Служебните министри за „Магинтски“: Нов звучен шамар за институциите ни

В прокуратурата има десетина производства и проверки, които касаят много високи етажи на властта, каза вътрешният министър Иван Демерджиев

Обратно в новината

Коментари - Служебните министри за „Магинтски“: Нов звучен шамар за институциите ни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И продължават да не работят. Няма арести, няма запори - сигурно чакаха да им дадат 5 работни дни и заметат каквото може, че и да прехвърлят парите в безопасни дестинации, където европейското и американското правосъдие не действат. Има и много намесени други мафиотизирани фирмени структури подпомагали санкционираните, както предоставилите нов луксозен автомобил на Вл. Горанов от марка, на която дори не са вносители и предполагам на нереално занижена цена, с което се прикрива и ДДС. Предполагам този внос е светнал червена лампа за Горанов и е събудил службите. От лакомия и да спести "бедния" до край. Само НАП и служби в България го проспиват удобно - не е никак ненормално вносител на едни марки да организира "специален" нов внос и му "продаде" на загуба автомобил от конкурентна марка.

Тия келеши Зарков и Пеканов - да го духат . Я стига са се слагали на краварите.

В.Горанов не е виновен,той само прибираше милиони,а шефа му милиарди...

Дали е звучен шамара или е беззвучен, кошниците продължават да се плетат, и през пет пръта да се преплитат !!!

...прочетете внимателно името на закона....или това е друг такъв...четете когато пишете...

Конграчулейшън, герберасти!

Господин министър.... Има явна намеса на УСА във вътрешните неща на България... Не е ли време место да ръкопляскате да започнете да си вършите работата и унищожите тая заплаха....

Да не ги е вадила от Гугъл нашата Лена Хиена?

За непросветените и много лаещите, които мислят, че Магнитски е намеса във вътрешното ни право "От 2016 г. законът в санкционната му част се прилага не само срещу Русия, но и в световен мащаб, като упълномощава правителството на Съединените щати да налага санкции на всеки гражданин, когото смята за нарушител на човешките права, да замрази активите му и да му забрани влизането в САЩ. Санкции вече могат да бъдат наложени на търговски дружества и други организации. Разширен е не само обхватът на санкционираните, но и спектърът от санкции." Хората си прилагат техния закон спрямо корумпета и всякаква престъпна сган напълно нормално и легално.

SirBob

Това че в щатски закон е записано нещо, никак не го прави приложим в друга държава. Ама никак. Може да си скъсаш дипломата, "колега".

Щом е от западни партньори, съюзници и т.н. не е шамар , а нежно приятелско пошляпане в стил мазо. От от изток ни биха не шамар, а як шут и което най-смешното ние си го изпросихме а сега "олеле какво стана, защо така стана" о прочее!

Няма как да ти ударят шамар ако си в отпуска да гледаш молитвена закуска по телевизора

С раздухването на някакъв чужд списък, независимо, че е произлиза от нашите сегашни господари, всъщност само доказваме за пореден път, че сме евтини подлоги и овчедушни роби, които са неспособни да се оправят със собствените си бакии, та все някой друг трябва да се заеме с нас... Жалко!

Са невинни нали?

значи закон ! къв закон тука бре!? тука закона се прилага от гешефтара! и закона е ако е наш човек е невинен! Ако е като тази кметицата на Младос в София то тя може да я натопим и е винона! Закон в България! Къде бре!!!!!!!??????? Ай сиктир!!!!

Тези и тримата са много неприятни, дори отблъскващи! Радев ги е събирал с конкурс.

Др. Зарков, законът "Магнитски" засяга ли убийците на бездомни котки???

Американците се намесиха в предизборната надпревара и сега коалицията ДБ + ПП ще спечели престижното второ място!

