Прокуратурата в САЩ иска смъртна присъда за Джохар Царнаев

Прокуратурата в САЩ поиска смъртна присъда за оцелелия извършител на атентата по време на Бостънския маратон Джохар Царнаев.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата в САЩ иска смъртна присъда за Джохар Царнаев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смъртна присъда в САЩ срещу борец за демокрация!Не мога да повярвам!Къде е Българския хелзинкски комитет,паразити такива!?

Що? Тия дето се взривяват в Сирия са "борци за свобода"? Тия чеченци, които колиха хора в Чечня, бяха "радетели за демокрация"? И сега изведнъж смъртни присъди!

Ако съдят в България може и награда да получи. Ще се запише за циганин, ще се обади на Красимир Кънев от БХК и край на съдебното преследване.

Нищо не може да оправдае съзнателното и целенасочено избиване на невинни жени, деца и мъже. Хора, които считат това за нормално, принадлежат на други времена - времена, през които е важал законът зъб за зъб, око за око и където наказанието за това е било само едно - смърт. Съвременната правна система е прекалено цивилизована и благосклонна към такива същества. Затова, за този, дори и руския "Черен делфин", където доизживяват дните си много от "бойните другари" на този е леко наказание. Пожелавам му в щата, където ще му изпълнят присъдата, да я изпълняват по някой от старите и болезнени методи, като електрически стол, например. Да умре в собствените си ла*на с изпържен мозък ми звучи съвсем справедливо наказание.

а бе защо искат да го съдят тоя човек. Той е борец за правата на човека и свободно изразява волата си. Също като свеите "колеги" в сирия и на дреги места... Какво искат властите в САЩ! ОСТАВКА! ОСТАВКА за тях

бесилка, и да се предава на живо по БНТ 1

Това беше жесток атентат.

А ЗА ТЕРОРИСТИТЕ И НАЦИСТИТЕ В СИРИЯ И УКРАЙНА ?

А за комунистите терористи?

Много си тъп. Явно си от жожетата протестърски.. Говорим за атентата в Бостън, не за това защо не са те глътнали едно време..

Разследващите са на грешна следа. Терористите са още на свобода.

БАРАК ХЮСЕИН ОБАМА БЕН ЛАДЕН ?:)

Това е блъф на оная чернилка Ерик Холдър. Царнаев не се призна за виновен и очевидно не иска да съдейства. С тая смъртна присъда се опитват да го притиснат. Един вид, с теб е свършено, айде кажи сега кое как беше. А вместо това можеха просто да го пратят в Гитмо за няколко месеца..... :)))

Въз основа на Patriotic Act 2001 всеки един може да бъде заподозрен във тероризъм и да е изолиран от общество за неопределено време без съд или някакво друго мнение. Добре дошли в демокрация.

Да допълня, че България е подписала договол позволяващ на американските военни (ЦРУ) да извършваш престъпления на територия на България срещу българските граждани и да не бъдат съдени по закони на България за това.

B.S. Ти познаваш ли някой такъв? Колкото до Бг, сърдете се на българските политици.

Нямаше да дрънкате подобни глупости, ако някой "приятел" опасан с бомби се гръмне край вас в мола, или в кафетето, или пред ресторанта където сте се отпуснали в приятна компания и нищо не подозирате! Или пък да заложи предварително бамба на гореспоменатите места. От това по-гадно нещо не мога да си представя. Пред този акт бледнеят и войни, и епидемии и природни катаклизми. Гадост! Какво са ти виновни обикновените хора в обикновения живот? На кого отмъщаваш? Гладки мозъци-това е! Както се казва простотия до шия

....А ДА МУ И ДАДЕ!!!

Инсценировката прилича на атентата в Бургас. Като се знае кои държави с какви организации за извършване на терористични акции разполагат , коя телевизия предава на "живо" всички водени от САЩ демократични войни, трудно ще бъде на младежа да оцелее. А иначе не се казва много за мотивите на двама младежи, които са отишли в Америка като деца, живеят там от 10г, учат в университети, освен това и братя да извършат това деяние. Но ние вече и у нас гледаме на "живо" предаванията на ТВ7, дъщерна на CNN и виждаме как бързо се променя политическата обстановка у нас. Журналисти от барекадата само срещу едноседмичен курс в САЩ стават кандидат премиери готови да управляват страната. Какво ли още ще видим в последните дни?

таз империя на доброто ве.....кви дИмукрати само...все нещо към гилотината ги влече....

