След визитата на Блинкен: Китай е обещал на САЩ да не изпраща оръжия на Русия

Пекин иска стабилизация на отношенията с Вашингтон, обяви държавният секретар на САЩ

Обратно в новината

Коментари - След визитата на Блинкен: Китай е обещал на САЩ да не изпраща оръжия на Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Китайците имат интерес да изпитат своите оръжия в реална обстановка. По настоящем има китайси БТР-и, вероятно заедно с екипажа на линията на съприкосновение с Осрайна. И китайците трепят бандеровци, спомагайки за проваляне на офанзивата на нарко-фашиските ...

Ши казал 'ще видим' и потупал Блинки с крак по задника ;)

Бог да пази кралицата…. Каза изкуфелият памперс… Белия кенеф още се чуди как да обясни какво точно е имал предвид… Си гледа треперещия блинкен … Лийберасти спете спокойно… :)))))))

A USA se vrushtat kum One China.

Сделката е Тайван срещу Украйна !! Първо печели Китай, а после Русия !!

след тази среща е планувана друга такава с Ким Чен Ун този лидера на Северна Корея за прекратяването на Северно Корейската ядрената програма.

Вервайте ми!

Китай ще изнася само хоби артикули за Русия - дронове с вградени фойерверки, оръдия за спортна стрелба, ракети за празнуване на сватби и други

Преди около седмица Зеленски лично се оплака, че военните му партньори дават оръжие и на Русия... Защо медиите премълчават за това?

Блинкен , трудно му се обели от устата, че Тайван принадлежи на САЩ. Дотам с това да се разчита на големия "брат". Последния се бои ,че дракона и мечката може да играят срещу орела и кравата

Корекция: ринадлежи на Китай

На северна Корея обаче ще дава повечко :)

Българския народ казва обещанието не е като изпълняването. Май друго са се разбрали. Кадиров показва китайски бронирани машини шефа на Вагнер говори за 102 000 американски бронебойни патрони 33 ли бяха 38 не си спомням и приставката която руснаците са направили за да ги ползват. Американците отричат да са пращали китайците не знам важно е да върви бизнеса.

Брей,Брей какъв СТРАХ тресе ,,БУГУВЕТЕ ''от САЩ,ако недай се боже Китай изпрати оръжия на Русия!!!Цяло НАТО,начело със САЩ здраВо помпят пародията от Усрайна,но не е ясно на какво се надяват всички те?Дори да стане ЧУДО НА ЧУДЕСАТА и ,,храбрите украинци'' тотално разгромят руските войски,защо някой си мисли,че Император Путин ще се съгласи Великата Руска Империя да бъде помляна,и да плаща репарации,а ,,бугувете ''от САЩ да смятат че са ВЕЧНИ?Прави се предупреждение от Путин до Усрайна,че ако в непродължителен срок не предадат каквито територии поиска Путин,ведно със огромни репарации,които трябва да се плащат от НАТО,ще се взривят няколко малки атомни бомбички над големите украински градове - тактическо ядрено оръжие.Всеки,който дори си помисли да стреля със подобно оръжие по Руската Империя,ще получи много ядрени ракети по своята територия.След изтичането на ултимативния срок следва бум-бум.Та тогава да видим,какво ще направят от НАТО.

Аха, надай са Калино, чичо ти Кольо ша доди, армаган ша ти донесе. Тези изобщо не разбират руснаците, но още по-малко разбират азиатците.

"Китай е обещал на САЩ да не изпраща оръжия на Русия" ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА Русия няма нужда от оръжия. Те могат сами да си ги произведат за разлика от фашисткия свят на световните терористи.

Важното е че САЩ НЕ подкрепят независимостта на Тайван

САЩ И целия запад да пращат на укрите,а Русия да не купува от други.Добра стратегия кравари добре,че руснаците не са толкова прости като вас и ще си намерят от къде да купуват. ФАЩ не са единствените в света има и други с акъл! У.рете евроатлантически фашисти!

Сега е моментът да изпратят 50 самолета някои друга ракета и един вагон с процесори. Ей така за цирка.

Факт е обаче пълната подготовка на Русия и Китай ... БРИКС... ...да извадят Кървавото Сърце на Звяра САЩ ....Доларът!!! В Август в ЮАР ще Доуточнят принципите на действие на Общата валута на БРИКС. В момента 15 Държави са кандидатствали за членство в БРИКС която вече е най голямият икономически и търговски Съюз на Земята.

на Китаай му е лесно да обещае че няма да праща оръжие на Русия, щото към момента Русия праща оръжие на Китай... но за сметка на това Блинкин обеща на Китай САЩ да си правят оглушки за "сигурнастта" на Тайван.

За Китай е важно да установи, е ли е тяхната техника пригодна за реален бой или само за парада в Пекин. А какво ще се прави за в бъдеще Дръпнатеняците не ги е много от ШАЩ.

само пропуснаха обещанието на Китай за напускането от БРИКС и пресъеденяването им в НАТО. На тези шеги дори дте на 7г. няма да върже а този Амеркнски идеот прави световни новини.

Китай е обещал на САЩ да не изпраща оръжия на Русия, след като САЩ е обещал да не изпраща оръжие на Украйна.

Както Русия не продава петрол на Запада Както и ние не изипращахме оръжие на Украйна, ами то минаваше през посредници. Факта, че не са договорили това, показва ясно на Китай, че САЩ са на колене и се молят, а не са отишли като равни.

Да не изпраща оръжие , а да си продават оръжие с йоани и рубли предполагам че ще могат. Обещано им е при тези продажби вече да не ползват долар като средство за разплащане .

