Бебе загина при пожар в София, близнаци са в болница

16-месечно бебе е загинало при пожар в столичния квартал "Орландовци", а 3-годишни близнаци са пострадали и са транспортирани в болница, съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Бебе загина при пожар в София, близнаци са в болница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да се казват роми и това е.Само ,че е смешно,до мчера били цигани(акто сами се наричат),а днес са роми?????Как е мъзможно дядо,баба пра,пра да са цигани ,децата роми.Що за шизофрения.

Ало, ДИРа. Кое е извън темата? Или понеже съм споменал етноса, веднага скрихте коментара. Такива, като вас трябва да се сблъскат директно с този етнос, за да си промените възгледите.

Държавата се циганизира и ще продължава така докато: 1)Никакви помощи за майки и новородени,когато майките са под 18г. 2)Задалжителна помощ само за 1-во дете,за 2-ро и т.н. да се изчеслява според дохода за последните 3 работни години назад,ако майката не е работила - никаква помощ 3)В случай че родителите не полагат грижи за децата си (държат ги гладни,не ходят на училище, оставени са без надзор и т.н.) да им се отнемат родителските права и да се пращат в социални домове 4)Когато има отнети деца на родители поради невъзможност(или незнание) да ги отглеждат и те продължат да създават нови,то това да се криманилизира

Почти няма щансове да се оправят! Имах кученце в подобно състояние след пожар на вилата. Стабилизираха го за едно денонощие но след това се предаде.

Децата са деца и не са виновни за нищо. Тези децат имат потенциала да станат не по-лоши хора от всички останали. Етноса няма никакво значение.

Миличкото детенце, дано почива в мир. Стискам палци близначетата да се оправят.

"Затискащи вратата с камък" - вече така ли ще ги наричаме тъмно лилавите?

Одихме с Аасан у болницата, ама они близнеета много мръсни и окадени .......Аасан вика: нема ги къпеме , ша праиме други!

"Имигрант изнасили жена на гробище в Германия.Той е на 40 години и беше арестуван.Жертвата е 79-годишна жена от старчески дом. Тя е приета в болница."

Трябва, веднага да и повдигнат обвинение за умишлен палеж с цел убийство на 3 малолетни лица !

Сиганката затиснала врата со камик. Муахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха!!! Хиля се още бе!!!

Жалко за децата. Независимо от какъв етнос са не заслужават такава жестока смърт. да се потърси отговорност от майката, която ги е оставила сами.

Кучката затворила дупката с камък и отишла да си прави нови кученца !

Улица Липов цвят е тази , по която преди години минаваше жп линията от Гара Подуяне разпределителна към гара Биримирци. След 2002 година ,когато заради загинало цигане, оставено само, линията беше закрита и на нейно място се направиха незаконни постройки , включително и тези да гаража на Юнион Ивкони.

Тва с циганите верно се оказа нерешим проблем

Наистина и завинаги нерешим- основно защото са с "права" в качеството им на необходим електорат с елементарно мислене.

Защо не напишете към коя етническа група принадлежат починалите?!?!?!?!?!? Цензура ли има или какво?!?!?!?!?!?

Политически не е коректно! Въпреки това са казали достатъчно?

Там е циганска махала, самонастанили се и построили незаконни постройки на мястото на закритата жп линия към гара Биримирци !

Сиганчетата са получили това, което заслужават!!!!!

кретен...никое дете не заслужава да изгори живо..

Брат ти колко си зле . . тва са деца бе . . те с кво са съгрешили ?!

Идиот! Това са деца, как можа да го кажеш!

Да се назначи разследване. Деца на 3г. може и да не са играли с огън. Просто майката е запалила къщата и е излязла навън.

А "цигания" идва от "циганин", което включва мързел, неграмотност, талант за извършване на кражби, още по-голям такъв за лъжа, мръсотия... Така си обясних защо тази любима моя думичка е толкова прилежно цензурирана...

а мангали е племе в пакистан, точно от където са дошли нашите цигани, но племето е доста уважавано...

