В Арканзас екзекутираха двама убийци изнасилвачи

Смъртните присъди на двама престъпници бяха изпълнени в Арканзас нощес, което е първата двойна екзекуция в САЩ от 17 години.

Обратно в новината

Коментари - В Арканзас екзекутираха двама убийци изнасилвачи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви либерални просто ограничено безхаберно отношение към престъпност а в Б-Я .Деца деца убиват институций коментират като кошери пчели а безобразията продължават.Тука в "Дира"някои се опитват да осъждат смъртното наказание в Щатите!!!

Абе нали са демократи в САЩ? Ние по-демократи ли сме от тях, та тука убийците си се разхождат като царчета? Я да последваме яркия пример на бай Сам и да си въведем куршумчето като символ на правова държава!

Кога ще има референдум ЗА или ПРОТИВ смъртното наказание ? Аз лично съм ЗА и не само аз...

такова питане не би било даже законно тук. забравете ги тези плямпания за това наказание в евроатлантическата ни родина.

Но все пак го има в някои щати на нашите презокеански партньори. :)

Този Джак Джоунс ,доста се е угоил за тезе 22 години "лежане" .Добре си е хапвал... Нашият Чеци,дето затри Яна в Борисовата и той добри се храни ,като му гледам врата ,как се е надиплил на 3-4 гънки ,явно по 4-5 пъти на деня му карат кетъринга. От инжекция надали ще пукне,най-вероятно от преяждане ...

"Преди да изтече срокът на медикамента." Съчетение на Бизнес с обществен интерес. В магазините АЛДИ шоколад 300 гр с цена $1,30 , като наближи 1 седмица до изтичане на срока на годност се продава за $ 0,5.

Колкото и някои да плюят Америка, там престъпниците наистина са наказват. А не като тук да се влачат дела поне 10 години и накрая нищо.

Там се наказват ама тука трябвало да сме много либерални...

Нямат ли си Хелзинкски комитет? Или с право първо са екзекутирали членовете на комитета!

При ФАШИЗМА няма комитети.

Нямало смъртна присъда в България... - Ми няма... Още в началото на така наречената демокрация отмениха смъртното наказание... И то със цел... Просто знаеха, че ще настъпи голямото крадене и присвояване... -Защото по време на соца, за присвояване и кражби в особено големи размери, се присъждаше смъртно наказание.. --- И ако смъртното наказание съществуваше, сегашната "интелигенция" и ВИП-ове, както и политиците щяха да са на два метра под земята... За съжаление обаче, не е така!

Дарагой товарищ, носталгиращ по соца-а, Политиците или които и да било престъпници няма да спрат да престъпват закона, дори и да има смъртно наказание, тъй като основният проблем не е размерът или видът на наказанието им, а тяхната ненаказуемост. Ако го вкарваш неизбежно в затвора за 20 и повече години, мислиш ли, че ще си позволяват да безчинстват?! Ако наказанието е неизбежно (независимо от вида му), то само тогава ще има характера на превенция срещу престъпността! Синовете и внуците им, а и самата номенклатура безчинстваха, включително изнасилваха безнаказано (не говоря дори за убийствата п лагери на инакомислещи...), така че не ми давай за пример соц-а, а говори като общи правила, за които настояваш... Хайде, жив и здрав - ти и твоите платени другари по форумите.

-Ами, спомени за някой да е наказан и да лежи ефективно в панделата? А? Нали е ДЕМОКРАЦИЯ? И накрая, ще савърша с твоите думи: - Хайде, жив и здрав - ти и твоите платени другари по форумите.

щом в Америка наказват така престъпниците, тогава кой натрапва "демократични" недоразумения в България!

Хуманни убийци....

Тези ако бяха съдени у нас щяха да са на свобода с по 40 висящи дела.

Хм, ако зависеше от меркел и оланд - щяха да се опитат да ги интегрират тези двамата садисти ! Крайно време е човечеството да започне да се чисти от такива боклуци !

Винаги ми е било забавно как масово коментиращите в dir.bg са фенове на Путлер и анти-"кравари", а пък когато иде реч за някоя простотия, ала убийство от полицай или изпълнение на смъртна присъда, изпадат в екстаз колко са велики САЩ.

Винаги пък на мен ми е било смешно, как разни комплексарчета, които са фенчета на лъскавото са готови да приемат всички ценности - най-вече аналните, за да са фешън ! Какво общо има тук Путин ? Лекувай се !