всичко е заради АЕЦ-а, не трябва да го има просто. Следва рафинерията в Бургас. И тя ще бъде обявена за зловреден руски обект. Това е за близкото бъдеще. След пълната и окончателна победа на демокрацията тук (както всичко това ще бъде представено) ще се внасят и горива и електроенергия от демократични доставчици. България ще бъде стражът на демокрацията на Черно море, а българите... ще чистят плочника на оформящата се мега-военна база. За забавленията и човещинките за контингента тук ще се грижат българките, вероятно на промо-тарифи, евроатлантици сме все пак. Ще инсталират някакъв генерал-губернатор за вечен премиер и президент (да не забравяме напъните за президентската република), който ще има странното хоби да заработва от наркотрафик- така ще бъде държан под контрол, той пък ще държи населението на територията под контрол. Това ще бъде обявено за победа на законността. Като цяло страната ще прилича нещо средно между пустош и бърдак. Ще има шепа олигарси, които ще живеят в затворени заградени с кльон квартали. България най-сетне ще е верен и предсказуем партньор в рамките на НАТО и ЕС.

САЩ отдавна са ни вдигнали мерника и се опитват да ни превърнат в пустееща земя, като удобен полигон... И за сега, благодарение на верните си подлоги, роби и продажници, които властват в България, успяват да реализират плановете си... А българския овчи плебс само седи и чака да бъде остриган!... Е, не е за пръв път!

и овчедушно ли чакате да Ви острижат?

Винаги е хубаво да слушаш ИНТЕЛИГЕНТНИ хора , как обясняват нашето поведение , и е абсолятно вярно , че Американските институции изобщо не ги е грижа че е ." Паднал снряд над дупката на лалугерите .." !

В този списък има конкретни факти, за подкупи, цитирани са точни суми в офшорни сметки. Румен Овчаров обвини американците директно в лъжа, че няма офшорна сметка, нито че са му превели цитираната сума. Да предоставят данните на нашите служби и тогава ще е лесно, парите оставят следи. Ами ако тези обвинения паднат в съда??? За Малинов се пише, че е подкупил съдия, много тежко обвинение. Дали ще се докаже? Този списък е нож с две остриета, ако информацията не е надеждна, ако няма сигурни доказателства, излагацията ще е пълна!

а защо се унижаваме да слушаме тъпотиите на една пропаднала, терористична страна като ФАЩ... да си гледат там собствената си корупция, че е баяя голяма и да оставят останалия свят на мира.

С нашата ПРОСТОТИЯ и КОРУПЦИЯ застрашаваме ГЛОБАЛНИТЕ интереси на САЩ , и както току-що каза Валентин Вацев по радиото : " Шерифът НЕ се интересува от интересите на ИНДИАНЦИТЕ ..." !!!

Да го беше помислил , когато си правел" Цивилизования избор " , и сега след като си се цанил за СЛУГА и ВАСАЛ , не можеш да кажеш " НЕ искам " ! Когато си К....... от теб се очаква да можеш цялата програма !

Но някои неща в нашите закони изглеждат принципно сбъркани. Примерно липсата на прецедент в нашите закони дава възможност един и същи съдебен състав дори да взема различни решения при идентични ситуации. Други подобни липси или добавки дават възможност на въпросните "високи етажи " да приемат утодни според случая закони за тях или да си оставят вратички за тях си. Има основни неща които трябва да се променят. А как ще лекуваме дебелоочието на политиците, което за пореден път демонстрират съвсем не знам.

Другарю, прецедентното право е също като изискването да получите еднакво сексулно преживяване с всяка жена по силата на това, че е жена. Леко несъстоятелно, не мислите ли?

От всичките измекяри, най-много се радвам на Николой Малинов. Това мекере ако го докопам на улицата ще му спукам гьона от бой :)) Айде другите предавали България за пари, но това недоразумение, го е правил по убеждение, а парит са му били бонус. В настоящият момент, когато Русия ни е обявила като вражеска страна, следва да се приема като война, тоест "военно време", а в такива условия, всеки който е на страната на врага, е изменник и трябва бъде съден по "военновременни закони"! Ако няма такива, да бъдат приети. За предателство, като това - разстрел! А то мекерето ми се хили и обяснява, че се радвал, щото американците му били врагове. Ами като са ти врагове - Разстрел!

С разстрелите е някак много чекистко. Нали се мъчим да се откъснем от това влияние? Но е наистина огромна наглост и безобразие, освен че е национално предателство -филията към държава, която ни е обявила за врагове.

