Белев: Борисов ми пратил SMS? Обсесии на един олигарх

Природозащитникът Тома Белев опроверга вицепремиера Валери Симеонов, че е получил SMS от Бойко Борисов за отлагането на втория лифт на Банско.

Обратно в новината

Коментари - Белев: Борисов ми пратил SMS? Обсесии на един олигарх | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Симеонов е рядко лъжливо лайно. Този "спасител" на България колко стотици хиляди е взел от Цеко Минев и други олигарси за да поддържа съсипването на Пирин.

и тебе те горо опоскаха, кръвопици жалки

Като става дума за SMS-а, заради който Винкела обвинява Борисов че бил изпратил се сещам за един друг скандал със SMS, който бе пуснат по време на заседание от Висшия съдебен съвет от някого вътре точно когато се обсъждаше какво да правят тези от "Правителството на съдебната власт" със скандалните изтекли записи на разговорите между Владимира Янева, Румяна Ченалова и адвоката на Пеевски - Момчил Мондешки. Този прословут SMS стана причина Борисов да изпрати друг, до шефа на Висшия административен съд Лозан Панов, в което се съдържаше зле прикрита заплаха, че Борисов знаел, че Лозан Панов искал да извикат Борисов да даде обяснения за скандалните факти, събития и вазимовръзки разкрити от изтеклите очевидно автентични записи! И когато Лозан Панов изненада много неприятно Борисов, показвайки този SMS от Борисов, вроденият му иснтинкт на Борисов за самосъхранение го накара веднага да се втурне и да влети по един наистина скандален и недопустим начин неканен на този съвет и да започне да им държи сметка, да ги поучава, да им се кара и заплашва...по тертипа - "Викам ти дъще (ВСС), сещай се снахо (тоест Лозан Панов), с цел дамадж контрол! След това си спомняме после как лудото Яне се втурна с гърдите си да защитава Борисов, като излъга, че той бил му изпратил въпросния SMS, после главният прокурор Сотир Цацаров заяви публично по телевизията (Нова телевизия), че този "SMS скандал във Висшия съдебен съвет бил абсолютно измислен"... Мнозина останаха с впечатление, че Ясен Тодоров, доста неетичния председател на Етичната комисия във ВСС е автор на този наистина отвратителен и ЛЪЖЛИВ, ПОДВЕЖДАЩ Борисов SMS. И после ... всичко отмина, затихна... И сега аз се питам КОЛКО ХОРА В България все пак разбраха кой е всъщност истинския автор на този скандален и наистина долен SMS, който е излъгал Борисов за Лозан Панов с цел да го нахъска, настрои и хвърли срещу Лозан Панов. И КОЛКО БЪЛГАРИ РАЗБРАХА, ЧЕ ИСТИНСКИЯТ НЕГОВ АВТОР Е ...ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР СОТИР ЦАЦАРОВ????

спомням си добре случая. Но как можеш да пратиш от чужд телефон есемес. И АКО ТОВА Е ДЕЛО НА ВСЕКИ ДРУГ НЕ НА БОРИСОВ, как така той не е поискал разследване да това "кой ми ср...а в гащите"

Леле колко пекън е този защитник на природата. Изпраща SMS на Боби, Валерката, Горанов и сие, дори и предсказва какви глоби ще плащаме. Няма нищо лошо в тази му дейност, ако не беше подкрепена с пари под масата, под една или друга форма.

не може да има ски туризъм, пречи се на всяка инициатива, ама иначе планините опоскани от дървената мафия, там еко защитниците не смеят да се намесят, че циганите много бият

"...може да гледа всички телевизионни изяви на "разсърдения" си коалиционен партньор, но го уважава ..." Ще го уважава, ами, и него, и жена му , и тъща му...Защото без смешните националисти, чийто място въобще не е във властта с техните нещастни 4 % вот (и то за 3 партии, общо), нито ще се прегръща с баба Меркел, нито ще получава потупване по гърба, като послушно куче, от другите европейски ръководители! А на недоразумението Симеонов, за жалост заместник министър председател, му липсват не само първите 7 години от възпитанието, а 17, че и по-вече. Ако въобще има такова! (Май че, няма)

Тома Белев да огласи годишните си доходи /не само като физическо лице/ за последните 10 години. И от какъв произход са.

Имам усещането, че Винкела усеща накъде духа вятъра и си постила за да се спаси бързо от потъващия кораб, когато дойде моментът! И затова ги разиграва тези сценки!

10 години тези псевдо еколози подвеждат обществото и си разиграват игрички от личен интерес. Защо ги търпят това не разбирам. Заради идиотски закони и такива боклуци са стопирани десетки добри инициативи и се стига до абсурди в дестваще хиои да не може да се построи тоалетна. !!! Дори имаше случай със спасителната служба и не им дадха да направят база. Идиотщина.

