Радев: Разкрие ли далавери, служебният кабинет да ги осветли

Служебното правителство трябва да предприеме всички мерки за недопускане на манипулации и опорочаване на изборния процес, заяви президентът Румен Радев.

Обратно в новината

Коментари - Радев: Разкрие ли далавери, служебният кабинет да ги осветли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...алууу шуфьоръ що не се качиш на самулетъ и да вървиш в светлото бъдъще ???????

Непременно ще ги разкрие, колкото се разкриха далаверите на БСП по времето на Жан Виденов! Някой влезе ли в затвора, след като България беше тотално ликвидирана, не без "братската помощ" на Русия! Блажени са верующите, които очакват БСП одново да вземе властта! Надявайте се, ама почвайте да сушите сухари!

ДАЛАВЕРИ ИМА, ИМА И В АГЕНЦИИТЕ И НА ОБЛАСНО НИВО И НА НИВО ОБЛАСТНИ УПРАВИ И ДИРЕКТОРИ НА ОБЛАСТНИ УПРАВЛЕНИЯ. СМЕНЕТЕ ВСИЧКИ ДИРЕКТОРИ НА ГЕРБ.

Радев, и ти се самозалъгваш. Правителство / макар и служебно / с такъв състав няма да направи нищо дуго , освен не да " замете " а направо да опне ново килимче по което да върне гробарите !

Това ще бъде тест за вас. Защото ЦЕЛИЯТ народ знае, че има далавери при строенето на магистралите (с евтини и негодни материали и завишени цени), в прескъпото саниране. Всяка обществена поръчка се извършва с нискокачествени стоки и материали на космически цени. Да видим дали вие ще го "забележите" и дали ще вкарате в затвора виновните.

самото изречение е смешно:кабинет от комуняги ще скрие предполагаеми афери на борисов 2 ако ги разкрие?!че то комунистите плюха борисов за какво ли не та има си хас да изтърват ако случаино открият нещо истинско. радев,радев...пада ми мнението за тебе.ми то е очевидно че каквото и да намерят ще го разришкат и надуят с всички сили и правилно.дали си го казал или не то ще стане. толкова ли можеш?напъни се малко.

ОТВРАТИТЕЛЕН! Този човек НИКОГА не може да ми стане симпатичен, понеже е пробутан на този пост от омразните Корнилия Нинова- Лъжата и Илияна Йотова- Трола! Никога няма да го призная за президент!

ДАЛАВЕРИ ИМА, ИМА И НА ОБЛАСНО НИВО И НА НИВО ОБЛАСНИ УПРАВИ И ДИРЕКТОРИ НА УПРАВЛЕНИЯ. СМЕНЕТЕ ВСИЧКИ ДИРЕКТОРИ НА ГЕРБ.

АКО, КАЗВАМ АКО ИСКА РАЗКРИТИЯ, ТРЯБВАШЕ ДА Е В ПРАВИТЕЛСТВОТО МОНТАФОНКАТА КОРНЕЛИЯ, ПИТБУЛА АРМЕНКОВ, ЗАЩОТО БЕЗ КУЧЕ НЕ СТАВА !!! ТИЯ РАЗКРИХА, ЧЕ НЯМА ТОК, ЧЕ НЯМА ВОДА, РАЗКРИХА ЛУННА ПЪТЕКА !!! ТОВА СА РАЗКРИВАЧИТЕ, ДА ТЕ СВЕТНЕМ !!!!

Радев състави най-доброто за един служебен кабинет, който е с ограничени правомощия. Не е подбрал хора от БСП, да е ясно, че е независим. Хората които е подбрал са експерти и ако има време много неща ще разкрият. Голяма част от пишещите тук са с малък образователен ценз и не могат да разберат същността този избор. Но е сигурно и това, че са им платили добре от крадливата партия която управляваше до сега. А и Сорос щом нещо добро се зададе отваря кесията. Да са живи и здрави соросите да пишат глупости, народът вече не им вярва, няма връщане назад !!! Скоро парите им ще секнат!

Г-н Президент, хитрия Борисов вече Ви води с 1:0 след като беше приет новия закон за концесиите чрез който всичко може да се концесионира за неопределено време- т.е за винаги в т.ч. земеделска земя, природни ресурси, водата ни и въздуха ни, държавата ни. В петък докато си предвахте властта изтече срока в който можехте да наложите вето и да го върнете в НС и по този начин да го оставите без да може да влезе в сила. Сега собственоръчно ще го подпишете и изпратите за публикуване в ДВ. После ще Ви показват Вашия подпис и ще Ви шантажират. Оправяйте се с г-н Герджиков иначе лошо за имиджа Ви и за България.

Нищо няма да разровят,нищо няма да направят.Ще замитат под килима,както всички други до сега.Все пак,ако се намерат хора,които да разровят около имотите ,доходите и авоарите на Сивушкината рода,както и около Пастиркината,но след прераждането и, все пак това ще си бъде голямо геройство.