В Брюксел изловиха висши европески чиновници и чиновнички за милиони евро корупция - все едно вална пролетен дъждец, медиите ги забравиха. Но да повтаряш едно и също от сутрин до мрак че България е най-корумпирана, мирише на пропаганда. Каква ли е целта? Целта е една. Отклоняване на вниманието. Винаги е била тази целта. Да не се търси главната отговорност от главния виновник. Гледайте, оглеждайте се и ще се сетите сами кой е той или коя е тя.

Само дето в Брюксел всичките са отстранени, активите им замразени и ги чака затвор някои от тях. А тук отвсякъде ни бият шамари за корупцията, тя е видна от години за всички в и извън страната, държавата пропада все повече и сме на последно място винаги и по всички показатели. Но типично Ганьо търси конспирации и отвличания на мнимание. Няма Ганьо да си погледне, изчисти и подреди кочината, но все вината другаде ще търси. И ще обвинява всеки друг за собствените си недъзи. Срещу великата страна на Ганьо винаги има конспирация . искат да му вземан ресурсите, културата, шкембе чорбата и ракията, розовото масло, децата (тия норвежци гадни), "стабилният лев", суверенът и какво ли още не. И в същото време Ганьо 30+ години си го клатят неговите вътре в държавата. Пълна трагедия е това общество на територията.

същия сорт "Ганьо"?

"За мен е много интересен мотивът, който касае Горанов - че е мотивирал определени лица да приемат определено законодателство. Лесно можем да си отговорим кой е имал мнозинство за приемане на законодателство. Прокуратурата не може да чака. Нека веднъж да прояви активност", коментира Демерджиев пред БНР." Ами нека МВР събере доказателствата за това мотивиране и ако са годни да издържат в съда, ще го осъдят Горанов и тогава вече ще го изключат от ГЕРБ! Дотогава въпросът на нашите противници защо Горанов не е изключен от ГЕРБ е неадекватен, отговорът е ясен, защото не искаме и не е необходимо да го изключваме!

Американската Корупция е Демокрация. Войната е Мир.. Свободата е Робство.

Невежеството е сила

Персийската котка Заркооф и той се прави на мъж но няма как да се получи като има рахит в двете китки

Обичам да виждам комундета и русофилистици да се гърчат и да обясняват: "Не съм от тях как Сийке", а всъщност се насират от страх! За следващия списък да се готви Радев! :))

Абе вие нормални ли сте? Това е американски закон за американска територия. Какво ни интересуват американските закони на български територия. Да се съобразиш с американските колониални напъни е едно. Ама да си строшиш краката от бързане да ги приемеш като наши закони, това вече не е нормално. От къде накъде някакви си от оня край на света ща казват кой какъв е в България. Има си съд, следствие, да се определи кой какво е правил и каква вина има. толкова ли сте тъпи, та не виждате, че САЩ няма абсолютно никакви доказателства и бият по определени хора, водени не от причина вина, а от гледна точка на колониални игри. От кога писах, че САЩ първо раздуват в обществото темата корупция, после на всички, които им пречат, лепват това етикетче и очакват настроеното общество да им види сметката. Без те да си цапат ръцете, Това е играта на американците и ве груба намеса във вътрешните работи на България. Гадно и мръсно. Това смени темата с комунизма, която се изтърка и вече не я използват. Другото им направление е Антитероризма. За да се приемат съответните диктаторски закони и цензура за разправа със инакомислещите. Като атаките на руските хакери, за борбата с които добрите американци ще ни продадат тяхна защитна система, разбира се, като за особено послушни пудели с преференции , на петорна цена За това са тези американски напъни, колониализъм в действие. И която ще има съответните кодове и американците ще могат да влизат когато си искат и да правят каквото си искат. Казано простичко, американците са набелязали хора, които им пречат за пълното колонизиране на България и искат да ги отстранят. А Овчаров май ще е прав, целят се в пълно овладяване на енергийната система на България, нещо, което до сега не успяват да направят. Енергията е ключа за независимостта на една държава. И тъпанарите, вместо да търсят начини за запазване на тази българска независимост, тия олигофрени ще се счупят от бързане, за да съдействат на американците да видят сметката на България. Това е безумие.

