Смут в Берлин след изтичането на разговор на немски офицери за атаки с "Таурус" по Кримския мост

Контраразузнаването на Германия разследва съобщенията за прехванат от Русия разговор на Бундесвера

Обратно в новината

Коментари - Смут в Берлин след изтичането на разговор на немски офицери за атаки с "Таурус" по Кримския мост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма никакъв проблем, какво са се запритеснили? Това е съвсем нормално да разрушат едно съоръжение, което е незаконно построено, без разрешението на собственика на Крим - Украйна! При това съоръжение което носи вреда на Европа! Също като паметниците Альоша в България - Незаконно построени! Разрушаване на всеки комунистически символ! Разрушаване, и точка! Е има и друг вариант - напускат Крим и плащат на Украйна за построяването на моста без тяхно разрешение!

Германия, ДЪЛЖИ РЕПАРАЦИИ И КОНТРИБОЦИИ ОТ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ДО 2045 ГОДИНА. МАЙ ИСКАТ ДА УДЪЛЖАТ ТАЗИ РАБОТА С ОЩЕ 100 ГОДИНИ

Умните хора се учат от грешките си тия явно са от глупавите дето не се учат щом са забравили как Руската Мечка ги гази еди път.

Този запис бил "фейк" , но притесненията са " как е можал да изтече " ? Да се смееш ли ... , да плачеш ли ..?

Специалната операция може да приключи отново в Берлин.

Stanko

Това е страшно.Те ги подслушват!Германците са пробити...

Имаш предвид американците, нали?Така си е, ама като са прости германците, да си патят! Т с такива приятели, врагове не им трябват което е българският вариант на: Да си враг на САЩ е опасно, но да си приятвл с тях е смъртоносно!-Х.Кисинджър

Изобщо не е страшно даже, супер е. Трябва да си наясно, че като почваш война с други бели хора, които са наясно с компютрите повече и от теб, може и да изядеш щамарите

Швабите май не си спомнят старата истина, че не трябва да се връщаш там, откъдето си избягал с гащи в ръце. Нищо де - ще им я припомнят по трудния за тях начин.

Отново ни пробутват евтини лъжи. Офицерите обсъждали възмжностите на ракетата. Като че ли досега не са ги знаели деба простите руски мангали. Ама явно тези бисери са достатъчни за русофилската сган

Кръстил се боза. Що не вземеш да напишеш, че си лайна.

Българският Народ не е Сган!

Германците знаят,че украинците им взривиха газопровода и не се чувстват задължени да им оказват помощ.

А американците взривиха газопровода за да поставят Германия в още по-голяма зависимост от тях.

Мы слушаем, слушаем...

Ами да ударят Кримския мост. Тъкмо повод Москва да удари Одеса и да свърже Херсонска област с Приднестровието. И украина остава без излаз на ЧМ.

Хем записът бил автентичен, хем разпристраняването му било пропаганда???

Това му се казва демократическа цивилизована шизофрения.

май на берлин му се очертава още едно превземане... явно на германците първото им е било малко

Макрон допуска възможност за войски на НАТО в Украйна. Немците кроят планове за събаряне на Кримския мост. 90 хилядна армия на НАТО се предвижва към границите на Московията.... Готви се нещо, замирисва на барут. Кочината на Путлер отеснява.

90 000 са нищо. Явно не си ходил казарма. Това е една армия. Само около Донбас руснаците имат 5 такива. Някои са извикани от Източния военен окръг. Там бе-то варира до 2 милиона единици.

Ти вярваш ли си?

Ужас! И аз мразя руснаците но тия идиоти фашизоидни ще ни докарат 3-та световна война!

точно мразиш русия?? задето подкрепи независимостта на българия два пъти ли? иначе още щехме да сме вилает...

Си путка още си си роб нещастнико, събирай копейките и бегай за баничка

Поредното доказателство, че денацификацията е повече от наложителна

Денацификация ще има, но къде, предстои да разберем.

Въпреки това руските пропагандни канали сега се опитват да използват записа. Фашагите се готвят да стрелят с ракети по руска теритирия, но руснаците правели пропаганда.Забравиха за 09.05 1945г.

Е затова руските (както и други) служби подслушват. Няма какво да им се сърдим. Добре свършена работа. Лъсна гъзо на НАТО посред бял ден.

Дебил. Ако не бяха Щатите и Великобритания за една година в москва щеше да се говори немски . ОЦЕНЯВАЙ РЕАЛНОСТТА . дНЕС ОБАЧЕ НА СТРАНА НА РУСИЯ Е САМО СЕВЕРНА КОРЕЯ И и ИРАН .

