Ламарина се забила в главата на жената в тунела

64-годишната Елена Горанова, която загина вчера в тунел "Ечемишка", е имала множество травми, но 2 рани на главата са били смъртоносни, показва аутопсията.

Обратно в новината

Коментари - Ламарина се забила в главата на жената в тунела | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мамка им и комунисти. Строили строили че се забравили. Сега няма кой да го поддържа и само проблеми.

Каква нелепа история - неръждясващо ауди, по което бегееца е луд с починал човек от ръждясала ламарина. Няма как да се спасиш на земята ако ти е писано еди какво си. Но поне може да се вземат елементарни мерки, някой горе-долу поне да си гледа работата. Виновни? Нихт? В тази страна всеки се пази сам - ама наистина всеки - и от измамници и от ламарини и от мигранти и от.. от себе си.

бах маааму да се оди в бг е вече опасно за живота

Народното събрание гласува и одобри още два милиарда за саниране на частни имоти , а зарязали над 30 години качествената поддръжка на държавен път(тунел ечемишка) и се стигна до загуба на човешки живот. ТОВА СА НОВИТЕ ПРИОРИТЕТИ НА ДЪРЖАВНИТЕ ЧИНОВНИЦИ - ЧАСТНИТЕ ПЕЧАЛБИ СЕ ПОСТАВЯТ НА ДЪРЖАВНИТЕ ИНТЕРЕСИ . Доказаха тази политика всички управляващи от 1990 година до ден днешен (червени, сини, лилави, зелени, жълти и всякакви други цветни). Частната собственост била неприкосновена - абсолютизираха тази мисъл и продължиха да управляват държавното имущество безхаберно,безотговорно, безнаказано ..., но си гласуваха големите заплати - сами се контролират, сами се възнагреждават - няма как при такъв безконтролен начин на управление некадърните, мързеливите и необразованите да отпаднат - напротив с годините все повече се развихриха.......

Минах 5 мин след това ,още не бяха затворили. Паднали бяха над 20 метра лампи и други висяха . Направо безхаберие

Е КАК НЯМА ВИНОВЕН.А КОЙ ВДИГНА ЦЕНАТА НА ВИНЕТКИТЕ И ЗАЩО .СЪЩОТО Е И С ЦЕНИТЕ НА БИЛЕТИТЕ ЗА ГРАДСКИЯ ТРНСПОРТ.КАЗВАТ ЗА РЕМОНТИ.СЕГА ПЪК ЛЪЖАТ ,ЧЕ РЕМОНТИ НА ТУНЕЛИТЕ НЕ Е ПРАВЕН ОТ 1985.ПЪТУВАМ ЧЕСТО И ТЕЗИ ТУНЕЛИ ВСЕ ГИ РЕМОНТИРАТ .КАКВО ЛИ Е РЕМОНТИРАНО

Жалко,че не се е забила в главата на дебелата лиляна или в кухата кратуна на шефа и.Всеки,който е минавал през тунела е наясно,че осветлението много отдавна е трябвало да бъде подменено.Физически и морално остаряло.Не отговаря на никакви европейски норми.Пълна тъмница!

Най тъжно, е че всички плащаме за винетка и ни натискат с по 100 лв. за нея, като си я купиш февруари ще важи до 31 декември. Тези пари не е ясно как се харчат и за какво (ясно е, но без контрол). На мястото на тази жена можеше да е всеки един от нас. Ако не се беше случило това някоя кола щеше да се забие в падналата част или пък да стане катастрофа или щеше да се размине без никакви мерки. Всичките ни тунели са на тоя хал - нямат вентилация, мръсни с дупки гето - ВЛИЗАШ И НЕ ЗНАЕШ ДАЛИ ЩЕ ИЗЛЕЗЕШ. Но иначе - карал си съ несъобразена с пътния релеф скорост, и тем подобни простотии, за да не ти важи и каското. Вижте на орлов мост асфалта е като тротоар между платната има такъв ръб, че автомобила сам може да си се движи като по релси :))). На Гешов и България - такива дупки има - може та да си останеш. Жълтите павета са като дунавските вълни. При смяната на президентите - колите се клатеха все едно са в офроуд трасе :)) ЛЕКА ПРЪСТ НА ЖЕНАТА, а ние е време да се осъзнаем и да сме по-сговорни и в такъв момент да се съберем на протест пред АПИ - и вместо заплати - да си оправят всичко - ред по ред

Което си е вярно - вярно си . Пътищата са безумни , но и голяма част от шофьорите не отстъпват по дивотия. Като виждаш, че ътя е лош - кой те бие да караш с несъобразена скорост. В България трябва да се кара с 20. Какво магистрали - какво 140, .. 160? Моля. - тоя Хемус е като междуселски път - повече от 80 не тр. се вдига.