Значи викаш пеевски е честен и почтен бизнесмен? И останалите са напълно невинни честни и почтени и не са извършили абсолютно никакви престъпления.

Аз не викам, а пиша. И каквото искам да кажа, съм го написал. И там няма нищо за Пеевски. И не разбирам защо коментара ми се свързва с Пеевски. Ясно че си трол на американска заплата. Но помним много добре, че когато почна ковид пандемията, от американското посолство и от САЩ ние получихме едно огромно НИЩО. А лошият Пеевски беше тоя, който извади милионите и почна да ги изстрелва за България всеки ден. Той беше, който подкрепи медиците на първа линия, които поеха началния основен удар. Не американци. На господарите им дреме за България. Само ако може нещо да откраднат. А до този момент не се е чуло Пеевски да се хвали с тези действия, нито да парадира. Все едно нищо не е правил. Това е демонстрация на човешка класа, недостижима нито за за теб, тъпия трол, нито за американците.

А те нищо не ти налагат, просто ни посочват кои са гнилите ябълки. Пък какво ще правим с тях, си е наша работа. При първия списък нищо не направихме, сега ще видим.

Посочвали? Ама ти сериозно ли не можеш да направиш разлика между Рекет и Посочване? Ако не си трол, моите съболезнования за умственото ти ниво. Между другото, обвинения се доказват. За да те включат в интерпол за издирване, минало е разследване, има доказана вина и просто си издирван. А това тука е политически списък, като нито е имало разследване, нито е имало установена вина, абсолютно нищо! Някой посочва с пръст. Ясно е, че има критерии. И това не са престъпление и вина. Просто някой се опитва да прави политически и икономически чистки на неудобни хора. Това представлява този списък. И няма нищо общо с понятието корупция. А е желанието за пълна колониална власт. Защото България не слушка, не си дава всичките пари и оръжие на Украйна. И не иска да праща "доброволци" да се бият в Украйна.

Няма друга държава по света която би се държала толкова позитивно на такова групо вмешателство във вътрешните й дела. Никой извън България не би трябвало да има право да отсъжда и наказва КОЙ в България бил лош и добър!!!! Няма да коментирам лицемерито на американците. То е от второстепенно значение тука. Пикаят и серат върху българите е те си мислят че ракия и суджук ги вали. Гнусна и долна измет която не напразно е била най презираната общност по време на османската империя и продължава да бъде такъв в ЕС!

Не ти пречи когато русия обявява България за вражеска държава. Не ти пречи когато микрофонова директно обижда и нарежда на българите какво трябва да правят. Не ти пречи когато русия директно заплашва България с ядрени ракети. Обаче ти пречи, че американците обявяват списък който между другото не е задължителен за целия свят и основно важи за американската територия. Разбира се ти си абсолютно убеден че всички в тоя списък са напълно честни почтени и не са извършили никакво престъпление.

Къде го удряш, къде се цепи! Темата тука не е Русия..ако си забелязал. Такива като тебе изглежда са били изчукани и после изоставени от някой руснак по черноморието и сега всичко руско ти е криво. Да ти отговоря все пак...на всичките неща които си изброил, официалната българска позиция беше тази на недоволност, критика и непризнание на всички тези руски действия а не такава на любов и щастие че те бият както е когато идва от САЩ. Долна и гнусна измет сте!

Ами така както се възмущаваш от действията на американците въпреки че юридически нямат никаква стойност в България, беше редно да се възмутиш и от действията на руснаците. Само че от тях ти не се възмущаваш защото за тях ти плащат да ги хвалиш.

Само соросоидните проститутки повтарят като мантра звучен шамар та звучен шамар от един "Магнитси"който важи единствено в Говедария.

Съдебната реформа е само и единствено махането на гешев. Ако гешев беше си подал оставката нямаше да чуете повече за искания за съдебна реформа от страна на пинокио честните и почтените и служебните на радев.

Аз преживявам с едната пенсия.

