрани доживот да карат МПС. И ако ги хванат, че нарушават забраната и карат коли, тогава вече трябва да ги наричат престъпници и да ги вкарват в затвора с тежки присъди, като се вземат предвид всичките им досегашни катастрофи и щетите от тях.

щом човека дето намери портмоне казаха че е престъпник ... какво остава за шофьора ти

"Неправилно е такива шофьори да бъдат вкарваш в затвора още при първия инцидент" Според Вас колко декара гробища трябва да напълни един шофьор, за да е за затвора? В случая говорим, че е осъден - значи съдът е взел под внимание обстоятелствата и е преценил има ли вина, няма ли.

всички министри от прехода до сега не са на снимките

Щях да ти сложа "+", ако беше изключил поне няколко министри и беше написал повечето министри и добавил и повечето депутати. Смятам, че има и няколко честни сред тях и им се чудя какво правят във власта. И бих ги посъветвал да се запитат дали не са много наивни, като си мислят, че могат да променят сегашните си партии, които са прогнили, тиранични и мафиотски .

Много правилно пише ВСИЧКИ , иначе всички ще си мислят , че НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА ТЯХ !

а системата ни не е ли още по-престъпна ?а обществото ?

Не си спомням някой да ме е питал какво да пише в законите, камо ли да съм ги писал. Не се опитвай да ми приписваш твоята вина.

вие си ги наричайте престъпници ,но аз ги смятам за будители-предизвикатели към това скапано бг общество ,обречено на изчезване ! нещата трябва да се казват такива ,каквито са в действителност,колкото и да ни боли !

Значи имам предложение : докато се намерят въпросните индивиди, мястото им в затвора да заемат съдиите, които са ги освободили. Мисля, че така е най-справедливо.

Освободили са ги не съдиите, те спазват закона. Освободили са ги депутатите написали и приели законите ни.

Ами съдиите и прокурорите да се организират и да настояват за промяна в закона. Сигурен съм, че много хора ще ги подкрепят. Защо не го правят ? За да имат сигурна хранилка, хайде да не се правим на ударени. Все някой друг е виновен, затова сме в това положение.

Като не знаеш, трай си! Съдията е този, който решава каква мярка да наложи! Обикновено хора с тъмно минало участващи в престъпни групи се пускат, защото ги е страх, че може да последва отмъщение, за това се дават и такива смешни присъди, когато просто обстоятелства го налагат и нямат избор! Българската правосъдна система и страна като цяло, се рекетира от мафията, за това не очаквайте нищо! Кой е тоя луд дето ще вкара някой престъпен бос в затвора, нали ще запалят най-малкото в последствие, в затвора се вкарват кокошкари и дребни дилърчета ;)

OmPoBeH

МВР, като им има фотосите, що не им направи календар?

Защото това е само кастинг за филм на ужасите.

МВР да каже в кой контейнер са пуснали снимките. Ако бяха публикували снимките им поне в ДИРА , до сега да сме казали на МВР кои от тях работят в ресторанта срещу полицията.

Народа ги вижда престъпниците всеки ден по студията на телевизиите представяни като успешни управленци от бластта!!!! Кеф ти баш м.......та ,и калинките му!!!А оня ден във Варна за колорит имаше и международни престъпници скъпо облечении сервилно представени като важни за света фигури!!!!!!!!!!!!!!

Сигурен съм - В списъка липсват имената на Жан, Симо, Станишко и цяла плеяда герои от времето на прехода и раб. менаджерската приватизация,

Наградата каква е ? Имам ли право да стрелям ?

единият хубостник от тия, си живее във Холандия, необезпокояван, даже има ФБ, пратих го на МВР-то да си го види...

Нали се счита , че е в ''рамките'' на ЕС , затова има право ! Тка митничарите -граничари пуснаха най-свободно ромски издирван престъпник , който прегази някъде около Бяла Слатина момче и момиче . Като от съд. система обясниха , че нямало закон който да го ограничава , в рамките на ЕС можело да се разкарва . Да ама от тези рамки може да си хване самолета за Ю. Америка !

и един самолет кацна, а пътниците не минаха паспортен контрол...

Тази снимките са в Фейсбук? Не всеки има достъп,или помагате сега на Фейсбук да си добави клиенти?

гръцкият студент Христос Боскос, причинил катастрофа на спирка в Пловдив, при която тежко бе ранена ученичка- ако беше прокурорски син - убил двама на спирка на градския транспорт щеще да е с условна така че този не би трябвало да е дори съден при този критерии

Христос Боскос /Христо Божков/ кой го пусна на свобода, за да може да избяга?

А ще дават ли същиоте мангизи на тези дето се навият да вършат работата на ченгетата?? Поредната пиар акция макар и нескопосана защото показва единствено колко са неадекватни..

Истинските престъпници имат депутатски имунитет и се знае къде са.

Влезте в сайта със снимките и вижте коментарите. Оказва се че единия от издирваните е ... в затвора :-)

Ти на коментари във ФБ ли верваш? Или по-скоро не може да отличиш елементарна дезинформация :)

По принцип си прав, но в този случай не би ме изненадало ако наистина някой от издирваните е в затвора.

Не вярвам на коментари, но също така не вярвам и на власта и политиците. Поради злонамереността, хитростта, подлостта и некадърността им.

На 57 снимки видях 52 циганина.

не гледай семейния си албум а другаде

МВР търси престъпниците, но гледа да не ги намери. Ако наистина ги търсят, щяха да публикуват снимките им, хората ще ги познаят и обадят на МВР. Друго си е да имитират работа, между времето за протести.

На времето , по времето на Президента Първанов , самият Първанов призова МВР и СЪД. СИСТЕМА : --''Който има повече от 15 /петнадесет /присъди / , да бъде поканен да влезе в затвора "!? ТУК НЕ СТАВА ЗА 1 ПРИСЪДА , А ЗА НАД 15 !?!? Сега пък сигурно ще трябва ''покана '' , за над 100 присъди ! Е, ИМА ЛИ ТАКАВА ДЪРЖАВА ?

О, покана?! Поканата сигурно трябва да е на копринена хартия и написана със златни букви, отнесена и поднесена от вестоносец с факла, яздещ на бяла кобила.

Поканата за знакови престъпници , се придружава ЗАДЪЛЖИТЕЛНО С ФОЛК ПЕВАЧКИ , като им се съобщава по заобиколен начин ''ПОКАНАТА'' , за да не се стреснат , а от там и да се поболеят !

За оня дето бил в Кения- да изпратят снимката му там!

Че не ги пускайте, за да не ги търсите после! Елементарно е!!! За престъпления, за които се полага затвор, за пътни инциденти със смърт, тежки телесни повреди и т.н. - обвиняемите трябва да стоят в ареста до приключване на делото. Тогава няма да имат и интерес да го протакат, а ако има осъдителна присъда, да заминават в затвора и от там да обжалват.

смешници. ама нали чужденец имитират дейност убийци на повеч от 1 се разхождат с условни присъди. хеле п аоня кокошкар заради 1500 лева измами седи в ареста с месеци..