А после Европа ни била виновна а не народа който гласува и стои мирно пред шепа политици на власт от 25г.

От 2009 г.,насам,много вода изтече.Както и време. "...стоимЕ,градим",правимЕ,даваме,само НИЕ сме строителите на съвремена България...."и кръц,шат на лентата,главата!Това познато ли ви се струва?Май,да. Винетки,финетки,-инетки.... Мнението ми винаги е било това-ако се крадяха само прословутите 10%,до сега,с парите от Бюджета и евросредствата,да бяха направени още стотици км.пътища,рехабилитирани мостове и тунели.Е,да,ама не. На хвалби сме нумеро уно.Като зарецетира ББ-то,какво било преди,какво е сега,ама то рай,песен,благодат..... Проблеми много.И работа много.Само с дрънкане и хвалби,не става.Камо ли с корупция и крадене.

Спешно е нужно българското антикорупционно законодателство да вземе практиката на Румънците.

Много жалко,сега най-много да изкарат водача че се е движил с НЕСЪОБРАЗЕНА СКОРОСТ.

Напишете в Гугъл " асфалт не се яде" и тогава коментирайте.

Асфалт не се яде, но без асфалт няма ядене! Това е цитат

Тука има тролове. Ей, тролове, мама ви да е.. който цъка минус е гадвн трол

Поредното доказателство че БГ е дивашка, маймунска държава. И управляващи, и матр'ял са една стока, калпава. Мазохистите остават, нормалните - бързо към Терминал 2 докато не са въвели отново изходни визи (известни като "международен паспорт" по времето на соца)

Ако септември е правена експертиза, значи тази жена е предомишлено убита. Кой уби тази жена? Кой ще понесе отговорност? Шефа на АПИ няма какво да чака а веднага да подава оставка. Министъра на регионалното развите също. Нищо че е от няколко дни той също е отговорен. Някой уби предомишлено и над 30 човека в Хитрино... Държавната администрация вече ни убива не само косвено но и пряко!

Експертизата е установила че е необходим незабавен ремонт, Какъв ти е проблема?

Ако Експертиза установи че е необходим незабавен ремонт на детската стая защото може да загинат децата ти, ти какво ще направиш бе, селтак?

решението не е за незабавен ремонт, а за затваряне на тунела за неопределено време. Вместо да се мобилизират всички ресурси за спешен ремонт се решава неопределено време да се затвори път от изключителна важност за живота в държавата - това си е много сериозен проблем. Да затвориш път от национално значение за неопределено време вместо да организираш спешния ремонт и да го пуснеш за движението - това е неразбиране на приоритетите в държавното управление!!!!!!!!

Виновния не е един, не са и двама много са! Имат и много пари!

Честитка от Свинетка и Тиквончо е получила женицата

От Братко и Батко е честитката.

Пътувам често по тази магистрала и 4 те тунела Безобразие! пълно безоБразие как е възможно два тунела да са затворени повече от 4-5 месеца ?????? това е възможно само в БГ На шофьорите и колите им се ебава майката като чакат по 2-3 часа на тунела същия тоя дето е затворен вече втори ден Сложете едни толове събирайте некви пари но това е просто УЖАС !!!!!!!!!

Свиквай тиквеник. Цялата магистрала и всички съоръжения по нея са опасни. После ще ревеш пак на умряло. Затваря се и се прави всичко както трябва.

Дори тук пак няма единно мнение, освен в съболезнованията , които нямаше да са необходими, ако малка част от милиардите заеми бяха отишли в този тунел. Така в следващия мандат може да видим Лилето да разкроява стиропор по санирането.

Кой уби жената?

оная с винетките

Единствено смъртното наказание би стреснало донякъде престъпната държавна администрация.

