Цветанов лансира промените в спецслужбите

Цветан Цветанов представи пакета с промени в спецслужбите и заяви, че Йордан Бакалов не е подходящ за директор на военното разузнаване.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов лансира промените в спецслужбите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От кога на осъден на две инстанции престъпник, се дава правото да се бърка във сектор "Сигурност"? Защо изобщо ни показвате някакъв лъжец, който твърдеше, че докаже ли се извършено от него престъпление (прокуратурата го доказа на две инстанции вече), ще се махне т политиката? НЕуважаеми журналя, бихте ли спрели да промотирате престъпници, чалгари, мутри и скъпо платени представителки на най-древната професия?

Преди демокрацията не скачахме ли по площадите против срастването на партията с държавата! Сега вече не е срастване , а симбиоза!

ВОЕННИЯТ МИНИСТЪР Е СЛУЖИЛ В СТРОИТЕЛНИ ВОЙСКИ В С.БУЗОВГРАД! СТРАШНИ КАДРИ ИМА В ГРОБ?!?!?

лелеееее... ще вземат охраната на златкиният тъпкач... Ууужасссс!

Дали е добра идея ефективно осъден на две инстанции да дава акъл за спецслужбите ? Или може само ако осъденият е от герб ? Колко наивен народ има да гласуват за тези мафиоти ...

++++++++++++

Оня ако е Винету, тоя кой е - Ташунко Сапа?

Изглежда, че Ледан Кофанов още коли и беси в сектор "Сигурност". Поне сега изпълзя на светло, да сме всички спокойни, че държи нещата под контрол. Че нещо в последните месеци не се анонсираше много.

Тоя некадърник Борисов за пореден път посрамва България , като разрешава на един осъден престъпник да коментира и да бъде ментор на важни държавни дела !Не знае ли Премиера , че последната му присъда не му разрешава по презумция и да пледира по държавни дела , както и да заема такива длъжности!Освинихте България с вашите калинки и недоразумения г-н Борисов !Засрамете се !Какъв лидер сте?

Спец, извинявай, но защо реши, че Борисов е лидер? За да си такъв, трябва да имаш обща кауза с тези, които водиш - в случая обаче не се наблюдава нищо подобно!?

Как смееш - бойко е лидер във всичко и навсякъде ! Само той може и знае, останалите само крадат ! Колко магистрали построи лично борисов, а ти се съмняваш в лидерството му ! Един лидер, една партия завинаги ! Така е демократично ... по милиционерски ...

Както казваше един - от един дрен долки са.....

Тъкмо този ли е най- компетентен? Невероятно, но факт! Физкултурник... У нас всеки работи това, за което не е учил!

Закони за т. нар. специални служби трябва да има. Лошото е, че тези които се опитват да ги сътворят вече 25 години си нямат никакви представи с какво са се заели. Не само защото повечето не са служили в армията и полицията, но и тези дето са били там - Боко, Цецо и най-вече оли-гофри Росеншу-разузнавача, дето си даде кортика на резидента Дудуков, не са прочели поне една специализирана художествена книга за разузнаването и контрата му. И затова предполагам, че пак ще се наблегне на административно-бюрократичната част кой назначава, кой се възползва, кого трябва да изгоним, защото малко по-рано се е родил и е служим на Сингапур и т.н. Другото, важното, не се пише в закон. Защото разузнаването и контрата му са незаконни дейности! Не гледате ли филми за ЦРУ, например. Кога ЦРУ действа съгласно закона и кой е той? Ами препишете го и не се правете на умни тъпунгери и тиквочи, измислители на спец. закони, защото нямате...

Като гледам тези "умници" какви ги вършат, бай Тошо все повече ми се издига в очите. Да оставим идиотщините на режима - но тогава имаше железен принцип - пътят към директорското кресло минава през цеха! Не можеш да управляваш нещо, от което си нямаш хал хабер понятие - а това Тиквата и сие не можаха да научат толкова години!

до там ли стигна българия един престъпник който все още не е в затвора да дава проекти за реформиране на спец службите

От него!

