Близнашки: Нуждаем се от силно политическо правителство

Служебният премиер Георги Близнашки заяви в интервю за БНТ, че страната категорично се нуждае от силно политическо правителство.

Обратно в новината

Коментари - Близнашки: Нуждаем се от силно политическо правителство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПАРТИИНИ НЕДОНОСЧЕТА НЯМА ДА ОПРАВЯТ ДЪРЖАВАТА. ГОСПОДИНЕ НЕ ТИ ЛИ Е ОЩЕ ЯСНО. НА БЪЛГАРИЯ И ТРЯБВА ПАРТИЯ ОТ СИЛНИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ И УЧЕНИ ЗА ДА Я ИЗВАДЯТ ОТ КАЛТА .И СТИГА НИ ОБВЪРЗВАЙТЕ С ГУБЕЩИТЕ. ПАК ЛИ ЩЕ ПЛАЩАМЕ РЕПАРАЦИИ. ИСТОРИЯТА ВСЕ НЯКОЙ ТРЯБВА ДА Я ПОМНИ. НА НИЩО ВЕЧЕ НЕ ВЯРВАМ ДОКАТО В ЗАТВОРА НЕ ВЛЯЗАТ ВИНОВНИТЕ ЗА ТАЗИ КАТАСТРОФА. БЕЗ ЗАМАЗВАНЕ,БЕЗ ПРИКРИВАНЕ.

Близнашки, трябва да бъде изтрито и забравено за винаги, какти именната на останалите разрушители и гробокопачи на Бълграия, Плевнелиев, Борисов, Цветанов и т.н.

Първи октомври 2014 г. стана знаков за управлението на второто служебно правителство, назначено от президента Росен Плевнелиев. Оглавено от Георги Близнашки, един от най-гръмогласните рупори на красивите и интелигентните протестиращи уж за нов морал в управлението на страната. Предвид тези толкова големи претенции, не беше за вярване, че Близнашки е способен за броени минути да се сгромоляса пред цяла България и да извърши политическо самоубийство. Това стана на първи октомври т.г., когато фабриката на смъртта в Горни Лом изпрати в небитието цяла работна смяна от трудови роби, получаващи за опасния си труд с 25% по-малко от официалната минимална работна заплата. Каква беше реакцията на служебния премиер? Макар че знаеше за трагедията в Горни Лом, ухилен, както обикновено, той нееднократно пожелаваше приятна вечер на втрещените журналисти. Нещо повече, Близнашки подканяше да ходят на мач онези от тях, които се опитваха да получат от него информация за катастрофата във фабриката на смъртта.

Напълно Ви подкрепям !

Дървосекачът : Нуждаем се от Стартиране на Двустъпковата ! НЕЗАБАВНО. Кажете, Българ(к)и !

има хора се нъждаят от хлияб ,трябва ви лопата крадлувци. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Анал-лизатор към Призиденството Той спомЕна, че иска заплатата си на Примиер за един ден, и Призидент Роско искукурига, и Той ухилен, и Той като идиот, и после си направиха "Сефте" с апарата (езика) на пр. Лизняшки Екип на бТТВ"Трътките"

Нещастник, нали скача КОЙ...КОЙ....КОЙ Каво по "стабилно" с турците искаш!

Който и да дойде трябва да се работи здраво. Изказването на Блзнашки, обаче показва една странна несъобразителност. В Народното събрания има осем политически сили като цяло. Уместно е управлението да мине под знака на сговорчивостта, а не под знака на насилственото прокарване на закони. Ако има избори в границите на три месеца разпределението ще са запази. От БСП е много вероятно да отпаднат още кадри, както и от ГЕРБ, а това още повече ще отслаби държавната власт. Затова е уместно да не се губи време и да се състави правителство. Ами не сме се били харесвали. В политиката няма такива работи, трябва дипломатичност и спазване на добрия тон. Поне от Царя трябва да са понаучили нещо.

Рано или късно Плевнята, Тиквата, Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,тиквуня,кукунева,меестаня,доганя,хафъзов,валерката симеонов,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред военен трибунал. АТАКА е реакция на имунната защита на Българите, а Волен е нашият Апостол

Пак Волен се скри под депутатската масичка от правосъдието.

АТАКА е ерекция на умрял обрязан плъх!

Близашки, а ние се нуждаем от силно ПРОнародно правителство, не партийно ! Партийно стана синоним на крадливо, продажно, антибългарско и антинародно !

Ами пъпеш - като се нуждаем от такова правителство , съставете то го бе цървули кухи.

Силно политическо правителство ще има, но ти Близашки няма да го видиш скоро. Будата докара Жозеф Дол днес в парламента, но вместо подкрепа, той предизвика още по-голямо омерзение към "божеството". Милата кака бойка, удари всички пИдИраси от парламента, в земята. Тя милата, всичко което го изхрачи сутрин, до вечерта то вече е изблизано. Обаче времето до 11.11.2014 година тече неумолимо. За тогава се планира някаква радикална промяна, но живот и здраве, за да сме участници в нея.

От съд и затвор!

Близалката заряза професията си за да се изживява като протестер. Срещу кого бе, какавидо? За да седнеш за 2 месеца в креслото ли, че кой го е грижа, толкова ли си примитивен?