Дебила си ти. Ако ги нямаше щатите и англия, намаше да има първа и втора световни войни, а Германия и Русия щяха да са съюзници.

Когато немаше ни джиесеми, ни интернет. Азис беше само Васко - педераса?

ходи на прегледи мършо гадна смрадлива

и Китай!

Ако Европа беше единна Путьо отдавня щеше да е история. Същото се е случило много отдавна при османското нашествие към Европа, пак е нямало единство.

Беше единна отдавна да са били шута на американците.

Запасите на НАТО са много, но само на хартия. Като нашите самальоти.

Е ... и да ми триете коментарите, това няма да избърше насраните германски задници ;-)

А само показва как се прилага тотална цензура за не полит-коректните коментари.

И после паке се жалвайте за онзи предател - навални. Вие тук налагате същите рестриктивни правила. Къде ви е прослувутата демокрация и свобода на словото?

не е Таурус, ами е бългкарски лек автомобил ТАВРИЯ, натоварен със 100 килограма ракия с 80 % съдържание на алкохол. Защото Таврията поне функционира, за разлика от германските орьжия.

Ехаа каква демокрация само, акаунтите разпространили записите са изтрити хахахаахха

Лъснаха им дебелите,гнусни задници!

Тия германци са като невменяеми! Който не е хванал той не ги е подслушвал...... Тайните им планове по телевизията .......... пълна дебилщина

е, че германците планират да разрушат моста на Крим , като накарат украйнците да натиснат спусъка.

Да видя как "Воевода" ""тупа "" върху Бранденбергската...! Маани!

Мии, да ми го натиснат. Кеф!

Всички лъжат! Шолц ще им даде ракети и ние ще пратим войници.

Такива като теб може да ги пращаме, дето цял ден приказват глупости!

Харакирито е ритуално самоубийство, което се практикува от японските войни, за които честта и достойнството са по-важни от живота .

По скоро англосаксонците са нагласили постановката , ясно е защо !

"Записът е с продължителност около половин час и се разпространява от руските пропагандни канали" хахах щом е от "руските пропагандни канали" значи е фейк нюз и пропаганда, само интересно защо толкова се изплашиха швабите та чак и разследване ще правят?

Сам го каза и сам се опроверга - щом германците разледват, значи има какво да се разлседва, нали?

и какво съм се опровергал? да разбира се че има - офицери от германската армия скришно готвят нападение над Русия, което значи - 3-а световна, мислиш ли че всички са толкова тъпи да я започнат?

dyado Yotso gleda

То стига един тъпак да натисне едно копче и да си е м !!!

"Като се има предвид взривоопасният характер на темите, в този случай е трябвало да се използва криптирана линия. " Трябвало е да си спомните "който нож вади , от нож умира" "майданчиците" вече си го спомниха !

Виж какво пише днес основателят на Частната Виенна Компания "Черна Вода" Ерик Принс, тя е американска: Украйна, тя... като цяло трябва да приключим с тази война, защото Украйна сега е заета да извършва демографско самоубийство. Тя вече дъвче следващото поколение от нейната жива сила, която няма да има какво да допълва. Украйна има недостиг на хора, а западният отбранителен ресурс е шега. При нормална война руската мечка не може да бъде свалена. Така че нека е по-добре да имаме грозен свят, отколкото такава красива война. Замразяване на военните действия, изравняване на фронта и етап на приемане. Дайте им е Крим, по дяволите. И Крим, и Донецк, и Луганск, и какво ли не! Необходимо е... Между другото, американският данъкоплатец изобщо не е длъжен да отпуска още сто милиарда на Украйна. Още повече, че там крадат. И още повече, че резултати няма и не се очакват.

След изборите ноември нещата ще приключат. Американците нямат никакви интереси вече. Помощите за Украйна спират, а и кой ще инвестира в разрушена икономика, на което се надяват американските фирми след войната. Спрягат се един 500 милиарда, които ще са кредити предимно, но кои ще ги даде. Икономиката в Европа е в рецесия. Пример положението с Байер и делата с Монсанто.

САЩ вече спечелиха и това им е достатъчно. Отстраниха конкуренцията на русия газ, продават с пъти по-голяма печалба по света, р превърнаха се в най-голямия приизводител на петрол, отстраниха Европа, където беше конкурент, привличат големите компании ит Европа да се преместрят в САЩ и т.н. Стига и толкова.

Това е отлично за нас Американците! Скоро Тръмп ще го върнем на бял кон и той ще въведе ред и в САЩ, ще подгони самозабравилите се хомосексуалисти либерали и всичко ще се нормализира.

