Служебният премиер потвърди за подслушванията на политици

В момента се извършват проверки, обяви Стефан Янев, който според вътрешния министър също е бил подслушван

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега ще ни занимават с подслушвания, от които няма никакъв смисъл, а хората ще продължават да страдат. Бизнеса не върви, икономиката отиде по дяволите, богаташите забогатяха още повече, крадците откраднаха още повече, пък за нас пак прах в очите...

Моля, публикувайте автентичния запис.

Дали няма и някой основателно подслушван! Защо пак впърво цирка, а после действителната проверка, ако изобщо се направи такава?

значи щом на мафиота се обади политик полицията е длъжна да прекрати подслушването да сме наясно

По традиция в БГ, тръгват от ген. Атанасов, който подслушване главния прокурор Филчев, американското посолство и други западни, за да знаел "какво искат нашите партньори, преди да са го поискали". "Гном", "Бръмбар гейт ", "Галерия". Той наклепа Богомил Бонев, че има връзки с престъпниците и го отстранява като шеф на мвр..После службите казаха, че няма такава информация за Бонев...Подемат се от Рашков, уволняващ журналистите и назначил Елена Фичерова, човек на Божков, за шеф на кабинета си и се донагласят от гнусотии, като Елена Милончева...Народе?????

но ако една власт няма информация от враговете си- ами няма да гласувам за такава власт! Трябва да бъдат послушвани всички съмнителни, та макар и генерали!

Там пише как, кога и от кого се получава разрешение за подслушване, лаик.

Станиславе. Къде са младите, умни и красиви надъхани нови политици, които обеща на хората? Само със стари курви си се обградил.

Кой го глупак би вярвал на една хунта?

Няма нищо лошо в подслушването.Най-добре е тотално подслушване .Държавата ,повтарям за не разбралите държавата / не правителството/ трябва да знае всичко.От рецептите ,които си разменят домакините по телефона ,от бабите ,които си споделят коя какво лекарство пие за кръвно и холестерол, ,от учениците ,които не знаят Питагоровата теорема ,от свалячите ,кои с коя спи, до политиците ,кои какви комисионни взема /ако е толкова глупав да го коментира по телефон/.Някога ,заговора срещу Хитлер ,на шега бил наричан "телефонният заговор" ,защото участниците често споделяли по телефона ,своите планове.Всяка информация споделена по телефона ,в социална мрежа или друг способ, тя престава да принадлежи само на човека ,които я е споделил ,а става обществено достояние и започва да живее свой живот и придобива различни тълкования и да носи различна информация в зависимост от конкретните условия

Чиста ченгеджийскс операция. Хвърлят се в медиите внушения под формата на флашки снимки или твърдения на бивши служители и политиците започват да ги цитират. Така няма как да носят отговорност за клевета - чиста работа. Но стадото вярва

Слави до сега единствено си седи в къщи и пуска статуси във ФБ. Така ли ще ръководи. Сложи за евентуален министър-председател една шахматистка, много задължена на психопата и убиец Божков. И още има хора, които вярват на Славчо с татуирания сатана на гърба му. А Стефан Янев изглежда свестен човек, защо се унижава да бъде слуга на Радев и да повтаря опрките за подслушването. Това е Костинброд 2. Искат хората да не гласуват за ГЕРБ. И пускат една след друга фалшиви новини, че НАП не били събрали 10 млрд. вземания, за които обаче пропускат да кажат, че не могат да се съберат по закон, и че са от времето на Станишев, че се подслушвало и т.н. Но досега единствената партия, която направи нещо за България е ГЕРБ. Със сигурност имат недостъци, но другите са в пъти по-зле.

Говори като Пената.... Не му се разбира много....

Не наранявайте герберастите - те са чисти, прозрачни, не крадат, не рекетират, не са корумпирани... Тикво, Тикво на кого ни оставиии???!!!

