Почина Рене от ”Ало, ало”

Гордън Кей, известен с ролята си на Рене в сериала на BBC "Ало, ало", почина на 75-годишна възраст.

Обратно в новината

Коментари - Почина Рене от ”Ало, ало” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сбогом, Нощен ястреб!

Без чувство за хумор жисота ти е скапан Да почива в мир

Бог да го прости, светла му памет! Голям комик, незабравим сериaл!Ще ми липсва.

Израснах с този сериал. Благодаря ти за веселите моменти Гордън. Още си спомням как след един епизод на Ало-Ало ме е болял коремът от смях. Почивай в мир.

R.I.P. [_]>

Страхотен и недостижим! Светла му памет.

R.I .P , Рьоне! .... На живите-добрютро!

Поклон пред Рьоне ;-(((

Велик! Ще ми липсва. Светла му Памет.

Ама че сте глупави, човека се казваше Рьоне, не Рене!

Бог да го прости Рене! Готин пич беше ! Ама аз питам ...оная гад Хер ФЛИК ,оцеля ли ,не го ли хвана Нюрбергсия съд ,че един негов клонинг , се яви тук у нас в България и ни разказа играта преди няколко години . Долетя ,чак от Америка ,гада му с гад !

Чудесен актьор! Мир на праха му, никога няма да го забравим като Рене от сериала. Поклон!

Мир на праха му. Наистина филма е буря о хумор и смях до сълзи.

Не живя напразно - носеше ни много радост смях и удоволствие с интелигентната си актьорска игра......

Този сериал остави у мен незабравими впечатления - единственият, който с оригиналните си попадения предизвикваше неподправен смях. Рене беше неповторим! Когато такъв актьор си отиде от света, това е истинска загуба, защото с играта си е дал радост и хубаво настроение на много, много хора, които няма да го забравят. Небесният театър се е обогатил с още една звезда. Поклон!

Ако можеше да се върне като брата си близнак, но за съжаление не сме във филма!

Шило

Тъжно! Мир на праха му!

Дано е в някой паралелен свят, в който войната е само хумор... Много, много скъп и свтъл човек. Нямам думи.. :( Между другото, докато смъртта е "нещо нормално", винаги и за всички ще е твърде късно за истината. А, тя е, че нормалната смърт е такава, само докато е на другите!

Велик!Мир на праха му!

"Gorden Kaye was born on April 7, 1941 in Huddersfield, Yorkshire, England as Gordon Fitzgerald Kaye. He was an actor, known for 'Allo 'Allo (1982), Brazil (1985) and The Best of 'Allo 'Allo! (1994). He died on January 23, 2017." Това достатъчно ли е, за да си "велик"?! Ало ало, ала-бала...

Бог да го прости, светла му памет! Голям комик, незабравим сериал!!! Поклон!

Незабравим по тъпота! Римейк на нашия "Демонът на империята". От плосък по-плосък "хумор"?!

Кое му е лошото на плоския хумор? От плосък хумор до плосък хумор, разликата може да бъде огромна - например българския плоскохуморен сериал 'Етажна собственост' не може да стъпи и на малкия пръст на 'Ало, ало'. Харесвам и плосък и пространствен хумор. Ако ми се гледа пространствен хумор си пускам Китодар Тодоров, ако искам плосък (качествен) си пускам Краси Радков в многобройните му превъплащения.

Изсилваш се леко. Човекът беше изключително талантлив, а сериалът от много висока класа.

Не си прав! Поне аз не съм гледал друг сериал, в който една мрачна и жестока тема, каквато е военната, да е представена с толкова тънък, неподправен хумор. Повечето комедийни сериали са тъпи и плоски и за да разсмиват публиката, трябва да наслагват записан смях, но този беше изключение. Беше смешен.

ЯВНО СИ ЛИШЕН ОТ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ВЪЗПРИЕМЕШ И НАСЛАДИШ НА ВЕЛИКОЛЕПНАТА ИГРА НА "РЕНЕ"...вероятно си ощетен от съдбата.Съжалявам.

не ми се прави на много умен с голямото IQ. Знаеш ли колко умни хора познавам, които са страшно ограничени? Какво си седнал да ми сравняваш Ало-ало с Параграф 22? Това са несравними неща. А ако Джим Кери ти е мерило за комедиен актьор - ти си много зле. Кери е един посредствен клоун, който е известен само заради участието си в холивудски бози. Най-великият и най-гениалният комик на всички времена в киното засега е Чарли Чаплин. Но това разбира се не пречи на хората да харесват и гледат и други актьори в други филми. Всеки влак си има пътници. Така че гледай филмите, които ти харесват и не се отваряй да плюеш по мъртвите, най-малкото не е възпитано. Критериите ти за оценка на актьори и филми няма какво да коментирам повече.

Почивай в мир, Рене!!! И теб загубихме, човече. Тъжно е, даже гадно!!!

Ама, че си глупава (към съпругата си)! Много готино сериалче, много готин актьор, както и всички останали - хер Флик, генерал фон Клинкерхофен, лейтанант Грубер, британските летци и всички останали. Лека му пръст на Гордън Кей.

Не е вярно, просто избягаха най-после с Ивет.

Бог да прости този, човек, който ни донесе толкова много радост.

Много свежо сериалче.

Лека му пръст...

Сериалът е велик, Рене също!

Преместих салама с "Грешната мадона" в другия крачол...

Хах, какви са тия минуси? Толкова сте и разбрали смеха в сериала...

Предвид събитието, хумурът ти просто е неуместен, затова.

Много жалко. Чудесен актьр. Но ,това е животът.