Тревожна нощ в президентството заради кабинета

Консултациите за служебния кабинет започнаха още в първия работен ден на президента Румен Радев, а от “Дондуков” 2 казаха, че се очаква и тревожна нощ.

Обратно в новината

Коментари - Тревожна нощ в президентството заради кабинета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето за какво, драги зрители, гербаджийския бей използва вашите пари от държавната субсидия, която сам си гласува и си прибра 28 000 000лв за 4години - С тая субсидия плаща на троловете си из сайтовете да плюят по всеки друг, хойто не се казва Бойко Борисов, по стратегията на сорос срещу Русия. Гербаджии, да знаете така най-много да загубите, отколкото да спечелите нещо

Ако има една ваканция да поканят Кунева.

Та какво става с кабинета??? Защо разумните хора не се хващат на червеното комунистическо хоро??? Ал Бънди, нали имаше кабинет още лани???

Идеята генерал да бъде президент на страната е блестяща и моите адмирации за нейния автор. Смущава ме само името - Румен Радев не ми говори нищо. Съвсем друго щеше да бъде ако се казваше Аугусто Пиночет. Но при нас е така - накрая проваляме и най-блестящите идеи

Дано тези, които слагат минуси да знаят за какво иде реч! Неграмотността на учащите не е само техен проблем!

Икономическите показатели,основните такива при Станишката бяха най-добри за последните 20 години. Само Първанката изкара цял мандат от всички демократично избрани президенти. По време на Станишката станахме членове на Европейския Съюз. Все факти срещу които Тикваря Бойко може да извади само магистрали, които още в началото се ремонтираха, а на врората година се разпадат и рушат. Онова, което Тикваря няма да извади са комисионните, които взе от строителните компании. Тях си ги е скътал добре. Да му приседнат дано.

Икономическите показатели,основните такива при Станишката бяха най-добри за последните 20 години. Само Първанката изкара цял мандат от всички демократично избрани орезиденти. По време на Станишката станахме членове на Европейския Съюз. Все факти срещу които Тикваря Бойко може да извади само магистрали, които още в началото се ремонтираха, а на врората година се разпадат и рушат. Онова, което Тикваря няма да извади са комисионните, които взе от струтелните компании. Тях си ги е скътал добре. Да му ориседнат дано.

Как няма да е тревожна, след като в полунощ свърши рикията, и трябваше спешно да се търси "Боярышник", който беше доставен директно от руското посолство чак към 6.00 сутринта, когато руския посланик вече беше полуизтрезнял, за да разреши доставката от неговите лични неприкосновени запаси

Твията единствена и най-голяма мечта е веднъж да изтрезнееш, за да се напиеш яко! Мисленето не ти е силната страна!

Какво стана с кабинета, нали имаше готов такъв още декември 2016??? Май всички, на които са предложили бягат??? Да стане така, че да се напълни с бивши и настоящи военни и селски кметове???

Не си ли заработи парите тролче нещастно с един коментар? Радев поне не ги събира по кръстовищата, като Борисов.

"а изборът щял да е прецизен" ама не бил....

Ще ги до една седмица пак какво са измътили фатмака Ал Бънди и Пеги

Какво ли ще се пръкне от червената ушанка след цяла нощ консултации с генералитета-ген.Курни и ген.Йотов?!

Брей, той като Батман тоя Радев, бе:))) Лошите в затвора, добрите на власт и благоденствие за народа! Прилича на руска народна приказка:)) Готов ли си да се обзаложиш за тая история с килия 216, южното крило?А?:) А на бас, че никой няма да я посети:)

Проблема господа е, че ген. Радев и Нинова разбраха, фондове няма да има. Ще обвинят ГЕРБ, естествено , но знаят че глада като настъпи, техните сами ще ги изядат.

И кво като няма фондове, при Станишев заплатите бяха по-високи и по-леко се живееше.

Аман от идиоти , много ти е къса паметта бе Колю и не помниш как си тръгна правителството на Станишката . Земи се скрий в мишата си дупка .

Министерството на Истината направо да го дадем на Генерал Олег Макаревич.

А за директор на Националния статистически институт да бъде назначен другаря Нагласьов.

Ей,бе-геец, колики ли,разстройиство ли,що ли не ти е добре?

