Коментари - Следовател е окончателно осъден - пречил на полицаи да го проверят след катастрофа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

К'во наказание, к'ви пет лева - уволнение и забрана да работи като държавен служител - това му е достатъчно. Такива като него уронват престижа на институциите!

айде бе, айде бе, айде бе, какво е това бе :@

И тоя след всичкия ПОРЕДЕН цирк все още не е уволнен, а само глобен. Хайде сега всички в един глас "ма докога ще продължава така?" Ами все така ще е.

как ли сега следователя ще разследва корумпирани полицаи

Sm3hurk0

Класика в жанра... Поредния пиян капут с власт.

Чак пък власт...

Четейки статията се питам - как не е уволнен! Лъха на алколхол пред този, пред онзи, даже пред полицаи, катаджии, заплашва, арогантниджии. Каква е тази държава?! Избягали за 10 години 800 000. Ами поздрави! Брат ми преди 10 години за ченгесарница, където я плювате - кравария. Ами и аз ще бягам натам. Поздрави - инж. Павлов

Успех.

Срам!!!

Политиците, замислете се, какво ще направи народа, като прочете това? В каква държава живеем? Е.ал съм му майката на всичко, на 33 години съм, програмист, само за чужди компании съм работил, ц перфектен английски и малко немски, емигрирам без проблем и слагам точка на мъките. Майка ми и баща ми ще ме разберат, изобщо не става дума за пари, аз и сега си имам.

Защо няма тест за наркотици ?

1000лева глоба?Колко смешно,за Коледа магистратите ще вземат бонус-представете си 1,6заплати.Като се добави и редовната,това прави над 10000лева общо.Ами за това ще се държат арогантно и нагло.Ако бях аз със сигурност нямаше да ми се размине само с глоба.Гарвана гарвану око не вади!

А знаеш ли депутатите,колко бонуси вземат за Коледа? А държавните служители знаеш ли какви заплати и бонуси вземат?А как се става държавен служител знаеш ли?А какво е натоварването при магистратите и при държавните служители?Опитай се да разбереш поставените ти въпроси и тогава реви и коментирай!

Уволнен ли е? Ако не е, защо?

Само 1000лв ли, ами да, наш човек е

И за всичко това само 1000лв глоба? Гарван гарвану око не вади. Не сме народ щом търпим толкова много несправедливости да се случват всеки ден около нас. Защо трябва българина да загуби близък човек от такъв мъртво пиян наглец за да се сети да протестира?

Аз съм съгласен да платя 1000 лева глоба, ако ми се разреши и на мен 1 час да му бия задвратници на следователя и ще му дъхтя на алкохол през това време, а и да му повтарям за "честитки" "гости" "черпавки".... П.С. Парите ще отидат в бюджета, а не в джоба на алкохолния тарикат

Това значи ли, че се е оттървал само с тия 1000 лв. и в края на краищата книжката му не е отнета?

Правилно си разбрал. Понеже се води друго следствие, тази мярка му е ПРЕМАХНАТА. Вероятно другото следствие е за 0.6 промила и ще се размине с 50лв глоба... Преди време имаше закони за хората, които превишават правомощията си и такива бяха уволнявани, глобявани, че и пускани в затвор с останалите престъпници. Ако полицаите знаеха, че ще отидат в общ режим я в софийския, я в Белене да им разтворят сфинктерите щяха по друг начин да се държат.