Петър Божилов е убит без свидетели по време на лов

Възникнал спор е бил в основата на инцидента, при който вчера в местността Елата, на 5 км от село Плана, беше убит изпълнителният директор на дружество Национална спортна база Петър Божилов. Не е имало преки свидетели.

Обратно в новината

Коментари - Петър Божилов е убит без свидетели по време на лов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А другия ,обикновения човек,със свидетел ли е убит?

За това живеят като за последно,защото знаят,че няма да си умрат в леглото.

ееей мноо зор да е невинен тоа бужилуф бе еееей - дедото си е вървел по пътя, боклуци смотани

Оооооооооооооооооооо пак бех полегнал а вие ме събудихте с тая шумотевица! Какво толкова е станало? Това е един нормален ден.

Искам да забранят лова,както забраниха пушенето!Ловът да не е по-хуманен,полезен или кой може да го прави?Аз съм против да се избиват невинните животинки

По-вероятният сценарий: Бившият военен не е случайно там. Мутрата-директор е застрелян с оръжето на военния, а военния е застрелян с цял пълнител. След това всичко е нагласено да изглежда, че взаимно са се простреляли и никой ни чул ни видял.

И аз мисля така, тоя си е бил отдавна за отстрел, но сега зян е отишъл и възрастният човек, оказал се на неподходящото място. По-трудно се обяснява знаково убийство от битовата драма дето ни я спретнаха.

Това ловците са най-арогантното съсловие в България!Изживяват се за богопомазани!Чувството им за безнаказаност,властничество се засилва от това,че само те притежават оръжие!Отбележете,че ловци са ченгета ,мутри,ДС,власт имащи,горски,т.н. бизнесмени!На обикновените граждани даже не им дават разрешително за притежание на оръжие!Винаги отиват на лов да плюскат и да се напият!Построили са си хижи,барбекюта ,където се отдават на ниски страсти!Това са властолюбиви хора,които демонстрират,че са ловци и притежават оръжие пред "обикновените"хора!По характер са съвършени убийци,където задоволяват страстите си и егото си!Ние какво да правим?!В село Круша Варненско по цял ден гърмят непосредствено до селото,след което се напиват в новопостроеното наблизо барбекю!Това е едно "удоволствие"за богоизбрани!

Всичко е кристално просто. Труп на мутра и никакви (живи) свидетели (= още трупове).

След случаят в Перник на самозастрелия се започнаха взаимно да се изпозастрелват.

Много е шарена биографията на спортния началник. За вифаджия бая е постигнал, но искал и авджилък, а където има оръжие стават сакатлъци, особено ако срещнеш курназлия дядка. Лека им пръст и на двамата. Горе Св.Петър ще каже кой накъде, но спортни имоти едва ли има.

Нали Т. Дончева беше казала, че КРЪГЪТ 'МОНТЕРЕЙ' И СЕГА СА ВЪВ ВЛАСТТА , КАТО ИМАЛИ ВЛИЯНИЕ И СРЕД НЯКОИ ОТ БСП ? Като ги гледаме ' бизнесмените ' от СИК в компанията на сегашни министри, какво повече да коментираме ?

мутра по малко , това е чудесно , Жалко за дядото.

трябват минимум 1 сек без времето за зареждане. За осем изстрела - 6 - 7 секунди и то при нормална кондиция. Тогава кой е бил първи? Това е задача от тия с понижена трудност, като се имат предвид попаденията. И то на 20 метра разстояние. Това е на границата от 35 метра при дисциплината "бърза стрелба по силуети". А "силуетът", произвел 8 изстрела, е със завидно самочувствие, възраст, добро физическо състояние и мутри зад гърба си във всякакъв смисъл.

- 25 метра по силуети.

А дали няма и някой трети, който ги е "самоубил" и дали никой от "дружинката" не е видял?? А дядото не е ли бил в правото си да протестира, след като гърмят до къщата му, дали някой от "дружинката" не го е заплашил с оръжие и да искал да го изгони, дали този "някой " не е въпросната мутра?????? Въпроси, които едва ли ще намерят отговор, като се вижда медийната атака срещу дядото, която е дирижирана съвсем явно,пък дядото бил пиян, а другия хем ранен (или убит) пък изгърмял целия пзлнител??? Въпроси, въпроси.....

четейки "биографията" на спортния шеф се разбира, че процесът на прехвърляне на държавата в угода на мутрите е завършен: 1. заради каква квалификация ПБ е бил избран за спортен шеф? 2. след като е имал толкова връзки с криминални субекти как е получил разрешително дори и за ловното си оръжие? 3. след като другият човек пръв е стрелял в него и то смъртоносно, как смъртнораненият ПБ е успял да изпразни целия пълнител на пистолета си и всички куршуми са попаднали в другия човек, намерен на 20 метра от него? 3. на лов не се ли ходи САМО с ловно оръжие? 4. защо така наречените разследващи органи не са си прибрали ръкавиците след огледа, а са ги захвърлили около местопристъплението в планината, защо нямат тази елементарна култура на поведение (това показаха по БТВ тази сутрин)?

