Службите са на ДПС, се казва в нов запис от ”Яневагейт”

Нов запис, в който бившата шефка на СГС Владимира Янева казва на тогавашната си колежка Румяна Ченалова: "Службите са си на ДПС", беше публикуван днес.

Обратно в новината

Коментари - Службите са на ДПС, се казва в нов запис от ”Яневагейт” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Третият ШЕФА на ДАТО Китов остана, ЗАЩО???

ВСИЧКИ РУСКИ ШПИОНИ, НАКРАЯ СЕ НАБУТВАТ В ДПС!!! ...ОНЯ ДЕБЕЛИЯ ДЕБИЛ, ЧИИ ПАРИ УПРАВЛЯВА??? - НА КГБ :)

Какво да правят-ДПС е "Октопод" в българска форма-ако се опитат с решителни действия срещу корупцията им ще рипнат ,че се нарушава националното съгласия,но нека не забравяме,че не само ДПС изразява интересите на малцинството.Б.Б. трябва да толерира именно тези партии в противовес на ДПС.Има си начини за всичко.

Е най -накрая открихме топлата вода.То турците си ни командват от край време.Нямам идея как сега го разбрахте.

Крайно време е бат бойко и Цацата да "опраскат" ДПС,но ги е страх че ще последва тяхното опраскване.Тези двечките мацета на средна възраст накрая да не ги стрелят и тях с гранатомет.

Така ,така ... Всички пътища водят към протурската партия ДПС и нейните лакеи! Е и ако сега българският народ не реагира,както и Бойко Борисов ,значи са едно цяло !

цацата иска да ,, опраска ,, ВОЛЕН. Няма как да стане. Вода на пръста на СИДЕРОВ неможе му донесете , както е там поговорката. ВОЛЕН СИДЕРОВ Е ГЕРОЙ и ще остане в историята наред с БОТЕВ И ЛЕВСКИ ! Той се бори за народа си , който дори не го заслужава. Тоя народ и преди и сега е ,, мърша ,, . Кажи ми кажи , бедний народе , кой те в таз робска люлка люлее ?

какви гадни лица с какви нагли физиономии...

Явно не си виждал снимка на бЪЛГАРИНА, най-виден деец на ДПС.

азиатци

Е, как тогава няма сега да оправдаят Хр. Бисеров?

Почвам да събирам подписи за РЕФЕРЕНДУМ за прекръстване на държавата. Да и се сложи истинското име: ВИЛАЕТ НА СУЛТАНА С ВОРНПОДАНИЦИ НА ПАДИШАХА И СИМПАТИЗАНТИ НА ИДИЛ. Територията вече нема право да се казва България. Раята само слушка и даже не папка. Как така, да име нещо кръстено на найно име. пне е заслужила.

Тази пощенска кутия не се ли компрометира вече? Нещо прекалено махленски станаха разговорите им, а и не са казали нито един нов за обществото факт! Езика им е по-близък до наречието в "махалата"

объркали сте се нещо - не службите са на ДПС, а ДПС е на службите...

Генерална грешка,която ни струва доста скъпо-цели 29 години преход към нищо.Не ДПС е на "службите",ДПС са "службите"!

Към 7788 -Не случихме с държавници, но случихме с "кръстника" от ДПС.

и коалиционният му партньор ГЕРБ . Боко Тиквата-Борисов : "Ахмед Доган е най добрият политик в последните 25 години " !!?

Много ми дойде - от 26 години все едно и също се прави и говори - "тука има, ама тука нема". Луд умора няма. Все пак на този свят има възмездие. Мислете му.

Мафията шантажирала Цацаров... сега чета че мафията разобличава ДПС....,мафията намесва и Пеевски и Борисов.... Е не знам,ама съвсем се обърках... КОЙ КОЙ е мафията? И Радан Кънев не казва....

Та какво казваше за Рада Кънев? ...И само ТОЙ в бяло!

Двете Висши съдиики си говорят Истината в неофициален=истински разговор !! Разбираме че : -ГЕРБ са Подчинени на ДПС и виждаме ,че Вече са в Коалиция ! -ДПС винаги са държали службите ! -Станишев-БСП са Отрязали влиянието на ДПС в службите уволнявайки Драшков,силно ядосвайки Доган-ДПС въпреки че са в коалиция ! -Коалицията ГЕРБ+ДПС е факт , а РБ беснеят защото ще бъдат изтикани в ъгъла ! -Оттам държавата Турция има представителство в Управлението на България !! ... Няма каки,маки ...глупостите на Престъпника-премиер ..имма чиста проба истина която се опитват да замажат !

