Намериха изчезналия Ивелин от Смилян

Изчезналият 20-годишен Ивелин Узунов от смолянското село Смилян е открит.

Обратно в новината

Коментари - Намериха изчезналия Ивелин от Смилян | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цв.Цв. да го награди с Орден Стара Родопа Планина и го назначи в системата. Там му е мястото в меверето при цвъки!

Поредният умствено изоставащ, с каквито са пълни селата и градовете ни! Те - ментетата, дето ги льокат българските лумпен-пролетарии, до това водят - до деца-идиотчета!

Дайте му ена булка на тоз чикиджия и мое да съ упрай.

Добре че от време на време,се появява и една наистина,добра новина. Каквито и да са причините,каквото и да се е случило,важното е,че момчето е оцеляло и е намерено.Районът е труден и опасен.Времето беше дъждовно и студено.Много се радвам за него,за родителите и близките му.

Чудесно е, че го откриха, но снимката, която публкуваха говори за някаква степен на умствена изостаналост. Некоректно е, че не го сменаха при многобройните им изяви, а се наблягаше просто, че е изчезнал.

И какво значение щеше да направи това? Той е българско дете и нищо небива да смекчава факта, че е изчезнал.

оттогава оттогава оттогава

Чудя се,защо въобще се занимават ненормалници!

защото са човеци,българи и Тодоре ,обществото е длъжно да се погрижи и изгради подобаващи се медицински пансиони за такива.И при тебе може да се случи и не знам какво тогава ще приказваш

аз ви казах,че е жив и има лична причина да се крие... нали не си мислите,че от 10 дена стои гладен и жаден в плевнята? вероятно е чул,че наближават хора и се е скрил, през другото време може и да е бил в някоя къща

Не знам дали "му има", но със сигурност му ЛИПСВА нещо...

На, значи, шъ взема да умръ, та да видите вие, дето не ми купувате шоколадов сладолед, кат на Мимето!

Бе то нивото му е ясно, ама защо не го съобщиха отначало /не , че и сега са го обявили, ама то не е далече от акъла/,та да се чудят хората къде е потънал.

Всеки има възходи и спадове, възходите ни правят по-самоуверени, спадовете по-силни! Това бягство, може да е бягство от същността. Бягство с което сам се е принудил да се промени и вземе живота си в ръце. Защото когато стоиш и тъпчеш на едно място, като форумните драскачи, няма как да се развиеш. На онези, които казват какви са били на неговите години, ще им кажа, че не е онова време в което и за нищо да не ставаш, ще те направят командир на взвод или началник на РПК и ще ръководиш по-умни и можещи хора от теб.

Ей, вълк, а сега не е ли същото, та дори и по-лошо. Разкарай се с твоето еврогейско дърдорене.

Е сега имаш щастието да те ръководят запартъците на на онези тъпите. Примерите са безбройни, но самоналагащ се връх безспорно е Цв. Цв.

Алфа Вълка

Аз се ръководя от главите си в живота. Трябва да се оставям по-често да ме ръководи по-малката, че първо нея я хваща склерозата!

да бяга някъде, при хората, и да си "изяви" същността. Да се хваща да работи и да си устройва живота по собствено желание. Ами дреме при мама и тати, па и "бяга" да им прави мръсно и да им тропа нервите. Аман от мамини синчета расли и продължаващи да растат до полата на мама!

Целият Българистан е тръгнал да търси някакъв си луд, който вместо да стане човек в казармата си играе на криенеца. Нормални и здравите у нас са вече без значение, интересни са само циганите, изперкалите, които скачат от горните етажи (като онова Цвете) и такива кретенчета, като Ивелинчо. Докъде стигна нашата деградация!

Теб казармата те направи човек и сега си супер-подготвен за живота! Браво, другарю!

пишат днеска тука.

баси откачалките ми то от толкова уран дето ръсиха американците в Сърбия ко мое се очаква?

Има заболявания на хромозомите или генетични при които децата спират умственото си развитие след 4-5 годишна възраст. По нататък колкото и да растат физически си остават умствено на 5 години да кажем.И вярно е, търсили са дете! Има специалисти, нека обяснят по подробно и качествено, за да спрем да укоряваме едно човешко същество "наказано" от природата!

Или родителите му го бият, или другите деца го малтретират в училище, или просто е куку.

Ти си КУКУ!На 20 години ти си ходил на училище??? Голем двойкар си бил!!! И колко години беше повтарач?????

гонил е някоя девоика но се е загубил,или я чакал да доиде в плевнята!да е жив и здрав младежя,следващия път да внимава!

До сега не е имало информация за психически проблеми на изчезналия, но когато те информират нашенски журналисти, абсолютно нищо не е изключено. И ако коментираш според тяхната информация, рискува и тебе да помислят за ... А защо е така, не зная ...

Бе зарадвайте се бе хора! Едно детенце е намерено, това е щастлива история! какво искате, да беше намерен убит или удавен ли! дай боже сички изгубени да ги намираме тека! Айде сега едно чеверме, един банкет, един курбан - Бог е спасил детенцето! Какво ли са преживели родителите му! Карайте го човешки, не се втелявайте! хубаво е, че е намерен! радвайте се!

Детенце на 20 години - ти нормална ли си или пак чела недочула пак искаш да се изпишеш компетентно.