няма такава опасност

Каква е гаранцията, че цялостното укрепване отпреди 50 години няма да се свлече от снеготопенето, щом корозията на осветителните тела е корозирала и никой не я контролира? За да корозира, така, че да се откъсне това значи, че не е пипана от минимум 20 години, камо ли да се контролира. Хора пазете се сами, избягвайте опасни места, защото всички съоражения са потенциални убийци, направени са от нискокачествени материали, които държат като умрел китка.

Другият път дано падне върху колата на прокурор. Нещо със синя лампа да е!!!!! Мамка му, гадно е много!

Нещастна Държава !

Предлагам всички коментари да ги разпечатате и дадете на Борисов,Павлова и Цацаров да видят мнението и оценката на обикновените хора за тях.

Не са представителна извадка за народа. Анонимни са, и 90% от мненията са на тролове.

Хаха, ти наистина ли мислиш че това е представителна извадка. Не си губи времето да четеш. Всичко е платени тролове от централите. То вече и медиите не са независими. Добре дошъл в Б-я.

Прекрасно, щом септември е минал някакъв преглед тоя тунел, значи Лилето Свинеткова, шефчето на АПИ по това време, както и фирмата извършила прегледа ще трябва да станат клиенти на прокуратурата... или поне така е в нормалните държави.

Този преглед е установил че и двата тунела са опасни и следва да се ремонтират. Както виждаш ремонта е започнал.

Хората строят тунели за толкова време,гербавите крадат и после се обясняват

на двата едновременно и ще прекъснат магистрата!!!!!!! Вместо да организират спешен ремонт на път от национално значение в Народното събрание гласуваха допълнителни два милиарда за саниране на частни имоти......Братът на загиналата жена да подаде иск срещу всички гласували за частните стиропори и пренебрегнали ремонта на държавния път и по този начин причинили убийство на невинен гражданин.

Дир, откъде наемате тези малоумни редактори да ви пишат такива малоумни заглавия. Имайте малко уважение към читателите си, или сте просто една клюкарска медия.

Комбинатора Лазар овреме си би камшика и се изниза като мокра връв от началническото кресло в АПИ,точно преди зимното снегопочистване и пред ежедневно разпадащата се пътна инфраструктура.Нека сега останалите управленци в пътната агенция си трескат главите с нескончаемите проблеми!

Гербероидните отпадъци мучат, че не било пипано 30 години. Е, не е вярно. Всяка година е имало профилактики и всички добре знаем, че затварят тунелите за по 1-2 седмици. Това струва пари и съм сигурен, че е много над това, което е направено като ремонт и поддръжка. А защо ГЕРБ са виновни? Ами те управляват ПОСЛЕДНИТЕ 7 години. Те са избрали обръча от фирми, които не са свършили никаква работа и са пуснали тунелите, въпреки опастността. Как си представяте нещо, което е изкарало 30+ години да изгние за 3-4 месеца????? Последната профилактика е правена септември 2016. Защо не са забелязали проблема? И изобщо... възможно ли е да не се забележи? Или фирмата е разбрала, че ГЕРБ падат и шефчето е казало.: "Няма кинти тук. Никакви ремонти. И без това ще ми бият шута след изборите. " И хоп - един човек си замина. Лека и пръст на жената.

ТУНЕЛИТЕ СА ПОСТРОЕНИ ПРЕДИ 32 ГОДИНИ,БСП Е УПРАВЛЯВАЛА 7 ПЪТИ ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ И ЗАЩО НЕ ГИ Е РЕМОНТИРАЛА ДО СЕГА,"БАТКО И БРАТКО И СИЕ БСП САМО МОГАТ ДА КРАДАТ

Ей, това дето Бай Тошо го остави и остана от Приватизацията -има да го рушим поне век-два!!!

Ако не беше бай ти тошо го оставил, щеше да го остави някой друг. Можеше този някой и повече неща да направи от бай ти тошо, който освен един завод за цели проводници нищо не е направИл.

Да позная ли каква ще е официалната причина за трагедията: - НЕСЪОБРАЗЕНА СКОРОСТ! Честито.

... несъобразена с падащи от тавана на тунела ламарини и лампи.

При този спокоен, уравновесен, доволен народ - всичко е възможно !