ха-ха-ха РБ "беснеят"??? силно се съмнявам. на всеки, и най-вече на тези от РБ им е пределно ясно, че тяхната власт е предимно представителна и са им дадени специални министерства с малко пари и много проблеми където само с реформи на изпълнително ниво няма да се мине. Като дойдат президентските избори нещата ще си дойдат на мястото.

А няма ли нещо по въпроса за активността на курварлъка казано ?

службите за сигурност продължяват да са в ръцете на дпс боци замаза очите на публиката и аматиорите от рб като смени опетнените шефове на данс и мвр с нови неопетнени но също хора на дпс защото ако шефските места на службите се заемат от наистина независими пичове те веднага ще започнат раследване на дпс и лидерите и причини за това колкото искаш

дпс в много близко бъдеще ще стане фондация" турция за(против) бг", после очаквайте и други като "катар за(против) бг ", "саудитска арабия за(против) бг" ! патриотичнят фронт да не би да е в кома ???

тъи наречените патриоти на симеонов са велики на думи а истината е че досега вече повече от година нищо конкретно не са предприели в парламента срещу турците

Повдига ми се от тия двете, особено от тая , която говори, на всичкото отгоре и на диалект!!! Това ли е облика на правосъдната ни система? Мафия и политическа пурнография!!!

Дали пък не е вярно? Гледам, че оправдаха Бисеров.

по решението си...тогава ще се разбере..

след Цацаров,Пеевски ,Борисов цялото ДПС.....очаквам и запис за БСП.... Станишев ли....някой друг ли ...не знам....АМА всички врагове ще участват. Само една партия в бяло...как да не ги цункаш!!!

Кой тоз пеевски бе, и защо само тук от време на време го критикуват.

Как да не знаш бе? Туй резидента.

Pesh0

Искам записи , коя как пръцка . И да се направи звуков анализ , на пръцкатето , което да доказва автентичността на записите .

Долу ДПС, нищо повече не може да се каже. Докато ги има все такива л* на ще ядем. Тази етническа партия трябва да се закрие, но докато в нея има еничари/ Киряк Стефчовсци/, които преследват единствено интересите си, така ще бъде.Това не е политика, това са ПРЕДАТЕЛИ...

Добре че е ДПС да има кой да дъри нещата под контрол, иначе България ще изпадне в един коловоз които ще я закара в блатото

ти къде си мислиш, че ни кара ДПС? Няма държава на тоя свят която да е преуспяла под управлението на милиционери.

Мелиха, пак не си подготвена. Не знам какво си учила, сигурно си завършила изгорялата гимназия в c. Две-три могили, защото хич не ти е ясно, ни за ДУПИСЕТО, ни за коловозите! По коловоза по който върви ДУПИ СЕ, води направо към капъкуле със скорост 200 км/h. Ти също стягай бохчата и слагай забрадката, защото скоро ще ви правим изпращане! Както е почнал Ердоган, може Свиленград да се окаже на брега на Босфора!!! Вдяваш ли, Мелиха?

Гнус ме е от вас бе.

...службите са на ДПС, което е създадено от ДС ,под ръководството на КГБ

...и регистрирано в съда под натиска на СДС и американското посолство.

бе формирано удобно за партията и измамно за нацията...

Службите на ДПС, бизнеса на ДПС.... явно нямаме и келяв качествен политик, тогава за каква България говорим. Всички ли забравиха Левски и БОтев, че предадоха всичко на тези келеши националисти от ДПС? А най-големите лекета са тези, които са в партията- ДПС, те са родооттъпници и боклуци!

трудно е да го повярва, човек, но тези там наистина си вярват, че личното им забогатяване е правилният път за "оправяне" на България. Ние все още следваме светлият пример на Москва. каквото там - такова и тука. Просто номера с царя не мина и затова извадиха ББ.

ние плащаме от нашия бюджет. Ама защо и на вашата система да плащаме, като нейният произход е като тоя на службите.

Утре (02 декември) В 08:00 пред НС --> Публично Взискване ПравосъдиеЗаВсеки !

Някой ден ще разберете, че Станишев беше единственият политик след 2000-та година, който оказваше отпор на онова чудо "отдолу". Не казвам, че са му чисти мотивите, но не разбрахте номера с Пеевски, а като по заповед направихте всичко необходимо и за Пеевски и за другарчетата му. Гледайте историята на постъпките, не слушайте телевизора и "протестърите", иначе ще си останете балъци врънкащи как били ограбени.