Елементарно човече,най-успешните президенти на Франция (генерал Дьо Гол) и САЩ (генерал Айзенхауер) са военни.Имало е ред,дисциплина и ход на икономиката за разлика от управлението на Бай-Ганьо.

Но кои са тези двама генерали и с кои наши военни генерали може да ги сравним ? Хора които цял живот са се учили от устави за гранизонна и военна служба и подобни едва ли може да управляват страни като САЩ и ФРанция и дори България?! Между другото като варшавски редник от запаса съм участвал в състезания с надслов ' Живей и се учи по уставите' , това са настолните книги на всички военни.

Шефовете на спецслужбите отказали да подадат оставка пред премиера Янев Директорите на ДАНС и разузнаването Димитър Георгиев и Атанас Атанасов са отказали днес да си подадат оставките на среща при премиера Стефан Янев, който ги е поискал. Длъжностите са им с мандат и уволнението им може да стане само по две хипотези, които не съществуват в момента. Янев е искал информация от Георгиев за подслушвани политици, който е казал, че такива случаи в ДАНС няма. Шефът на агенцията казал на премиера, че твърденията на Атанас Атанасов за подслушвани политици са го мотивирали да остане на поста, за да предотврати фалшива информация, че се унищожават доказателства. Георгиев и Атанасов обяснили на премиера, че излезли в неплатен отпуск, за да предотвратят натиск за изтичане на информация към вътрешния министър Бойко Рашков за руските шпионски мрежи. При Георгиев ходили емисари на Рашков още преди назначаването на служебното правителство, които искали да предоставят цялата информация за руските шпиони на бъдещия вътрешен министър, обяснил той на премиера. Рашков обаче нямал допуск до класифицирана информация и не можело да му се предоставят секретни данни. Затова Георгиев и Атанасов били принудени да излязат в неплатен отпуск. Приятен уикенд чАо

Хахахаха!

Дрън, тук опорка, там измишльотинка и ето ти едни 5лв в джобчето днееес.

Янев,докажете подслушванията и далаверите на гърбавите и ги вкарайте там,където им е мястото!

Имало подслушване!!! Проверките вървели!!!-Не трябва ли проверките да ДОКАЖАТ, подслушването а не ВНУШЕНИЯТА на А.Атанасов и който и да е друг.

Хубав коментар,кратък и точен!Подкрепям!

Скандалите са само в МВР, а не в Министерствата на финансите, икономиката и регионалното развитие, където уж са най-големите престъпления. Скандалите са свърани изцяло с човека, който оглавява в момента МВР. Първо раздуват историите в медиите, едва после се правят уж щателни проверки, но междувременно се твърди, че има нещо, иначе медиите защо ще пишат? Целта е хората да бъдат отратени ит бившите управляващи. Не всики служебни министри са от най-близкото обкръжение на Радев и затова не участват в този абсуррден цирк. Хората обаче искат нормалност. И всичко, кооето излиза извън рамките на допустимото, ги кара да се отдръпнат. Затова и ИТН губи: те искат и не искат властта едновременно, а председателят им не става от дивана си. Хората не харесват това. Хората не харесват и постоянните скандали и ако хората на Радев не извадят доказателства за твърденията си, много ще загубят. Просто правят услуга на ГЕРБ. Предполагам, че проверката няма да е приключила до изборите, а после ще кажат, че следите а заличени. ГЕРБ и БСП ще спечелят допълнително гласове през юли, защото хората ще се обърнаткъм по-нормалното.

Какви са тези глупости и защо размивате обстановката, която и без това не е розова? Всички разговори по мобилни телефони се записват , данните се компресират ( за да се нали обема им) и се съхраняват определен период от време. И това се прави с цел евентуално за разкраване на терористична дейност. Действително военни да управляват държавата ще се окаже голям проблем.

Глупости.

