Служебният премиер Стефан Янев: Основен приоритет са честни избори

По думите му, мотото на служебния кабинет ще е "почтеност, прозрачност и професионализъм"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нямате авторитет, за да го залагате. Напълно непознат сте. Оргарнизирайте избори, другото не ви е работа.

Подбран от Мунчо екип? Професионализъм и прозрачност? Не ме разсмивайте. Който е служил в армията знае що за хора са военните.

Очаквам физическото обезглавяване на краля “Бойко”, а след това избиването на революционерите помежду си!

свалянето на Гешев и вкарването му в затвора.

никой не ви верва вече, джанъм, защото както "комунизъма" ви, така и "демокрацията" ви се оказаха пълни недонош4ета.. или дето се вика, създадохте ги по свой безобраз и подобие... :-)))

ко залагаш? целият си авторитет??? никой няма да заложи и левче заради "авторитета" на кой да е смотаняк от резерва!!!

Де ми е лейтенатският, та да видите как кон боб яде.

Аман от измислени Генерали...толкова ли няма свестни хора да поемат тази държава!?

кратуна за какъв авторитет си мисли?

ми като му гледам торбичките под очичките, вероятно е авторитет относно пиенето на водка сипана в стакенчек! на екс !!!

Рашков вече уволни секретаря на МВР работил по разкриване далаверите на радевия съветник Узунов за джиповете. Утре ще уволнят всички работили по разкриването на агентите на Русия и предавали тайните на НАТО в Масква! До седмица от държавната администрация ще си отидат всички, които нямат на ревера си значка с лика на РРадев! Хунтата действа! Помните ли препоръката ва Решетников за разчистване на тез които не с Русия!

Когато си сложите значката RR, ще забравите за "Решетников".

Съмнявай се във всичко и във всички -само не в това, че се съмняваш! ПОЧТЕНОСТ, ПРОЗРАЧНОСТ, ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ!?

Волунтаризъм (от лат., voluntarius – „доброволен“) – Филос. 1. Учение, отреждащо първостепенна роля на божествената или човешката воля. 2. Съгласно идеологическите определения на източния марксизъм волунтаризмът е идеалистическо течение, което обявява волята за първична и решаваща сила в света. Определя се като реакционно субективно идеологическо направление във философията, което отрича обективната закономерност и необходимост в природата, като приписва на волята решаващо, първично значение (Шопенхауер, Ницше). Една от Идеята на волунтаризма е, че човешките отношения трябва да се основават на доброволното сътрудничество и естествените закони, а не на политическия натиск. Алтернативни схващания на същата идея са панархизма и някои форми на анархизма, особено индивидуалистичният анархизъм.

Министри с БИОГРАФИЯ срещу министри с НАПИСАНА биография. ... Новите министри са АНТИПОД на Калинки ГЕРБ.

ЗА последните 30 години БЪлгария се специализира в смяна на правителства с безкръвни преврати. Първо демокрацията започна с дворцов преврат, чиято цел беше да се задържи властта в ръцете на добре обучени комунисти и служители на ДС. След известно колебание на новите лица ала Костов и сие, се обърнахме към връщане на царщината - не се получи. След това решихме да опитаме с полицейски преврат чрез ГЕРБ , който се задържа 10-тина години. Ама се появиха на политическата сцена военните и хоп -военен преврат и ново правителство ( верно служебно) ама под сянката на кръглите шапки. Интесно всичките тези метаморфози дали са признак на демокрация или е дело на добре организирана организация...

Официално вече си имаме ХУНТА за правителство начело с двама генерали( за кретените които не знаят какво значи тази дума когато ревяха по площада) и няколко руски агента завършили МИО в москва-честито на печелившите "млади,красиви и умни" които искаха обновление:))))))))))

Няма страшно, на 11 юли пак ще си изберете ГЕРБ.

Поне вместо "руски",да беше пробвал със "съветски"

По-добре хунта,отколкото шайка мутри!Само сравни двамата генерали,новоназначеният и отиващият си!

А хапчетата,хапчетата, кога деди? Давай спешно е! Не си ли забелязал, че в това правителство няма еднокнижници?!

След като се ваксинираш, 5 G ще има грижа за останалото "растенето на акъла ти". Сега се вижда от написаното, че не си се добрал до ваксината- а изборът е твърде богат.