не знам защо,но ми се струва ,че никак не е лесно да се намери такова количество от чисти хора в тия времена ,освен това и кадърни ,но все пак имаме право да вярваме в чудеса ...

Много е трудно да се намерят хора за каквато и да е работа. А пък за работа, за която хем ще носят отговорност, хем ще ги плюят, е много трудно!

Забравяш, че ще са и кукли на конци.

Сами си пишете плюсове и минуси!!!!! Много сте прости мааа...му!)!!!

няма как при нечистоплътници да работят чисти хора разбира се че те отказват

Министъп председателят ще го поставят пред свършен факт. Той може да не одобряна някой министър. Вероятно и двамата досегашни кандидати са отказали. Правилно пишат за Семерджиев, вадят го нафталина. От друга страна, може би изявените лекари не се съгласяват.

Вчера на церемонията Боко не спря да потропва нервно от крак на крак - явно яйце се пече на г... му.

Не е много добре това което се случва!Стари лица в кабинета е несъстоятелно!Нито Семерджиев е подходящ,нито бившия шеф на БЕХ,дори и сега да е в съвета на АЕЦ е свързано с енергетиката лице,има зависимостти и при положение че има корупционни схеми,няма как да е обективен!

На всичко отгоре е и евреин ! Аман от евреи ...съсипаха България .... За благодарност ,че на времето сме спасявали дедите им !

И не се знае колко следи ще замете,трябва да внимават,но дали искат?Никой не иска да гледа стари кримки,и има защо!

премиерът се знае още от миналата година

И последно: Предлагам да има 4-5 министъра на енергетиката, че там БСП са най-силни в далаверите

Е да де, ама се е отказал - Герджиков!

Генералът си знае работата и ще спя спокойно.

Силовите министерства ги взима Първата дама, всичките За Царя се разбрахме, за спорта добре, другите министерства се закриват, а се открива едно гигаминистерство: На пропагандата и на всенародното доволство и щастие Честито, другари

Бай Ставри

Забравих: гигаминистерството на всенародното щастие също се поема от Деситу от Бургас - красива и главно добре облечената другарка на Президента

Някаква объркана мисъл не може да ме трогне.За теб се отнася.

Спете спокойно деца.... Пардон комуняги.

Това служебното правителство нищо чудно и да изкара 2-3-4-5 години предвид фактът, че никой с никой не се понася и ще има избори до дупка за съжаление. Аз лично мислех да пусна глас за патриотите, но Симеонов като нападна президента и ми се отврати всичко. Сега ще напиша Чък Норис на бюлетината и така...

ПРЕСИЛЕНО И НЕКОРЕКТНО ЗАГЛАВИЕ!!!ВЯРВАМ,ЧЕ КАТО ВОЕНЕН,РАДЕВ ВЕЧЕ Е ПОДГОТВЕН СЪС СЪСТАВЯНЕТО НА СЛУЖЕБНИЯ КАБИНЕТ!!!КОГАТО ЗАПОЧНЕ РАБОТА,ТОГАВА И КРИТИКИТЕ ЩЕ ИМАТ СМИСЪЛ!!!ПРЕДВАРИТЕЛНО СИ Е ЧИСТО ЗАВИЖДАНЕ!!!

Хайде де, още миналата година една другарка тук ни изплаши: изчакайте 21-ви януари и ще ви пукат ушите от работата на Радев. Засега едно-две интервюта и една церемония. Май стига за тази година

трудно и "тревожно" може да предложите министерските кресла на кандидат-студенти или дори ученици в по-горните класове. Ще се оправят момчетата и момичетата далеч по-добре отколкото нашите тъпи, надути и корумпирани политици (имам впредвид от всички цветове и партии). Пък ако и те ви отсвирят, тогава предложете на бат' Сали - умен, сериозен човек, надпартиен, трезво мислещ и социално ангажиран... А вероятно ще получите и похвали от Индия, Пакистан и от г-жа Меркел.

Лучано пак щял да става министър на спорта Могат Царят да го назначат министър на горите и дърводобива

Курнелий Решетников нали беше готов със служебния кабинет още миналата година Готов ама нанайси

да черпи по един одеколон ТРОЙНОИ и работата ще потръгне

искаха да избодат очите на Бойко, но са на път да му изпишат вежди.