Тези са ги "прихванали" докато общуват с "мутряги с бели якички" където ги разследват за фалити на банки и други престъпления.... Ами какво ни въвеждат в заблуда. . Подслушвали ги...Ами избирайте си с кого общувате....мили шапкари комундета и чалгари Редят схемите преди да са сложили рибата в тигана....и сега голям Рев...

Гледам коментирате ама нищо не сте разбрали. Служебният министър за пореден път потвърди че разбрал от вестници и от слухове нещо си. В случая е разбрал от медиите че е имало подслушване. Той по друг начин не ги разбира нещата-това проверки и доказателства са неща напълно невнятни за него.

Как потвърди бе. Къде са доказателствата. Чул. Аз чух че е голем глупак и много прост човек. Един така говореше. Ама е истина. И фатмака е прост като него. Така говорят хората.

Накрая ще се окаже ..., че много партийци имат връзка с разни "бандюги и олигархични кръгове". Опищяха света, че ги подслушват....Ами нормално, какво ни"успиват" като общуват с разни от Дубай, Сърбия,Русия.... Да не би Аз да им реда кабинета .

Премиера потвърди и каза че източника са му медиите. Т.е. някой казва че на П. жена му е К., медиите започват да пишат, и вече всички сме информирани. Няма нужда от проверка или доказателства, след като медиите пишат, значи всичко е вярно. Ама това че П. още не се бил оженил това никой не го интересува.

По всички твърдения, които вече излязоха в медийното пространство, отговорът е "да" Tова комунистическо правителстео отвращава! Един имал усещания, друг разчита на твърдения от типа Една баба каза! Ами той Гномът може всичко да каже! Дори всичко това да беше вярно, то е въпрос на нац.сигурност! Нима опозицията не са платени от Дубай и Русия и не трябва да се държат под око?

Първо излагате Българската армия ш полицията с поведението си колкото и бавно и тежко да говорите . Второ , дали пък цру не ви е закачило на жицата та затова щатския посланик ви обиколи всички ревящи шапкари

Тези май си играят на слухове и лъжи. "Категоричните факти могат да бъдат потвърдени в съда. Аз имам информация и чувам, и виждам това, което се изнася в медиите". Кое е потвърдил категорично, че сестра му е .................. .

Те комундета с внушения работят...

Цирк Радев! Минеков имал чувството, че имало корупция! Илчовски чул, че някой нещо казъл! Янев, Атанасов и Рашков чули записи, дето никой не ги е чувал! До тука 0 доказателства за абсолютно нищо! Цирк! Просто България трябва да бъде поддържана в една перманентна измислена криза, само и само Радев да спечели втори мандат!

В Китай такъв с намерени пачки в чекмеджета, за корупция го осъдиха на разстрел.

Ти не си някой , ти си никой

Ама са ги намерили! Тук кой ги е намерил, освен няколко снимки от Бивола или фрогнююз - червени парцали! Къде са тези пачки, покажи ги!

Че то Бойко потвърди голяма част от нещата, с "прекрасната госпожа", пистолета и казваше да му гледаме лекарствата. Има си неоспорими престъпления на Борисов.

Ами докажи ги тези престъпления, НИкой! Какво само лаеш?

Значи, ако се направи колаж на Радев как плаща за с*кс, ще трябва да го гръмнем.

Неоспоримите престъпления на Борисов известни само от медиите са: Тео Интернешънъл - нелегално производство на цигари. Ало Ваньо - полицията да се изтегли, че да продължи престъпление - май СРС на ДАНС - официален законен запис. Дори обидите му по медиите се водят насилие, според приетата конвенция за защита на човека - като кукундрели, мисирки, тулупи, г-жа Лъжа, Шиши, копеле и на сексуален акт (за Станишев пред телевизиите). Всяко едно от предните е неоспоримо престъпление. Където говореше за рухването на банки, където е забранено да се всява паника. И други, дето ползваше Фалкона за частни нужди и от среща на младежко ГЕРБ не могъл да отиде да среже лентичка в Пловдив, че му се счупил колесника. Конфликт на интереси, където като кмет прави плащанията през банката на бившата му - милиардерката Бориславова - сега държи Пампорово. Че да печели по някой милион лева на месец от нас. И така нататък. В момента не се сещам. Отделно ако се разследва, но няма кой, че нямаме прокуратура, а политпрокуратура клон на ГЕРБ към Гешев.

