Смяна на властта в Полша: Доналд Туск бе избран за премиер

Туск, който е бивш председател на Европейския съвет, обеща да работи за подобряване на отношенията между Варшава и ЕС и да деблокира средствата

Обратно в новината

Коментари - Смяна на властта в Полша: Доналд Туск бе избран за премиер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ си приготвиха нова държава за война с Русия. Тежко им на горките поляци.

Да си сърбат попарата сега поляците. Лесно се продават хората за пари.

Е САЩ работи яко в целия ЕС историята се повтаря преди СССР сега ЕАС НАТО САЩ нека да вие честит новия СИВ вършавски амери дог от там започна соца и там ще свърши само не се лъжете като осрайна че ще победите РУСИЯ не ни го преинявайте и вие писна ни от самохвалковци

Ха така, кажи им го. Както СССР победи и "в Ършавският" договор спечели, така и Русия ще победи. И баш същото беше: и сега е пълна мизерия и дефицит и само банани дето има. ВЕНСЕРЕМО! И даже Русия вече победи, ама няма как да свърши скоро войната щото ""Усрайна" не ще да си признае че е победена и продължават маскарите да убиват руснаци. Ама то говедарите са виновни

СКОРО ПОЛША ЩЕ ГРАНИЧИ С РУСИЯ !!!!!!

Те и сега граничат с Русия

Както и у нас под брюкселска диктовка загубилия изборите ще управлява. Подмяна, но до май. Тогава ще са евроизборите и крахът ще е тотален.

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://tyny.to/sunex

Най мръсната нация,пак си врътна гъзето.Мразя ги поляците от вдън душа.От тех тръгнаха събитията от 89г. ,та си разбихме народеца и държавицата ни.

марш от тука руска свиньо фашистка

Викаш поляците свалиха Тошко тъпото и назначиха руснака Луканов на негово място хахахаха. Ей от тъпунгер по тъпунгер тия русофили

Как се раждате такива идиоти, бе?! Още жалят соца и сесесерето. Сега са първи ватници. Няма какво да си говорим....това е проклятието на България

Коя държавица ни съсипаха?Тази в която не можеше да си купиш телевизор и пералня. Та в която за Нова година се редяхме на опашки за кило банани и в къщи ги разделяхме на децата по бройки. Тази в която в хубавите училища и университетите влизаха без изпити първо наследниците на активните борци. За съжаление все още няма лек за комунистическата чума.

Ся полша ще спре да приема украински нежанци щото са бели все пак. Къде къде по мили за левичарите са араби и африканци

Все пак и Вовата ще победи в рамката.

Прайдаджийските партии на всякъде по света се обединяват. Като нашите ппдб-та. Десните сили спят. Оставиха запада на прайдаджии и назатоплисти.

Копейката и Корнелия ли са денсните сили? Или ИТН? :))))))))))))))))))))))))))))))))

не можем ги стигна поляците

дано не ги стигаме

Честито на печелившите https://trud.bg/%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D0%BB-%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%80-%D0%B1%D0%B1%D1%80-%D1%89%D0%B5-%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D0%BD%D0%B5%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D0%BF%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B7%D0%B0-%D1%82%D0%BE%D0%BA

Никаква изненада, такъв беше коментара на всички медии преди седмици когато полагаха клетва пред полският Президент. Поредният доказан пияница застава начело на Полша.

Ами браво! Туск е виден европеец. Най-известният поляк в света през последните 10 години. Нали той беше шеф на Съвета на Европа, нещо като президент на Евросъюза?

Какво значи виден европеец???Ей ептем откачихте.

Значи, че не е проруска свиня!

Едно нещо не можа да направи като хората ! Нищо не му се получи

Путин е велик. Ама генералите не стават... Или войниците. А може и оръжието да е. Но най-вероятно "хохолите" са виновни, че се бранят и убиват руснаци. Ама няма как Путин да е виновен. Той е вилик и много мъдър.

По тази логика сигорно ще кажеш, че и Хитлер е бил велик.Всеки войнолюбец, заради когото загиват невинни хора е увопобъркан, безчуствен, немислещ и нерасъждаващ идиот.

https://bbr.bg/bg/three-se%D0%B0s/

Никой сказачник!!

https://prikachi.net/image/XxCo1

Това на ги интересува,!!! Дуда е аут

Полша ще размине икономически Великобритания . Полша е идеалния пример до къде може да се стигне като скъсаш напълно с Русия . Полша е история на успеха !

До сега няма случай неколко слуги да задминат господарите си!

Само гледай мача. Полша традиционно настъпва мотиката на има няма 100г. Все си мисли, че е велика и все остава с една десета от територията си. Пак ще повторят ПСВ (заграбват руска територия до средата на Украйна) и ВСВ (Сталин и Хителер се разбират да поделят Полша до линията, до която са стихнали поляците ПСВ). После 'лошите' руснаци им въстановяват държавата и им придават източна Германия. В тия големи граници Полша не е била и в средновековието. ТСВ е започнала и Полша е пак с мераци за части от Беларус и Украйна, а познайте как ще финишира.

И да се върнат в ЕС и всички да покажем дружно среден пръст на всички Путьовци щото опита им да се дестабилизира европа не се получи . Следваща стъпа за Европа -Съединени Европейски Щати !

Англия няма да се върне в ЕС! Трябва да са луди,че да се върнат. Няма такива нагласи изобщо. Надявам се и България да излезе от ЕС.

И ко, ще спира лошата раша сега ...

Го е налапала с ташаците отдавна !

А хохли

Полша разцъфна и е бъдещето на Европа - млада, консервативна, горда, религиозна, икономически силна и преодоляла наследството на соца.

Ха дано! Значи да очакваме в скоро време полските Мерцедеси и полски инвестиции у нас? Нещо като втора Германия, демек.

Не думай! Затова всеки трети поляк е на гурбет.

беше, с това пиянде всичко отива в ряката, то това е целта, бе станала нак-голямата икономика в ЕС тази година , но догодина ще се поправят нещата - Доналдчо ще им такова маметата