Словения обяви край на Covid епидемията

Някои предпазни мерки ще останат в сила, като например изискването за носене на маска на закрито и спазването на безопасна дистанция между хората

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали беше пандемия,кога стана само епидемия? И уж отметила,но ограниченията оставали. Баси железната логика.

Носенето на маска е доказано ефективно средство за борба с Ковид-19. Аналните проби - също.

Щом остават гораничения, значи и да са обявили края е само за пред медиите....

Ама каква епидемия, чакайте сега да се разберем пандемия или епидемия? И как така край, пък маски трябвало???

ДА НЕ ПЛАЧАТ КАТО СЪСЕДИТЕ ЧЕХИ...

Ти разлика някаква правиш ли между Словения и Словакия? Умник, и се изказва компетентно по всякакви въпроси.

къде към 2035

и доста по-късно, защото сред населението преобладават кръгли идиоти, невежи непукисти и прочее…

Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци... Като убият арабин или Мошеник с маска, хем РАЗЧИСТВАТ всякакви ВИРУСИ, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ България.

Браво!

Пълни глупости! Щом се отменя пандемичната обстановка, ЗАЩО ОСТАВАТ ОГРАНИЧЕНШЯТА??? ОСВЕН ТОВА, ДИСКРИМИНАЦИЯ - ВАКСИНИРАНИ, ПРЕБОЛЕДУВАЛИ И НАПЪЛНО ЗДРАВИ ХОРА, А ИМА И ТАКИВА НА КОИТО ПЪРВА ДОЗА ОТ ВАКСИНИТЕ ДАВАТ ОТРИЦАТЕЛНИ ВЪЗДЕЙСТВИЯ, ИМА И ХОРА ЗА КОИТО ВАКСИНИРАНЕТО Е ПРОТИВОПОКАЗНО!!! ЩО ЗА ИДИОТИЯ Е ТОВА ДЕЛЕНИЕ НА ХОРАТА??? КОЙТО ИДКА СЕ ВАКСИНИРА - НАЛИ ВАКСИНИТЕ БЯХА ПОЖЕЛАНИЕ, СЕГА ЩЕ СЪЗДАВАТЕ ПРОБЛЕМИ ДОПЪЛНИТЕЛНО НА ТЕЗИ, КОИТО НЕ СА ВАКСИНИРАНИ!!!

това са вече закони не са част от екстремни мерки така ще е занапред свиквай

маската в задния джоп готов да си закриех мутрата при поискване, бучене на ваксини на всеки 6-8 месеца тестване през 3 дни това е свиквайте и стига сте мрънкали

пич, прай кат ветара. кво ме интересуват твоите вълнения, оправяй се...

Обявили, но фашистките “мерки” остават. О, ама чакай! То това нали беше целта. “Тесен прозорец на възможности”. Нали така се изказа вашия инфлуенсър.

Трагедия и несвоевременна смърт на осемнадесет годишната Камила Канепа от Генуа (Лигурия) вследствие на много сериозен кръвоизлив в мозъка от тромбоза около две седмици след ваксинирането с Астра-Зенека. Ваксината бе спряна в Италия. В Канада и Германия също бе спряно ваксинирането. Камила бе оперирана два пъти в неделя, 6 юни, за да се отстрани съсирека, и след това да се намали вътречерепното налягане. Камила ще бъде нарязана за да се вземат органите и. От това ще се възползват петима пациенти. https://www.veteranstoday.com/2021/06/12/disturbing-and-mysterious-death-of-18yo-camilla-after-vaccine-astrazenecas-jabs-stopped-in-italy-for-young-people/

И за се ваксинирах с АстраЗенека и обичам да чета такива коментари.

А вируса бил ли е информиран за решението?

О, те Черна гора направиха това преди година, и какво стана после, като всички бивши югорепублики в първите места по смъртност, там е и тази Словения. Дано не стане и с тях като останалите.

Здравите хора ряпа ли да ядат? За всяко посещение да ходиш да си правиш тест? Да фалират музиканти, спортисти... като няма кой да посещава мероприятията им.