едната тръба на Северен поток е пълна и веднага може да се пусне. Това е илюзия, че нуждите на промишлеността могат да се покрият без руски газ. Пример химическите гиганти, които изнасят продукцията. Втечненият газ не е подложен на санкции и продължава да се внася от Русия, както и петролопроводът до Словакия, чиито рафинерии работят за западна Европа.

Гледам ватнишките тролове нещо са се превъзбудили. Успокойте се. Скоро проскубаната мечка ще бъде натирена в сибирските блата дето и е мястото. Дано само китайците не я изядат там, че хапват де що мърда.

Ти мечка гонил ли си козяшки смелчаго!?

Аз съм гонил ранена мечка, не е от най-приятните неща! Навсякъде около теб се носи нейната миризма, постоянно стискаш пушката си и проверяваш дали резервният Колкт е с патрон в цевта. Нужни са топки за да го правиш! Ако не убиеш мечката с първият изстрел те чакат тежки времена.

Тук проблема е много по-голям - излиза, че законно избраните власти в съответните държави НЕ УПРАВЛЯВАТ... Ето това е страшното! Както и никой директно не е гласувал за Урсула... Излиза, че зад гърба на Шолц и немския парламент военните си правят каквото искат! Същото май е и в САЩ и Великобритания - ЦРУ и МИ6 и разни други "прадителствени" организации си "жънат"...

Е как стигна до този извод,бе критенче, като очевидно точно каквото каже законно избрания канцлер става? Само в Раша и С.Корея робството и мрака в душите са пълни

Ако смяташ, че Шолц не е напълно наясно с тази операция, значи си много наивен. Шолц е напълно наясно и кой взриви Северен поток.

Войната ще свърши много бързо, когато на фронта отидат децата на депутатите и министрите!

Обединителя на Германия Ото Фон Бисмарк е казал: Знам стотици начини как да изкарам руската мечка от бърлогата и, но нито един да я върна обратно !!!

То па една мечка. Опърпана торба с бълхи чакаща да и подхвърлят парче мухлив хляб.

Така са си мислили, шведския крал, Наполеон, Хитлер и много други :)))

А какво си помисли Японския император...

Шило

Ами провери- Ханхил гол, Манджурия.

Ти си малоумник, а не укротител. Гледай коментара на Такър Карлсън за посещението му в Русия ! Той е родолюбив американец и не можеш да го наречеш "русофил" - в същност вече можеш ...

Швейцарската френскоговореща преса отделя днес особено внимание на Посрайна! Те завяват, че Украйна вече не е житница — почвата е претъпкана с опасни за човека вещества. Вие е България продължавайте да си папкате хляб от Украинско жито и да лапате препържена цаца в украинско олио, на която сезона по Лайноморието тепърва предстои.

26% от немската армия са с миграционен произход. Болшинството са руски немци от Казахстан. 90 години дойдоха и много с фалшиви документи в Германия. Всички са на страната на Русия и за Путин. При евентуална война всички ще преминат на страната на Русия. Руснаците нямат нужда да внедряват шпиони, доброволци има достатъчно.

Значи, избагали са в Германия за да се спасят от дивашките екс-съветски републики, но сега ще подкрепят диктатор Путин ?

90 те бяха кризисни години. какво беше в България, всяка вечер престрелки в София, мутри, кражби. Всеки, който можеше се спасяваше поединично.

защо си мислиш, че в американската армия е много по-различна? В нея служат основно деца от бедни семейства, които по друг начин не могат да съществуват нормално и да си подсигурят средства за обучение или престъпници, на които е даден избор в Армията или в Затвора, допълнени от имигранти без документи. Заплатите в Армиите на САЩ и Русия вече са изравнени.

обаче руските немци си остават руснаци, дори и второто поколение, родено в Германия. Имам такива съседи. Само 2023 са се върнали над 200 000 след 20-30 години в Русия.

От 1991 година живея в САЩ, болшинството от руснаците които дойдоха с мен през първите години след разпадането на СССР си изучиха децата и отдавна се прибраха в Русия, където живота е доста по-спокоен, стандарта не е по-различен и няма никаква разлика в заплащането на квалифицираните хора между това в Русия и САЩ. Който твърди обратното не е бил нито в САЩ нито в Русия!

От любопитство да питам повечет пишещи тук - Колко ви е надника в рубли на ден или симпатизирате на Путин безплатно, просто защото сте пълни идиоти?

Са Полезни идиоти. Такова ми е впечатлението.

Това на баира отреща, американците, ли са? На мерник три, на автоматичен, огън!!!