Те и за Ботев, Левски, Бенковски и др. са казвали че са болни и луди, но добре, че все още се намират такива хора.

Аз не си спомням Ботев, Левски, Бенковски, след като тях ги споменаваш, доста неудачно и нескопосано като сравнение, да са ритали седнали бабички за да покажат и докажат какви големи патриоти са!

Болни сме ние, че позволяваме да унищожават природата ни. Ние не разполагаме с високите и необятни Алпи за да имаме стотици писти. Банско от лакомия се разрасна десетки пъти над допустимата екологична норма и ако сега отстъпим след време пак ще искат ново разширение защото ще има още стотици строежи.

Този мъж ми се струва малко болен. Вместо със стотици красиви лифтове да се развива ски туризма в България върху 0.01% от планините заети с писти и лифтове, този екопед се изживява като плашилото на всякакви нормални инициативи и 15 години се разправят за този лифт на Банско.Гърците и други богати чужденци се отказват от ненормалните условия на Банско.Той знае ли че техните пари под една или друга форма влизат в БЕДНА България. Защо децата ни карат ски за по евтино на запад и изобщо ми се повръща от такива псевдо защитници.

Пешо, показваш, че добре си заучил опорните точки спуснати от олигархият през зависимите медии. Всъщност не е въпросът дали да се развива ски спорта. Въпросът е дали да се два за жълти стотинки българската планина на едни олигарси, които после слагат цени като в австрийски курорт. Като няма за какво да ги хванат, се хващат за опазвнето на природата. Ако да беше собственост на българска фирма или да си плащаха данъците или повече хора да можеха да си позволят да идат на Банско, нямаше да е такъв скандалът.

Винкела пак го е обладал порив на буйната му лудост! Така е, като няма психически тест и не се изисква свидетелство за вменяемост на депутати и министри! Хората портиер да назначат му искат такова, може би защото не са дебили.

Ти да не би да вярваш на сценките на винкела и тиквата?

Не, разбира се, циркаджиите не са добри актьори и май само те и шепа дебили останаха да си им) вярват и никой повече не се връзва на постановките им, просто се забавлявам на тъпите им постановки като от селска вечеринка.

От друга страна е и забавно, но и поучително и показателно как някои възрастни хора се прехранват като се правят на маймуни непрекъснато пред хората, как се живее добре в България с лъжи, постановки и циркови пиески от селски вечеринки от нашите политици и управници, изживяващи се за рарикати и много хитри и по-умни от останалите, от материала.

Няма как да е получил съобщение точно от суджука щото тоя лифт е отколешната му мечта. Лифт ще има независимо кой какво казва и прави. Лично тиквата си го е заплюл.

Да го беше харизал като Пампорово на бишата си любовница, която по линия на държавна сигурност го направи бодигард на тато, нямаше да ме е толкова яд.

Не бе, Тома, човекът просто е взел солидна сума от чорбаджиите в курорта и се га се напиня да ги оправдае, за да не му се случи нещо . . .

Това е всичко друго, но не и еколог! Унищожава природата за свой собствен финансов интерес! Лицемери

Тоя безродни да се скрие. Рекетьор.

да каже КОЙ му плаща...

И КОЛКО милиончета къта и в кои офшорки???? Щото сигурно не са в КТБ........

Патриотите искат да продадат част от родината за 3 стотинки на декар на фирма, собственост на безработен кипърски гражданин. Не знам дали съм за или против втора кабинка, защото не съм навътре в темата. Като патриот обаче вярвам, че българската земя трябва да си остане българска и на Банско трябва да могат да карат ски и обикновените българи, а не само 5% от хората с най-високи доходи.

Следното изречение: "обсесиите на един олигарх, които са се прехвърлили върху неговите политически обслужващи го лица" означава в прав текст, че собственикът на "ЮЛЕН" плаща на вицепремиер и министър + зам министър за да му прокарат втория лифт въпреки закона, въпреки изискванията на ЕК и въпреки увреждането на природата!!! На това му се вика КОРУПЦИЯ и срастнала се с държавата (а и партията) МАФИЯ. Пак добре че този път не са решили да запалят гората ... както на Витоша!

Не те знам от къде си но тая на витоша си е за палене защото е унищожена от корояди, листовръдки и педомерки. Скоро гора няма да има на витоша.

И слагате и да не слагате минуси това е ФАКТ!!!!!!

