Служителите на МВнР преминават към ефективни стачни действия от първи декември

Исканията са за достойно заплащане, индексиране на командировъчните средства, както и преустановяване на практиката да се намалява основната заплата при заминаване в дългосрочна командировка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

министерство на външните работи?? това в България ли бе???? закривай веднага! там работят само бивши политически дейци които няма как да изгонят, щото ще се разприказнат!

Заплата на ИТ специалист - 1500 лева. Как ви се струва това ? Та продавачите в Лидл и Кауфланд взимат повече. После се чудим защо външната ни политика е пробита от всякъде.

Само в България държавните чиновници са със заплати, по-високи от заплатите в частния сектор. Огромна армия от алчни нищоправци. Повечето - симпатизанти на еднокнижника.

Никой не ги е вързал тия хрантутници за униформата и "малката" заплата. Като не им харесва, има много други мераклии да ги заместят.

Места има, желаещи няма

25 години стаж, 1600 лева чиста заплата. Три езика...сега това е положението. Младите бягат от МВнР

Да се обърнат към държавния департамент на САЩ и към ЕК в Брюксел. Тези хора, така и така само за тях работят и техните интереси защитават, редно е САЩ и ЕК да им плащат заплатите! Откъде накъде ние ще им плащаме заплатите и пред нас ще стачкуват!

от 1 декември българските дипломати ще спрат да работят. Пита се дали някой ще забеле нещо, щото те и досега никаква работа не вършат

Тези пък нагли държачи на папки, хрантутници, дето работа за пет лева не са свършили в живота си, протестират. Наглост!!!

Ех докъде го докара "великият" дипломат министър Николай Милков, довереник на президента и бивш негов съветник, заедно с госпожицата от ИТН с медицинско образование, докарана от Женева, Петрова и Коджабашев, подобно на Милков облажилитя се при соца възпитаник на МГИМО, дялан камък!

Това е стачка срещу Министерството на финансите. Откъде МВнР ще намери пари, когато харчи остатъци от бюджета на Асен Василев? Каква е вината на Милков? И да, по-добър министър не е имало откакто се помня.

Тези искат да получават командировъчни + пътни + пълна заплата у нас, когато са в чужбина. Алчни копелета. Защо не ги посъкратят. 2 млн българи у нас са под границата на бедност, 800хил. са категория работещи бедни а тези ламтят за още.

Браво!

достойни ченгета с недостойно заплащане ... ми срамота р

Харесва ли ви шоуто, а ? Много добре стана нали ? Бойко много яко вкара ред в хаоса! Само заради вас ! И само заради вас !

Абе стачкуващите, първо се поогледайте в какво състояние е престъпността в държавата, какво вие изпълнявате от ежедневните си служебни задължения и тогава отваряйте голямата уста с искания!

мунчо, това не е МВР

Какви заплати, живеят в жучбина безплатно апартаменти, коли, външната политика се командва от други не и от вас

Уволнете ги бе!!!! За МВнР все ще намерите кандидати за работа!!!! УВОЛНЕТЕ ГИ ТЕЗ ПРЕДАТЕЛИ! Кво стана с РСМакедония бе?

То да бяхте само вие, навсякъде е пълна мизерия.

Полицай да си в тази държава,никаква работа не вършат и само пари искат...

МВнР Министерство на външните работи

България няма нужда от министерство на външните работи, защото нямаме такива работи. България няма нужда и от министерство на вътрешните работи,. Всичко това е в ЕС и САЩ и вън от нашите приоритети. Тъка, че чао вагабонти.

Ние външна политка нямаме, по-,изерни сме от най-клетите марионетки. Направо затваряйте цялото монистерство и възложете дейностите му на посолството на САЩ. Паразити гнусни, и претенции имат!

За какво по-точно ще стачкуват тези? Външната ни политика е пълен ташак. Всеки се ебава с нас и ни плюва в очите както и когато си иска. Холандия, Австрия, Швеция, Северна Македония, Албания - списъка е безкраен. На какво отгоре искат тези каквито и да е пари камо ли увеличение? То от това министерство няма никакъв смисъл. Родните политици слушат и изпълняват каквото каже новия господар от Брюксел и Вашингтон, а тези мишоци само го оформят черно на бяло и го подписват и разнасят папките. Да получават заплати като един куриер в Еконт, стига им толкова. Когато някой от това министерство покаже, че си е заслужил и тези пари дето взема тогава съм съгласен. Бездарници.

Служителите ще се радват да получават заплатата колкото един куриер на Еконт, но за съжаление и толкова не получават! А това за външната политика се сърдете на тези, които сте избрали и са в парламента - те се месят в дейността на Министерството и с глупавите си решения определят калпавата външна политика на България!