Сам Борисов поиска това,за което призовава президента.Помните ли някога комунистите да са поискали да се разрови и осветли всичко?Въпросът ми е към БСП троловете.

Стига си е показвал халката на дясната ръка,бе-знаем,че е щастливо женен...

Да мисли за рестартиране на олигархичния конституционен модел.

разровете санирането де!

ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУПОВЕ.Чекай малко морски,не бегай пред локомотива.Нека първо политически погребем кабинета в оставка,после самозаравящия се бивш кандидат-президент/ той така и не успя да стане български президент/,па после правителство на мнозинството...и да си подредим разграбената държава!!

Морски , трябваше още преди 27 години да погребем всички скапани комунисти , но нямаше да ни стигнат куршумите .

Машата Орешарски = машата Радев.

Аз не гласувах за Радев, но тайно се надявах наистина да промени нещата към по-добро. Е, вече не се надявам. Това служебно правителство за мен е най-лошата комбинация от тройната коалиция и герб.

А стига,бе!

Радев направи първия си грешен разбег при опит да отлепи от пистата ,с избора на Герджика + голяма част от кабинета му! Още ,като зърнах стария мадридски плъх ,дето щеше да ни оправя за 800 дни ,по време на церомонията в стъпване в длъжност на Президента ,нещо ми подсказа ,че още една от главите на "Триглавата" е зинала за ново лапане! Е...не се излъгах ...След Герджика и Пасито ,тази сутрин по всички сутрешни блокове , е изтапаниха и останалите от грабителската царска шайка Милен Велчев ...Шулевата ...Пл.Панайтов ...Антония Първанова ... Сега за изборите се очаква отново и Сокола да долети от сараите и ...както в приказката за "Златната ябълка" и тримата братя ...главите на ламята отново израснаха със зинали уста ...отново ,ТРИ само ябълката дето е май ...ЧЕРВЕНА :))

За да разкриеш нещо трябва да искаш да го разкриеш а Герджиков няма никаква мисъл за това защото дружки с боко са си от бая време,,,,

имам против това крадеца да вика "Дръжте крадеца"! А що се отнася до далаверите, те се правят от 27 години и досега някой да е осъден?

От 27 години му се вика ,, Далавера ,, , а преди това му се викаше ,, В името на народа ,, .

Радев е долен популист, слуга на БСП! Не се спря да трещи простотии по митингите на БСП и да приглася на Корнелия Нинова и Илияна Йотова! Ей за това го мразя! Понеже е протеже на омразните БСП!

Герджиков е НДСВ - хората дадоха своя вод против НДСВ, те не можаша да докажат че се борят против корупцията. Пример е продажбата на БТК - 200 милиона, препродадена след малко повече от година за над 1 милярд...

Чий е този медиен съветник? Не беше ли свързан с ДС? Чие е това правителство? Кой го назначи? Нещата постепенно си идват на мястото...А някои казваха - независим....

Допуска ли някой, че ще има разкрити далавери, след като лично Бай Уй е казал всичко да се осветли? Или всичко е заметено, или Герджиков е човек на бай йух.

Ти пък защо си мислиш, че непременно трябва да има някакви далавери и заговори бе отворко? Като си толкова сигурен, че има далавери, подай сигнал в прокуратурата! Тъпак!

Свърши се вече с тиквата!!! Радев им би шута!!! Само не видях,Ненчака там ли беше,сериозно питам?! хехе ХО ХО ХО

Радю Нинов сега започва цирковете на БСП. Очаквайте Костинброд 2

Четин Казак: ДПС допринесе осезаемо за избора на ген. Румен Радев 23 Ноември 2016 ДПС допринесе осезаемо за победата на ген. Румен Радев на втория тур на президентските избори. Това обяви в предаването Тази сутрин на Би Ти Ви депутатът и зам.-председател на ДПС Четин Казак. По думите на депутата генералът е получил "огромна" подкрепа от избирателите на ДПС. Мустафа Карадайъ 31 август 2016 "Целта на ДПС е да постигне предсрочни парламентарни избори след президентските"

Каква "огромна подкрепа" те гони? Мисли малко! Избирателната активност в Кърджали беше към 25% при средна за страната малко под 50%. ДПС просто е изгладняло за власт и сега се подмазват, а такива като теб им вярват на глупостите.

Задачата е поставена - трябва да се намерят поводи за атаки от страна на БСП. Каквито и да са...Избори идат, комунистите се стягат за "бой последен"...

Илияна Йотова БСП. 10 Септември 2016 Йотова предупреди Румен Радев: И най-малкото движение срещу БСП няма да ви бъде простено! "Йотова направи изявление пред Националното съвещание на БСП в зала 6 на НДК, където са събрани лидери на червените от цялата страна. Илияна Йотова предупреди Радев: И най-малкото движение от Ваша страна срещу тази партия няма да Ви бъде простено"

Джамиите определено са на Местан, т.е. ДОСТ, а те гласуват за ГЕРБ!

