Премиерът привика службите и турския посланик

Премиерът Бойко Борисов свика отново в МС службите - ДАНС, ДАР, МВР, във връзка със ситуацията в Турция и обстановката по границата.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът привика службите и турския посланик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А как е реагирала Нейнски в Истанбул като български посланик ? Май в мирно време е говорилня, а в размирно време изпарилня ?

Mного ви бива да пишете и да дрbнкате празни приказки !!! B сbседна нам страна се дрbнкат орbжuя !!! Oставете хората, които yправляват Balgaria да преценяват, да решават и да вземат мерки !!! TE са yпалномощени от нас - избирателите !!! Aз имам доверие на господин BOIKO BORISOV, на правителството и на балгарската дипломацuя !

Сега ще забравим на АЕЦ Белене, за банка КТБ и за всичко.

Какво има да се разбира? Да изправи две танкови дивизии да се привижат през границата и да се разгърнат на турска територия, за да гарантират сигурноста на нашата суверенна държава.

Г-н Премиерът,да уточни,къде беше в тази нощ и на следващият ден,Н.Пр.българският Посланик,г-жа Надежда Нейнски!?Не е била нито на телефона си,нито онлайн-просто ИЗЧЕЗНАЛА!Вениш.

Някъде се пече на плажа.Но не в Турция.

"Премиерът привика службите и турския посланик" НЯМА САМО НЕГО ДА ГО ПРИВИКВАТ, Я!

добре го е привикал, само, че е трябвало да му посочи пътя през границата

Нашите кораби в Черно море... Около десетина от БГ самолетоносачите са в повишена готовност. Бг военно-космическите сили също. За сега няма придвижване на мигранти, според наблюдения от БГ космическа станция 6...

Би ли се разбрали с турците ??? Алоо страната е на ръба а гражданска война (никой не зане какво става в Инчирлик) нашата шунда св разбрал с турците??? Войската или каквото е останало там в бойна готовност, границите със специален режим на преминаване... посланика до потвърждение на акретационните писма в категорията "петльова джука".... Кретен недоносен банкенски

Пак като не му е отишъл на крака в турското посолство, което се намира на бул. Васил Левски. И турчина как марширува с ехидна физиономия, мисли ни за роби.

Такъв е матрияла!

за твоето приматско ниво- толкова, не се напъвай повече

ти на оная работа ли си му бил та знаеш...

Да бе, и аз се чудя що те пускат да пишеш тука.

Привикани са били, ама турския посланик. А ги е привикал в министерския съвет, щот тиквун правил много хубаво турско кафе, освен това добре им прислужвал и им стоял диван чапраз.

пред турския посланик ли са разговаряли?

Как мислите, може ли да бъде "привикан" чужд посланик от наш министър председател. Изтрещяхте ли или изпростяхте съвсем журналя.

Може ли да не ни отклонявате вниманието с този цирк,организиран от турчина,а да си видим собствените парцали,в които сме обвити?

Американците направиха преврата с американски въртолети и американски танкове. Ердоган въртеше далавера с петрола на ИДИЛ под носа на американците, направи огромна глупост да удари празен руски бомбардировач незастрашаващ Турция и замалко не предизвика 3-та светована война между НАТО и Русия, на всичкото отгоре взе да се сприетелява с руснаците и да прави бизнес с тях, няма как да му простят за това САЩ и посолството им в Турция. Сега Турция ще загуби изцяло светския си облик. В Турция ще останат само тези с шалварите и бурките, А най-продажното е, че баба Меркел ще ги пусне с техния див култ към религията из цяла Европа.

Какви преврати ве братче, то ако така се правиха преврати и най-големите некадърници щяха да го измислят и осъществят по-добре. Това си беше чист цирк.....

ще спим спокойно

На министъра с присадената коса и бивш трудовак Ненчев много ще му отива да го въоръжим с кирка и лопата за да пази денонощно границата. Ех Ненчев, Ненчев ако знаеш колко мои набори вярно служили на Родината в тоталитарните времена са готови да те разкъсат на парчета мръсен паразит и некадърник такъв!

А когато Преврата на Пиночет в Чили стана ... колко Демократичен Беше, че чак си "събуха Гащите" да го подкрепят ... А за "Черните Гръцки Генерали" никой май не си Спомня, и за Франко, и за Салазар ... каква Къса Памет. Ама "Интереса, клати феса".