Защо ни вдигат цената на тока и водата,като заплатите си стоят от години едни и същи,а киселото мляко,хляба сирене кашкавал олиото захарта,всичко се вдигна нагоре като цена,а доходите 2060г сигурно ще взимаме тогава по 1000лв чисти

Оставете природата,не алчнейте да не стане догодина отново потопи и наводнения,и после да се вайкате нали Соросоидна Кухая Лейке?:)

ХАРЕСВАМ ВАЛЕРКАТА ЗА НАЧИНА ПО КОЙТО СЕ ДЪРЖИ С ГАДЖАЛИТЕ И ЧЕРВЕНИТЕ ДЕБИЛИ, НО КОМАЙ ЗАПОЧНА ДА ПРЕКАЛЯВА !! ЗА НЕПРОВЕРЕНИ НЕЩА, НЕ ТРЯБВА ДА МЪРМОРИ !!! ТОВА Е ПРИСЪЩО САМО НА МОНТАФОНКАТА НИНОВА !!!

Кой печели и кой губи от това? Печелят конкретни бизнесмени, няколко хара, разчитащи на работни места и няколкостотин скиори, които обаче имат алтернативи. Губят обаче всички. Дори въздуха в София зависи и от такива неща. Да направиш просека от километър, значи унищожение на разтителност произвеждаща кислород за десетки хиляди човека. Банско е на 50-тина киломтра от субтропическият климат, който е в Гърция. Реално южният склон на Родопите трябва да попада в него. България не е много за ски спортове. Последиците ще са лоши и след 50 години.

Имаш ли представа колко хиляди хектара земя бяха унищожени заради "Тракия"? А колко предстои да бъдат унищожени заради "Хемус"? А откъде вземат дървесина двата завода на "кроношпан" в България (по 24 20-тонни камиона на денонощие)? Работата е МНОГО сериозна. Ама без диктатура тая държава няма да се оправи. Простотията се побеждава само с СИЛА.

А вие знаете ли що земя може да се освободи, ако го нямаше вашия град, мм? Ами вас ако ви нямаше що прасенца щяха да са живи, мм?

Да ги задължат за всяко отсечено дърво да посаждат по 3. Примерно от задната страна на Витоша. Могат да им оставят просека. Кислород произвежда дори тревата.

Много губят,в момента тихомълком продават 20дек.от Борисовата градина.Компетентния и умен Московки се разпорежда ,както продаде печалившото ,,товарни превози,,вместо да компесира пътнически,и ето какво стана в Хитрино.Та важни неща които стават в държавата ни отклоняват вниманието.

Малко по- малко, Природата се унищожава. Днес - хотелче, утре - пистичка, после - магазинче, после - паркинг, после - жилищни сгради, после - ... На пръв поглед - голяма работа станала - ситуацията се променя с малко и бавно. Само че, когато термитите изядат дърветата, умират. Двукраките термити - също.

"Той уточни, че е изпратил сигнал както до Симеонов, така и до премиера и финансовия министър, в който ги уведомява, че може да се стигне до наказателна процедура за България, тъй като предложението на екоминистъра Нено Димов за промяна на договора на концесионера "Юлен" АД представлява форма на ДЪРЖАВНА ПОМОЩ. И така концесионерът ще плаща между 15 и 60 пъти по-малко от концесионерите на плажовете." Мда, държавата помага или удря / по тефтерчето на Златанов /. "Марици", банки, "Белене", "Южен поток"... Неслучайно ББ се изжалва пред американския бизнес, че се срамувал - толерирал договорите, но ГО било срам да ги чете...

В ЦЯЛ СВЯТ ТЕЗИ ПРИРОДОЗАЩИТНИЦИ СА НАРиЧаНИ ПИяВИЦИ.

Напротив, радват се на уважение. Но тук не става дума за защита на природата, а за изнудване на държавата и фирмите за пари. Ако им платиш - можеш да си правиш каквото искаш.

"аз съм един обикновен гражданин" ..дето изкарва едни 50-60 милиона годишно, грижейки се да няма лифтове и пътища на места, където може да се сече гора и да се изнася за Гърция и Румъния! Едва връзваме двата края това еколозите - колегата изкачи 12 осемхилядника, таксата за които е по 10-20 хиляди долара, едва му останаха пари за храна..

Ау, забравих! Предлагам "Екологична оценка" за вашия бизнес - от 500 хиляди за цех до 15 милиона за участък на магистрала. Евтинко, защото сме обикновени хорица, не някакви мафиоти!

Кухой, не всички са фенове на "асфалтовите планини" и "бетонните морета". А това за екобизнеса, което го споделяш е хубаво да бъде подкрепено с факти. И не тук, а при компетентните органи.

Какви факти повече? Вижте колко пари е платила държавата на тези за еко-оценките на магистралите. На кой Съд да дам факти? На този, според който 1 долар е нормална цена за Кремиковци ли? Или ЦУМ за 5 милиона?

Прокурора що не вземе да се заеме с нездравия вече "лобизъм" на някои министри!!! Това бързане да се прави подарък на един олигар вече много "мирише"?! Сал Бойко още не е харесал "офертата"!!!

Мангали Симеонов!!! СМРАД защо не покажете ОПГ ГРОБ как "асфалтира" в Годеч?