Името ЦИГАНИН, идва от името на река ЦИНГА в Индия.За това че някой разбират, скот , крадец , убиец и изнасилвач, когато се каже циганин не е виновна реката?

ще пие Асен 4 мастики и ще си направи ново, не го мислете..

Почти ми дожаля.

за циганин

Къде е държавната агенция за защита на децата да отнеме принудително останалите живи деца?! Или е създадена да тормози само българите с често абсурдни изисквания?!?!

..като ги отнеме от майката, ще ги тръсне на нас! Не, мерси. Грижим се за целия етнос - поне за децата си да се грижат те.

БългАриец

Ако ги "тръснат " на свестни приемни родители, имат поне шанс да не станат престъпници, както и да не бъдат убити от престъпната немърливост на оскотялата си майка, като в случая от новината.

Какво страх ви е да напишете циганче загина като заглавие ли???

Циганин не е обидна дума, не знам защо циганите се обиждат/не и нормалните, свестни, работещи/. Имам такава колежка, работи, отгледа 3 деца, вече завършиха средно образование, домът й свети от чистота,тя също. И не се обижда ,сама си казва, че е циганка.

"Жената излязла сутринта и затиснала вратата с камък" егати диваците, и некакви лешпери ще ме убеждават ,че имам нещо общо с тия същества !

Егати злобата...абе хора, вие съвсем изтрещяхте. Тук става дума за това, че е умряло бебе, а вие взехте да гадаете дали майката е тръгнала да краде, какво щяло да стане, когато детето порасне и т.н. Направо ме е гнус да ви чета безмозъчните писания...Сега вече може да псувате!

Да почива в мир детето! Наистина, що за хора сте така да плюете по повод смъртта на едно бебе, за Бога! Как ли е пищяло, как ли се е опитвало да избяга, как ли е ревяло!! Майката едва ли от добро го е оставила... На тази жена е нямало кой да й снася кинтите наготово, самотна майка. И това го казвам като соло-родител, който също се грижи за две деца, и няма да ви обяснявам как търча до магазина да купя ядене, защото са сами в това време. Поне за смъртта на едно дете забравете какви сте мразци... Иначе големи християни всичките, само свещи се палят, едно Отче наш не могат да кажат. Отвратена съм от реакции.

какъв гнусливец! А когато циганин влезе да ти обере къщата (може да е същата тази майка), теб, какво, гнус ли те е , или се посираш от страх?

Дървена постройка в Орландовци?!! Не може да бъде!Кой би узаконил дървена постройка (барака) за жилище, че и деца да се гледат в нея...?В Европа сме все пак...!

Това, което се е случило, е резултат на целенасочената държавна политика през последните 26 години българите да бъдат заменени от цигани. Няма значение това, че циганите живеят като животни. Важно е циганките да раждат, за да се развъждат циганите в коптори, мазета, а може би и в щайги. Днес се раждат повече циганета от българчета. Каква е целта на тази създадена отвъд океана доктрина? Започвам да си мисля, че може би и това, че тези индивиди след време ще бъдат използвани и като донори на органи. Впрочем началото на тази тенденция вече се вижда - до всяка болница има цигани, които предлагат кръв. Жалко на държавицата ни. Нашенските демократи вече я "демократизираха".

проблемът не е в това че циганите раждат а че българките не раждат. а и не ми се оплакваите че нямало пари и така нататък. има много държави в които хората са по бедни а жените раждат. така че причината е търсете другаде.

Да, българките не раждат, защото са умни, интелигентни, знаят що е то семейно планиране и искат като родят дете, да могат да го отгледат, възпитат, изучат, да му дадат максимално добър старт в живота, за да стане пълноценен човек ! Не раждат безразборно като циганките на 13,14 години и да чакат държавата да ги издържа барабар с отрочетата им. Докато самият цигански етнос не узрее за мисълта, че трябва да се раждат толкова деца, за колкото можеш да се грижиш, отношението към тях няма да се промени !