я млък бе комунист) че да не ти забочим главата на кол и на тебе) тругнал ми тук праиторически лаина да ми разказва

Така си беше. Странна работа как взеха да зачезват хора на десетия час. Мисля си, че Джугашвили побавно е пипал. Преброени дни на Хемнасран. До си го покани Путкин на лов за мамути зад Камчатка,че да си стабилизират малко валутите и да миряса малко света

На Бойко да не му наденат феса. С тия протуски отношения се притесняваме за нашата нация. Нужно е политиците да имат изпит по история на всеки 4 години, понеже са дразнещо невежи. А от техните грешки само ние губим. Ако тук в България стане сваляне на правителството, главно заради мега корупцията, то очаквам премиерът да хване пътя, както направи колегата му от Украйна. Обединението прави силата, но нашата политическа сбирщина (класа не е подходяща) не е обединена с нуждите и исканията на нас народът.

Ердоган е фашист и терорист !

Tои наистина е фашист,ама преврата го спретнаха американците

Няма Го Сталин, Няма го Рузвелт, Няма го Дьо Гол, Няма го Хелмут Кол - сега Ще го Ядем такъв Мазен... Путин им каза "Един за Всички, Всички за Един". И се помъчи да го направи в Сирия. Нямаше мускетари, имаше Педеруги. И сега ще ни газят и взиряват и НИКОЙ не може да ги спре... ще събираме разни Ламалини в Черно море - и кво беше -ще се борим с пожари, атентати , бежанци и на майка си още комедии ... Какъв е този Ес, какво е това НАТО - Клоака. В Турция правят Преврат Младотурците , а нашия взел да обяснава колко е недемократично. Защото вече разбра, че и Някой Останал Истинки офицер от Разтурената Славна Българска Армия може да му Вземе Мутрата.

За НАТО-вските Ламарини дето ги събраха в Бургарския залив за Атракция и Комедея. Защо не Ни покажат какво има в Севастопол, като боен Кораб, че да ни "паднат очите" срещу кого "Нож вадим". Ние сме Пълни Амсалаци.

Ето защо е необходимо да имаме редовна армия!

И кой в крайна сметка остава някакъв пазител на демократичната и светска традиция там? Кемал, Кемал,......обръщаш се в гроба.

СВОБОДА И ДЕМОКРАЦИЯ ИЛИ ПРОСТО ФАШИЗЪМ Скинер ТВЪРДИ, че човек е предсказуем, както ВСИЧКО друго. Единствената трудност е в това, че ние все още НЕ сме разработили средства, за да узнаем ЦЯЛОТО негово минало. Щом научим ЦЯЛОТО му минало, лесно ще предскажем ВСИЧКО за него. Скинер е прав, ако вземем под внимание факта, че ВСИЧКИ хора с които е работел са предсказуеми. Той експериментирал със стотици хора и открил, че ВСИЧКИ те са механизми (биороботи) и в тях няма нищо от това, което се НАРИЧА свобода. Ето защо досега в ЦЯЛАТА човешката история е имало само една форма на управление - ФАШИЗЪМ (пълна диктатура - открита и скрита диктатура като: фашизъм, социализъм и капитализъм, който е скрит зад думите "свобода" и "демокрация"), защото човек ДОСЕГА е само един механизъм - БИОРОБОТ на ШЕПА хора. Фашизмът НЯМА нужда от свободни хора, той ВИНАГИ има нужда САМО от биороботи. Винаги ЦЯЛАТА власт и целият капитал, и цялата реална информация е в ръцете на ШЕПА "хора" - това е фашизмът и ПРИЧИНА за превръщането на човек в биоробот. При фашизмът съществува ВИНАГИ отношение на ПЪЛНА зависимост на биороботите (хората), наложена ВИНАГИ от ШЕПА господари, само тогава ВЪЗНИКВА робството (фашизмът), който е и до днес. Когато някой се МИСЛИ за по-висш от останалите и ТВЪРДИ, че Вие сте длъжни да го СЛЕДВАТЕ - това е ФАШИЗЪМ, а НЕ демокрация. Именно това се случва от хиляди години за човек - ШЕПА "хора" които мислят, че са по-висши от другите и ВИНАГИ твърдят, че Вие сте длъжни да ги следвате. Ето защо човек досега е само един БИОРОБОТ (роб - стока - предмет). Дали биороботът МОЖЕ да стане човек, може, но ако биороботът ВИНАГИ мисли, че ВЕЧЕ е станал човек, това няма как да стане, нали. "Свободата при демокрацията НЕ е гарантирана, когато хората ТЪРПЯТ частната собственост до такава степен да се разрастне, че да СТАНЕ по-силна от самата демократична държава. Това е залегнало и в ОСНОВАТА на фашизма - да управлява ЧАСТНАТА собственост на правителството чрез ЕДИН вожд, една ГРУПА ("шепа") или власт на някаква ЧАСТНА клика." Франклин Делано Рузвелт - ЕДИНСТВЕНИЯТ американски президент, избиран повече от два пъти.

