Хамид Хамид се извини за неприличния жест в парламента

Депутатът от ДПС, който показа неприличен жест в парламента, официално се изяви за постъпката си.

Обратно в новината

Коментари - Хамид Хамид се извини за неприличния жест в парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да вземе един пистолет и да се гръмне!

Какво толкова е направи човека ? Показа столчето, на което седят Станишев,Сидеров и Бареков.

.....столчето на което седят правителството и парламента, а не само тези тримата.

Ей кривия, в този парламент са работили такива велики българи,че ти ме можеш да им носиш и вода даже. Кой ти дава право в БЪЛГАРСКИЯ парламент да се държиш така? Кажи бе амуджа? Ако зависеше от наистина от една силна България, какво да правят с теб. вярвай нямаше да имаш време да се извиниш. П.С. Съмнявам се ти да си писал извинението. Защото знам, че не можеш да си напишеш името без грешка БЪЛГАРИНО.

Какви простаци ни управляват!Сега разбирате ли защо НАРОДА иска промяна на Конституция,Избирателен закон и т.н.

Приемам извинението ти глупак при едно условие, да си завреш неприличния жест там където му е мястото.

Да Го духа този ми представител и веднага да бъде отзован

Късно е, либе, за китка!

Админите да си оправят това "изяви" на "извини".

Какво извинение бе талибан скапан? Мястото на такива тъпи резаци е на тютюна, а той копелдака в парламента...

И табуретката му цял ден да гледа слънцето.

Ау направо съм впечатлен от безсрамието на този "народен избраник". Ако той беше толкова високо морален дори при едно предизвикателство, каквот в кслучая не е имало, пак щеше да запази прилично поведение. Но тези се считат за недосегаеми и считат, че всичко им е позволено, защото ние сме го допуснали да бъде така. Безсрамното и нагло твърдение, че проф. Димитров се държи истерично е неудачен опит да оправдае собствения си цинизъм. Лично познавам професора от 35 години и мога да кажа, че с неговите познания, ерудиция и опит той не само ще си намери престижна работа, но е и достатъчно високо оценяван не само в България, но и в Европа. Истерик е този нещастен прошляк, който като го изритат от народното събрание, освен за даскал и селски кмет, за нищо друго не става, а евентуално за дребен чиновник на длъжност осигурена от ДПС за свои хора!

така е за6тото тутците гласуват по списак ,и така 6те е докато балгарите не гласуват ,

БОКЛУК!

Ако спрете да се извинявате и се махнете най-добре ще направите. Аман от вашите извинения.

За такива обществени деяния в парламента има само едно наказание: Вън от него!!!

Имаме ли златен скункс? Я вижте пак и отивайте да го видите човека дали ще го вземе с желание да се поправи или и той ще мълчи като паламуд?

Има само едно спасение да се преустанови упадъка на парламента: Да се въведе правилото - само един мандат на депутат, само председателя на парламента да има право на два мандата.

Диви простаци са налазили Народното събрание и блажат ли,блажат, а все на невинни девици се преструват. Той може и да се е изпуснал малко, но на практика направо е напълнил гащите, че и замирисало до Орлов мост, защото се вижда, че доводите не са логични, а юмручни.

САМО ИЗВИНЕНИЕ ЛИ? ЗАЩО ГО ПАЗИ ПОЛИЦИЯТА ОТ НАРОДНАТА ЛЮБОВ? СКОРО ВСИЧКО ЩЕ СВЪРШИ

За съжаление има много простаци в парламента. Но след като ние ги избираме, следващия път да внимаваме

Бареков не е виновен. Щом като има 7-8 % българи, които го подкрепят то те са главните виновници такива КАПУТИ да са в политиката.

Хамид е ярко доказателство за простащината в НС. Като добавим към него имената на Сидеров, Чукулов, Мая, Кутев и някои други управляващи разбираме защо сме на тоя хал. Не цитирам имена на депутати от ГЕРБ защото от тях сега нищо не зависи. Относно куража на Хамид - сега непреличен жест, утре съвсем прилично експроприиране на всички неудобни християни от службите.

Забравяш и лайт с чисти ръце и бронежилетка, ку*та на Пеевски, другарят Бареков

не зная на снимките дали са депутати или обикновени хора тръгнали на разходка или пазар.срамувам се от тяхното нагло и безразлично поведение което показват.съжалявам само че излъгаха народа.

Какво правят в българския парламернт селски бекове с име като на тоя хамид ли е памид ли е там? Марш на селода гледаш тутун и да храниш добитъка бе хамидчо.