Нещо много те влекат аналните коментари, явно затова не емигрираш при бащицата, щото там ви пердашат в чеченските лагери.

За едни има Сорос и Хезински комитет ,а за други нормално отношение към престъпниците. Ебаси демокрацията

Хелзински комитет или някоя подобна организация, ще излезе ли с остра реакция?

Лош късмет са имали. В БГ за такива престъпления дават условни присъди!!!!

само така сега в щатите после и в българия

За първи път след 2000 година в САЩ биват изпълнени две смъртни присъди в едно денонощие.????? Какви 2000 години бе Дир?????

-Ало читателяяяя

Край- никога няма да ги вземем в ЕС! Не ни споделят ценностите!

Вижте му само мутрата гнусна как може да обсъждате смъртното наказание в случая та това е изверг който ако е пуснат някога от затвора ще направи още по-гнусни неща.А у нас ще последват години наред без да стигнат до никъде и след няколко години го пускат - не е нужно да цитирам случки колкото искаш ВСИЧКИ ГИ ЗНАЯТ .

Никой престъпник не бива да става оправдание държавата или който и да било да го надмине по зверство! Иначе как да се различи кой е престъпник, кой не... сега различаваме ли, изобщо?! А колкото до външността - само до преди няколко десетилетия щом си с тъмна кожа са те осъждали... пак на по-страшни от смъртта неща. Така, че ако външността е това, по което съдиш, жалко за теб, това са гени, може да е всеки, твой роднина, всеки, буквално всеки може да изглежда недобре, независимо отвътре каква душа носи.

Виж какво, либерастче гадно! Не манипулирай темата!!! Изчистването на нормалния свят от непоправим човекоподобен изрод чрез хуманно приспиване /а не както постъпваме всички "хуманни" с животните, с които се храним/ е нормален хуманен акт за защита на нормалните! А теб бих те запитал, ако някой като тия направи същото с твой близък, каква песен ще запееш - айде на добър час с българското "правораздаване"...

На черните негри и циганите не само външността, а и "вътрешността" им е грозна, гадна и отвратителна.

коги ше бомбандирваме демократична бародна република сащ, щот потъпкват основни човешки права, а именно правото на луксозен пандиз на изнасилвачи и убийци. Питам че да ям боб и да ги почваме

Каквото и да си говорим-имат Правосъдие там.Разбира се,че не е съвършено.Но го имат. Осъден на смърт.Повече от 10г.,обикновено се изчакват всякакви обжалвания.Латентен период,в който могат да се появят нови факти и доказателства.След което....заслуженото всекиму. А дали е смъртно наказание или 132 години по 4 присъди,качени една върху друга,все тая.Важното е,че поредният изрод не броди в Обществото.

Така се постъпва с престъпниците!!!

За форумните коментатори няма угодия. За Брейвик в Норвегия - защо го глезели, а не го разстреляли. За САЩ - как можело да има екзекуции. Make your mind up!

Какво си кривете душите такова наказание е нормално за извършеното престъпление.Стига лицемерие защото в Б-Я и децата се убиват вече нищо че било 21 век.Всичко у нас е продажно и подкупноВ Америка има закони и се спазват

Еи това е една много хубава новина мразя американците но този път са постъпили както трябва да е редно е и тук в България да се изпълняват такива смъртни присъди всеки месец

Лошото е, че първи го заслужават палачите, после... оставаш само ТИ.

Ако е с изтекъл срок на годност, може да не го убие. Т.е. Вече да не действа веществото

Ако е с изтекъл срок на годност, може да не го убие. Т.е. Вече да не действа веществото

Като даваш заповед за изстрелване на ракета всъщност правиш същото - даваш заповед за избиване на хора в т.ч. и невинни.

Варвари от средните векове тва е великата уса

В средните векове, впрочем, използвали БЪРЗОДЕЙСТВАЩИ отрови. Днес виждаме, че подлагат престъпниците на гаври повече от четвърт век, после ги убиват бавно и мъчително с "медикамент" - четвърт час гърч и пяна... пак по-добре от бавно печене на ел. стол. Но тълпата обожава зверства за зрелища, човекът явно НЕ еволюира. Ако и да заслужава смърт някой престъпник - едни други презрени от миналото държавни ръководители са наказвали с мигновена такава, а не хилядократно да надминат престъпниците с конц-лагерни гаври. То и известните зверства на инквизицията са от ... САЩ, нямат общо с католицизма, ама публиката лапа на реклами, не чете книги.