Къде живеем?Просто нямам думи.Кажете колко "други"се охраняват като доган.Но те сигурно и заплати получават.Ей богата държава бе.Какви разхищения може да си позволи.Че преди 25г.бяхме къде ,къде по демократично общество.Нямахме решетки по прозорците ,а ключа за апартамента беше под изтревалката.Сега за нас какво е демокрацията ,може би че ще мога да се изселя когато и където си поискам.Това е догановска и бойковска демокрация.То и името да държавата трябва да се промени.

Направете списък на всички депутати, които нямат коренна връзка с БКП и ако нямат 120, за какъв кворум иде реч?

СМЯТА ДА УПРАВЛЯВА ОТ ЗАТВОРА ЛИ?

Цветанов видния разузнавач от кариерата дава оценки за парашутните десанти в Националната сигурност.Патриотчето засяга теми за уменията на шофьорите в НСО и харчовете в службите.А не е лесно и дваж по-скъпо да се лети на пожар от Москва през Брюксел за Вашингтон и обратно,много пъти.Едно нещо е гарантирано Доган ще си остане вип-охраняван от НСО,че закакво го играха онуй театро.

И аз мисля,че не е подходящ но АЗ НЕ СЪМ СПЕСИАЛИСТ ДА ГО ПРЕЦЕНЯ ПРАВИЛНО.А...този ОСЪДЕН НА 4 Г. ЗАТВОР ФИЗКУЛТУРНИК ,ЗАЩО ЗАЕМА ТЕЗИ КРАДЛИВИ ПОСТОВЕ И МУ СЕ ДАВА ТРИБУНА?Обжалва?Не смеят да го осъдят,ще се види скоро.Как ще върви държавата като важни по значение постове изискващи ценз и опит са заети от селски тарикати с каруцарско възпитание и поведение. Не ги избираме ние ,то е ясно .Тези 16 милиарда ще осигурят на тези престъпници нов мандат .Така ,че заедно и на рубежа и БОЙ ДО СВАЛЯНЕ НА ТАЗИ ПАСМИНА И ЗАТВОР.

военно разузнаване в един кюп със цивилно. види ми се не тъпо, а вредно дори. но що го искат, не знаем.

с пушкала?

За да скрият мръсното такова, от което са пострадали много хора.

не е подходящ?

защо е предложен?

На бойко такива му трябват ,за да ги държи в подчинение.Защо му е образован,с няколко висши,с езикова култура,ами той ще го засенче

Да се ненадяваш, веднъж и Цветанов да каже нещо логично и почти вярно. Първата и най-трудна работа на всеки парашутист е да научи специфичния език, сиреч професионалния жаргон, на ведомството в което са го спуснали да работи, а от там нататък му предстои да учи и занаята, че някои ден подчинените му да го посветят и в по тънките работи с които са се занимавали докато кадровите промени не са застигнали и тях, та поне малко от малко да не мяза на калинка с разузнавателен камуфлаж. Е, изключението Димо Гяуров просто потвърждава правилото.

Тия там горе, освен да правят политически рокади и получават заплати, остава ли им време да вършат някаква работа. Защото не им личи да има такава.

След Вучков май е ред на Цветанов като гледам.

За службите сигурност трябва да са хора от бившата ДС,клели се във вярност за служба на интересите на СССР или поне бащите им да са били шофьори на шефове като главореза Григор Шопов. Това е!

Прав си във всичко, освен в това, че Григор Шопов е главорез.Главорези имаше доста ама бяха други, а Григор Шопов е един от малкото интелигентни ръководители, които е имало това министерство.

предпочитаха да не работят в човекомелачката на ДС и КГБ.

предпочитаха да не работят в човекомелачката на ДС и КГБ.

Ей, тоя и от затвора няма да спре да кадрува!

Гледал ли си филма "Кмете, кмете!"? Там е много хубаво показано.

ега си държавата, ега си НС, ега си законите, ега си законодателството, щом гражданина Цветанов, осъден на две инстанции на 4г ефективна присъда, кове закони и кадрува в службите и министерствата! и шета на воля по Света и нас да ръси мозък! нЕма такава държава!

Цецо Хубавецо събира мангизи да се откупи.