Само в рамките на една седмица ще лъсне пълната политическа безпомощност на Радев! Циркът тепърва предстои. Ще се появи най-смешното правителство в историята на РБ! То не бе лошо Боко да получи удар в зъбите, ама ... под фуражка акъл не никне!

Mаи всички партии трябва да бъдат закрити .Mиналото им е толко черно,че трябва да бъдат набутани в затвора.

Предлагам товарищ Решетников за Премиер на България. Той е неутрален експерт Ще ни помогне в освобождаването от соросоизма, фашизма, Майданизма, ще ни освободи от свободите ни, от правата ни и ще ни подари безплатно путинска диктатура, пардон диктатурна демокрация

Аз пък предлагам на путинофилите с промити мозъци да посетят страните от Евразийския съюз(с членове Русия,Беларус,Армения,Казахстан и Киргизтан),да видят колко е щастлив животът там и да агитират милионите българи избягали на Запад да се преместят по тези прекрасни места.

И Румбата и отговори-дадено влизам в играта-и се метна с червената ушанка и парашут в голямата политика.

Ми тя половината мина, бе Радев. Ко праим ся?

Избраният президент на България ген. Румен Радев се е срещал преди седмица в София със служители на Руския институт за стратегически изследвания, ръководен от генерал Леонид Решетников, когото лидерът на БСП Корнелия Нинова днес нарече корумпиран човек. Това се разбира от съобщение на сайта на института.

И кво

Ти не проумяваш ли "И кво",че на практика не правиш никакъв избор,а с пускането на бюлетината само утвърждаваш избрания от ген.Решетников руски слуга? И благодарен за този "избор", Толстой ще ускори изкупуването на Черноморието и на цяла България.

Най-подходящият за служебен министър-председател е проф. Б. Дуранкин. Той е най-добрия и в този момент не трябва да отказва помощ на Президента и народа.

жена му.

Избраният за президент на страната генерал Румен Радев заяви, че е почти готов със свой служебен кабинет. Той напомни, че ще изчака да се изчерпят всички възможности, но ако мандатът на Реформаторския блок не бъде изпълнен, има готовност да излъчи служебно правителство. И лидерът на БСП Корнелия Нинова коментира преговорите. Народът ги изгони през вратата, те искат да влязат през прозореца. Така Нинова коментира преговорите за съставяне на правителство в този парламент с мандата на Реформаторския блок. Според нея българите са заявили ясно, че очакват промяна и каза пред делегатите на пленума на БСП, че това е мисия на партията. Затова призова всички техни съпартийци, които по една или друга причина са напуснали партията, да се върнат

ДАЛЕЧЕ ОТ РУСИЯ - РАЗБРА ЛИ РАДЕВ НИЩО ХУБАВО НЕ Е ДОШЛО ОТ ТАМ ЗАТОВА И НИКОЙ НЕ БЯГА В РУСИЯ 45 Г. ЕКСПЕРИМЕНТИ СТИГА СЪБУДИХМЕ СЕ И ВИДЯХМЕ, ЧЕ ХОРАТА ИЗВЪН СИВ, НЕ СА СПАЛИ И ХУКНАХМЕ ТАМ А НЕ В РУСИЯ

Роско бе първият български президент, който не отиде на поклонение в Москва. За Радев предстои да видим?!

Свършиха билетите за Москва, защото Първанов два мандата само там го приемаха и там си ходеше

Сигурен съм че всеки един от несъгласните с ОДЕКОЛОН има свой роднина,познат или приятел,заминал за чужбина.Нека да ги попитат защо отиват да работят или учат на Запад,а не в Русия.

Първата лъжа на Радев, че имал готов кабинет цъфна още първия му работен ден...