А кога ще решават за проблемите на българи?Само питам,извинявайте...

ТЕЗИ ПЕНСИОНЕРИ РАЗКАЗВАТ ИГРАТА НА ДЪРЖАВНОСТА !! ВЧЕРА ГО ГЛЕДАМ ТОЯ !! МНОГО ПРОСТЕЕ !! МА МНОГО !! И БИЛ ТУРИСТ ПО ЩАТИТЕ ТОЛКОЗ ГОДИНИ ???? МУНЧО Е МАЛКО ПО–УМЕН.......

Да, нямат алтернатива. Увеличили са държавният външен дълг с над 20 милиарда лева от 2009г. Безработица само регистрираната увеличена с над 150 хиляди. Докараха за 2020г. раждаемостта да е 47% от смъртността. Номер 1 по смъртност по класации. И намалена раждаемост с 21500-22000 на година - спрямо 2009г. когато идват.

Ти какво искаш - Бойко да ебе жена ти ли? Ти какво се ослушваш, а не действаш?

Хайде обясни как при омразните Станишев и Орешарски (2014г - има 9 месеца бременност) се увеличава раждаемостта, а при ГЕРБ всяка година пада?

очевидно служебното правителство работи на база изнесена информация в медиите

В САЩ рейтинговите агенции пред съда се оправдаваха, за фалиралите банки с висок рейтинг, че определят рейтингите си по ... сухове. Или хайли лайкли на англичаните или на Ц.Ц. при Бойко.

По слухове визирах - изял съм буква.

По-надолу има един, дето се представя с моя NICK NAME! Не му вярвайте! Трол настоящи! Истинския Morski никога няма да е привърженик на Решетко и неговата болшевишко-шушонска хунта!

Прокуратурата е разкрила коя е загадъчната Мата Хари - оказало се че това е богинята Рея. Тя сега дава показания.

Не бе! Мата Хари била пе.рунгела Димитър Кенаров

Мачкай Янев! Мачкай Радев! Радев за пореден път доказа, че е най-добрият Български политик за всички времена! Скоро ще провъзгласим България за ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА!

Абе идиот ненормален. Ти си за лечение бе педал смотан. Ще ядеш лай...ната на фатмака като те гледам. Толкова си се захласнат ДА Е ТМ мръсна ...изрод.

Спокойно братя! Васил Божков се връща и ще си отмъсти на ГЕРБ и Борисов!

Герберските тролове как са се активизирали... Направо са като Матросов на амбразурата! Отврат!!!