Хубава машинка е тази ракета. С удоволствие ще гледам как стотина от тях политат към Москва.

Такива ли неща ви разказват в твойта детска градина или пишеш тука, защото искаш батковците да те харесат??? :-))

Ге имат ОБЩО 100. За нищо няма да стигнат. И струват милиони евпо. Та като ги бутнат по Крим, колко ще им остават за ИСТИНСКАТА война с Русия?

Идеята на САЩ и Англия е да убедят(разбирайте да притиснат) Германия чрез продажните мекерета сложени там и чрез всички други придажници в Европа и да я накарат да удари Русия така че Русия да разбере, че са германците и така да премахнат даже възможността за подновяване на търговските връзки между Русия и Германия с крайна цел пълното съсипване на германската индустрия зависеща основно от еятините руски суровини и големия руски пазар. В тоьи смисъл този запис донякъде допринася за тази цел и не бих се изненадал ако е сервиран на руснаците от американски служби

"акаунтите в социалната мрежа Х, които са разпространили разговора, са били изтрити." Защо бре? Нали е потвърдена автентичността на записа? Явно вече наистина сериозно се обсъжда вкарването ни в бойни действия и всички, които пречат ке им турнат Х-о.

Прилукският район на Черниговска област на Украйна показа къде са отишли ​​милионите, отпуснати за бомбоубежището. В Украйна продължават скандалите с оборудването на бомбоубежища. Този път на фокус беше малкото селце Талалаевка в Прилукския район на Черниговска област. Над 15 милиона гривни били отпуснати от местния бюджет за оборудване на приют в местно училище. "Ремонтът" продължил почти година и половина парите са изцяло откраднати, но в действителност нищо не е свършено, а работата е отчетена на документи. Това беше излъчено преди малко по централната фашистка телевизия. Не са се променили и на йота от времето когато живеех в Украйна преди 35 години, продължават да са си същите крадци и пияници.

Шило

Немците май ги слуша всеки, който поиска-американците подслушваха Меркел, руснаците-поне военните...

Мислех че Британските военни са най-простите но уви Германските ги задминаха.....

Мамини Бавноразвиващи се Даунчета, па макър и "Слънчеви" идиоти със специални потребности! Абе на тия "европейците", дето се тупат в гърдите, че са "горди еврогейци", не ѝм ли се полага ТЕЛК?! Дайте да ѝм дадем Група и Процент и да си рупат гранулите тихо в ъгъла!

Оффф, тия германци пак са на страната на фашагите... Май пак ще се развява знамето на победата над Бундестага... Добре де, един път да настъпиш мотиката - разбирам - научаваш се, ама втори път една и съща мотика - това си е дебилизъм!

Проблема е че са дали възможност на руснаците да подслушват. А ракетите са за стрелба по цели, не са заря за нова година. Нали Раша воюва с НАТО от две години, защо вие, натовското оръжие е по скапано от руското. ХАХАХА

Оказва се че всичко е наобратно,, казваха ни че снарядите и ракетите на руснаците свършват шък свършиха натовските, казваха ни че ЦРУ чува всичко което си говорят Руските генерали оказа се че руснаците знаят какво си говорят НАтовските Генерали, казаха ни че Руските банки ще фалират фалираха западни банки, казаха ни че Руската икономика ще влезе в Рецесия, всички западни икономика влязоха в Рецесия, кажете ми тея които ни казват всичко това може ли да им се има доверие, сега ни казват не се плашете, аконахлуем с войски Русия няма да бомбандира Европа

От целия материал става ясно, че: Не е важно, че германската армия замисля терористични удари с 20+ ракети по Керченския мост. Важното е, че са ги хванали да го обсъждат. Не е важно, че това е акт на ВОЙНА от страна на Германия, при това ТЕРОРИСТИЧЕН, важно е, че са изтрили акаунтите, които разкриват престъплението в момента на неговото планиране. От записа също става ясно, че ШОЛЦ очевидно е наясно с всичко това. В записа подробно се обсъжда как този АКТ НА ВОЙНА да бъде осъществен без следи, водещи към Бундесфера, за да може ШОЛЦ да продължава да мънка, че германците нямат нищо общо. Потресаващо е ниското ниво на мислене, което лъха от материала. ШОЛЦ, ти си посмешището на германската история. Този път от Германия няма да остане нищо, ШОЛЦ.

Те тия шваби сега ще хапят дървото яко.Бай Путьо ще активира някоя спяща клетка на Идил у швабско и глейте кво става.Дай Боже у нас да не стане някой сакътлък.