Службите били на ДПС, Съдът на БСП. ..въобще накъде сме се запътили?! И какъв е смисълът от каквито и да е усилия да правиш бизнес, да градиш семейство...?! То бива дебелоочие, ама чак такова не бива!

И без член 1-ви я карат по социалистически.. Има една сила в Сицилия, но като нашата сила тук умна и най-вече организирана нема по света...

Кое им е умното на нашите мафиоти?! Държат се като цигани - разграбват и продават за скрап! След тях остава изкъртена дограма и изгорен паркет! Пфу!

Що не пуснат пак....по същата схема досието "Буда"???? Какво става с тая работа??? Аман от биволи и биволици!

Вече 26г.,ДПС контролира всички управници.

Няма такова нещо. Даже и в името ни.

сДС, ДСб

много бързичко нейде откъм Варна!!! И я маскираха под етнически признак.

БКП

Но слушалките са на други уши. Знаем ние, добре знаем, на чии.

В ДРУГА НОВИНА СЕ КАЗВА, ЧЕ СА ОПРАВДАЛИ БИСЕРОВ! КАКВО ИМА ЗА ДОКАЗВАНЕ - ВСИЧКИ В КАУША!

Леле какви глобални проблеми обсъждали колежките. Не. записа не е фабрикуван. Не е. Те така си говорят. Колежки са. Никакви тракторски намеси няма в цялата работа. Хич.

Всеки народ си заслижава управляващите (и службите). Народа гледа тъпо и чака да му хвърлят поредното зрелище (запис). После защо ке.еф нарисували. Ами това е Б-я днес. За съжаление.

Това е България от 1945 година насам.

Всичко е на ДПС в тази пропаднала държава.

Държавата ни е прекалено ЦИГАНИЗИРАНА.

Мараба аскер!

Дни преди ареста на Бисеров той напуска всички политически постове и връзки с ДПС, а до днес никой не разследва поредното изтичане на информация. Не разследва и запорира цялата фамилна собственост, не търси произход на тези "мръсни пари", а излизат с някакви 4 години евентуална присъда и конфискация на "огромните" 700 000 лева от сметките му в Швейцария - все едно той левове държи там депозирани. И това стана само заради сигнал на чужди служби - иначе никой нямаше да го обезпокои, но пък сега му се помага да се размине с минимум. Как пък на 2-3ма истински държавници не случихме в тази България

Това не е нещо ново, какво ни го поднасят като новина? Това е модела "КОЙ". Сега ли стана ясно или просто се вербализира истината?

А ЗАЩО - БОКО ВЕЧЕ НЕ СИ ОПДАДЕ ОСТАВКАТА?

А защо д я подаде? Защото Местан таак ти каза ли? Или защото Сидеров донесе тази насока от Думата в Москва? Или защото в разпърдяното БСП някой е сънувал такива мокри сънища ли? По каква причина Борисов, чистачът на червени лайна, да си подава оставаката?! За да можете комунистическите глисти да продължите да живеете по стария начин, унищожавайки нацията ни ли? Именно за това няма да я подаде. Докато ви чисти така добре уродите, ще е полезен!

Какво точно чисти? Цялото ръководство на ГЕРБ е от платени партийни и комсомолски секретари!

Пий си редовно хапчетата....

КАКВА Е дпс ? ---ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА! ---ЕТНИЧЕСКА! ---ТЕРОРИСТИЧНА! ---КРАДЛИВА! ---НЕЗАКОННА! ---БАНДА ?????? КОЕ ОТ ИЗБРОЕНИТЕ Е дпс? ЗАЩО Бг-СЪД НЕ СЕ ПРОИЗНЕСЕ,ПО КАЗУСА.

Ееееее, вече така се оакахте с вашите записи, че ме е срам да се нарека българин. Мафиоти сте от класа, за съжаление. Какво друго да си мисли нормалния човек, дето си изкарва хляба от сутрин до вечер, за някакви левове и едвам свързва двата края.

Напълно вярно е. Скоро и небето ни. А и някой сайтове напоследък....

DIDA

Не знам защо, но по-голяма част от ръководството на ДПС са си етнически БЪЛГАРИ! Тъпо, нали???

''ВЕЧЕ 26г.,Бг-СЪД.СИСТЕМА СЕ ПОДИГРАВА, НА НАРОДА ПРОСТ''.