Тези не са за евроценностите ....

къде изчезнаха бкюкселските наркомани да квичат като за ердоган?:)

затова америка е велика

Какво прахосване на органи. Поне можеше да му вземат органите да няколко човека да се върнат към нормалния живот за сметка на този озрод

Какво прахосване на органи. Поне можеше да му вземат органите да няколко човека да се върнат към нормалния живот за сметка на този озрод

Къде са брюкселските зелки? Защо не протестират срещу тази варварщина - екзекуции в 21-ви век?!? Къде е Сорос да защити правата на затворниците, осъдени на смърт?!? Къде е ООН?!? Къде е Хелзинкския комитет? Защо всички гузно мълчат когато в САЩ се изпълняват смъртни присъди?!? Дори "варваринът" Ердоган не ги е върнал, но срещу него вие цялата либерастка пасмина. ЗАЩО ДВОЙНИ СТАНДАРТИ ?!?

Напълно те подкрепям. Все пак от ЕС са спрели доставките до САЩ на основната субстанция за тези инжекции, което е направо учудващо смело опълчване. Странно е и защо САЩ не могат сами да си я произвеждат.

Тук сме. Буквално само тук. Хелзински комитет отдавна няма. Има само БХК.

По същата причина, по която САЩ увеличават ядрените си ракети, хвърлят ги върху детските градини на Хирошима и Нагасаки, водят до изчезването на десетки острови и отравянето на земи на хиляди километри от СОБСТВЕНАТА им територия... НО ТЕ СА ДОБРИ, А Корейците - уж бедни и окаяни, макар да не са убили и един чужденец, пак са "голямото ядрено зло", и пак САЩ отива със СВОИТЕ ядрени ракети да ги "омиротворява"... вечна им "мир" :( Като и атаките със "зарин". Първият научен "успех" на САЩ от "сътрудничеството" с нацистки учени... Едва ли това нещо съществува днес, но... Тълпата лапа. Друго не е чувала все пак от уроците на гражданска отбрана от преди век.

Въпрос е риторичен. За двойни стандарти отдавна знаем, така че нашите убийци и изнасилвачи се намират под неуморна грижа на всички възможни гнусни комитети, педераски сбирщини и прочие високи демократични ценности. Затова убиец и изнасилвач на 5 годишно момиченце (случай от края на 1990) е в затвора, с право на здравеопазване, зъболекарска помощ и даже претендира на по удобни условия. А момиченце така и не поживя. Мисля че това би трябвало да се случи на ръководители на всички тези комитети, за да разберат болката на близките.

Ало, българските демократи дупелизци.Къде сте.Събудихте ли се.Боклуци продажни.Вижте какво правят в любимата ви Америка.Още има смъртно наказание и избиват боклуци като вас.

Палячо лицемерен, ти и такива смешници като тебе лаете най-много за смъртно наказание и за неговото връщане, когато прочетете за някакво престъпление в България.

Обикновено смъртното наказание е само за престъпници. И само след извършено престъпление...

Екзекуция 20 години след присъдата, преди да изтече срокът на годност, че трябва да бракуват медикамента.

Никога не съм разбирал защо при екзекуциите има изискване иглата да е стерилна.

Стерилна е за да не пострада този, който я поставя при вероятно нараняване.

защото, ако не е стерилна, -а е използвана, може да е запушена и дане сработи цялата тази простотия....

"... изтича срокът на годност на медикамент, използван в смъртоносните инжекции." Като му мина срокът на годност, може да не се отрази добре на екзекутирания. Може да се появят оплаквания от обриви, световъртеж, гадене, главоболие и общо неразположение.

А най лошото е че дори може да го убие! Ужас направо!

прасето трябва да се убие за 15 секунди, за да не му се разваля месото, от предсмъртни конвулсии на съзнанието! Простотия, ама като гледам това прасе на снимката, което е изнасилвало и убило, ме радва мисълта, че е умряло за 14 минути! Можело е и повече, ама нейсе!

Умрял е за много по-малко. Повече време им е отнело да го упоят и да не усети нищо.

С това "прасе" видимо имате абсолютно еднаква психика и наклонности... това те успокоява?!