Ако няма здрав партизански корен и не е бил агент на ДС, не може да му се има доверие. Абе, комуняги, защо не вземете до един да се обесите и да не мъчите страната. За 70г не разбрахте ли, че нищо не става от вас.

А Вие за 26г какво разбрахте?

Това което съм написал. Макар, че понякога имам леки съмнения кое е първичното. Идиотщината, или комунизма.

че докато не се въведе лустрация ще тъпчем на място и ще ни се пулят от телевизиите тъпи куки като Бригадир Аспарухов,Митьо Гестапото,Красимир Райдовски и тути кванти като отговарят на въпроси от водещи-други куки като Димитър Цонев-пъпеша,Петър Волгин , Иван Гарелов или Елена Йончева..... Другите от соцлагера дръпнаха напред, а ние им лапаме пушека и сме доволни,че има с какво да си напълним търбусите...

Доказан, доказан, колко "доказан професионалист" трябва да е бе, Цветанов? Примерно физкултурник достатъчно доказан ли е ? Социолог? Корабен механик?;о)

Разбирам иронията ти Пипи, но все пак мисля , че Бакалов ще бъде по-полезен в някой научен институт по металургия и цветни метали.За това е учил човека.Вярно че министъра на МВР е социолог, но там все пак е политическа фигура.

Знаеш ли, ако изказването беше от истински професионалист от системата - изобщо нямаше да коментирам. Но когато това се прави от човек, който: 1. сам е заемал висок пост, без да е професионалист; 2. към момента все пак има осъдителна присъда ( колкото и спорен да е казуса, по който му повдигнаха обвинението); и 3. от политическо лице, зам. председател на управляваща ПП , препоръките му най-малко ми се виждат спорни! По-добре да си мълчи! Предполагам, че все пак са останали достатъчно професионалисти във военното разузнаване, които си струва да бъдат чути!

бакалов може и да не става ама цветанов изобщо за нищо не става :))))))) малоумен физкултурник :)))

Цецко е още в позиция да раздава оценки за другите, забележи!

Абе, то по неговата логика той самият не би трябвало да се прибира от стадиона и да не сваля анцуга и маратонкита, но той се вре държава да управлява! Че и казва кой става и кой - не! Ама е прав - не става никой който е малко по-умен от него! Т.е. изборът е много, ама неимоверно много стеснен!

На военото разузнаване инж.цветен металург Бакалов ? Изкарал едно две месечни курсчета по НС и станал най-голямата разведка между завършилите металургия.Какво да се тюхкаме, когато пожарникар Бойко е м-р председател ,а ВИФифаджията Цурко беше шеф на МВР? Ще има реформи ,ама друг път.Докато сменят в държавата до края всички кадри и ще си ходят.Следващите ще сменят техните протежета и всичко от начало т.е.кредити , реформи и смяна на кадри.

Цветанов кадрува,коли,беси,издава "концепции"....КОЙ управлява таз държавица всъщност!?Ако не ме лъже паметта,на 17.04.,ще му гледат последното"дело"...Само че,до тогава,Цветанов е все още ОСЪДЕН, по Закон.КОЙ в момента е Цветанов!? Валят информации за преяждане с Власт откъм РБ.Назначения,"калинки",лобиране...за страх.Р.Пънев се пъне,кат орач над ялова нива....и дрънка небивалици.А КОЙ е Пънев!?Гоце подсмърча,Боко си прави играта,Пръмова-също....Нещо нищо не ми е ясно.

И ДА НЕ ОБИЧАМ ЦВЕТАНОВ - НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОТРЕЧЕ ЧЕ Е ПРАВ ЗА БАКАЛОВ , ЧЕ НЕ Е ПОДХОДЯЩ ЗА ПОСТА !

Защо той го казва - още има дела, да се занимава с тях..

Защото него са питали. Боко си лекува менискуса. Не разбрахте ли, че е гневен и неуправляем. Ще се появи тези дни, ще напсува всички и пак ще време най-тъпото решение.

Не само в спец службите, а навсякъде е необходимо да работят и ръководят процесите професионалисти!!! Необяснимо е, защо при сегашният модел на обществото професионализма е "смачкан"за сметка на партизанщината?! Да не се окаже, че при "диктатурата" на БКП е имало далеч по-рационална кадрова политика и ефективни кадри??? Резултатите говорят..... Плачи народе! Тогава имаше общочовешки идеи, а вероятно и демагогия. Сега господстват безскрупулния егоизъм и дивата лакомия!

