Снежна битка във Варненско, коли закъсаха по пътищата (видео)

Сигнали за множество паднали дървета в центъра на морската столица

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво Кирчево? какви пет лева? Какви торби с цимент?

Снежна битка звучи като гавра с форума. Даже авторът ни взима за мезе. Ама си търпите крадльовците на власт, пък и може да изчакате 2 дни да се стопи, то е ясно че няма да го почистят.

Природата е виновна !

Падна малко сняг и то през зимата и веднага бедствено положение. Ако сега ни нападнат руснаците няма да им трябва оръжие.,)))

Така ще е , като изякоха всичките гори в цяла Северна България !

В Добруджа кога е имало гори?

горски пояси в цяла Добруджа, засадени по времето на Вълко Червенков. Точно срещу такива "бедствени положения". Та тях ги изсякоха.

В Стара Загора имахме цял сантиметър сняг! Беше почти бедствено положение, добре че се стопи и вече е спокойно.

От разклона за Въглен към Кичево, че и по-нататък към Оброчище е много гадно. Винаги духа, бързо се подледява и навява. Там е високо и горе-долу открито и винаги има преспи. Знам, че не се чисти достатъчно, но точно в този район е много трудно да се държи пътя в добро състояние при обилен снеговалеж. И за тези, които не са карали зими по морето.... Тука не е като в планината, в София, в Търново, дори и като Русе не е. Вятъра страшно много променя картинката. Израстнал съм другаде - за мен зимата беше тихо да вали три дни и да направи един метър. Обаче снега хрущи, тежък, лепкав. Във Варна снега наподобява прах, отделно отдолу е лед. Когато снега не слепва по гумите, колите много повече се хлъзгат и буксуват. В момента във Варна почти няма сняг, не трупа, а вали. Обаче е хлъзгаво духа много, влагата те кара да ти е по-студено..... Зимата край морето няма общо със зимата във вътрешността. Всеки варненец ще ви каже, че мрази зимата и снега, защото те не са виждали тих, живописен сняг на парцали. Като им разправям на приятели, че най-яко е да се разхождаш докато вали сняг и че тогава е меко времето - те си мислят, че съм луд. Така е, защото тук никога не вали тихо, тук вали сняг с виелица..

Във Варна има зима на всеки 4 години за по 1,5 дни и става проблем винаги, защото за калпазани. Краят на януари има зима за 2-3 дни и голямо чудо невиждано!!! Няма да може да се открадне толкова и о ужас, действително някой трябва да чисти сняг! Мързел, крадливо племе и мърлявщина. Към това неизправни автомобили в тъпи , но пък нахални шофьори. В това е трагедията а не в зимата. А зими съм виждал, като дете в Добруджа, като по-голям в Германия.

Да, само заради силния вятър и снега, по пътя за Варна от Добрич са закъсали колите. Тъкмо говорих със закъсали хора. Стояли повече от 2 часа в преспите, които едва ли са се образували за 5 мин. Чак след като дошли снегорини да почистят пътя успели да тръгнат. Това означава, че в най големия пик на трафика и на снега, не е минаваш нито един снегорин поне няколко/ мин. 4-5 часа/, по главен път Добрич- Варна, иначе плащаме яко за почистване. Абе, ей ако има 1 снегорин да почиства този път, времето в едната посока е около час в това време, тоест явно няма снегорин, който да го чисти своевременно. Ние ли сме прости или продължавата да лъжете? Риторично питам, отговор не чакам!!!

Ти да платиш яко? Каквато си циция...

Хаххахаха, пак неграмотната писачка Чалева! Кирчево е в троянско, това до Варна е Кичево, Чалевааааа, Чалева.... Да вземе някой да те сложи да чистиш тоалетните, че това май ще е нещото, дето можеш да го правиш както трябва.. и да се сложи карй на мъките ти!

И тази година снегът ги изненада̀ :)

Ами как? Януари е, кой го чака по това време?

Това КирЧево къде е?

Оправете си заглавието, ДИР-а. Кирчево, хаххах. Иначе в новината е правилното име - Кичево!

На тебе името да ти е проблема! На хората, закъсали във виелицата, мислиш ли че им дреме край Кичево или край Кирчево се намират?

Дреме им! Щото ,ако тръгнат да ги търсят в Кичево ,а те са в Кирчево... Доста ще ги търсят. А ако не могат името на селото да напишат правилно ,то ... да пишат :"Н-ам къде си... Н-ам какво си МАЙ ще стане , а може и да е станало!". И...те така!

Новините в дир-а може да изглеждат така: Някъде си нещо се е случило. Ние не знаем какво точно, не ни интересува, но е свързано с "изгарящата" Николета, "ивънземната" Джиджи или "невероятната" Дженифър. И да не забравяме "ослепителната" Кейт, която щеше да бъде достойна снаха на неостаряващата Даяна.