Военният министър пред Dir.bg: В "Арсенал" няма взрив, а просто малка аварийка

"На единия пострадал са ударени 2 или 3 пръста на ръката, другият е с ужулен крак", заяви Красимир Каракачанов

Обратно в новината

Коментари - Военният министър пред Dir.bg: В "Арсенал" няма взрив, а просто малка аварийка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доктор към пациентка: Бремена ли сте? Пациентката: Малко Та така и нашия министър малка авария.

Доматите за ралзиката от ираставиците, които имат 99% вода и растат......

Направо топчето пукна!

Хора от района казаха, че взрив е имало. Дебел лъжец - дебел крадец. Не лъжи, не продавай гражданство.

Егати тулкупа!!! Било малка аварийка... Ама тия малки аварии станаха прекалено много, тулуп! Няма ли да вземете накрая някакви адекватни мерки?!? Всички знаят, че там работят неподготвени хора, притиснати от мизерията!!!

Е пръднала.

Няма взрив ,просто малка аварийка...Покрива го няма,една стена,КПП е изчезнало,щъркелите от близкото гнездо са отлетели на юг,вратата на бункера склад е пренесена до близкото село от помагачи с каруца! Кокардата от фуражката на началника е отнесена от невъзпитани скорци и забележете! : всички боеприпаси от склада са налични по опис,без склада ,който е утилизиран при това са взети всички мерки,съобразени с ИЕО и м-р Ананиев!

ВМРО ! Митрето е малце болен! Утре е погребението.

Малка аварийка ,ама много пушек. Как става ,

За кой пореден път бе, тумбак дебел?!

Все по-ниската цена на труда у нас, дори това, че сега благодарение на Корона вируса и освобождаването на много работни места, още ще поевтинее цената на труда у нас,...та това води до все по-неквалифициран персонал! Съответно подобни инциденти ще стават все по-чести и по-чести! Евтиния служител не е квалифициран служител, той е просто евтин служител! Това е цената на бизне модела у нас!

Ако нямаме ние, съседите да хвърлят 2 бомби! Срамота!!! Аварийка - ще ни се смее Европа.

Батальонът се строява за последен път... Уволнение, уволнение. ОСТАВКА!!!

ДИРници, пише се Ожулен, а не Ужулен. Неграмотници.

Не стреляйте по журналиста, той толкова си може. Може да е искал да каже Ужилен ;-)))

Дедо в такива случаи казваше: Не в гъзо ами в дупето!

Шкембе-глупак ! Дано другият път и теб удари една такава малка аварийка !

някой от персонал на Арсенал е слушал хита на Таркан-Бомба бомба

Министара е Пръднал само та са помислили,че е взрив.

когато Каракачамбо пръдна преди 2 седмици го усетиха най-силно в Пловдив - 4,5 по Рихтер, един комин в стария град падна...

това е заради боб-а, от Билла...

така говориха и преди 34г за Чернобил.....'малка аварийка'....

Или за английската АЕЦ дето леко хвърли малко радиация миналата годинка

За този тюфлек трябва един здрав шут в дебелия газ а не да дава акъл

За този тюфлек,трябват 10 декара фъстъци,да копа,да копа,да копа- докато разбере,как гладен,беден и страдащ народ," живее"!!!

не виждам статия подлоги за протеста пред парламента. Платени нежурналисти. Подлоги

ЗАЩО МАХНАХТЕ РЕПОРТАЖА ЗА ПРОТЕСТА? ОБАДИХА ВИ СЕ ПО ТЕЛЕФОНА ЛИ? НЕЩАСТНИЦИ! ПАЧАВРИ!

Калинке , много се задържа на този пост , време е да си ходиш ! Днес народа макар и малко около 2000 човека ви дадоха тон за песен Министрите си отиват ! Сладки ли са Фурмите , голяма ли е Къщата на Борисов в Барселона , ще рита ли топка в ФК „ЛЕВСКИ “ които присвои от Васил Божков ! ОСТАВКА !

...просто малка аварийка, която е част от ежедневието на подобен тип производство... Русенски македонецо, ако това е ежедневие в подведомственото ти предприятие си хващай тумбака и се махай! Писна ни от ТУЛУПИ!

Пред тоя елементарен тулуб, дори Алековия бай Ганьо, изглежда като рафиниран общественик....

Дирници, дали може поне правописа да спазвате? Думата е "ожулен", но явно мисирките от ДИР не са си доучили още в началните училищни класове.

Глупав толуп!

Нямам шкембе, а просто малко бирено коремче :)))

Малка аварийка...дори и не е аварийка...аз само пръднах...каза Министърът ;)

Ууу продавач на оръжия и смърт уууу проклет и затлъстяващ

Някой мисли че този е нетрудоспособен поради затлъстяване

Има ли нормален под толкова от управляващите шибани мутри? За угояване стават само...

Шкембе-войводата, все по "наклан" ,и по "наклан" става....

Това шкембе - предводител на българскана армия по време на война. Смях. Тоя пръв ще се обърне и ще избяга. Като генерал мутаВчийски - улашили го за живота му и поискал охрана. Се едни такива пиленца ги е събрал ББ (Боклук Бойко).

