Служебният премиер встъпи в длъжност и като външен министър

Димитър Главчев прие поста от Стефан Димитров и проведе работна среща с ръководния състав на МВнР

Обратно в новината

Коментари - Служебният премиер встъпи в длъжност и като външен министър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те на това му се вика "Човекът - оркестър"! Герберастка му работа.

Главчев новия Тато! Бойко ще му завиди

Лелеле тоя Главчев, как ще омажи цялата работа. Не го е срам! Тия от Герб и ДПС, дано не видят ден, за цялата мизерия която сътвориха. Народе гласувай, за да отпадне ДПС до 4% а Герб да не са първи. Долни и проджани хорица.

Премиер, който да е едновременно и външен министър, съществува само в диктатурите и банановите републики. Добре, че в България имаме зима, че герболяка до сламени колиби ще ни докара. Болни мозъци и разпрани дупета сте всички, които продължавате да гласувате за тия престъпници!!!!!!!

На този главанак, интелектуалния връх и пътеводна звезда му е Боко Тиквеников. Нали той е настоящ председател на комисиягта по външните работи на Парламента. Като министър на външните работи сега двамцата с Боко все за външни работи ще си хортуват. Пак му се намести, въпреки че преди време цербера искаше да го разкара.

Кога Главчо встъпва в длъжност като патриарх?

Ами ако и сега външният министър не вдигне на премиера кво прайм?

Ами като е тръгнало така що не поеме и озеленяването около парламента?

ще е външен министър? Да поеме всички постове в правителството! А със заплатата му какво е положението? Така ще е човекът-правителство и ще взема заплати за всички постове!

Приличат си с Бойко и двамата са от Банкя.Пази боже България.

Щом счетоводител може да бъде Външен министър, значи всеки неможач и неграмотник може да бъде фактор в колонията. Младите гледат и си викат защо да уча? Я виж Боко една книга прочел, Киру , Асеня и Гуглена с мижави курсове, за който дипломи не сме видяли, Денкофф се самоназначи за Академик , неграмотен, незнам дали и от сапун разбира. По добре да закриваме училища и университети. То като учиш и знаеш нямаш шанс за кариера в колонията

Значи, смяната на външния министър била за да се проведат честни избори от бивш висш кадър на ГЕРБ , която партия участва изборите !? Ха ! Жива да не бях ! То е ясно какви ще са резултатите , ами дайте да бойкотираме тия избори ! Това е подигравка с целия народ и порнография в най-чистия й вид ! А Главчев трябва да бъде подложен на странджанския обичай за гонене на “злите сили” - тричане !

за тричането не е лоша идея. Предлагам да стане заедно с неговия патрон-Боко Тиквунов.

Направо да поема всичките министерства тоз талантлив всестранно развит счетоводител от племето на Винету и да приключваме държавата.

Човекът "Министерски съвет", може да съвместява всяко минестерство. Остава сега да назначи Митов за заместник министър и Президентът да ги изрита всички.

Пропаднала държава сме всеки елементарист се пробва на наш гръб срам и позор Аман от американски подлоги

Две подлоги са ти сложили минуси

А в длъжност на извънземен посланик, звезден рейнджър, полубожство, свещена крава, Батман, Съпермен, Спайдърмен, няма ли да встъпи този гений на тиквовистката същност? Изкага се льотчика... А, забравих, и министър на колоезденето без педали, да го направи - одма!!! Рекох!!!!!

-Сър, защо територията няма отделен външен министър? -Джон, защото няма самостоятелна външна политика!

Още в редовете на ГЕРБ, физиономията го издаваше, какъв примат е, Борисов харесва такива, поне едно стъпало по--надолу.

Добре е да сме информирани как да го псуваме!!!

вън!

Я какъв е убавец,като гледам ентусиазма му може да поеме още едно,две министерства.

Смяна на добър дипломат и професионалист с партийна подлога. Един ли кандидат за слава няма във Външно, че идва Мистър Пън отвън. Дори игрите им са никакви.

Наистина добър ,наш другар...

Вижте го това чучело, после ходете и гласувайте за ПеПерастите и ДеБилите, че да получите още от ГРОБ и ДПС. Те са способни още да променят Конституцията, ако това ви се вижда малко. Нищо не било зависело от вас, менюто не ви устройвало... Ходете за гъби и се чудете после отде ви е дошло. Тия и унуките ви ще онодят до сливиците.

Точно така ще направим. Ти за кого ще гласуваш, че да не получиш ГРОБ? За Корнела, за Костадин дето го командва боко? Или за ИТН малоумниците дето щяха да чагъртат пък една дума не са казали срещу Тиквата и гласуват с него

Няма значение за кого ще гласуваш - мачът еп свирен. Виж, ако никой не отиде да гласува ще е интересно! Как ще си легитимират т.нар. резултат?!

Св. Стоев, главен секретар, виден профсъюзен и партиен деятел до 1989г.

Хубаво, назначил е Кондов за зам.министър, ами онези две шматки, които назначи преди това, какво ще ги прави?

Главчев ще се справи отлично! Само да не го карат да чете!

Много му е трудно на милия, нали? И този човек ще е служебен премиер. Пълен смях!

явно държавните дела ги е свършил до обяд и следобед ще се занимава с външнополитическите. 50% ангажираност за всяко ще доведе до 0.5% ефективност. т.е. МС ще работи до обяд а МВнР ще работи само следобед. Красота

Сега разбирате, защо предлагахме Ники!

йууухххху вижте ме колко съм умничък и фотогеничен ...... ненапразно Тиквун ме избра

човек с две глави, но само с един мозък.....

Олелелееееееее, този човек няма никакво излъчване, един кол да забият, по-добре ще стои от него. Какъв външен министър? Този може ли да координира формулирането на външната ни политика? Вижте го какво дърво е.... Тези ПП-ДБ, Герб-Сдс и Дпс-арите, защо изобщо пипат конституцията , като само глупости правят? Е сега какво направиха, да ни управлява дърво, и хората му дори го напускат, те такава простотия не са виждали преди и бягат в ужас, днес и Миглена Плугчиева избяга от него. Жалко за държавицата ни с такъв ПЪН на чело....

Само докато му погледна физиономията (антропологията) на тоя, ми става ясно, че е кариерен дръвник! Селяндур отвсякъде...

палячото Главчо се е качил на столче за тази снимка

избори 2 в 1 - премиер две нули в едно

Избрахте тези идиоти от ППДБ и Ристо и такава я надробиха, че в момента да наблюдаваме сцени с участието на най-некадърните от ГЕРБ.