#КОЙ "Всеки нормален човек на практика е нормален само отчасти." Зигмунд Фройд От "политическа реализация" и брутално налагане на "законите" до "Радевото мълчание" Защо журналистите и политиците в България не отговорят с факти на един много прост въпрос: "Защо България е на първо място в целия свят по обща смъртност за ...2019/2020/2021 г. и защо това е неоспорим факт." Населението в България е 6.9 млн. от тях над 366 човека умират на всеки 24 часа. България е на първо място в целият свят по обща смъртност - над 15,433 на всеки 1000 човека. Над 75 % от работещите в България, заплатата им е до 1000 лв., но след взетите задължителни данъци и задължителни "осигуровки" (скрит данък) от тези 1000 лв, реално за цял месец "заплатата" е 780 лв., с други думи, над 75 % от "работещите" в България разполагат с 26 лв. за цял ден, а тези пари стигат само за храна, а за: деца, дрехи, лекарства, ток, вода, транспорт, течни и/или твърди горива, книги, задължителни предпазни маски... Над 30% от мъжете или всеки трети мъж в България умира преди да навърши 65 г., и затова пенсионните им вноски и другите им задължителни "осигуровки" са отнети в полза на държавата (реално това не са "осигуровки", а скрит данък). Това е неоспорим факт, но защо ти мислиш, че няма да си третия, колко удобно, но за #КОЙ. За тези над 366 погребения на всеки 24 часа, над 65% процента от все още живите, те не могат да платят за погребението на близките си, защото за "най-евтиното" погребение цената е над 1500 лв., но това е само първото задължително плащане, защото има и второ (след 1 година) задължително плащане, а то е също над 1500 лв. България е държавата с най-високата смъртност и най-ниска раждаемост в света за изминалата ...2019/2020 г. и досега - 2021 г. Това показват данните на Световната здравна организация, „Индекс на болниците“ в областта на Акушерството и гинекологията, и World Population Review, и НСИ. Комбинацията на ПОСЛЕДНО (или близко до последно) място по раждаемост и ПЪРВО място по смъртност извежда България като АБСОЛЮТЕН СВЕТОВЕН ШАМПИОН по съкращаване и заличаване на българските граждани в България за изминалата ...2019/2020 г. и досега - 2021 г. Защо журналистите и политиците, и прокуратурата в България, подло мълчат за криминалните концесии относно златните находища в България, които концесии са подписани от няколко държавни служители и това е наложено безусловно от тях върху всички останали хора В България, и то за десетки години напред. Ясно се вижда чрез факти, че тези концесии са нерегламентирана държавна помощ, която е в полза само на един човек и една частна компания за десетки години, а загубите за българските граждани са над 2 милиарда лева всяка година. Всички "български" правителства крият договорите за златните находища. Концесионната такса за "злато", което се изнася във вид на поликомпонентна руда (това означава, че освен злато в рудата има и над 42 още други ценни метали) от България е 1.5% от добитото количество злато и мед. Договорите са само за тези 2 метала докато рудата в България е поликомпонентна и съдържа десетки химични елементи някой от тях по редки и скъпи от златото като: платина, паладий, германий, родий и много други. Германий е рядък елемент и много скъп – 1 920 000 $ за тон. Чрез тези криминалните концесии само от една мина за две години са добити 146,8 тона германий. Това количество е почти равно на добива на германий за целия свят, който е към 85 тона за една година, а един човек и една частна компания само от една мина, добиват "безплатно" германий в количество почти равно на добива на германий за целия свят. Това се крие зад криминалните концесии за добив на злато, чрез които се ограбват българските граждани. Освен безумно ниската цена на концесията за злато и неплатения германий, там се добиват "безплатно" и още 18 скъпи елемента. Защо Ви ограбиха и заробиха ШЕПА "хора", ето защо: "Бедността БЛАГОПРИЯТСТВА хората да бъдат ИЗНУДВАНИ. Бедността ПОДТИКВА хората към действия, които иначе НЕ биха извършили. Бедността ПОМАГА хората да бъдат ЛЕСНО манипулирани. Разликата между свинете и бедните хора е, че на свинете НЕ им се НАЛАГА да работят за помията: физическа, ментална и емоционална с която ги хранят ВСЕКИ ден." Но тези факти, никога няма да бъдат показани от "обективните" и "нископлатени", много над 10000 лв. заплата всеки месец, журналисти в България.

Защо ли ми се струва, че много скоро Янев, Бойко Рашков и Атанас Атанасов ще ядат голям бахур?

Болни сте от герберастия в тежка форма? Заповядайте в кабинета на доктор Рашков! Гарантирано излекуване, в противен случай ще ви върнат парите.

Ако би бил доктор, щеше да е българският Менгеле!