БОРИСОФ ПРЕД СРИВ НА НЕРВНАТА СИСТЕМ ! ДИГА КРЪВНО ИДЕ ИНФАРТ ! КАКА МУ СЕ ФРЪЛЯ ОТГОРЕ, СПАСЯВА ГО ! ДИША ТЕЖКО ! МРЪДАТ МУ УСТАТА ! ПОСИНЯВА - ВИКА КАКА МУ ! БАЦА ШЕПНИ ! ДАИТЕ МИ....ДАИТЕ МИ... КАКА МУ СА ФРЪЛЯ ! ДАВА МУ САБЯТА ! КУДЕ МУИЕ КОНЯ !РЕВЕ ВЕЛЧЕФ ! ДАИТЕ КОНЯ НА ЖЕНЕРАЛА СА ЦЕПИ ЦАЧКА ! ИДЕ КОНЯ ! ГЛЕЦА БАЦА С ВЛАЖНИ ОЧИ ! БАЦЕ Е ВЕЧЕ НА КОКНЬ ! ГАЛОП ! ВИКА БАЦА ! САБЛЯТА МУ ПАДА ! КОННИКА ДИГА ПРАХ ! БАБИ СЕ КРЪСТАТ !ИСУСЕ - ВИКА ЦАЧКА ! ВЕЛЧЕФ ПАДНАЛ НА КОЛЕНЕ СА МОЛИ ! БАЦЕ ЯЗДИ ! ЦЕЛ ВИНЕТУ ! ДАИТЕ КАМЕРИ ВИКА ВЕЖДЬО ! ДА СНИМАМЕ ЕПОХАТА ! ЛЕЛЕ БАЦЕ ! КЪФ СИ УБАВЕЦ ! ТУВА ЦЪКА ЛИЛКЯ И МЕСТИ ЦИЦЕ ! НЕМА СУТИЕНИ ! НАРОДЕН ПРАЗНИК ! Простете, в кой форум да кажа хубави думи за Негово Величество Цар Симеон II Сакскобургготски и внучето Му Симеон-Хасан?

Ще го скъсате от работа тоя Президент Радев, бе. Интервю даде за в-к Монд, интервю за БНТ, церемонии по встъпване в длъжност, с Деси да се занимава... Е стига толкова

Кастингът за министри ще се води от генерал Деси с камшик в ръка!

"Ех,защо ли ми трябваше да се захващам с това президенстване - то било гадна работа! По-добре беше сега да ударим по една водка с другите летци,вместо да се потя от напрежение заради Нинова,Йотова,Решетников и прочие мошеници и да се чудя първо на кого да угодя."

Имам готовност да формирам служебен кабинет и да посоча премиер, заяви в предаването Годината" на Дарик радио избраният за президент на България Румен Радев.

Ама той и интервю за Дарик ли даде. Стига бе, тоя човек му взехте здравето от работа

Това е от 17ти декември.

Много се Радвам че господин Радев стана президент. И стига вече с предишния на него му изтече вече мандата. Време му е да си отдъхне малко.

Цвъко шеф на МВР. Той е "достоен" кандитат. Азис на културата.

Само генерали. Да има ред!

аз, доц. кандидат на техническите науки Златко Петров Македонски, подскачах най-много тогава, когато бях приет в БКП (1989) и когато падна Костов (2001). Ние го направихме, като допринесохме за най-доброто българско управление на изключително много обичащия България Н.В. Цар Симеон Втори. Ние създадохме нещата да са толкова добре и при др. д-р Бойко Борисов. Тодор Живков - Симеон Втори - Бойко Борисов - Напред България!

Генерал Деса Генерал Росен Петров Генерал Решетников и те чакат за министри...

А Кривоустова ко ша я прайм?

неяя за Патриарх после може и ходжа

Тежка нощ ще да е. Комунистическите кланове ще се избият кои да сложат за министри. Ще поддържат и гореща телефонна линия с Москва, че да не разлютят кремълския господар! А, Радев?! Той просто те мига и ще кима! И това било генерал?

Всеки път са каня да не коментирам БСП, в ръководството на партията са тези, които съсипаха Белене, в това на парламентарната група тези, които искат повече НАТО и по-малко туристи в Черно море, отсече Петков. Според него, за Корнелия Нинова лъжата е начин на мислене и поведение. Тя излъга по-най-грозния начин. Просто няма с кого да разговаряме в БСП. Корнелия Нинова е професионален лъжец, Драгомир Стойнев говори неадекватно за атомните реактори, Ангел Найденов, като министър на отбраната, искаше повече НАТО в Черно море, Кристиян Вигенин е човекът, който легитимира метежа в Крим, с кого да говоря. Готови сме да седнем и да говорим, но с кого?!, попита реторично Румен Петков.