Твоята ученическа любов рашков успя ли да намери каквото и да е доказателство за всичките си словесни диарии? Я ти като негова върла защитничка да ми кажеш-след колко още избори ще получим доказателства за твърденията му???? Я да ми обясниш защо не прокуратурата ами именно честния и почтен дубайски културист шеф на нап публично заяви че пеевски е чист като сълза?? Я да ми обясниш след като впрегнахте абсолютно целия ресурс на държавата за всичките тия две години и зарязахте всичко останало-защо не можахте да намерите никакви доказателства за престъпления??????? Хайде сега и да ми обясниш-защо след като вие две години не можете да осигурите на прокуратурата каквото и да било доказателство за престъпление-прокуратурата ви е виновна за дето не е повдигнала обвинения без доказателства?

Правим се на луд! Правим се на луд! Правим се на луд! Правим се на луд! Правим се на луд! Правим се на луд! Правим се на луд! Правим се на луд! Правим се на луд! Правим се на луд! Правим се на луд! Правим се на луд! Правим се на луд! Правим се на луд! Правим се на луд! Правим се на луд!

Гешев си го премести в другия крачол.

В САЩ няма корупция по високите етажи защото там тя е легализирана пад формата на лобизъм.

А корумпето Байдън, никой не иска да разследва и как през сина си Хънтър събира пари, за държавна подкрепа - търговия с власт.

Фактологическото изражение на проблема с корупцията обобщено: “ „Прокуратурата, (тоест Гешев и шайката му - Сарафов и др.) пази Борисов от отговорност, a той пази Прокуратурата (тоест Гешев и шайката му) от отчетност. Превръщаме (превърнаХМЕ!!!) се в болният човек на Европа“, смята Иванов.”

За вашите бълнувания? Имахте две години и всички разследващи органи в държавата за да намерите доказателства за престъпление извършено от борисов и герб.

ИНСТИТУЦИИТЕ са ваште. От 3 години няма правителство, няма държава и вина за тово дередже носите вие времените, служебните, назначените. КОЙ пусна кучетата (по песента) по жълтите павета? Кой вдигна юмрук срещу държавата за да няма закони? Стига! Който разлая кучките нека сега си носи шамарите !

Корупция има, но никой не смее да я потърси и по най-високите етажи.Само ви припомням, как едва се разминахме с покупката на изтребители Грипен .Някой да е завел преписка?

Е защо да завежда преписка? Щяха да са двойно по-евтини и вече доставени. Тогава Буци трябваше да си купува индулгенция по друг начин.

И какво, като има десетки преписки! Да не би да има някакъв резултат! ДРЕМЕНДЖИЕФ, престани да се излагаш! Моята оценка за тваоята работа е -1

Всички политици в България крадат и това не е тайна за никого. Възраждане все още не крадат защото нямат възможност.

Ги издържат от руското посолство.

Каква съдебна реформа бе мунчовци, закриха спец-правосъдието и се върнахме назад, сега само да си сложат техен прокурор и съдебната реформа е завършена...хахахаха

Тази спец прокуратура беше създадена да се прекриват престъпленията на мафията и на неудобните! Всичките ми дела с тях се « наблюдаваха» от свръх некадирници, ако е имало читави, не съм имал удоволствието да работя с тях

И като я закрихте да не би нещо да стана? Гледам на американците например и през ум не им минава да си закриват фбр.

А какво се случи след първият "шамар"? А вярно! Много приказки и стигането до извода, че този американски закон няма никаква тежест у нас. Тъй че какво толкова като за втори път се споменава за нова поредица от депутати? И без това ни се казва: разследвайте тези индивиди защото ги осъждаме по закона "Магнитски" на база "защото ние така ви казваме". Пък и как ще се стигне до разследване като в зародиш процедурата ще бъде прекъсната и обявена за незаконна? Бате ни Бойко когато беше задържан за разпит(не арестуван, а просто задържан за законовите 24 часа за разпитване) беше пуснат още на същият ден. И на третият ден съдът разпореди че "ареста" бил незаконен. Защото прокуратурата не присъствала при задържането и защото и с прокуратурата нямало основание да се задържа!?!? Въпреки че по това време не беше депутат и нямаше депутатски имунитет. И беше привикан поради внесени мотиви за престъпление в полицията, както е процедурата. А помните ли Станишев когато беше "загул" секретни документи? Делото така и не тръгва защото прокуратурата не можа да го намери за да му връчи призовката в съдът. Прокуратурата не можа да го намери цели ПЕТ ГОДИНИ докато той най-спокойно си ходеше в НС. хахахаххаха По какъвто и закон да го бъде няма да има разследвания срещу депутати защото нашите депутати са безупречни и чисти като момина сълза. Дори и когато най-нагледно виждаш че не е така!!!