Близнашки, а НИЕ се нуждаем от ИСТИНСКО правителство!!!!!!!! Правителство, което няма да подменя задълженията си!!!!

Не знам от какво се нуждае страната, но от теб със сигурност никой не се нуждае!

силна полютика, силни полютици, силна полютическа седенка.. Ура!

Георги Близнашки ще остане в историята на България , като един от най-позорните мин.председатели управлявали България . Да се маха и да не се появява , никога повече.

Напапахте се всички на пари. Университета, който всяка година бълва оличници юристи с лопата ги ринем, а ти торби с пари мъкнеш. Слава Богу, че не щеш дипломат да си. Само ти ни липсваше на разрухата.

Връщал се в "университета" ха ,на колко го осъдиха, a?....

Колко умен е този човек!!!Винаги се нуждаеш от това което нямаш !Ами да , нямам пари , нямам работа , нямам свестни управници , нямам и силно политическо правителство!

Тривожно съопштение ! Тази вечер налЕгането в Софийската каналЕзация се повиши ТРИ пъти и стигна крЕтично ниво! МОЛИМ, проф. Лизняши да се спре с портестутските си публични изяви! Само София остана незаливана, нека я опазим за бъдещите селяни от всички страни, които ще се заселят в нея да живеят!

Тука всички се чепиме, ама и за семейната каца не ставаме. Дрънкаме като кухи лейки и си мислим, че сме хванали Боко за шлифера;-)

Тоя гаден мазник няма ли огледало в къщи да се види какво представлява с дебилното си хилене. Да си затваря плювалника, вместо да дава малоумни интервюта. Каквото можа надроби. Стига вече. Да го скрият някъде да не дразни хората.

Каратис по какво се различават? Мисля си , че само, по ташаците? Цецке, айде кажи нещо, по въпроса де !

Близашки лъже като дърт комунист, какъвто си е всъщност :)

След лигавто интервю на Близашки ,ми се наложи дълго време да почиствам екрана на телевизора!

Ас препълних чинията на тоалетната! Мани мани, мазало стана? баба ТудоркЪ

този от снимката лизалков не става и за чеп на каца ,а го направи борисов служебен министър председател също като Роско президенто на бойко борисов.

Винаги съм се отнасял с голямо подозрение към политици , които от сутрин до здрач не спират да говорят за морал. Не спират въпросните хора да се оплакват как нямало морал, как трябвало да има повече морал. Не спират да ни убеждават, че единствената причина за участието им в обществения живот била вкарването на повече морал в него. Ако всичко това беше истина, ние отдавна щяхме да живеем в най-добрия от всички възможни светове. За жалост обаче се оказва, че зад красивите и умни приказки за "повече морал в политиката", за "свещена борба със задкулисието" почти винаги се крие най-елементарното желание за лично и това на най-близкия семеен и приятелски кръг облагодетелстване.Възмутените от липсата на морал се оказват най-обикновени клонинги на известния Тартюф. Дори прословутото лицемерие на този Молиеров герой бледнее пред това на повечето днешни борци срещу задкулисието. Вижте назначенията на служебното правителство и ще се убедите в тъжната правота на тази констатация. Навсякъде по административната верига - като почнете от самия премиер и стигнете до най-незначителните директори на дирекции- се назначават хора, които са или наши приятели или съдружници в "чутовната борба срещу олигархията" или са в интимна близост с готвещи се да управляват политици.

България е на номер 100 в Световната класация по свобода на медиите. Не, не и не, защото има медиен монопол, а защото медиите сами се подлагат да бъдат слуги. Поредното доказателство е интервюто, което служебният премиер Георги Близнашки даде за БНТ и Радио София, тази вечер. От името на БНТ интервюто взе Ася Методиева, водещ на сутрешния блок на държавната телевизия, която живее с Веселин Нинов, говорител на служебното правителство Близнашки и служител на прессекретарията на Росен Плевнелиев. Няма въобще да коментирам небивалиците, които Близнашки изговори във въпросния си монолог. Обаче не приемам данъкоплатците да плащат за удобни и договорени в семейното ложе между водеща и ПР интервюта. Питам защо интервюто не беше взето от Петър Волгин или от Лили Маринкова, от Силвия Великова или от Таня Величкова СРАМ, Анкова, срам Янкулов!

България се нуждае от стабилно правителство на Бойко Борисов и ГЕРБ! Колкото по-скоро започне вторият премиерски мандат на д-р Борисов, толкова по-добре! Време е! Гордеем се с ГЕРБ!

Типичен мазен нагаждачески селтак от времето на социализЪма!

По-противна личност не бях виждал....Само се блещи и позира. Да се маха по-скоро.

Пресно мечо лайно ! После ще го искълве бес да му мигне окото ?

В азбуката ни има и буквичката " з"

Нуждаем се ЕС да не си позволява да казва кой може и кой да не е във властта! Аз не мога да проумея как си позволиха да заявят че чисто българска партия като ПФ не можело да бъде в управлението, но ДПС можело! Е това е наглост невиждана! Най-тъпото е че лакея повтори думите им!

Да се внушава : " ЕС определя политиката на България "!