Коментари - Снежен ад от двете страни на фронта, пет жертви на бурята в Одеска област (снимки/видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един такъв щорм като на клипчетата по нашето черноморие и отново ще имаме чисто и незастроено крайбрежие! Поне до втора линия.

Хубаво. От мен плюс. Разбирам иронията. Но къде ще отидат боклуците и какво ще направи държавата с основите на строежите. Бетон и стърчаща арматура. Но иначе - плюс и съгласен. А Държавата, е Държавата на Ма.... /възпитан човек и н псувам, но схвана/.

по бай тошово време презервативите бяха по-твърди !

Е и какво. Студ и сняг няма да спрат касапницата. Просто има много пари. не мога да намеря къде беше статията колко много се е повишила цената на снарядите. Но намерих това: "Едни броят трупове през някаква стъкмистика. Други броят реални пари. "Драстичното покачване на цените на боеприпасите означава, че по-високите разходи за отбрана на съюзниците не се превръщат автоматично в по-голяма сигурност. За това предупреди в събота адмирал Роб Бауер, председател на военния комитет на НАТО след среща на началниците на отбраната на алианса в Осло, съобщава "Ройтерс". Той призова за нов подход към сътрудничеството в отбраната. "Цените на оборудването и боеприпасите растат. В момента плащаме все повече и повече за точно същото", каза Бауер". Това е идиотия, но някои намазват яко. Има ли печалби ще има и война. А колко това не е етично е друг въпрос.

Грешка. "Едни броят трупове през някаква стъкмистика. Други броят реални пари. " Не е част от изказването на адмирала. Да не му слагам думи в устата. Това си го мислех аз.

Прави впечатление, че Дир-а рязко спря да съобщава новини от бойните действия на територията на бивша Украйна. Защо ли??? Ами може би защото влизат в рязко противоречие със старателно изгражданата медийна картина от началото на СВО.

Те са във война. Нашето оправдание какво е?

Ние не сме във война и не ни трябва криво огледало.Защо трябва някой да ни лъже?Или да ни прави медиино затъмнение?

Божи дар за Русия

Заедно с Ивайло Мирчев и Лазар Капачката събираме пари за Украйна да им купим агрегати, акумулатори, 5-6 танкера с нафта, 5-6 танкера с бензин...Искаме да натоварим и реакторите от Белене, за да помогнем на бедстващия украински народ!

Ти знаеш ли от кое отверстие си роден? Точно пък тези хора ти пречат с нещо! Някога дал ли си една стотинка в помощ на някой в беда? Не си прави труда да отговаряш, такива като теб никога няма да си го "причинят".

За това краварите тикат тъпите украинци да воюват, щото не искат да им се случи един втори Сталинград, Берлин и т.н.

така се извоюва свобода... с кръв. Ако беше ти на мястото на батачани още щяхме да сме турска губерня.

Е не точно.В Плевен се говори за друг начин на нашето освобождение.Вярно накой казват че сме се самоосвободили и че Украйна заедно с Румъния ни били освободили.Само дето паметниците казват друго.Предполага че скоро ще искате да ги глътнете.

Господ ке ги утепа тия алкаши.

Бий УКРАТА по главата, бий, бий, бий!!!

всички ли сте умствени умопобъркани и садо-мазо педали

Дори и Господ наказва укрофашагите.

Ама гледам повечко е наказал ушанките, а? Близо 400 хил без ток.

За това любимото Сочи на комплексаря от Кремъл го отнасят вълните, нали :)

Магаревците да изпратят на укрите и снегорините които са ни останали,та да нямаме нищо в наличност.

по бай тошово време нафтата беше безплатна !

Така беше бате сичко беше безплатно, а ся само камери насякъде....

Не беше безплатна,но като ученик се топлех с нафта от 7 стотинки,а не от 3.00 лева.

На нас ни беше безплатна, щот дядо беше шофьор !

Ако руснаците бяха като евреите, нямаше да има новини за "хиляди блокирани по пътищата", а щеше да има новини за хиляди убити в градовете. Да се благодарят, че Путин е на власт там.

"Министърът на енергетиката Николай Шулгинов ... .... добави, че около 100 000 потребители в Крим остават без електричество, като по думите му, електрозахранването за тях ще бъде възстановено до утре по обед." Стихията връхлетя Крим в нощта на неделя. Ще им оправят тока за 60 часа от момента на стихийното бедствие. У нас след 96 часа ток на много места още няма и няма да има незнайно още колко време ...

"Ще" е най-използваната дума в руzия, ама обещаното не е като даденото!

Понапръскаха Крим с няколко варела харпоксилин и ги връхлета невиждана досега буря. А атоманоще не е дошъл.

Какво искаш да кажеш, имаш ли трети клас образование - че нещо нищо не се разбира.

тия ще приключат всеки момент, егати агонията...

Кой? Укрите ли?

На Абрамците замръзна ли им нафтата или батерията замина а лгбт активистей

Извънредно! Техеран купува за своите ВВС руски хеликоптери Ми-28, изстребители Су-35 и УБ Як-130. Количествата не се съобщават.

Россия купува от Китай десет тона вазелин.

Преди 24.02.22 г. руснаците произвеждаха 10-20 броя от посочените летателни апарати. Сега липсва електроника, да запълват загубите или да произвеждат за иран?

Ама как ? Нали само в България заради демокрацията спря тока оня ден ? Лъжете ! В русия има ток постоянно, даже е безплатен, а по бай тошово време бозата беше 6 стотинки !!!!

"В Крим 100 000 души останаха са без електричество"