3-ма загинали, 200 ранени и двамата терористи екзекутирани. Просто гледам младото лице на това момче и си мисля, найстина ли нямаше нищо по-смислено за тях в живота им че трябваше да участват в тази трагедия и на свой ред да загубят живота си. Злото не се побеждава с със друго зло, а с достъчно смислено и съзидателно по своята същност добро.

Имат си демокрация в главата

точно така е. Представяш ли си какво им е било в главата. Хем са искали да заминат за Близкия Изток, да помагат на бедните постадаи от войната деца. Хем не са искали да оставят лукса, който им предоставя САЩ. Накрая са решили да изберат средния път. Да гръмнат, който могат, а после да се скрият. Но не им мина номера. Убиха включително 8годишно дете. Надявам се да не му дадат смъртна присъда, а доживотна. Цял живот затворен като животно, без контакти - навън само с белезници. Без никаква надежда ... Това е в пъти по-жестоко от смъртна присъда.

Много се преплитат нещата!!Или не?? Ако не ставаше въпрос за убити невинни жертви-направо да се гаври човек...... Да сте забелязали че от този атентат,от Вашингтон не се обаждат много-много за човешките права в Чечня? Разбира се,руснаците връщат жестта и мълчат за Либия..... Само дали може да отговори някой,защо искат смъртна присъда след като техните братя щяха да получат военна помощ за да свалят Асад ?? Ей,само да не си помислите че определени финансови кръгове,използват военната мощ на цели държави,както и тероризма за да правят пари........

Малко са смислените коментари във форумите. Твоите ги следя с внимание ;-)

dionisiosd@yahoo.com

Ако кажа че нямам човешки слабости и не ме ласкае твоят коментар,ще излъжа.......

Знам, че лъжеш, не може двама луди да са на един акъл.

Проблема на американците е, че когато те са приемали тези хора в Америка, Путин ги е предупредил, че грешат. След случая, той им е оказал съдействие в разследването. Ето това е истинският образ на терориста-ти го пускаш в къщата си, а той за благодарност избива семейството ти. Дори в древни времена са спирали да се избиват през време на олимпиадите. Съвременните терористи са хора извън всякакви морални норми и граници.

Тъпанар, САЩ приемат всякакви хора отвсякъде, и така се е получила тая държава, и затова е най-великата, а ти, Ганьо, изчезваш, защото си ксенофоб!

dionisiosd@yahoo.com

Не мога да разбера каква е тази"сляпа"атака в случая!! Човекът не само че не злобее срещу САЩ,но дори-говори срещу тези които са убили невинни американски граждани!! Аз много пъти съм бил-по форумите-в конфликт с него,и въпреки че той знае че съм чужденец,не е направил и намек по този въпрос!!Истината си е истина!Така че за какъв ксенофоб пишеш не мога да разбера...... П.П. Относно ксенофобията,влезни в интернет и виж,какво се случваше в САЩ на по-мургавите които се осмеляваха да се разхождат по улиците-след(подлите)атентати срещу кулите!! Не видях същата ситуация в България след атентата в Бургас.......

Ако всичко е доказано, каква друга присъда заслужава този?

Хамерика-та си е Хамерика. Прокуратурата в САЩ поиска смъртна присъда... P.S. ние в РБ си скубем веждите ;-)

писеше се америца не хамерица бог да го прости тодор колев,че ви насади тази глупос{увазавам го ,както и неговото творчество},имаики в предвид ,че в цял свят,когато казват "да"правят двизение нагоре-надолу,а в бг това е "не"без никаква злоба,кам всички,които мразят америца-позалавам ви да доидете в бостон.сигурен сам че ще си промените мнението. обичаите се бе хора, не ни мразете.чеерс. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ислям=тероризъм!!!Колкото по-рано го разберете толкова по малко ще патите!!!

гиго=простак!!! 2+2=4, разберете го хора, ксенофобията и простотията по "гиговци" ходи ... по глупаци ходи..

Хайде още 40 девици ще трябват за поредния джихадист, но първо ще трябва да се запознае с братята им 40 юнаци в зандана.

Да идват тук-няма смъртни присъди,няма доживотен без право на обжалване и тук терористите не стават прави пред съда/Пазарджик/

ЕЙ,това се казва прокуратура!

За съжаление,и там Не управляват Прокурори........

Веднага пускайте невинния 'човек'. Той е от приятелския на Америка Чеченистан.

Все пак говорим за убиец на невинни жертви нали?? А гражданите и Съдът,не са тези които управляват държавите!!!

Менко Менков да му стане адвокат, после лесно, той и на Киро и на Цецо спечели делата, ама така ли ще е в Хамерика-та? ;-)