17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гечев е специалист по храненето на конете с боб.Така че който има пари в банка мислете и действайте.

1996 г. Декември месец жена ми беше бременна в 6-ти месец. Бях се зарекъл видя ли някъде по случайност Румен Гечев да му размажа физиономията. Сега май отново ще прави пакости.

Каква СОЦИАЛНА политика, бе?! ПЪРВИ по СМЪРТНОСТ; ПОСЛЕДНИ по РАЖДАЕМОСТ; ПЪРВИ по ДЕМОГРАФСКА КАТАСТРОФА; ПЪРВИ по ФУНКЦИОНАЛНО НЕГРАМОТНИ ученици; 1 МЛН. българи ЗДРАВНО НЕОСИГУРЕНИ; РАБОТЕЩИ БЕДНИ и СЪБИРАЧИ на ДЪЛГОВЕ... Сал форумните писачи са БОГАТИ, ОБРАЗОВАНИ и ПРЕУСПЯВАЩИ... ПАЧКИТЕ да се редят в Чекмеджето!

Като чух името Румен Гечев тръпки ме побиха. Имах 4000 лв. на банков влог и си ги изтеглих. Утре ще докупя още 100 кг. зеле и още два бидона по 80 л. щото Корнелия каза ще ви оправиме за 100 дни, демек края на февруари началото на март - фалит.

ОттукОттам : А. Директни “призиви” за Строеж на Белене от Русия ! …От Русия ! Б. Обещания за Рязко Увеличаване доходи в Бюджетната сфера. ..Обещания ! ..отн.доходи В Бюджетната сфера ! В. Продължава “дискутирането” отн.ковидВаксинирането ! …и на “фона” на тея Поредни задунайХибриди&ТроянскоКония от Ясно#Кой —> Смърт на Дете В Детска Градина в Центъра на София ! —> Поредна Разкрита наркомрежа от “наши”Командировани Зулумаджии ! ..а колко ли ИмаОще ! ———— НЕ става Така, Колеги проКремъл. …И ! : —> D-Day E ВсеПоБлизо !

Това са приказки от хуляда и една нощ. Пред камерите обещават светло бъдеще, а на тъмно крадат като за световно. Комунисти!

С провалени политици от сорта на Румен Овч. и Румен Геч. кризата ни е в кърпа вързана.

Защо посягате на it сектора, Асене Василев? Или искате да си регистрират фирми в съседни държави и да продължат да работят от вкъщи? Тогава какви пари ще влязат в хазната? Или искате и тях да вкарате в сивия сектор? Огледайте се в оръжейната индустрия, там дали не са прекалено ниски заплатите? Ами други сиви сектори дали има, та искате и нов да прибавите?

Без пътища, без саниране, без земеделие, без икономика, но за сметка на това МНОГО СКЪПИ ток, парно и вода.

От сега нататък ще има само бедност и мизерия. Доста хора ще се разделят с имотите си за да имат за храна.

Всяка сянка на "социалистическа наглост" може да провали държавата ни - бедна и немощна - народа пък свикнал и нехае за гламавите властоимащи!

Да - Аушвиц/ГУЛАГ. …това Е Реалността у Нас, Колега. …и то Вече близо77години. …и то Нонстоп Под КремълБотуш.

При Борисов народа се замогна, държавния дълг намаля и бе най-нисък в ЕС, а в същото време се строеше. Сега магистралите буренясват, тока, газта и хранителните продукти са на космически цени, а хората мрат от глад при Радевата хунта!

До някъде сте прав, но при вторият мандата на Боко нещата тръгнаха леко надолу. Всеки строителен проект завършваше с ремонт на ремонта. Помня един ремонт, май беше пътя около паметника Левски, който тъкмо приключиха и след първият дъжд същият ден се видя пътя че е на вълни!?! И така пътят с акт , че бил завършен според изискванията отново се ремонтира. За Графа с перките нека да не говорим, а ремонта на трамвайната линия в близост до жилищна кооперация, където хванаха строителя в измама с качеството на материали ............... Е да продължавам ли? Да завърши пътищата на социалистите, но от там нещата тръгнаха на зле. А кот бяхме тъй добре с нисък държавен дълг защо не теглиха кредит за АЕЦ Белене или поне за нови реактори? Все пак както казваше Боко бяхме центъра на ЕВропа! И въпреки това на въпроса за заплатите веднага намираше оправдание защо депутатската може да расте с по 500-700 лева,а народаната с по 10-20. За сегашната ситуация всички са виновни! Всички партии в това число и герб. Именно поради липсата на правителство стигнахме до тук. Както се е случвало и в други страни!

А бе не разбрахте ли, че за Кирето и останалите почтени от резидентското протестърско котило изобщо не е важно дали оценката на бюджета е реална или не? Единствено важна е подмяната и свалянето на Гешев, пък после ще му мислят!