Борисов наистина беше арестуван напълно незаконни.

Полицията има пълното право да привика всеки гражданин за разпит и ако сметне да го задържи до 72 часа. Или най-малкото да задържа за 24 чс. Най-вече ако има внесени при тях материали за извършено престъпление. Както и се е случило с материали от някаква партия. Между другото така и Нинова привикаха на разпити заради делето й с неправомерно уволнен депутат. Е без задържането за 24 чс, но все изкара 5-6 часа в полицията. Отиде сутринта полицията при бате ни Бойко и поиска той да отиде с тях в участъка за разпит и той се съгласи. И към 11 чс на същият ден го освободиха. Въпреки че по медиите и форумите пише как чак на следващият ден го пуснали, но не! И 12 часа не прекара в полицията.

Когато борисов беше извикан на разпит той чинно си отиде. Пък в закона е разписано съвсем точно при какви случаи имаш правото да нахлуваш по къщите на хората и да ги арестуваш. Редно е да ти припомня, че не се намираш в русия и това дето казва вожда не означава че е законно.

Отговори от човека"Бях точен с парите..." и Крумчо Кацамужски , както и Донос България и Партията на провалите и техните коментари не желая! А защо не фигурира финансовия благодетел на двете партии и олигарсите платили протестите? А защо я няма и NEXO имаща забрана за 5 години в САЩ и дължаща млд долари за измама и Цв. Василев плсщащ за имиджа си на конгресмени? И ско са толкова честни защо се крият в Дубай? Нищо не става от бивши комунисти и техните наследници освен да очернят страната!

Всички политици без възраждане правят дупеблиз на американците. Най-усърден е Бойко. Чудя се как не подари кученце на Херото на изпроводяк.

Христо Иванов: След санкциите „Магнитски“, какъв Шенген ще търсим? от Илияна Маринкова - 12.02.2023, 13:53 „Новият списък със санкционирани по закона „Магнитски“ е вот на недоверие към българските правоохранителни институции“. Това заяви съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов. Службата за контрол над чуждестранните активи и Министерството на финансите на САЩ в петък разпространиха още един списък по глобалния закон „Магнитски“. В него са посочени двама бивши министри – Владислав Горанов – ГЕРБ, и Румен Овчаров – БСП, двама бивши директори на атомната ни електроцентрала в Козлодуй – Иван Генов и Александър Николов, един партиен водач – Николай Малинов, който е обвинен и в шпионаж в полза на Русия. „Това е огромен шамар за България. Трябва да се захванем да си оздравим държавата и институциите. От години не правим необходимите реформи. Този тип интервенции са крайни мерки. Докарваме се до състояние на полувменяемост на държавата и на нейните институции. Гешев трябва да си подаде оставката“, каза Иванов в интервю за БНР. Според съпредседателят на ДБ и Борислав Сарафов трябва да си подаде оставката. „След този акт какъв Шенген ще търсим? Как ще искаме споделяне на информация? Да се махат тези хора, за да могат да се отпушат реформите. Гешев и Сарафов не намериха начин да разпитат Божков. Това се връща към нас като бумеранг“. Трябва да се направи дълбока конституционна реформа на прокуратурата, посочи още той. „Прокуратурата пази Борисов от отговорност, a той пази Прокуратурата от отчетност. Превръщаме се в болният човек на Европа“, смята Иванов. „Ако българската прокуратура и американските служби, имаха нормални взаимоотношения, въобще нямаше да се стигне до подобни санкции. Това е извънредна мярка, която показва тежко недоверие“, каза още той. „В България темата за системната корупция и системното руско влияние тежи от много години“, посочи Иванов. „Двете неща – корупцията и руското влияние, са свързани изключително тясно. България с години е затъвала в корупция и руско влияние – това не е новина. Трябва да сме активна страна, която казва, че иска да се освободи от това влияние, но нашият президент го брани. Радев все повече влиза в ролята на главен руски лобист в ЕС“, обясни съпредседателят на ДБ. България е блокирана от ГЕРБ и ДПС да прави реформи, смята Иванов. Той посочи, че обединението на партията му с ПП е „възможност българските граждани да инвестират своето желание за промяна на едно място“ „Ние казваме, че има възможност да се направи правителство, което може да прави реформи. На този етап нашето партньорство е с българските граждани. Искаме от тях мандат“.