пашата баретата свилен нейков боко тиквата петър божилов само мутри нормално е да има трупове

Има ли значение кой е стрелял пръв? И двамата са мъртви.

а кои им е дал разрешително да ловуват там при кащите на хората и до патят до кащите им а защо не се поинтересувате за тези бракониери какво правят и да направите една проверка на кащите им и да си говорим тогава колко сарни и елени има :) ама тези институциии пак спят или министерат *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Поредното доказателство,че ни управляват мутри независимо на какво ниво.Срам!

Все пак школата в Симеоново ги обединява !!! Да не го забравяме !!!

да мре гада долен , хората в спорт палас работят за стотинки, а той ходи на почивки с техните пари, краде от работниците с 240 лв. заплати , заслужил си е не тази лека смърт , трябваше да се мъчи, има Господ... лека му пръст на другия починал....

Мутрафоня кьде се бил намьрдал,почти ,,министьр''.Един такьв боклук да не остане,жалко ъа възрастният човечец.Мути да не забравиш да поздравиш ,,глания'' крушата, кимбата и очаквайте още пасмина да посрещате,мутрафони долни

АМА КАК ВСИЧКО ДАДЕНО КАТО ИНФОРМАЦИЯ ПО МЕДИЙТЕ НАСОЧВАТ ЧЕ МУТРАТА Е СВЕТА ВОДА НЕНАПИТА, А НЯКАКЪВ ПИЯН ВОЕНЕН Е СРЕЩНАЛ СВЕСТЕН ЧОВЕК НА МЕТО ИЛИЕНСКИ И БОКО И ГО ЗАСТРЕЛЯЛ. ВИЖТЕ ГО САМО НА ТАЗИ СНИМКА КАК СЕ Е ИЗПЪНАЛ ЧОВЕКЪТ , ВЪЗПИТАН ШЕФ НА ВСИЧКИ БАЗИ - ИДЕАЛИСТ

как така мутрягата е прострелян веднъж,а в 71 год мъж се оказва цял пълнител?мутрата проста си е мутра,стреля със съзнанието за УБИВАНЕ не за прострелване само малко му е на този кретен,жалко за този дядо

"При подобни инциденти не бива да правим някаква трагедия." ами хоро ли да му тропнем?

и рибар съм и мутра съм. Май и при спорта както и при юристите няма един единствен свестен чвек да бъде изпълнителен директор или на някаква висшестояща служба, а се занначават корумпирани и мутри.Дали ще се оправим някога?

ЗЗЗЗбогом Пешо! Партията винаги ще помни своите герои! Ние сме на всеки километър!

val55

Това си прилича на дуел. Телата са намерени на 20м едно от друго. Не пишат колко изстрела са дадени от всеки. Когато човек се кара, то се кара в повечето случаи от близко разстояние. Но от такова разстояние, и двамата да стигнат до фатален край ме накланя на мисълта, че е имало и секундант, ама смее ли някой да се признае при два трупа. Последиците за секунданта са.....+++######...... Те до това докарва егото. В случая не е имало мисъл и при двамата. От кал сме направени на кал ще станеме! Мир на праха им!

всички, които плуят памета на един изванредно добар човек, без дори да го познават сте пални нещастници...почиваи в мир пешо!

Правописът ти ( ако може да го наречем такъв) говори достатъчно за нивото на твоя Пешо, твоето ниво и на боклуците около вас.......

Хайде при следващия лов да си ти .....

правописат ми е такав, защото пиша на латиница нещастнико...народа е казал:добрите хора си отиват рано, а лошите остават на банкет...толкова сте jaлки...едно нещо, което пешо никога не би направил е това което правите вие тука...

А латиницата пречи ли да се ползват главни букви? .... ама всъщност правилно си го пишеш "пешо" с малка, защото всички сте едни малки отрепки, които една порочна държавна система създаде и ви даде самочувствие .

Пешо беше извънредно добър човек... Az е извънмерно неграмотен... Пешо може да е бил злато човек. Но! Е станал дружка с мутрите. Е станал слуга на мутрите. Е станал ортак на мутрите. А всички ние, останалите (които микродружинката ви тука нарича "поплювковци", "тъпанари" и "нещастници") не обичаме мутрите (видно и от тия 2 страници с мнения). Нито тези, които се отъркват около тях. И няма начин да ги заобичаме. Добри хора, ако искате околните да ви уважават и споменават с добро приживе и след смъртта ви - не сядайте на една маса с тях, не делете хляба си с тях! Намерете си други приятели и друго препитание! Иначе ви чака същата грамада.