Само клишета - коригираме грешките, надграждаме успехите, честни избори, бла бла . . . А това, което най-много ме дразни е "доказан експерт" "Деница Златева президентът представи като друг доказан експерт по европейските въпроси." Преведено означава: никой не знае какви професионални качества има, ама е лоялна към нас и няма да ни предаде. Ако някога чуете тази фраза - да знаете. Така и кунева е 'доказан експерт', така и калинките са 'доказани експерти' . . . .

смех. ено кастрирано правителство да осветлева даламери? Просто ше замете следите. Борисов идва на бел кон.

О-паааа! Троянският кон се развихря..

Нямаш нищо против далаверите ли?

В очакване съм. Румен Радев каза днес: "Д-р Илко Семерджиев е с реформаторски дух, активна гражданска позиция и солиден опит в здравния мениджмънт." Илко Семерджиев каза през март 2016: "Москов има поставени други задачи с т.н. пръстови отпечатъци и те не са здравни. Това е и единствената причина все още да е министър, въпреки грандиозния провал на "реформите" му и колапса, който предизвика в здравеопазването. ХОРА, НЕ ДОПУСКАЙТЕ ДА ВИ ВЗЕМАТ ПРЪСТОВИТЕ ОТПЕЧАТЪЦИ! Електронната здравна карта е много по-ефективен инструмент за вход и контрол в здравеопазването в сравнение с пръстовия отпечатък. А Москов вече трябва да си ходи. Стига е вредил!"

Този на кой е президент?От изказването му лъха на реваншизъм.Все едно е лидер на партия.Опазил ни Бог от такива.

Ще обличат пижамите на дълги райета.

Крадев, хайде наложи ВЕТО на новоприетият в последния ден Закон за колонизацията, известен като закон за концесиите, приет от ГЕРБСП. Наложи вето за втория милиард за саниране! Преименувай Мусала да се казва връх Свети Иван Рилски! Време ли нямаш достатъчно? Или ЦРУ не дава? ЦРУмене.....

Ще! Ти не щеш ли?

Веруюто на Радев и тези, които надничат изотзад е: "Никой не може да ви даде това, което аз ще ви обещая". Ами, като се е заел да проверява, защо не надникне и в последните дни на правителството на Орешарски и да види какво ще открие там: 40 милиона данъци опростени на Ковачки, изборен закон, направен така, че нито една партия да не може да състави самостоятелно правителство (изискването всяка партия, прескочила 4%- та бариера да има своя парламентарна група от 10 депутати),закон за нетърсене на съдебна отговорност за управленски решения отпреди 2009 година( управлението на тройната) - затова Р Овч и Петър Димитров прокуратурата не ги закача, а се дърли с Делян Добрев, който е най-малко виновен за бакиите в енергетиката.

Това е същото както Станишев се опитваше да натрапи на обществтото, че се подслушва. Сега комунистите се опитват да втълпят, че сега се краде. Първият път видяхме Станишев до къде я докара, сега ще видим Курнелия!!!

Е направил Станишев бе льохман? Станишев ако беше крал колкото бай Хуй, още щеше да я на власт

ChatGPT

аха... начи сега не се краде, така ли? Явно живеем в различни Българии

Я Бай Шундю КУРнелкин да ги започне ЗАЧИСТВАНЕТО на порочните практики от тогава, когато партията му, която го въздигна, КРАДЕ И ОБРУЛИ ДЪРЖАВАТА Б-я до КОСТИ !ПФУууу..Шундюва работа!

На клепоухия много му се иска да има далавери в предишния кабинет, сякаш това ще го удовлетвори.....

Добре е да провери, но наглите маймуни от предишните правителства оставиха корупция и в прокуратурата и съда, така че ще има само казани престъпления, а никой няма да е евтин съден!!!!

Бързо се разбра какво ще е и вашто "управление"Може спокойно да се каже"Пир по време на чума"Вие думата икономии май не сте я чули.А тя е наложителна,ако искате да подобрите благосъстоянието на народа си.ИКОНОМИИ ВЪВ ВЛАСТТА.Това трябва да ви води от тук нататък.А вие започнахте по старому.Положението на народа ви е плачевно,не го ли разбрахте.Вие май си живеете в някоя богата държава ,където това може да се позволи.А ДЪРЖАВАТА е най бедна в ЕС.Кой ви съветва?Кой?

Да те и президента калпав и безпартиен . Ей за това и армията ни е такава , щото там работят такива като този чехъл . Давах ти 100 дни , но май и 10 са ти много . На прощаване един платен идиот освирка Плевнелиев , на твоето изпращане лично ще дойда да ти тегля една българска .

както често се случва, чули ама не са дочули...

Как за един ден се става политически труп. - Новата биография на редник Гумен Радев със специарното участие на Герджика.