Служебният кабинет одобри допълнителни над 37 млн. за украинските бежанци

Осигуряването на парите е за сметка на икономии на разходи или трансфери по централния бюджет за 2022 г.

Обратно в новината

Коментари - Служебният кабинет одобри допълнителни над 37 млн. за украинските бежанци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да вземат да приемат поправки в ИК украинците да могат да гласуват за НС, че както е тръгнало май само такива ще отидат на изборите за поредните измекяри. Затваря се белодробната болница заради задължения от 1 милион и се разкарват болните къде има място а за украинците поредните милиони се вадят от джоба на българите.

явно за едно се правят икономии а за друго не, преоритети имат политиците прибиваващи в България

Нали уж парите идваха от бюджет на ес??? За хората от карловско пари няма, за болните деца няма, но да хрнтутим разни по луксозните хотели има... Боклуци са бългрските политици, големи боклуци!

100% си прав

Продажници! Осгурете първо нашите деца! Българчетата!Които след десетина години ще са тези , които ще ви плащат данъците и ще ви хрантутят.

Глупаци и продажници! Оставете парите на нуждаещите се българи! Украйнците са много богати , особено бежанците тук! Дайте на народа, а за помощ си дарете , като искате големите неизработени заплати!

А за пенсионерите кога? А заплатите кога?!....

37 милиона за украинци, това са: 2 милиона пенсионера, по 18 лв на пенсионер. Аз мисля че им увечличиха пенсиите с повече. Ти как мислиш ?

Само дето пенсионерите са ДАВАЛИ на тази страна с труда си не малко, докато украинците освен да грабят със шепи много време от българския джоб лев никога не са дали.

В хотелите на слънчев бряг и Америка да плаща масрафа.

А мене питаха ли ме давам ли тези пари за някакви оръфляци?

да, питаха те. на изборите. Питаха те - кого избираш да решава вместо теб ? и ти си избра. Мунчо

Толерантния Ганю в пълен блясък.

А аз, идиотката, събирам капачки, че ми е жал за българските деца. Между другото, според библейския израз, ако имаш 2 ризи, дай едната на ближния си. Едната! Не и двете. Тоест мисли и за себе си. И ако имаш 1 риза, никой не те кара да я дадеш и сам да останеш гол и бос. Та господа "народни" представители, помислете първо за своя народ, после за другите. За да има какво да даваме и занапред.

Тия мърши в парламента докато не бъдат изколени няма да се спрат.

Защо не се дадат тези пари за прибирането в България на всички желаещи българи от Украина? И незабавно безплатно да и се издадат български паспорти.

Само това е достатъчно да си отговорите на въпроса доколко независима държава сме!

Как не ви е срам,бе? Направо ме е гнус от вас!

Възраждане

Възраждане е от същото ДС котило и само ще ги миропомаже. Ако беше истинска опозиция, досега щяха да са помляли. Никога не са хвърляли димки по него и на неговите митинги.

а за белодробната болница във Варна няма 90 000 лева и хората не са получавали заплати ДЕСЕТ месеца

Възраждане

ИЗДЪРЖАТЕ С НАШИ. ПАРИ. КУРВИТЕ И. КОПЕЛЕТАТА ИМ. НА ФАШИСТИТЕ. УКРИ РАЗСТРЕЛ!!!

Възраждане

Отдавна са тука.Те няма ли да работят.Защо всичко трябва да им се дава наготово . Ние сме зле,ще издъпжаме натрапници. БОЛЕН ЗДРАВ НОСИ.

Възраждане

Дори след комунистите има хора. Следваща стъпка в израстването е осъзнаването на истинския виновник за нещастието на горките хора: комплексаря Путин, Путин завоевателя... А най-върховното израстване е осъзнаването и промяна на лагера, от комунист в антикомунист ;)

Идиот!

Забрави да кажешч це си педераст

Питах те ли народа, кой ви дава право, българи бездомни, болни, тънещи в мизерия! Съсипахте я тая държава!

Милиони за укрите има, за оръжие за укрите има, за заплатите на политиците има, за всякакви глупости има, но не и за вдигане на заплащането на труда, затова ще се разпадне тая държава...

Стигна се до там, че заплатите да растат от самосебе си поради тотална липса на работна ръка, то цялата държава си върви на самотек вече 33 г. Тия горе са там за да крадат, не за друго.

Полицията не охранява границите, както при протести около парламента. С един автобус мигранти не могат да справят, а от няколко милиона души не ги страх.

Икономиите трябва да са от разходите за президентството.

Другите страни им спряха помощите, ама ние го даваме като най-богатите. Нас ни ограбват с високи цени.

Зелника що не даде от помощите за поданиците си?

Сънародниците им живеят на тъмно и студено, а тукашните в луксозни хотели. Тия всичките сигурно са от партията на Зеленчуко.

Луди хора, предатели на собствения народ. Все едно България е богата държава, няма бедни, няма затваряни болници заради дългове, въобще, живеят заради Украйна. Все едно са украински кабинет, слуга на наглеца кулеба и зеления. Как не ги е срам, чудя се. Наясно ли са какво ще правят, ако войната продължи още дълго? През ден ли ще отпускат кинти? А може би се надяват на Шенген, като слушат ес, изпълняват, имат надежда да "влезнат" в шенгенски рай. Гнус.

Не се води дебат и за изгонването на Сорос от България. И понеже няма да го направим, няма да се оправим.