Това същия Арсенал на Гебрев ли е? Собственик на "Емко"? Бивш служител на "Кинтекс" и дългогодишен играч на оръжейния пазар? Който има отношение и към гръмнатите артилерийски складове в Челопеч, през 2008 г.? И чийто складове край Севлиево гръмнаха през 2011 г.?

Завод Арсенал в Казанлък не е собственост на Гебрев, а на Николай Ибушев, който беше директор на този завод по време на "приватизацията" му при управлението на Иван Костов! Държавата имаше 30-на % акции в завод Арсенал, но ги продаде на Ибушев по време на първият мандат на Борисов. Всъщност, сега завода май се управлява от сина на Ибушев. Иначе Гебрев се води собственик на оръжеен завод Дунарит в Русе, който май е значително по малък от завод Арсенал, който е (или беше) един от най големите заводи в страната, с филиали в доста от околните села около Казанлък, и дори и в други области на страната.

Арсенал в играят комбина със САЩ фирма K-VAR Corp собственик някъв сенатор от Аризона и главен менажер някъв изрело-ливанец който пере пари в ливанската офшорка BEYTEK SAL Offshore

Е държавен Затова този толуп е там.Нс Гетбев е Дунарит.

Какъв министър е този скапан доносник? Срам за България и българската армия- къде му е жълтата торбичка?

ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ТЕЛЕВИЗИЙ ИМ Е ЗАБРАНЕНО ДА ДАВАТ ПРОТЕСТА

А по-добре вместо да гледате, се присъединявайте...!!! Дааа...!!!

свобода сигурност работа закони здравеопазване

при НР БЪЛГАРИЯ имахме икономика работа здраветпазване закони сигурност икономика а сега безаконие безработица мизерия бес законие

На ченгесарски език взрива в Казанлъл се нарича АКТИВНО милиционерско МЕРОПРИЯТИЕ за отклоняване фокуса на общественото напрежение и стачките с-у НЕкадърното управление на тиквата1книжник и дс ченгетата от мвро на Шкембевойвода .Сиреч правят ДИМНА ЗАВЕСА и така цял ден юе дъвчат като ''жилав суджук'' аварията в Казанлък

Шишимбаба да иде пред парламента и там гърми!!! Народният глас.

пазете здравето на хората

мафия

Тоя глобата плати ли си? Първо да си плати глобата и тогава да говори! Вече взима заплата,въпреки,че и досега вземаше по 2 800 лв над заплатата,а се правеше на луд,че нямал пари! Омитай се бе! Плати си глобата и се махай!

А новина за протеста в момента ще пуснете ли? подчовеци такива

Е го поредния "неразбрал" ! Пусната е!

Преди много години там завърших механотехникума. Първи курс бях, имахме практика. Виждам я паднала на земята, нося е на учителя и казвам "Другарю Митов, тази бурма е паднала отнякъде". Той ми удари един по врата и каза "като си решил, да ставаш техник, нямаш право да използваш думата "бурма"! Трябва да си технически грамотен! Това е гайка! Някога Арсенал си имаше собствен техникум, в града имаше механотехникум, Хидравлика имаше техникум. и всички, които ги завършваха, не използваха думата "бурма". Днес в Арсенал работят хора, които не знаят разликата между 1 и Щ. Все им е йероглиф!

кво става ли ден и нощ правят оръжия за брадатите чалми от С.АРАБИЯ които ги подаряват на главорезите от ИДИЛ оТ БУРГАСКОТО ЛЕТИЩЕ РЕДОВНО излитат товарно военни самолети натоварени с пушкала за талибаните посока Сарафово-ДЖЕДДА /С.Арабия/

Но тази мандра свърши. ИДИЛ-ците отидоха при девиците и за година персонала на дружеството намаля с 5000 човека. Но въпреки всичко, вътре останаха предостатъчно неграмотни.

Toя е да доносник,съсипал хиляди животи,няма един ден работен през живота си,виждал е калашник ,само по филмите,нищо не разбира от материята,учил е история.а собственик на завода е американски сенатор,ще тропне по масата,и банкянския ще получи паник араки

я напиши името на сащ сенатора че стана интересно ,ако знаеш де

Министъра е дебел. Не го пускайте в завода. Ще се заклещи на портала, ни пожарна, ни линейка ще мине.

ЗАЩО НЕ ОТРАЗЯВАТЕ ГОЛЕМИЯ ПРОТЕСТ В СОФИЯ? НЕЗНАЕХ ЧЕ ДИРА И ВИЕ СТЕ ПОДЛОГИ ДОЛНИ. мОЖЕТЕ СЕГА ДА МЕ БАННЕТЕ НИКОГА НЯМА ДА ВИ ОТВОРЯ ПОВЕЧЕ

Колко па да е "голем" ?

Ти наистина си рядко тъп трол. Като ти гледам минусите се чудя изобщо плащат ли ти? Един смислен пост нямаш.

"днескашната " или днешната, уважаеми ДИР?

същото като "утилизирани", вместо "използвани" или "използваеми"! Неграмотно написана статия.

Дирници нещо за протеста да кажете????? Нещо мълчите като насрани!

Казват , има си специална статия , прочети коментарите относно костя там !