Песимизмът може да е опасен за вашето сърце

Песимистичната нагласа увеличава риска от смърт поради сърдечно заболяване, показва ново изследване, цитирано от "Ню Йорк Таймс".

Обратно в новината

Коментари - Песимизмът може да е опасен за вашето сърце | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи за да не се ядосваме от безпаричието в България, за да не се ядосваме от мизерията и бедността в България, за да не се ядосваме и от безработицата и от липсата на перспектива пред едни млади и на средна възраст българи в България, за да не се ядосваме, че нямаме работа в България, че нямаме нормални доходи, и да не се ядосваме че нямаме никаква перспектива в България и че не може да се издържаме в България, и да не се ядосваме за пропадналата ни държава пълна само с корупция, и без никаква перспектива за обикновени българи да имат нормален живот, ЗНАЧИ ТРЯБВА ДА ЕМИГРИРАМЕ ЗАВИНАГИ ОТ БЪЛГАРИЯ!!! С ЕДНОПОСОЧЕН БИЛЕТ, И ДА СТАНЕМ ЕМИГРАНТИ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ. МОЖЕ ДА ЖИВЕЕМ В ДРУГА ДЪРЖАВА, НО ПОНЕ ТАМ ЩЕ ИМАМЕ РАБОТА, НОРМАЛНИ ДОХОДИ, СТИГАЩИ ЗА ЕДИН НОРМАЛЕН ЖИВОТ, И ДА НЕ СЕ НАЛАГА ДА ОЦЕЛЯВАМЕ, И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО ЕДНО СПОКОЙСТВИЕ С КУЛТУРНИ ХОРА В БЯЛА ДЪРЖАВА. А и да не забравяме че вече има 4 милиона българи в чужбина. Във всеки град в в чужбина 1/3 са българи. Това в никоя друга държава го няма, но след като политиците изпъдиха народа ни в чужбина за да оцелява,какво да направим... Навън ще сме.

а грозна реалност...Отиваш в центъра - няма вода, отиваш до Младост - няма ток. Нещо много нагъсто стават тия номера. Един близък се оплака - стигнахме до мутренски разправии между погребални бюра когато се мъчехме да изпратим баба ми за последно.

както и оптимизмът , ще решат че си луд, дебре де