В бюджета на здравеопазването е отделен един милион за спешната помощ, ма за укрите - 37....

Орбан го каза: "1989 г. мислех, че Запада е нашето спасение, Сега мисля, че Централна Европа е спасението на Запада".

Тия ми изядоха хлебеца.

Да се готвят кюрдските бежанци.

Като не искате украински бежанци в България, кажете на идола ви капутин да си прибере орките в руслямистан!

Как не ги е срам?

Мамицата ви робска и про-американска, соросоидни либерастки гниди! Хора умират без лечение, заради липса на средства, а вие давате грешни и изкарани сбпот пари на българския данъкоплатец на миризлувата нацистка укросган? Боклуци, мамицата ви предателска и родоотстъпна!

++++++++++++++++++++++++++++

Аз не съм съгласна да се пилеят в името на нахални и неблагодарни уроди, които нямат грам уважение към българите

Руснаците недоумяват, как е възможно българските русороби да обичат повече русия от самите тях?

Не народ, а мърша.

Много точно….просто ме е срам че съм българин

2/3 идиоти по села и градове гладуваха за ГЕРБ, ДСБ, ПП и ДПС. Хак ви е

и не съжалявам. Няма нищо лошо да се помогне на хора в нужда.

И ние не съжаляваме за теб, семейството и близките ти. Успех и много здраве. Иначе ще ти трябва украински паспорт

Когато детето ти умира, а държавата вместо да ти помогне с лечението, дава парите, които българите внасят в бюджета на гнусните украински кур.и, спомни си какво си написал сега. Тогава ще те видим кое ще предпочетеш - детето ти да легне в гроба, за да може укропиявиците да се въргалят в хотелите ли?

Депутатите искащи да дават пари на бежанци, да си подадат ОСТАВКАТА. И после да дойдат ДРУГИ депутатати и да ЗАКРИЯТ Агенцията за бежанци !!! Русия ОСВОБОДИ България от Мюсюлманско РОБСТВО. Така че БЪлгария може да подпомага и да дава оръжия САМО на РУсия.. Оня Зеленски от Украйна е отцепник , сепаратист.. Нека си ходи обратно в Израел и да НЕ лъже тия в Украйна да се бият срещу своите, както Наско СИраков ЛЪЖЕ българите в София да се бият по между си, заради футболните фирми- ЦСКА и Ливски. Оня Боклук Борисов от ГЕРБ е ПРЕДАТЕЛ, като поп Кръсто.. Тоя подкрепя , който му да де по- голям ПОДКУП. В Афганистан и Пакистан има 300 милиона араби Мюсюлмани.. Това са ТРИСТА МИЛИОНА Ислясмки ЗМИИ... А в Нигерия има 200 милиона негри- маймуни... САЩ е като някакъв ЛУД.. Не знаят какво правят. На България ни трябва СЪЮЗНИК, като Русия да ИЗТРЕБИ Ислямските змии и негрите - маймуни.

15000000000000000000000000000000+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

"Осигуряването на парите е за сметка на икономии на разходи или трансфери по централния бюджет за 2022 г." ФАШИСТКИ ЦИНИЗЪМ!!! Да направим икономия и трансфер и за нашите деца и родители - да изритаме мекерето Радев и да трансферираме цузамен с шибаното му правителство на боклука!!!

Възраждане

Само Русия и Израждане.

ДА УГАЖДАТЕ НА ЧУЖДИТЕ ПАРИ НАМИРАТЕ. А НИЕ СЪБИРАМЕ КАПАЧКИ ЗА ЛИНЕЙКИ.ЗА СМЕТКА НА ТОВА ВИЕ ЗАКРИВАТЕ БОЛНИЦИ ЗАРАДИ НЕПЛАТЕН ТОК. МНОООГО СЕ ЗАМИСЛЕТЕ. НА НАРОДА СКОРО ЩЕ МУ ПИСНЕ И ЩЕ ХВАНЕ ТОЯГИТЕ.

Възраждане

ай стига с тва възбуждане, че ставате досадни. Няма да управляват. Приемете го.

Само Русия и Израждане.

Ами на 1 януари да ги сурвакаме с гьостериците!!!

а как хочется. ай ай ай

Нашите деца са гладни а БОКЛУЦИТЕ раздават храната на децата ни

Възраждане

Само Русия и Израждане.

Радев е българоубиец и американско мекере!!!

а колко отпуснаха на жертвите от наводненията?

Възраждане

Само Русия и Израждане.

Геноцид за българите - толериране на фашистите!!!

Възраждане

Само Русия и Израждане.

ша съставим БППДРУ - без повече празни дупки за рускини и украинки. Ша ги клатиме на смени за да ги облагородим и да оправим демографската криза в България. В комитета сме само двамата за сега пускаме наборен лист да са записвати.

А за българските деца събираме капачки за линейки, а ?

Спрете да избивате украинските деца и ще има пари за линейки за българските деца.

Всички руски фашисти на амбразурата, хули ,лъжи,храчки псувни всичко е разрешено . За това в кочината вкарват в колонията ,но българските власти са демократични.

Забрави да кажешч це си педераст

Време е Путин да приключва с тая измислена нация, цяла Европа страда от тия просяци

Управници дебили,кой от кой по голям а ние ще събираме капачки за закупуване на детски кувьози и прочие.Боклуци облечени вьв власт.