След остри спорове в НС Сметната палата вече е петчленна

Сметната палата вече ще бъде съставена от петима души - председател, двама заместник-председатели и двама членове. Мая Манолова видя коалиция "Четири плюс".

Обратно в новината

Коментари - След остри спорове в НС Сметната палата вече е петчленна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Познавам г-жа Руменова лично, като експерт по стечение на обстоятелствата.... Напълно измислена личност, на която единственото качество е, че от 25 години се върти в средите на БСП ... колкото е професионалния опит на Станишев, толкова е и нейния ... Професионално сричаща личност, която на ум и две числа не може да събере .. Ама той Станишев и на един кадърен специалист не можа да попадне докато беше на власт :)))

Майче, скрий се и не се показвай повече! То за такива като теб и твоите другари думата срам не съществува, ама все пак сети се каки ги вършехте вие само преди година.

маио, прекалила си с маионезата ма!

Тези управляващи НЕ СА ЧЕТВОРНА КОАЛИЦИЯ, А КАРЕ ЗА ИГРА НА БЕЛОТ / любимата на Бойко компания..../

Не можете ли да разберете,че колкото по-вече партии са в коалицията,толкова по-малки ще са щетите за България.На политиците обаче ще им е по-тредно,но на нас да не би да ни е лесно .

Прав сте! Като беше само Партията подобни проблеми бяха немислими! Но пустите българи адски много настояваха партиите да са много, да имат свобода на словото.. само дето когато имаха свободата на словото те започнаха да псуват! Не знам защо ;)

Всичко е преходно ! Само НИе с КГБ и ДС сме непреходни! Бокова за ЮНЕСКО и карикатуристите за храна на Ердоган Ауакбар ! Дерзайте !!!

Глупости говориш 6666666666!!!!Една партия се храни с ПО-МАЛКО пари, отколкото са необходими да се хранят МНОГО ПАРТИИ!!!!!!

Майче, вас вече ви опознахме!До болка ви опознахме. 25 години ви сърбаме крадливата попара.Посипете си главите с пепел и не се появявайте по телевизиите да говорите глупости! Не разбрахте ли, че хората не ви искат,както и Кунева!?????

Боже, пази България от кокоши мозък !

pompai

Блондинката Мая ,пак ли мисли конспирации,чудя се защо още няма заведено дело за конспирация срещу държавата с Кастинбродския феномен?

Завършилата история/на КПСС/ и "Право-реплика",Мая,пак се изказа неподготвена!

Нямя спор за Сметната Палата! Ние с бойните си другари от БСП държим всичко в ръцете си! Било то ДАНС , било то МВР, било то медии , прокуратура , съд , народна банка и Конституционен Съд ! Всичко е в наши ръце ! Ние от Сараите заповядваме а милиони изпълняват и пари ни дават !

Герб като си заминат,със тях ще завлекат и Лъжливите Патриоти,и Корумпираните Реформатори. Герб си заминава,Местан каза Край точка!!!

И ние на това се надяваме! Махнат ли се ГЕРБ, лъжливите патриоти и РъБъ, ще си останем старите дружки - Партията, Фирмата и Златния пичага. Тогава ще видите какво е просперитет, а не като последните 22 години от управлението ни! ;)

Яааа тролчето надигнало глава от помията!

щом сестра галева и госин таско арменков (що за име???) джафкат значи мнозинството е на прав път

защо да се контролират. Нали не могат да се ограбват тогава. А каква е целта на нас управляващите ни-да осигурят и внуци и правнуци. Да са живи и здрави. А ние да му мислим.

няма коментари защото простотията,манипулациите,лъжите и измишльотините на тая мм,писнаха на хората

Всяко изказване на Мая Манолова е равнозначно на -3% вот за БСП на следващите избори. Ако не спре да се изказва, съвсем скоро вотът ще е отрицателна стойност...

P.S. Не твърдя, че не е права за някои неща, които казва. Твърдя, че дори когато е права го казва по такъв нагъл начин, че веднага се сещам за всички мерзости от сорта на "може да е неморално, но не е незаконно" и подобните гнусотии.

Кой ви го каза това Фирмата ли?

Абсолютно! Мая Манолова е аналогът на ББ! :) Процентно са отклонили равен брой гласоподаватели за еднакъв период от време

Браво на Другарката Манолова,както винаги е много права във изказванията си,а не като Мутрите и Калинките от Герб със купени дипломи.

Къде е другарката Масларова??? А Р.ОВЧ.??? А къде е Бисеров??? Братя Галеви???

Другарю "gangnam style", "другарката" се пише с малко "д" и "със" и "във"се пишат според правилата.

Не се учудвам, че няма коментари, защото цялата статия отразява алабализмите , които се говорят в парламента.

Ще си позволя да ви опонирам - макар да изглежда като алабализъм, спора е за Сметната палата, а това е орган с огромна власт. Не можеш да прикриеш търг за държавна поръчка или което и да е финансово безобразие, без да имаш две неща: 1. Съдебната палата 2. Сметната палата Съдебната палата е на Партията и Фирмата, а ГЕРБ се борят за Сметната.

Уважам чуждото мнение.

СГС не е на Фирмата а на ЦЦ (да не се бърка с ЦвЦв).