ТОЯ, КОГА ЩЕ ВЛИЗА В ПАНДЕЛАТА? И ТОВА Е ПРИМЕР ЗА Б-Г ПОЛИТИК!?!? СКРИЙ СЕ БЕ ЦВЪЧКОООО!!!!!

" Народ, който избира корумпирани, самозванци, крадци и предатели, не е жертва! Съучастник е !" Джордж Оруел

и ко да напрайм викаш?

Как какво ?! Какво правят в Гърция ? Какво направиха с " Арабската пролет " ? Да си вземем държавата в собствени ръце и да НЕ ТЪРПИМ КАТО БЕЗГЛАСНИ БУКВИ !

Тоя що не е вече в панделата! Ква работа има със законодателната власт тоя арестант!

Арестант е трябвало да бъде преди да го осъдят. Сега вече си е за затвора.

ТОЛКОВА ЛИ СМЕ СТРАХЛИВИ И ГЛУПАВИ БЪЛГАРИТЕ,ЧЕ ДА ОСТАВЯМЕ ЕДИН ПРЕСТЪПНИК ДА СИ ПРАВИ ,КАКВОТО ИСКА И НАГЛО ДА СЕ ИЗЯВЯВА ,КЪДЕТО МУ ПАДНЕ ????

Изненадан съм от това лице осъдено на затвор. Този път съм съгласен с него, политици и външни лица не бива да оглавяват тайните служби.

Ми то нали ние българите и италианците сме си лика-прилика? Е, Берлускони беше пръв приятел на Борисов, осъдиха го, сега се оказа пак оправдан! Та така и с нашия Цецо... лоша работа.

Цветанов: Бакалов не е подходящ за военното разузнаване Специално Бакалов е подходящ за разузнаването в сферата на металургията и цветните метали.

Манджа Сготвен Цецо, със фасул. Нека му е за акъл!.. Да изучи по от близо, как шуми се в телевизор, как се пада от високо, как затъва се дълбоко, постановки как се правят, на слушалки де е краят, как другари те накисват, прокурори как курдисват! Манджа с грозде ще яде герберското ни момче. Pasi,12.06.2013

Цветанов дори когато влезе в затвора, сигурно и оттам ще диктува и ще прави промени в спецслужбите? Това поразително ми напомня на българския филм "Кмете, кмете!", за първите години комунистическа власт след 1944 г. Там кметът на едно село без да иска прочете анонимен донос срещу него, че крал и злоупотребявал със земеделската продукция. В този момент понеже цяла зала пълна с публика го гледа и слуша, заповяда: "Пристав, пушката!" Оня естествено му подава пушката, а кмета вика: "Не бе, води ме в ареста!". И се "самоарестува". После там имаше един секретар с пишеща машина, а той му диктува (от килията) нови заповеди и разпореждания. Голям цирк! Та и тоз Цветанов така. Предлагам да го вземат за участник в най-новото шоу "И аз го мога". Щото, който си го може, го може!

Не знам за Цветанов, но Бакалов със сигурност не е за шеф на военното разузнаване.

дали ще го чуят обаче?

НЕ ТРЯБВА ДА ЧУВАТ ТАКИВА МУТРИ , КАТО НЕГО , ТРЯБВА ДА ГО СЛОЖАТ ТАМ КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО.

Тоя не беше ли подсъдим за четири престъпления???КОЙ му дава възможност да лансира каквото и да било?И ЗАЩО прокуратурата клекна отново пред ГЕРБ?Това ли договориха на срещата си Цацаров и Борисов?И докога ще ни баламосват,че в България има съдебна система?

Ти пък за какво ставаш, освен да носиш гиричките и медицинските топки....! Ей това й е проблемът на тази държавица - все си страда от "управленски дефицит", демек все се врат некадърници нагоре и затова си имаме ялово законодателство, ялови министерства и ялово поколение. За бъдещето - то е век ясно.

гербер 2 и реформатор 1 пак срещу Бойко.