Sangre sica

ЕЙ изроде щерката е на 30 и пак ми е детенце!

Romana, кажи нещо за нецентрализираната крипто фалута Bitcoin

Роксана, тези негативни коментари дват от комплексираните ни мъже. За нищо нестават.

На какво разстояние е това с Пещера от неговото?И е бил бос?

11 км е разстоянието между двете села. Или не е искал да го открият,или не знам как са го търсили...

Браво! Да са живи и здрави всички които го издирваха толкова дни!

Това е верно, и за помагачите трее да се мисли. Да са живи и здрави, че си требват! Днеска е детенце, утре е майчица, вдругиден е башичко.....за секи трее да има грижа! Да са живи и здрави помагачите, и от мене!

Да е жив и здрав,може би е преживяло нещо момчето.

Да е жив и здрав... и сега да му ударят 10 шамара за малоумието!

Че тоя не е виновен за малоумието си...Така си се е родил, бедничкият!

вместо да се хванат на работа след като не учат, разиграват десетки спасители и стотици добровлци да ги "издирват". В лудницата ненормалника трябва да го затворят или в панделата, докато разбере какво е извършил. А бащатко му - да плати разходите, защото вместо да го възпитава като мъж, си е бъркал в носа и пийвал ракийката на спокойствие.

neXus

Безделието е майката на всички пороци..... Я да му пращеше гърбът от работа, нямаше да има време за селски изпълнения. Ама отмина това време...

на снимка не изглеждаше престъпник, само тях ги поръчват. И ако по невнимание се беше затрило,иначе няма опасност за живота му. Но нещо не изглеждаше съвсем редовен. Да е живо и здраво.

Политиците да изковат закон - на планина да се ходи само с ножа за оцеляване на Беър Грилис! Това е трети случай за 6 месеца, сърцето ми едва ли ще издържи четвърти!

както казах и преди-този край там е българския Туин Пийкс. Даже ги бием.

Не е точно там... Но иначе си прав, такъв филм може да се направи, че и совите ще си вземат акъла...

Ох, слава богу! Може да е на 20 и физически да изглежда голям, но на акъл си е дете - дай боже да преодолее каквото му е тежало! Колко го мислих това дете, колко го мислих! Бог да го благослови и да се грижи за него, от добро не се ходи по горта като изоглавен! Нещо му е тежало, милото! Ние сички сме хора - имаме си моменти, тегоби, душица носим! Дано Бог му помага! дечицата най-напрет!

бях отслужил военната служба, имах 5 човека в подчинение, като 1 година преди това бях назначен началник разчет и насочвах ракетите СС-23. А тоя безделник скита и се крие по плевните на хората.

Споко бе! Има една поговорка, ама е на Инглиш - Господ дава саму толко колко моеш да понесеш! Милото, дано Бог да го пази, че не са много останали дечицата на тая страна!

Ти на 20, а сега к'во: бачкаш за нек'ви жалки 1000 лева (вероятно и по-малко) и се мислиш за голям мъж. Това момче е на 20, но е нечие дете и родителите му се притесняват за него. Аз пък на 20 хванах чужбината и сега съм на милион, ама имам и син и знам че КАКЪВТО и да стане, ще го мисля и ще ме боли за него цял живот. Не коментирам че и без това малко останаха нормалните хора в България, които да не са ТИКВИ, ГОВЕДА И ПРАСЕТА. Дори и да има психически отклонения момчето ПАК животът му струва повече от този на средния власт-имащ в милата ни родина...

Аа пък на 20 имах 3 деца, егати безотговорника е този!

Медал искаш ли?! А хрумва ли ти че момчето може да не е добре нещо, което не го прави по-малко човек от теб, само защото няма три деца на 20. Мога да се обзаложа също че трите или не си ги издържал ти, или не са от теб. Аман от 'герои' на социалистичекия 'труд'

Нищо не му е тежало, щото кратуната му е празна! Тоя път теорията на Дарвин не сработи! Нищо, следващия...

Roksi кога ще дойдеш в клуб-а

Федерер, Киро не ше да чуе за мен, а аз нема да му се примолим. Като ме е банвал и трил да е мислил. Ас на никого басма не цепим. Откровено казано, теглих чертата на клубовете, и дори не пазим логовете ми. Ако требе да се логна, требе да е с нов акаунт, защото Киро е изтрил и деактивирал сичките ми акаунти. Не съм и проверевала, немам зор. А ся пишем щото съм у сесия и умам изпити и проекти. И за тфа немам зор, ноо неща са ми на главата. Това тука по новините е нещо като да се посмеем кога си пием кафето сутрин.

Тук нещо се премълчава.....Дали няма някакви психични проблеми или друго. Нещо с недомлъвки мина всичко.....

Да сигурно има, и дано дир побликува историята, та да видим как живее семейството в това село, защото на такива Български Семейства трябва да се помага.

Какво момче, бе.. на 20 е вече мъж и може да си ходи където иска..

Абе той да си ходи, ама да не се налага да го търсят . . .

Почвате да се повтаряте. Измислете нови хипстърки псевдо-драми за да отвличате народа от безнадеждната му реалност и от веселия, забавен, уютен свят на върхушката.

Кво викаш? А, нищо! Добре.

Да е жив и здрав , и да е по внимателен !

.