Човекът, ”бил камбаната” за подслушването, бе открит мъртъв

Бившият журналист от ”Нюз ъв дъ уърлд” Шон Хор, който първи призна пред в. "Ню Йорк Таймс", че незаконното подслушване е било обичайна практика в изданието по времето на Анди Коулсън, е бил открит мъртъв в къщата му в град Уотфорд.

Обратно в новината

Коментари - Човекът, ”бил камбаната” за подслушването, бе открит мъртъв | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Винаги съм подозирал, че убийството на Политковская е дело на западните спец служби с цел да злепоставят Путин. Просто Политковская вече не им беше нужна и решиха да я принесат в жертва за да омаскарят Путина. Сега вече не се съмнявам. Много ми е интересно какво ще кажат право защитниците сега.

Жалко за смелия човек! Все пак той успя в своята кауза. Притеснителен, според мен е факта, че вероятно е убит. Това означава, че някой иска да даде урок на други хора, които знаят други неща. Аз така си го обяснявам.

Освен за урок, това самоубийство с пет куршума в тила се е наложило и поради простата причина, че труповете не говорят.

те даяна убиха камо ли някой по малко известен -това е да си поданик, но и не само там се случват такива неща а по цял свят , но те претендират че при тях няма , какво английско лицемерие

Всички, политиците-мошеници, професионалните бандити-убийци, еврейската сган, готова на всичко за пари и власт, са преплетени като свински черва в шкаф на шкембеджийница. Всичките тези престъпници с невинно изражение усилено прочистват мозъци най-вече , сред т.н. нови демокрации каквато е и нашата родина, защото там народът е прост, глупав и наивен. Това е причината сред коментарите тук да се виждат и бисери от типа на " вижте какво значи истинска държава като Англия, как бързо се справят с нарушителите на закона,как достойно шефове подават оставки". Ха,ха,ха !

Добрутро, къде са коментарите от снощи, пак ли имаме цензура в този сайт?!

малко ми звучи като "два взрива пред централите на РЗС и ДСБ" новината...

Другите които знаят истината да внимават, а са проговорили са не са живяли дълго и щастливо. Типично по демократично му

Самоубил се е три пъти с нож в гърба после се е отровил после е скочил от високо и се е обесил. Горкия човек поредния решил да каже истина, но не доживял до дълбоки старини.

Сега ще ореват орталъка, че държавна сигурност го е намушкала с чадър...

Може би е знаел, по здравословни причини че му предстои кончина. Защо не е споделил по-рано това което знае? И аз да съм, и аз да знам, и аз ще си кажа.....

ЗАЩО МЪЛЧИТЕ ЗА ТОВА УБИЙСТВО, Г-ЖИ и Г-ДА НИЩОЗАЩИТНИЦИ?!?

Аз си мислих, че тези неща стават само у нас и в Русия. Оказва се, че са международни похвати

от запад ни подават жокер..какви за последните тенденции в тази област. иначе на изток тези неща отдавна са известни като отравяне, забиване ноj в гръб и т.н. запада е по-фин..спомнете си и други подобни случаи от дъртата госпоjа англия, която наравно с брат си сащ, изнасят демокрация на килограми...

Това е то истинската демокрация - полицията веднага установява, че няма видими следи от насилие. Човекът просто е умрял и това няма никаква връзка с краха на един огромен, макар и жълт, вестник. После Дачков и неговите флашки били тва-онва - ми то и на острова пак същото ...

По скоро са му му пратили чуковете

И в империята всички са навързани кат свински черва от най-малки до най-големия в държавата !

Районен инспектор в Южна Африка обикаля района си.Изведнъж вижда проснат труп на негър с 6-7 прободни рани в гърба. Господи, промълвил той, не бях виждал такова жестоко самоубийство...

Както се казва - самоубили са го....

евреиска работа... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Скапана държава. Нема да се оправят. Държавата им е виновна... Колеги, изредете още примери от лелеченето на българина

Защо ли си спомням в тази връзка и за гибелта на Политковская?

Им огромна разлика в двата случая, ама ти си малко тъпичък, да прощаваш....

Политковская си я пречукаха нейните, когато не можаха да извлекат друга полза от нея. Беше преди някакво посещение на Путин на запад ли или някой от запада щеше да ходи на гости при Путин. Та за да поразхвърлят порцията кал по Путин, пречукаха бабката с неустановено гражданство. А тук човека тихо се е споминал малко преди хората от полицията да дойдат да си поговорят с него по въпроса за подслушванията. Кво да прайш, стават едни такива съвпадения.

за "народната" принцеса Дайана пък да не говорим)))))

Сигурно се е подхлъзнал докато си е мазал филийка и се е надянал на ножа. И така още пет-шест пъти...

...сещам за няколко знакови криминалета:"Трудно е да бъдеш почтен"," Свидетели няма да има","Няма орхидеи за мис Бландиш".Художествена измислица, обесняваща подробно как да затвориш устата на някого, имал неблагоразумието да я отвори. Неща, станали от двадесетина години ежедневие и у нас. За съжаление.

Е, едва ли е умрял от мъка по загубите на мърток, но все някой е изпитал тази мъка.

Най-вероятно се е самоубил с три куршума в главата...

По-вероятно е да се е самоубил в гърба.

много станахме хахавите.....

Тези работи не се случват само в България!

Всъщност няма медия която да цени човешкия живот. Всичко се купува и продава в името на тиража и рейтинга. И живот и истина.

Цветанов е виновен....

Станишев е виновен, барабар с "тройната коалиция" .

.... за Мишо Бирата. Извинявам се, но като тъп Гербераст съм забравил да допълня!