Смъртна присъда за бившия правосъден министър на Китай заради корупция

Фу Чжънхуа бе осъден по обвинения във взимане на подкупи и в оказване на помощ на престъпници

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре, че не им станах премиер на тия дръпнатите! С моите крадливи ръчички,до сега щяха да ме застрелят поне 100 пъти!

Ето така да беше и в България по един само на година да осъждаха до сега да бяхме топ по всички критерии.

Та да минат номерата и поръчковите коментари. Ама ние 45 години бяхме в същото положение, в каквото е китай. Знаем как ставаш от верен член на партията, корумпиран и неудобен. Нещо не е бил съгласен и е говорил твърде много.

герберопитеци , а ?

Платено пролче????? Цялата партия в китай е дълбоко корумпирана. Единственото причина той е да го съдят е че се е изказал не ласкаво за някои действия на висши партийци. Ти да не мислиш че в комунистически китай всичките тия милиардери не са назначени от партията??? Ако наистина си го мислиш първо вземи по прочети малко научи едно две неща и тогава почвай да дращиш. И не се издавай толкова лесно че си трол.

На това му викам аз законодателтво, разтрел за вссички български депутати !!!!

Като убият , в ТЪМНОТО, някой китаец или негър- маймуна, ИЗЧЕЗВАТ всякакви ВИРУСИ.. Като ЗАПАЛЯТ Китайски Ресторант или Китайски магазин, ИЗЧЕЗВАТ всякакви ВИРУСИ.

Тука един Фу Боко и той е за същата присуда

Добре, че бях министър в България.

Китай и правосъдие!? Тези са абсолютни комунисти измамници.

Преди не можехме да стигнем Запада и срещу нас да бяга, сега Котай

добре , че не съм в китай

Е,и ние българите не прощаваме на корупцията,имаме дори един осъден–Тодор Живков!

Българи,да не правиме като Китай,за да имаме политици и обръчи от фирми,работа и хляб,за не се самозатрие българската държава,защото корупцията жизненоважен икономически инструмент,трябва да се градят мостове между бизнесбандитите

И да, другаря правосъден министър, сам е бил корупиран, а другите министри и членове на политбюро, чисти като планинска роса... Това верно ли го вярвате? :))))))) Пък след това сте критични мислители и плоските номера не ви минават, а? :)))))))))))))))

А кога присъда за Баци ??

ей туй е правосъдие не гейлиберализъм!

Това не е правосъдие, а отстраняване на неудобни.

Ужас, това е нечовешко, недемократично и в разрез с евроатлантическите ценности. Аз съм възмутен

Иронията се приема..

Нема лабаво. Тия не можем ги стигна и срещу тях да тичаме.

Не могат да управляват ефективно! Тези комунистически изстъпления са неприемливи! Рано или късно и в комунистически Китай ще настане демокрация като у нас и др бивши соц страни!

Коя голяма страна, с население с голяма територия и население над 120 млн. има демокрация? Китай е голям и като територия и като население. Никога няма да са демокрация, по примера на европейските демокрации. Прекалено са големи. И само напомням, че САЩ са полицейска демокрация и с две партии, които се сменят периодично.

Ти се замисли щом са толкова наперд защо министъра им краде :):):)

Коментирайте, но бъдете внимателни в Китай! ЛИберастите не ги обичат и им се вричат във вечна лИбов! Ако дойдат китайски прокурори в Бъгъ-то, ще осиротеем всички...

Доживотен без замяна е ПО-ГАДНО от СМЪРТНА присъда. ... В България поне КРУМОВИТЕ закони да прилагат!

Така действат в Южна Корея.

Това е борба с корупцията, а не локумите на евроатлантиците!

Корупция в България - НАЗНАЧАВАНЕ на ПО-ВИСОК пост. Пацо Терасата, например.

Айде, кога и у нас?

Прекалено е ! Си мисля да им пратим Кирчо , да го сгащят и чао Кирчо ... ха ха

Вас ще ви сгащи, не се притеснявайте :)

Не зная за бг но за САЩ ще кажа че това не може да се случи никога . А те са много по коромпирани от Китай . Затова и китайците са номер едно отдавна , нищо че се опитват да ни натрапят друго .

Не могат да допуснат такъв прецедент, щото всички ще заминат на момента в същата посока. А и корупцията в САЩ си е съвсем узаконена и се нарича лобизъм и комитети за политически действия

Аууу колко недемократично и нецивилизовано, азиатска кочина

Защо не Дойдеш???????

Я си изпии ракията и си лягай че майка ти те чака да я онодиш

Ето така се "бори " корупция индианци !

Тук даже вече не се разследва корупцията! Само, ако си свалял нелегално мп3-ки, филми, порно, откраднал си 5 лв, селски свади,, разследват се кокошкарите и това е, после се тупат в гърдите пред медиите, че вършели работа...

За тук знаем ! Знаем и за всичко друго което е с главата надолу и не е като в нормалните държави , но по-лошото е че и другите вече знаят и това ще ни изяде простите глави ! Света ври и кипи , а ние не можем да си извадим главата от калта и л---та , дето забъркахме за рекордните 30 г . ! Ние дето цивилизацията на Европа " тръгнала от нас " !

Тук по можеш да влезеш у затвора, ако си си варил домашна ракия, от колкото, ако си откраднал 100 милиона, съсипал няколко завода, съсипал хиляди човешки животи...