ГЕРБ=Гаджалско-Еничерска-Разбойническа-Банда

Грабим Ежедневно Робите в България

вече трябва да си купуваме бронирани коли хахах

И таман с мислиш, че си в безопасност с бронираната кола: - Спираш до ЖП гарата в Хитрино да си купиш едно кафе .. и другото както казват е история. В нашата държава и танк не може да те опази.

Абе, не може. Ходи в Камбоджа. Там всичко е наред. В Италия какво стана?!

В тунел кола се движи с 80км/ч. При падане на тежък предмет това си е много тежък удар.

Лъжкинята Павлова в Сливенския затвор!

за всичко са виновни данъкоплатците.... ако данъкоплатците не си плащаха данъците политиците нямаше да имат за крадене и щяха да умрат от глад... което напълно ме устройва щото ако се замисля незнам тая държава какво ми е дала.... освен лична карта която реално е само маркерче че нещо трябва да се прибира от доходите ми....

Що така, бе Боже Бойко? Що не взе лицензите на ЕРПтата и не ги изхвърли от България? Що не изхвърли Дънди Прешъс, Аурубис, Медет? Що не изхвърли офшорните костови ТЕЦове, бе майна? Що не изхвърли принципалът на Топлофикация? Що не изрита ФАЩ от 4-те безплатни бази, които ползват у нас, и да си платят 2-та милиарда, които дължат за тези 10 години? Що не изрита Веолия? Що не изрита Българския Хелзински Комитет и останалите соросови метастази, а? Що не нариташ курвите от Козяк 16 - Бъчварова, Митова, Захариева, Ненчева, Плевнелиева, Пръмова, Горанова, Лукарска, Теменушка Калинкова, да не казвам Путкова? Защо не изрита комунистическата гад Свиняна Павлова, Милена Пръмова, Цецка Цачева, Сталинка Георгиева, Бойка Борисова? Бойка ли? Та това си ти! Подавай си оставката и бегом в Централния Софийски Затвор. Колкото повече отлагаш, толкова повече ти се увеличава срокът! Не знаеш ли, че ЛАКОМ ГЪЗ КРЪВ сере, а? Купи си една кирка и се стягай да копаеш уран в урановите мини! За росатомстройекспорт дължиш 160 хиляди евро всеки ден! Приготвил ли си ги от джобните? Да не мислиш, че ние ще ти ги плащаме? С Бъчварова организирайте дневно по 160 мигранта от всеки по 1000 евро, за да поемеш лихвата. Терористите после изпращай в ТЕЦ Марица Изток 1,2 или 3.... Връщай си и 28-те милиарда главници, докато не са станали 40 милиарда с лихвите!! Помисли за душата си, защото скоро не 3 папи, а 10 Господа няма да могат да те спасят!

Този пост сигурно носи 10 точки по тролската ви система за оценяване.

Такава каквато е! А вас соросоядките скоро ще ви повесим на стълбовете на София. Всички БХК,америка за българия,асан геновци,иво минжевци,каки цонки и останалата плеяда соросоядки на къса каишка на посолството от козяк. Молете се на вашия БОГ шорош мърши.

сгрешил си ника men,бягаи при кмета на симитли и ако имаш късмет ще изпревариш боика

А БЕ, ОВЦИ, Кво още трябва да ни се случи, за да се светнем и да ги изтрепем тия боклуци от гроб и останалите помияри ?

Трябва да ти падне една тенекия в тунела строен от Бай Тошо и поддържан от фирма на Пеевски от ДПС, с мама от БСП.

..и под крилото на Лили-Ту и вожда Тиквун!

