Следовател: Доказахме, че атентаторът е камикадзе

Доказано е, че атентаторът от летището в Бургас е камикадзе. Това съобщи за БНР следователят Георги Илиев от Националната следствена служба.

Обратно в новината

Коментари - Следовател: Доказахме, че атентаторът е камикадзе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На всички е ясно, че това е експлозия на газовата уредба на автобуса, но...затъваме все повече.

Оня от снимката, тоя от видеото ли е? Вторият с перука ли е? Или са били двама??? :)))

Дрън-дрън... Следователю, цялата работа смърди, та се не трае.

На баба ти хвърчилото е камикадзе. Това да не е японец със самолет? Има си други определения!

Ако малко познавахте този човек и колко му е интелектуалният и професионален багаж, щяхте да сте наясно какви ги дрънка!

"доказаха" им... Излагари, щели свидетели да разпитват ама постфактум, егати свидетелите...В коя нормална суверена държава може да се случи това-идват от МОСАД, ЦРУ и кой знае още какви чужди разузнавания, натоврават си свидетелите и си отиват по-живо по-здраво..Никъде!! освен в американската колония-България! Никъде другаде!

Срамно БЗСИЛИЕ !

Доказано, доказано, но не е сигурно......каза следовател Илиев, т.е. стоят си в задънената улица. Не е ли по-добре да си мълчат, да не стават за смях на децата?

има по-голяма вероятност Георги Илиев да се окаже камикаджето в милицията отколкото този нещастник когото са го самообили.време е за пенсия гостодин Георги Илиев ,лапаи от хранилката 24 заплати че затваряме.

СМ

Да не би да намекваш, че организаторите са МОСАД ? Ако са МОСАД - това е обяснението защо не е имало пирони и сачми и защо жертвите са толкова малко.

Защо ще питаме , след като не ни е даден достъп до протоколите за разпит от Израел? А , всъщност какъв го играем в този цирк? А и един злободневен въпрос - Защо парите за лечението отидоха във Военна болница, а не останаха в Бургас? втори - От целия софийски антураж имаше нужда само от трима консултанти, защо бяха другите екскурзианти? Благодарим на министъра на здравеопазването , че се налага от София да се носи кръв!

как го доказахт,вие дори не можете да докажете как се казва,кои е тои,доказали сте на маика си п....

ЕЕ тия откриха топлата вода!!! Аз пък защо си мислех че атентатора не е бил камикадзе, а просто така е наскочил на автобус пълен с евреи.

Смешници! И как го доказаха, след като израелците си прибраха всички свидетели и улики? Те един обикновен банков обир не могат да разкрият (добре, че някои се предават доброволно), та камо ли професионално организирана и извършена терористична операция.

Виждал си ти голямо летище!

Камикадзе може да е следователят Илиев. А нароченият за такъв няма как да си признае, че е камикадзе. Всички доводи са в полза на обратната версия, че е подведен на тъмно по друго задание, а е взривен от своите ръководители-палачи. Чиста работа... иди докажи кой, какво?!?

Естествено НЯМА да ни информират как точно са достигнали до този извод, НО плашещото е, че ДОКАЗАХМЕ??? КАК бе синковец доказахте това??

СМ

На кой доказахме и пред кой, че терористът е камикадзе?

балгарската некадарност се вижда навсякаде: последни в европа, а олимпядата показа, че сме и последни в света.

абе андрешковц от следствието, как решихте, че предполагаемя атентатор е бил самоубиец? на боб ли гледахте, на кафе или на карти? вие не можахте да разкриете нито едно порачково убииство в балгаря в последните 20 години, а сега сте много окумуж, понеже предполагаемят атентатор не е жив и можете да хварлите цялата отговорност варху него.. харчите парите на балгарските данакоплаци на халос. нямате нито знания, нито опит, нито желание за истинска работа, защото сте дс агенти, а не истински полицаи.

абе андрешковц от следствието, как решихте, че предполагаемя атентатор е бил самоубиец? на боб ли гледахте, на кафе или на карти? вие не можахте да разкриете нито едно порачково убииство в балгаря в последните 20 години, а сега сте много окумуж, понеже предполагаемят атентатор не е жив и можете да хварлите цялата отговорност варху него.. харчите парите на балгарските данакоплаци на халос. нямате нито знаня, нито опит, нито желание за истинска работа, защото сте дс агенти, а не истински полицаи.

много правописни грешки...!!!!!!

Ivan

ГЕРБ=СМЪРТ на ДЕЦА=НАРКОТРАФИК=МИЗЕРИЯ=ГЛАД ... БОЙКО РАЗКАРАЙ СЕ! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ТЕ МРАЗИ И ПРОКЛИНА!!!

Безпомощност, тотална... Единственото което ви е ясно е, че е имало атентат. След една година, ако някой все още си спомня, ще докажете, че е бил в Сарафово... Успех, професионалисти ! :)

Единственото, което до сега сте доказали е, че НИкаква работа не вършите!

Ако има нещо, което да е ясно в този атентат е, че той не е осъществен от камикадзе, а жертва като останалите, както и, че всички лъжат относно фактологията и ни насочват в грешни посоки... и при положение, че никоя съществуваща реална терористична организация не се е похвалила с това идва въпроса, кое правителство точно го направи и с каква цел. Ясно е едно търсят се фалшиви причини за започване на военни действия в определени региони от виновниците за атентата...

Ало следователя, нали оная свидетелка дет си я прибраха в Израел каза, че тоя си е свалил раницата, тъпкал я в багажното, спорил е с приятеля и още един и тогаз е гръмнало. Тоя ако е камикадзе защо ще си сваля бомбата бре ?

и що си доказал, че то атентатор нема, ама бил самоубиец:)) тъпо дори и за комунал

ти си камикадзе, как го доказахте бе????