Тия турци режат глави като ИДИЛ и през турското съжителство в България. Бибо за това се притеснява.

Диро стига сте трили като ненормални, това тука не е Турция

са големи мъже дори когато правят гювенди номера

Ако Ердоган режеше по няколко ленти на ден, ако беше уволнил 2-3 горски и ремонтирал самолетите на ВВС в Полша нямаше да бере тия ядове!

Приземяването на тиквата се случи днес. Ако има ум може да си направи някой изводи, че освен да краде трябва да има нещо и за хората, но ме съмнява.

Това си беше игра на Ердоган-ББ да не се прави , че не знае -четете повече по въпроса.

игра, само от стражари и апаши да не вземе да прерасне на рицари и сарацини

Изключително сполучлив от страна на Реджеп Ердоган ход. Този опит за преврат го наричам метеж, но беше на ниво малко над средното, коментира пред NOVA експертът по сигурността Славчо Велков. Потърсете това ! И си спомнете ,че Ахмет Доган врътна същия сценарии- уж го стрелят пред всички---АЙДЕ БЕ!!!

падишаха толкова симпатичен че и собствените му офицери изгарят от желание да го утрепат

Другарко Курнелия, какво още чакате? Защо не се хванете да спретнете един пуч на бат ни Бойко? Русия е с вас! Путлер ще ви подкрепи. Можете и референдум да спретнете за присъединяване към Русия. Народът е с вас и ви покрепя другарке Нинова!

Не си оригинален! Тъп си, копеле!

Що? Не ти ли харесва идеята или се съмняваш във възможностите на другарката КуРнелия?

Това е добре, че в Турция има военни, които може да направят военен преврат. Но тъй като при нас войска няма , военен преврат не може да се случи! Язък!

Цял ден се питам къде е Надето Неински?

Що? предния ден къде беше? А по-предния?

след този ЦИРК ще се установи диктатура наподобяваща султанат

Какъв натиск от Турция по границите? Бойко наистина ли очаква имигранти от Турция след неуспешния преврат или само се прави на много тъп? А Турция е затворила границите за да не могат превратаджиите да избягат - нормално!

АЙДЕ БОЙКО ИДВА И ТВОЯТ РЕД.ТОЯ ЕРДОГАН ЩЕ СВЪРШИ КАТО САДАМ.

Първо идва ред на кремълското ботоксово жуже - въпросът е хора от неговия кръг ли ще го овисят на стълб пред Кремъл или руският народ, ако по случайност се вразуми и изпадне от стокхолмския синдром.

dobrin

де да знам ... кремул и анкара се подоговориха за обновяване на икономическото си сутрудничество ,демек обмен на стоки и пари без посредник...

Колко трябва си прост за да се вържеш на този фарс на демократа ердоган- със сигурност трябва да имаш глава като тиква или пък обратното, не знам!!!

Какво ще правиш като страната няма армия и Русия я прокудихме? Нашите политици напълниха гащите с лайна, че за една сутрин може да ни превземат.

Къде е посланичката ни в Турция, когато наши сънародници имат нужда от нейното съдействие? Изглежда се е изпарила. Няма я, не отговаря на телефона си, а е имало хора, които са я търсели за помощ. Възмущението на хората в социалните медии от безотговорното поведение на посланичката нараства. Georgi- Momchil Popov: Лицето Надежда НЕЙНСКИ - посланик на РБ в Турция, изчезна в нощта на опита за военен преврат. Въпреки че пред БГ посолство в Анкара я пазеше танк, тя не вдигна нито телефона си за евентуално пострадали наши съграждани, не мъцна дори по нито една БГ медия... Не съм забравил и приноса на това лице към трагедията на БГ медицински сестри в Либия - Нула, Зеро, Епсънт. Да си похапне на закуска, пък в понеделник я чакаме в София с оставката й!

имаше заповед от америка да не вдига нито един телефон,по време на преврата.

Абе, кажете и на тая, че овладяха преврата, сигурно още се крие под леглото от страх, че трябва да обясни какво става, а не разбира

Сутринта по телевизия BTV от турция наша сънародничка обясняваше, че цяла нощ на телефона на посолството са отговаряли и са давали указания какво,къде и как да се прави. Социалните мрежи не са официален източник! При нужда просто звънете на телефона на посолството.