Колко е дългът на ГРОБ от 40 милиарда? Нека си представим. Една банкнота от 10 лв е дълга 12,6см. 20 милиарда заеми на ГРОБ (с лихвите 40 милиарда) прави 25,2 милиона километра, ако ги подредим в една линия по дължина. Тоест с тези пари ще обиколим Земята 25200 / 36 = 700 ПЪТИ!!! С лихвите = 1400 ПЪТИ!!!!! По обща площ тези банкноти представляват 88.2 кв. см * 40 милиарда = 352800000 кв. м. = 352800 декара! Площта на България е 111 хил. кв. км. Тоест можем да покрием с банкноти десетолевки площта на 0,34% от цялата територия на страната! Площта на София град е 492 кв. km = 492000 декара. Тоест с тези 40 милиарда, които ГРОБ ни погреба, можехме да покрием плътно с десетолевки 72% от София град! Ако подредим тези банкноти не по дължина или ширина, а по височина, в плътни пачки, общата пачка ще е дълга 800 километра! От София - до морето и обратно! Или от София, през Босфора, та почти до Анкара!!!!! И това всичко е откраднато от ГРОБКПФ+ДПСДСБДЦ+АБВ само за 2 години!!!! Следващия път, когато от ГРОБ, Горанов или Мутронаркотрафикантът ви кажат, че нямало пари, помислете си пак! И гласувайте с камъни, павета и калашници, както прецените. Ако построяването на един апартамент струва 150 евро на кв. м. (но от маржа го вдигат до 600-1000-2000 евро на кв. м.) 100 кв м. ще струва 15000 евро. С 40 милиарда могат да се построят 1 милион 333 хиляди 333 апартамента!!! Чисто нови!!!! 100 кв м. !! Ако Гробът на Бойко Борисов е 1м широк и 2м дълъг, тоест имаме 2 кв. м. площ, с 226 банкноти ще покрием гробът с един слой. С 40 милиона пачки ще направим 177000 реда, всеки ред е 1,5 см висок, колкото е дебела пачката. Тоест височината на парите, които ще подредим в гроба му ще бъде небостъргач с 2646 метра височина, колкото 882 етажен блок, 5 пъти повече от ТВ кула Останкино.

Браво, пет точки!

това е дълга на комуноидите путерасти слуги на късокракия галфон путьо

"Плевен - Кнежа" Оправиха ли този лунен пейзаж вече?

Дето тошо е Виновен, че осветлението не може да работи още 100 години. А магистралите на ГЕРЪБ се разпадат на 5 месец.

Какво се оказа? Тодор Живков бил строил пътища, мостове, заводи... И какво? Всичко е за скрап. Заводите ръждясали, пътищата, ГЕРБ едвам смогва да ги поправя, а мостовете се разпадат. Това ли ви е комунистическото съвършенство? Всичко е разруха. Нищо работещо не сте оставили.

ти май 5040не четеш,че 30 години не е правен ремонт,ако ще и Господ да го е строил,все трябва да се прави профилактика от време на време

Това със сигурност не съм го писал аз :)))) Комундето-провокатор с психически отклонения се е изявил пак!

Към адвокатите във форума - роднините могат ли да осъдят АПИ?!?

... 102% вероятност.

А дано,успех!

Освен АПИ, трябва да се търси и персонална отговорност.

Той преди да почине каза: 1995 година> "Това което ние построихме през Социализма,вие ДЕМОкратите днес не можете да съберете пари да го боядисате" И Е ТОЧНО ТАКА. Жалко за 3-тото Българско царство 1944-1989

Барем една магистрала да бяха построили и да бяха боядисали Бай Тошовците!

соросоядките ви свърши антрата,да си ви здрави гърбините. ча ако знаете какво ви чака още днес шъ съ гръмнете.

Най-трудните участъци от двете магистрали са построени по байтошово време, тези с виадуктите през планините.

Режещия лентички къде се скри?

А през това време.. дебелата Лила пие и се весели с откраднатите милиони. Това е положението. Искахте си ГЕРБ, получихте си го. Лошото е, че и нормалните хора страдат покрай вас.

Ремонт не е правен от както е построен тунелът. Какви милиони те гонят?

ей такива, дето не можем да ги избием мат'рала и два живота.

30 и косур години не е пипано !!Герб ли бяха постоянно на власт през тези години !!Батко и братко направиха ли нещо !!Или просто да си лаем по Герб!

Бог да прости жената! За живите тук за пореден път ще се разиграе постановката: "Виновни...няма!"

Не е въпрос на социализъм или капитализъм, въпрос на съвест и професионализъм е. Точната дума в случая е "безхаберие". Плюс непукизъм, безотговорност и безнаказаност.

Призоваваме за незабавно спиране на всякакви ремонти по пътищата. Асфалт не се яде.

Глупава опорна точка. Сменяйте я. ГЕРБ има нужда от нови тролове. Безполезни сте.

Струва ми се че си запознат със опорните точки. Би ли пояснил чия е крилатата фраза"Асфалт не се яде"?