Платените ти копи пейстове?

Разбирам че освен копи пейстове интелигентността ви е на нивото на селски партиен секретар. Ама не е необходимо да го показвате толкова очевидно. Всъщност какво малоумно същество ви е обяснило че с очевидни копипейстове очевидно написани по поръчка ще постигнете нещо?

На служебните министри както и на троловете, че под една и друга форма абсолютно всички разследващи органи в България от две години са подчинени именно на служебните правителства и на пробутаните лично от радев партии на промяната. Разбирам че за някои хора прокуратурата едновременно разследва, извършва експертизи разкрива престъпления арестува престъпниците и произнася присъдите-ама доказателствата се осигуряват от всичките тия разследващи органи. Данс, НАП и още най-различни много буквени съкращения. А пък именно тези органи твърдят че не намират доказателства за престъпления. Е добре след като не могат да бъдат осигурени доказателства-какво по-точно трябва да направи прокуратурата???

Не споменават Борисов, защото е използваем. Да го държат на каишка, да не кривне и изпълнява американските интереси.

Ето го и първия дето му докладват директно от комисията магнитски и департамента на правосъдието на сащ.

То е очевидно. Освен това такава е политиката на САЩ. Омаскарен или каквото и да е, използваем ли е, използват го.

Очевидно е явно само за пишещите по поръчка ама не и за някой друг. Между другото не е лошо вие и останалите тролове да се стиковате най-накрая. Защото едните в платените си коментари твърдите че борис служи на руснаците пък другите твърдите че служил на американците. Така че първо се разберете помежду си за да не се излагате когато водите платена пропаганда.

И руснаците, и американците, и европейците, ясно виждат какви крадци са българските партии и по - точно малките групички, които са техни лидери. Те за това никой не ни уважава. Те дори българите не си уважават страната, точно заради това. И не е от вчера, десетилетия е така. Всички партии са виновни партийната кражба във всичките и форми да е законна.

Петре, Петре, ти да си чул или видял тия дето най-надигат глас срещу корупцията да кажат-ами и ние сме сериозно корумпирани, разкайваме се, връщаме тия корумпиращи пари или пък ги вкарваме във някоя благотворителна организация, защото подозираме, че са мръсни пари. Милия Христо Иванов на когото да два транша НЕКСО приведе по 200000 нарочно пиша по двеста хиляди лева, да се е засрамил , че взема мръсни пари? И сега искаш да кажеш, да гласуваме за ДБ защото тъй като са корумпирани и знаят как стават тия работи, само те могат да преборят корупцията .Нали така и Спецов го типосаха да лови лошите-представяте ли си -данъчен престъпник начело на НАП!! какви ми ги говориш?

ВРЕМЕНИТЕ министри назначени от Румен Радев се вживяват да раздават страхотни определения за да направят впечетление...„Звучен шамар“ е балканска хипербола на самозабравили се...Не защитавам редовно сгазилите лука, но всяка жаба да си знае гьола...

Когато Владко бе арестуван, бе гербарски герой. Сега, когато го намагнитизиаха, стана за тях лицето. Лошо, Владко, лошо.

Айде стига с тая дъвка Магнитски. Държавата, в която корупцията е официализирана под формата на лобизъм, решила че може да си измисли закон, касаещ цялата планета и да "наказва" неудобни за нея персони

Че всички споменати по списъците магнитски са честни почтени и невинни?

Има ли такова нещо като честен и почтен политик?

Доколкото си спомням имаше там разни сертификати за почтеност. Ама нали се сещаш че не може от една страна да твърдиш корумпираните американци са сложили невинни хора в списъка магнитски. Пък след това да твърдиш че ти я от списъка на магнитски са престъпници. Или едното или другото.