Хамид Хамид показа какво мисли за Ганьо Ганев. Ганьо Ганев мисли какво му показа Хамид Хамид. И така няколкостотин години ..

Oshte edin primer da se zatvardi upadaka na parlamenta i nujdata ot promiana.Tezi tam sa palni otrepki i prostatsi .Tezi ot DPS mnogo sa si poviarvali, vreme e za referendum da se zabrani tova dvijenie. Te vsiavat etnichesko i sotsialno zavisimo ikonomichesko naprejenie.A BSP sa palen proval.

Проф. Димитров е образован човек и всичко, което ви каза е истина.А тя е , че вие всички депутати сте боклуци и прости селяци, мястото ви не е там!!!

тоя маи ,че се научи и хоро да играе.както научихме турците да ядат сланина,свинско повече от нас ядат били турци глупости на търкалета

ПАДЕНИЕ

да не си еизвадил *ура, или си е показал дирника? може би е показал 3 пръста? защо не ни информират какъв е жеста и какво му е неприличното

защото бялата златка ще блесне по окафенени прашки, а има и малки деца в публиката...

рибата мирише от главата ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хамид е пълен изрод, но още по-големи негодници са неговите покровители от дсп и БСП.

мръсен долен циганин...боклук неграмотен ....как можаха да ги вкарат тези в политиката бе...незнаещи и неуки мръсни цигани

Тия турците почнаха да правят каквоти си искат, след като БСП така им се е надупила, само и само да краде.

Баден-Баден, Кадир Кадир, Дюран Дюран, айде-айде чупката-чупката.

Оох,Мелиха,къде си?:-D

Що я търсиш пак ли си загорел?

Хамид, ДПС и бесепарите, предвождани от мазния демагог Станишев са проклятие за България. Ако си българин, не гласувай за БСП!

ЗА БАРОК..А ПАРДОН, БАРЕКА, МАЙНАТА, НОВИЯТ СТАР СЕЛЯНИН ОТ ДЪЛБОКАТА ЧАЛГА

Ми браво за извинението, ако сега и си подадеш оставката и напуснеш парламента може и да започнем да те уважаваме.

Гнусна и проста турска свиня! Ама ние сме си виновни, че ги търпим...Скъсваме се от работа и с данъците и осигуровките си хрантутим такива плужеци... Отврат!

Башибозука безчинства навсякъде. И в парламента и по улиците. Днес циркулира клипче как башибозука на ДПС освирква химна ни, депутатите им петнят всеки ден институцията народно събрание. Булгаристан.

Ало,националиста,как може да наричаш България Булгаристан,бе?

Ало, комуниста, предали сте държавата в ръцете на башибозука. Това нито е моята държава, нито моите управници.

Не са много депутатите, които признават грашката си и се извиняват.

farmer

И като се е извинил да не би да е станал православен....терорист!!!!!!!!!

Те 95% в парламента са измет-така,че този жест е нормален и заслужен.

+++++++++++

Какво точно е направило това недоразумение, че не ми стана ясно? Да не би да е показало гол гъз на ГЕРБ, като Наско Сираков на левскарската агитка навремето? :)

Не показа ни на нас, как Доган ще вземе Сметната палата под контрола си, ей това показа.

е, как така обяснява колко бил невинен, а в същото време "искрено съжаляваа" !? повече изглежда, че пак затрогва селтанарският си електорат с тъпоумни чалъми

Браво господин Хамид, още веднъж недвузначно показахте, че сте истински европеец и радетел на моралните стойности! Вие доказахте, че ДПС под ръководството на господин Доган е партията, която трябва да ръководи България и да донесе благоденствие на турци и българи. Цяла Европа и света са възхитени от толерантността и далновидността на ДПС и господин Доган.

да ти имам чувството за хумор.

сега мога само да кажа, че в БКП се гордеем с теб и подкрепата ти ! .. ако беше мелихан щях да ти се извиня и оближа подобаващо

Брей, не знаех, че в Европа-та са такива простаци, какъвто се показа 'Амид! Сигурен бях, че и там не са стока, ама чак пък толкова.... Впрочем, едно такова просташко поведение явно е характерно за депутатите от ДПС, което поведение виждам колко много се харесва от симпатизантите им. Излиза, че и на тях нивото е същото - простащина и лицемерие.

Воленчо ли ти нареди да мразиш турците?

не те знам каква си мелиха ли дели ли ? ама да вземеш патурите и марш в анадаола 1 няма да използвам други думи ,че редактора сте ми изтрие посланието ! анусуну сиктиминини ! сорръ неам бг-азбука. поздрави от норваъ на форума ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.