от първия път от кой етнос са тези! И дали майката е особено разтревожена от загубата на бебето?

О, грешиш - разтревожена е, сериозно дори! Това не са децата ѝ в смисъла, който влагаш ти например - това е източникът ѝ на доходи!

"дървена постройка"? А не е ли била сглобена от подръчни материали? Жалко за детето, но израсло в такива условия и то едва ли щеше да има по-добър шанс... :(

Това с камъка е характерно - достатъчно условие е, да ги причислим към циганите. Толкова за смисъла на статията.

Съществува ли разумна причина, поради която да оставиш 3 толкова малки деца сами?На тези "родители" трябва да се отнемат децата, да бъдат спрени всякакви детски, помощи и разбира се да бъдат съдени.Дори и да са от малцинството в защитено детско селище малките ще имат огромен шанс да израснат нормални хора, защото все пак за тях ще се грижат възпитатели.Все ще бъдат научени на нормално поведение и прилично подготвени за живота.

Съществува - цигaни; някои от тях крадат и изнасилват баби, но други - като тази жена - стават сутрин към 2ч за да ходят на работа (в чистотата) и работят по 15-16ч всеки ден, пътя до работата и обратно са още 2-3 часа, защото нямат пари за билети. Мъжа й или е боклук и я е изоставил, или е умрял от тежкия живот (болести, травми). Техния живот е такъв - в двете крайности. Или са абсолютни боклуци или са хора, дето правят и невъзможното, за да свържат двата края с честен труд. Като тези вторите разбира се каквото и да правят не могат да изплуват. А тези първите ... си ги знаем много добре.

Juliana Zareva

Ти много работни ги изкара циганите. По скоро е тръгнала да краде, но се чудя при техните големи семейни общности как не е намерила някоя млада баба да ги наглежда.

Аз зиганин да дупчи билет не съм виждал...

Разбира се,че съществува причина и тя е,че става въпрос за "роми". Докато не ги кастрират химически или с други средства,ще четем подобни неща,защото,всичко друго им нарушава правата,според хрантутниците от БХК. Стопи ли се тази прослойка,ще се стопят и парите към тази организация

Да го погледнем от добрата страна - малка част от данъците ни няма да отиват на вятъра.

Родителите му сигурно са отишли да берат покемони...

Цигани-изроди! Горките дечица!

И сега държавата ще осъди ли мангалите, че са изоставили децата?

дървена постройка в квартал Орландовци... Собствениците, дали са с узаконен имот, плащат ли данъци и такси, осигуровки и т.н.т... Иначе получават услугите ма пожарникари и медици, които чакат заплати от бюджета, а той се пълни от данъци и такси...

Правилния въпрос е дали някой ги е карал да узаконяват, плащат данъци, или общинари и полицай, като минават от там гледат на другата страна.

Иван Петров

да...прав си... не е луд, тоя дето яде баница, а тоя дето му я дава

Еее,какви данъци и такси, не повдигайте въпроса за нарушаване правата на тези паразите,че активистите веднага ще скочат

ПОРЕДНИТЕ МАНГАЛИ В НЕЗАКОННИ БАРАКИ, ПРИБИРАЩИ ДЕТСКИ ЗА ДЕЦА, ОСТАВЕНИ НА ПРОИЗВОЛА! ДОКОГА ЩЕ ТЪРПЯТ НЕЗАКОННИТЕ ИМ БАОРДЕИ СЕЕЩИ ЗАРАЗИ И МРЪСОТИЯ И ЩЕ ИМ РАЗДАВАТ ПОМОЩИ? КАК СА АДРЕСНО РЕГИСТРИРАНИ ТЕЗИ ХОРА, КОЙ КОНТРОЛИРА

Вчера бях да се регистрирам адресно в общината, нотариален акт, квадратура, спор за това колко човеци са регистрирани на адреса, абе замалко да се размина с регистрацията, но някак умилостивих сфинксът на гишето, та разгеле!!! Но тия орки, кой и как ги регистрира, че и участват в избори...определено не е на гише...