Друго препитание няма да си намерят: 1. Защото са неграмотни и некадърни! 2. Защото каквото и да е друго - там трябва да се работи, а те са свикнали само да консумират!

Смо

kgb777kgb

Цецо ти че си куха лейка никой няма съмнение , ама намери нЕкой съветник и уволни ЦЕЛИЯ си пресцентър !!! нЕма как да напишат такава тъпня .....убития е на 71 години с неизвестна самоличност !!! То бива замазване на следи , ама това си е жива простотия !!!

Браво на възрастния човек, отървал е народа от още една гнусна мутра с цената на живота си. Ако всеки от нас постъпи като него ще отървем милата ни татковина от тази мутренска посткомунистическа напаст. В Б-я има 145000 члена на БЛРС. Тези всички идиоти избиха сърните в гората и сега започнаха да се самоизбиват. Това е една МНОГО добра новина!

Съболезнования ! ....на близките и роднините ..и на Всички-Нас, че през 2012та живеем в такива ...такивости. Борисов ! Не те знам мутра ли си, баш-тамадата им или мутрогенератор, ама я просто : - подбирай си апапите и започвайте да пеете. (Имаш месец, бате Бобчо. Един !)

при всички самоубийства или убийства до сега се съобщават неясни и нелогични подробности, което води до смешни и понякога абсурдни изводи от голяма част от коментиращите,които си нямат представа колко са далече от истината.

Мдааа, добре е от време на време ловците да застават на мястото на дивеча. Стрелянето по животни е хоби на боклуци.

За "поялника", поялническа съдба. Писна ни от такива поялници!

Странно заглавие, имайки предвид описаната ситуация. Не "Двама убити, от които единия е еди кой си", а "Еди кой си убит". Другия какво, като не е гербераст не се брои смъртта му ли?!?

Ето защо няма пари за хората,ЗАЩОТО ЕДНА ОТ ПРИЧИНИТЕ Е ЧЕ ПРИ ГЕРБ ВСИЧКИ БИВШИ МУТРИ СА НА ХРАНИЛКА ОТ ДЪРЖАВАТА.Въобще не ми е мъчно за тоя гербер,на него беше ли му мъчно ,че заради такива като него няма да има и по 20 кинта за пенсионерите.В държавата на мутрите има пари само за мутрите.

А не, я за наденица бех.

Какво става с тениса в Казахстан?

А да !!

Както казах и по-рано, стрелял е трети.

И като няма свидетели как се знаят толкова обстоятелства , че и статия да се изписва; че и да се ланисра версия?Органите на реда знаят нещо,но как ако не е имало свидетели? И как пък така по толкова каубойски е станало ?

Българска ловна сентенция: "Всичко в този живот е късмет!Ако ти неудариш, тебе ще те ударят!"

Тоя на пашата оня на пашата,то правителството излиза че е на пашата.

Е то е.

Лежи афроамериканец някъде в Невада прострелян на четири места в гърдите, идва шерифа , оглежда и казва " по гадно самоубийство не съм виждал" Та и тук работата е подобна.

На всички тъпанари да поясня, че не всеки гологлав човек е престъпник.

Напоследък обаче повечето престъпници са гологлави.

и държавни служители

Ами ти като си по-голям тъпанар от тези, на които поясняваш, как можеш да им поясниш? Иначе си прав - не всеки гологлав човек е престъпник, но този от новината явно Е!!!

Не бе не е! Той се е занимавал с богоугодни дела, бил е шофьор на небезизвестния социален работник и съратник на Вожда и Учителя на нацията Румен Пашата. От тяхната социална формация СИК и подобни на нея сме на това дередже. По странно съвпадение и Вожда ти е остриган и много властимащи си издокараха прическите като Него, за да ги различаваме. Пастори, какво да ги правиш...

Понеже не съм от тъпанарите ще каже, че напълно съм съгласен с тебе! Какъв престъпник би могъл да бъде Поялника? Той само запоява разни неща и толкоз! Било на Пашата, било на Бея, било на Везира! Ами да!

Ахам, висококвалифициран специалист по електроника. Инженер - самораслек!

Само като видиш за кого е работил и сега какъв пост е заемал и може да ти стане ясно, какво става по високите етажи на власта.

Олимпийски игри в Сеул /Южна Корея/ - остава паметна в историята на българския кану-каяк. Ваня Гешева е първата българска олимпийска състезателка с комплект медали от една олимпиада: олимпийска шампионка на К1 500 м., сребърен медал с Диана Палийска и бронзов медал на К4 500 м. заедно с Диана Палийска, Огняна Петкова и Борислава Иванова. Николай Бухалов с бронзов медал на С1 1000 м., а Мартин Маринов на С1 500м.Двойката кану-Петър Божилов и Деян Славов са 4ти.

Гълабин Боевски олимпийски шампион Сидни 2000!!!

пропусна да напишеш и гей министър председател,цар също такъв.....няма такава държава