След взрива: АЕЦ "Запорожие" има достатъчно запаси от вода за охлаждане, Херсон наводнен

42 000 души са евакуирани, Русия и Украйна се обвиниха взаимно и пред ООН, 300 животни от зоопарка в Нова Каховка се издавиха

Обратно в новината

Коментари - След взрива: АЕЦ "Запорожие" има достатъчно запаси от вода за охлаждане, Херсон наводнен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шило

Поведението на САЩ е показателно. Такова беше и след взривяването на СП-2. "Изобщо не сме сигурни", казва всичко! Това е дипломатичен начин, за да не посочат "съюзника" си-Украйна

по данни на някои големи и опитни военно раZуZнавателни служби ..пожелели анонимност ..руснаците са прихванали раZговори м/у украински военни части ..които се подготвяли да форсират река Днепър ..руското оперативно военно командване вzима спешно решени да вZриви част от водохраниището и да предодврати по тоZи начин очаквания украински контранастъпателен десант ..интересно е също така ..че в реZултат на получилата се водна вълна са се иZдавили много руски военни намиращи се на левия бряг на Днепър ..според военните раZуZнавачи ..руснаците не са ги предупредили ..има и друго нещо ..иZдавилите се солдати са пехотинци ..докато механиzираните части са предупредени и са успели да иzтеглят навреме бойните си машини и артилерия на беZопасно място ..освен това ..вzривяването от руснаците водохранилище ще доведе до още една голяма опасност ..целия ляв бряг на Днепър е бил миниран от московитите ..но идващата бурна вода по всяка вероятност е отнесла повечето мини в неиZвестна никому посока и място ..което е много опасно ..когато се минира ..местността се картографира и се Zнае къде и колко са мините ..сега това не се Zнае от никой и мините са опасни както Zа украинците ..така и Zа руснаците !

12 000 руснаци издавени цялата руска отбрана под водата крим без вода, АЕЦ-а без охлаждане украйна отвори всички шлюзове на днепропетровския ВЕЦ да се излее още повече вода. Според САЩ обаче - това е руско престъпление!!!

Шило

С плуване ли ще фолсират Днепър? Щото, ако е с катери, руснаците имат възможност да ги потопят още преди да са се качили укрите на тях. Както и често правят. Аре стига простотии!

Социопаите в Кремъл ще затрият целия континент. Час по-скоро да помогнем на Украйна, ако трябва и с контингент!!

Ми заминавай, кой те спира.

Шило

Да, ама там стрелят. Друго си е на дивана, пред РС и да ти плащат за това, да се нравиш на смел. Така че, това нещо никъде няма да отиде.

Пригожин Президент! Срам ме е да го кажа, но в него ни е единствента надежда да се запази Русия цяла.

Тази година Путаран ще умре. То това изчадие адово не се търпи. Време е да гушне букета и да остане с лайнени букви в историята на човечеството.

Тая цялата помия ще се изсипе в Черно Море. Действията на Русия, нанасят необратими щети за България, Румъния и Турция.

Шегата на страна, ама Готвача ще е по-уравновесен и човечен от сегашния цар. А това говори много.

Бат Ердо, спиш ли? Путин ни осра морето.

Фактите: 1. Електроцентралата и язовирът се контролират от окупационните войски. 2. На кадрите се виждат последователни взривове, но не от артилерия. 3. Вследствие на разрушаването на язовирната стена Днепър се разля и обективно стана по-трудно да бъде форсирана. Изводите всеки разумен човек сам може да направи - разумен, не трол ("възрожденец", путинист).

Какво да очакваш от Путаран. Повръщам и пускам газове, когато само го споменат.. Тази измет, чудя се, как самите руснаци го търпят още.

Правете се на умрели лисици, услушвайте се, давайте оръжие, обучавайте терористи... Гръмнаха вече Северен поток и този язовир, като гръмнат Запорожката атомна централа и в цяла Европа стане невъзможно за живеене ще сте вече напълно доволно насрани и потънали в лайната! Намалили ще сте световното население с МИНУС европейците по поръчка на САЩ! Като слуги на САЩ, обещали са ви светло бъдеще и дълъг живот там? Е, не е сигурно, не е сигурно, че ще можете да се измъкните!

Туй че ти си малоумник и неможеш да мислиш логично си е твой проблем. Всеки знае че язовирната стена е взривена от Химарс. Фашагите на зеленият педал не им пука за държавата им и народа им.

не спя ..а приспивам Пупкин ..накрая ще усети и опоZнае сухия zаден рахат !

Що?Ти как помагаш на Русия тролейси от компютъра седнал на дивана

С тролове не се спори (обидите са тяхното допотопно оръжие). Точка!

"Умните" окупатори да напуснат чуждата земя и ще има мир.

Руский пидор, Европа ли нападна Украйна ,бе малоумник?

тъпото безродно шиле пак се появи.

Турция си има влечение към Крим от време оно. Сега им дадоха и перфектния повод. Всички черноморски държави са засегнати от тази катастрофа.

Пак си сънувал анадолски манафи...

постоянно защитаваш кремълските фашисти, бе тъпо шиле?!!! Платено ли си или да?

Изпилнител!

Простаците се избиват помежду си заради безумието на корумпираните политици и олигарси. Не само Америка им е виновна на простите славяни!

Руслямска държава е най-голямата терористична организация в света!!! И това е винаги е било и ще бъде така!!! За тези боклуци човешкият живот е със нулева стойност и то не само на "враговете" им а и на собствените им граждани! Жалко за огромната и богата на ресурси територия!

Нивото на Черно Море ще се вдигне опасно, Бургас да де евакуира в Перник!

ама те на това разчитат... Трай и чакай да умреш!

Но основно!

Терористичната територия ФАЩ собственик на терористичната усрайна

Митко вземи се гръмни в тъповицата!!!!!

Трябва да се изрине!

"Жалко за огромната и богата на ресурси територия!" Хич и не ви е жал, нали искате да ги налапате..

Кьорови ли сте!? Колко трябва да си слепец, за да не осъдиш това варварско нашествие в Украйна. Каза си го в прав текст Путаран, че съжалява за разпада на СЕСЕСЕРЕ. Както е тръгнал, мечтае си да го възстановим. Както да контролира и бившите сателити от Източния блок. Разбира се, че трябва да се попречи на сатрапа, като се помага на Украйна. Тя води свещена, отечествена война. Останалото е - да усетим дебелият на Вова.

Мрете тихо и не ни досаждайте!

Плажният сезон отново ще е в Гърция. Украинците и руснаците са съвсем полудели!

Уй за усраина :)

Направихме го да изглежда че те са го взривили!

Укросвиня си :)

надрусания зелен сопол бавно и систематично унищожава народа и държавата си бягайки към Полша ....

Запорожката АЕЦ е застрашена ...

Е па Оно си е очевАдно! Интересо клати фесо !

Козяците и хохлите яко драскат

Накрая и Егго ще се израдва на усраина :)

Зеленски ще е виновен!

Я си ЕПМ ХОХОЛСКА

За незапознатите по този терористичен атентат, да разясня. Това беше единственият ход за руската армия, да забави възможно най-много украинската контраатака в Херсонска област. Украйна няма интерес да самоблокира настъплението си, наводнявайки пътя си. Сега преминадането на Днепър ще е доста по-трудно, но не и невъзможно.

После укросвинете и запорожката АЕЦ ли ще думнат? И си мислят, че това ще ги спаси!