Така трябва да е в България защото много политици малко народ, много корупция.

да ги съдят и осъждат на територията ни! Ама и до там не се стига. данс,конпи,вас,съдилища,,цаца,каскет.....все ненужни и вредни за обществото!

Христо Иванов : Ами сега ???

Кво стананА?

Как какво . Оправдаха я женицата

Затова Китай има 5000 години велика история. А тук върпосът за Крумовото законодателство го скриха по учебниците. Между другото - когато в китай екзекутират някого, изпращат сметката по разходите за екзекуция до семейството му,да я плати. Изключително въпитателно!

Хубаво е да се подхожда строго към корупцията, 5000 години история - добре, но чак пък славна... Кнр даже отрича и открито мрази китайските императори... А през тези 5000 годи даже стена са си построили да ги пази, японци, англичани, португалци са ги тричали... Нищо славно няма...

Тичане значи му викали. Сега когато Русия иска да трича Украйна и то по основателни причини превахте света

ДА КОМАНДИРОВА У НАС КИТАЙСКИЯТ СЪД САМО ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА

То, за няколко месеца ще екзекутира половината политици, а другата половина ще бъде в затвора. Отделно и никой няма да иска да става политик хихи

А за наш'ге Простокировци, джендъри, опрастачващите народа ни чалги и шорошките комундета кога?

Един Боко тука може ли да го видите какви ги върши

може! вече четири служебни правителства на фатмако търсят и най малкия повод да го закопчат, и нищо! нищичко! ония пияница рашков дори го арестува посред нощ, и нищо! нито едно документче! а през това време янев вдигва цените двойно за две правителства , кирчо похарчи 9 000 000 000 за първите десет дни,ха гълъбчо вчера тегли още 2 500 000 000 нов заем!

Боко ли к'ви ги върши? Ами при него си пълнех резервоара за има-няма и 2 лв. литъра, а баба ми си купуваше хляб за 70 ст., така че троле Мунчовски, такива ги върши! В полза роду!

Аз при бай Тошо да видиш за колко си пълних резервоара - цели 10 лева и хляба беше 26 стотинки!

Даа, така е било при бай Тошо, ама и на него другарите от БСП са му спретнали протести и превратче. Шорошко превратче на шорошкото комунде другаря Луканов и с поддръжката на голямото шорошко комунде и разрушител на СССР, другарят Горби! Сега същата работа я свърши шорошкото комунде другарят Радев! А бе оттогава и досега все шорошките комундета развалят пейзажа и ни е...т м...та!

Може би е от фрякцията на комсомолците?

Тая новина истински ме разсмя,представяйки си колко от нашите ще бъдат обесени.

Ако и у нас осъждаха на смърт за корупция,представяте ли си?

Че те ако вкарат този закон в България няма да остане министър или политик.

ако ......няма да има население! последния трябва да го застреля някой доброволец от странство!

Кога???

еее, неможем да останем без президент в предизборната седмица де!

добре де, застреляйтего, нека сме без президент! само дето няма да има кой след изборите да даде мандат за съставяне на правителство на бойко борисов!

Няма тън мън, закона е за всички, включително и пенсионери. За ЛГБТ изобщо пък няма почва за развитие.

правосъден министър назначен от ...ми от дрогаря си! и шеф на полицията на пейчин, назначен от... драгаря си! и осъден от ....драгаря си! всеки си има стил! дрогаря си ги съди на разстрел,а дрогаря пут ин ...кой скача от високо, кой се дави на плитко, кой се застрелва сам в тил,кой се беси на батерията на мивката! всеки си има стил!

Дори не знаеш колко си прав. Другаря Си е висок строен човек излъчващ респект, увереност и мъжество, затова действа открито! А Путин е малко невзрачно гномче което може да действа само потайно и вероломно!

стига ма! ти да не си мислиш, че пиша заспал та незнам какво съм написал???

Всичко е просто - и там пърдят в едно гърне, но очевидно този или не се е отчел, или е захапал ръката, която го храни или го е издигнала на този пост. Влязал е в полицията и са му казали - или си признаваш и лежиш доживот, или не признаваш, стадиона, калайката и сметката за патрона на семейството ти!

Ти изобщо не предполагаш, че може да се живее и без корупция? Тъжно...

Ако някой излезе с такава предизборна платформа, ще спечели с мнозинство.

Милиардери, министри - на бесилото. Другаде по света го няма.

Чили - Пиночет, на стадиона и по един куршум в главата на комунетата от ордата на Салвадор Алиенде ...

Тая информация сега за кво ние - да ни дразните преди избори ли?:))

Това е долна лъжа. При комунистите няма корупция .

Това е нещо за което се борим и ние. Хората, които искаме промяна. Борисов и всички от герб трябва да ги сполети същото, защото всички са корумпирани. На 2ри всички ние трябва да бъдем обединени с тази цел !

не се ли начегъртахте, бе изчегъртвачи? от как борисов не е на власт се смениха четири правителства и парламента и става все по зле, бе некадърници! затова на втори герб ще спечели с 10ф % пред втория! а втория ще е ....дпс!

Вече може и без тях- прибрахме каквото можахме.

Защо забрави Пеерасите и Пишлеметата?

Е те това е правосъдие, няма тън няма мън ! А на като нашите прокурори, пазачи на бандитите!

Наивник...