Борислав Сарафов единодушно избран за шеф на Следствието

С пълно мнозинство от 11 гласа „за” Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет избра Борислав Сарафов за директор на Националната следствена служба (НСлС).

Обратно в новината

Коментари - Борислав Сарафов единодушно избран за шеф на Следствието | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубаво сте му описали биографията на Сарафчето, но сте пропуснали най- важния факт- с коя колежка от Окръжна прокуратура си лягаше допреди няколко години, която му се пада и малко началничка и на която дължи шеметната си кариера.

Господ здраве да му дава и сили- след 1-2 г.да батише следствието, че да сбъдне мечтата на една велинградска циганка.

Магнаурската школа от Симеоново продължава да заема нови позиции. Милиционерите са насякъде, за това няма полиция и съд.

Тоя цирк ми напомня на вица: "В руския град едикойси се проведе състезание с трамваи. Спечели номер 1, който и потегши пръв" Ай честито:)

Борислав Сарафов единодушно избран за шеф на Следствието Голям боклук,но единодушно избран от други боклуци.

Е, ай чиститу!;) То, аслъ, след Петьо Еврото все лауреати ... та колко пък да ѝ падне рейтинга на НСлС...;))

слагат по един ционист !

Браво и честито на всички маймунки! Честито и на ДПС и ГЕРБ!

И братя Галеви ръкопляскат и единодушно приемат решението...

Н Сл. Служба не работи от около 20 години!Получава заплати,но не работи!

Човека, който е отговорен за провалянето на знакови дела, който обижда, като каруцар колеги от ВСС избран са оглави следствената служба естествено с протекциите на главния прокурор, нищо правещия Цацаров.....Божеее, егати държавата,егати институциите.

Няма лошо. В крайна сметка той тръгна от следствието и пак там се връща. Той поне е от кариерата, не е парашутист, познава и проблемите, мисля, че знае и начините за решаването им. Честито!

Няма ли млади юристи с нови идеи, а от години гледаме едни и същи лица да си разменят постове? Как при това положение може да се очаква, че съдебната система ще се промени?

Избра го марга попова!

КОЙ? го избра!

Следствието, което разкри КТБ ;) Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

с този спам ???

лъжи ??? Точно Европейският Съюз и ЩАТИТЕ не само не поддържат, но силно критикуват за мафиотските държавни институции, които работят в тясна връзка с азиат-болшевишката орда.

Все едни и същи.

Да, ДС мафиотски ченгили до шесто коляно!