Ще търпим комунистическата наглост на военната хунта. Когато показваха снимки и записи на Бойко от дома му с цел да го очернят и демонизират всичко беше наред. Даже пРезидентът го споменаваше в своите пасквили. Сега скочиха,че Янев като пенсионер бил подслушван. Знаело се със сигурност от медиите. От кои медии,тези които вие демонизиране,че при Бойко били по свобода на словото на 112 място,а сега се позовавате на тях. Медиите на Прокопиев, платените от Цветан Василев и Васил Божков журналисти ли. Колко жалки сте, червена военна хунта.

Ще търпим комунистическата наглост на военната хунта. Когато показваха снимки и записи на Бойко от дома му с цел да го очернят и демонизират всичко беше наред. Даже пРезидентът го споменаваше в своите пасквили. Сега скочиха,че Янев като пенсионер бил подслушван. Знаело се със сигурност от медиите. От кои медии,тези които вие демонизиране,че при Бойко били по свобода на словото на 112 място,а сега се позовавате на тях. Медиите на Прокопиев, платените от Цветан Василев и Васил Божков журналисти ли. Колко жалки сте, червена военна хунта.

Приятели миряни, за кратко отивам да посетя и един друг форум... за да си заработят техните червени мУдолета... шишатките и там... после се връщам с външашност друга и IP ново... ДО ТОГАВА РАЗМИШЛЯВАЙТЕ ЗА СТАРОЗАГОРСКАТА и ЛЮСТЕНДИЛСКАТА ЧЕРВЕНА МАФИЯ и кой е по-тъп Фърчилото или Хунтавия

Вчера цяла вечер не можах да мигна, голям рев и плач в квартала Учудих се, тъй като много от съседите са от МВР. Питам един от тях, целия в сълзи, той ми вика Герп умрял. Чудя се кой е този чуек Герп и защо толкоз им липсва.

скучно им е било

На българите, как поне неанучиха за 30 г, че никога на ОФ тата на комунистите не се подарява власт.Вместо завинаги да са разкара и, някакви малоумни ги реанимират и непрекъснато ги връщат. Колко може да ти е мозъка да си избереш президент предложен от руските тайни служби и издигнат от Нинова, а днес да му дадеш на тепсия цялата власт.

Schilo

Нали това направихме на 04.04.? Разкарахме комунягите, пребоядисани в синьо!

Българина е цар в чупенето на държавата си. Само преди месец бяхме европейска държава. Ще ни трябват десетина години да се върнем на нивото от преди изборите.

Schilo

Ха, то държава имаше ли? Беше си чисто мутренско владение.

Tова не са мои думи. Сега очакваме да спрат европейските средства, докато се разбере и потвърди новата ориентация на държавата. За жалост, намя да има 40 милиарда да крадете комунистите.

Я, пак за европейската държава -много е забавно.Никога , ама никога не сме били европейска държава ,поне през последните 30 години.

Търсим причина - оправдание да яхнем службите.

Понеше шефовете на разузнаването и ДАНС не могат да бъдат уволнени от примиера и президента по закон, то трябва да ги "сготвим" и тях. Ето това се разбира от интервюто в общи линии. Другото което се разбира, че тече черен пиар по всчики фронтове които не са свързани с президента, ами това е нормално, те комунистите само това могат от 30 години.

От 77 години

Schilo

Чао, чао, мутри! А бе, някой знае ли, къде е Тиквата? Жив ли е, кво прави? Че винаги изпълзяваше от някъде- я от Северна Македония, я от някоя землянка в някоя планина.

Са нсй- нормалната и адекватна партия.Тази мръсна червена пяна която изплува след тях ще удави държавата.

ГЕРБ пък категорично отричат. Естествена реакция. Официално изявление имаше вчера. Казват, че няма никакви доказателства. Затова питам. Ако действително има достатъчно факти, трябва да се извадят на светло, за да се пресекат подобни твърдения, че не било вярно. Наистина е належащо, ако е истина, а аз не се съмнявам, че е така, иначе нямаше висши кадри да си позволят да го казват, то много бързо да се докаже.