Я да види кой е джвакал малки, жълти пишки :)

Истината лъсна хнеотдавна... Путин разсекрети споразумение от миналата година, в което Русия се съгласява да напусне територията на Украйна при условие, че Украйна се задължи да остане неутрална. За суверенитета и спазването на договорката са отбелязани САЩ, Китай, Великобритания и Беларус ДОГОВОРА Е ПОДПИСАН ОТ ЗЕЛЕНСКИ, но след посещение от Великобритания в Украйна - този договор е нарушен от Зеленски с подновяване на бойните действия. В същото време САЩ заявяват, че ще отделят 40% от военното финансиране за "борба с Китай" От там и съгласието на Китай да не праща оръжие за Русия - САЩ се готви за война с Китай и ги провокират по всевъзможни начини край Тайван Икономиката на САЩ замира, а в същото време АОЕ планират да приемат предложената международна валута от БРИКС за основна платежна единица за нефта. Ставаме свидетели на грозната смърт на един икономически хищник - САЩ, които в последните си мигове са се заели да повлекат целия свят със себе си

сигурно е било така ... в някоя паралелна реалност!

ПИПО

Виж само предизборните видеа на Зеленски. "Изберете ме и аз обещавам, че ще спра войната в Донбас, ще има мир, ще, ще, ще. Избраха го и еба майката на цялата държава и народ.

Той и Иванчо баща му обеша да му купи колело, ама друг път...

Китай продава ..не дава ..България дава ,и евентуално някой някога ще плати...Когато Срайна победи ..Ахаха...Тия бг далавера. Ще оставят огромна дупка и дефицит в бг ,скъсания бюджет ..Олелелле...Заем оот баба Кристалина...

Няма да дават оръжие на Русия но ще продават на оръжейния пазар а то къде ще отиде.........са се разбрали с Путин.

Уж демокрация пък то на врякалниците на американското посолство им се раздават листчета с написани опорки и ги преповтарят врякайки.Това ли е свобода на словото бе дами и господа?Това е възмутително.

Времето работи за Китай. Но времето на Китай още не е дошло. Бавно, но сигурно, Китай изгражда една нова икономическа общност, която в завършения си вид ще включва над 2/3 от населението на света. И Китай ще е начело на тази общност. Но BRICS+ все още не готов. Основите без съмнение са положени. Влиянието на Китай се увеличава с всеки пореден завършен инфраструктурен проект. А самото удоволствие да можеш да покажеш среден пръст на Запада със сигурност допълнително помага за разрастването на новия съюз. Но Китай все още не е готов за пряк конфликт със Запада. Според редица показатели Китай вече е изпреварил САЩ. Но т.нар. "Запад" включва не само САЩ, но и Западна Европа (ЕС), а общата икономика на ЕС е по-голяма от тази на САЩ. И Китай знаят това. Също така знаят и че един прибързан конфликт може да приключи плановете им за световна империя, така както ги приключи за Япония, която владееше цяла Югоизточна Азия, докато не влезе във война със САЩ. И така, Китай просто изчаква. Изчаква по-малките му съюзници да наберат скорост и да се развият. А до тогава Китай просто ограничава влиянието на САЩ в региона. Всъщност в Югозточна Азия, Индо-океанския басейн, Средния Изток и Западния Пасифик единствените съюзници на САЩ са Япония, Южна Корея, Австралия и... Тайван. А ако погледнете на картата това съвсем не е много. Затова и Китай гледат да не предизвикват САЩ в пряк конфликт, защото с всеки изминал ден BRICS+ става малко по-силен, а т.нар. Запад малко по-слаб. А къде сме ние? Ние както винаги благодарение на пословично корумпираните си политици, традиционно сме на общата снимка на губещия отбор. И вместо да се включим в програмата за развитие на Китай, ние (или по-скоро нашите политици) сме решили да даваме милиарди и да търпим загуби, за да помагаме на "отбора". А колко му пука на "Отбора" за нас е съвсем друг въпрос! Но докато седим и търпим тези карикатури да ни представляват пред света и да защитават интересите ни (по-скоро "си"), винаги ще сме на снимката на губещия отбор.

Реален и компетентен коментар.

Много често когато кажете BRICS хора като вас си представят нещо като ЕС само, че с други държави. често срещана самозаблуда. реалните спогодби между държавите в BRICS се броят на пръсти, отношенията по между им въобще не са уредени по никакъв начин. съюз, обединение, общи цели, обща валута ... въобще и дума не може да става. в смисъл да разбира се ала-бала публични изказвания прах в очите ... разбира се, реални действия са невъзможни. Не знам дали съзнавате, но Индия и Китай са дефакто в студена война и периодично подновяват бойните действия по границите си. Не стига така гръмко в новините защото Индия и Китай не искат да стига до новините, но се случва. Трудно ми е да си представя да тръгнат ръка за ръка където и да е повече от символични събирания. Отделно Китай далеч не е икономическия гигант за който се рекламира, но това е прекалено дълга тема. Единственото компетентно в горния коментар е, че действително войната в Украйна е много удобна за Китай и Индия, но не в контекста на BRICKS. Тя означава преференциални енергийни и други сделки с Русия, възможност да натискат САЩ за каквото си поискат ... Въобще не отваряй приказка за корупция в контескта на социалиски/комунистически държави. мислиш си че при нас е зле? просто ти е бедна фантазията.

За някои неща си прав - BRICS+ в момента далеч не е това, което е ЕС. Страните членки в него далеч не са икономически толкова развити колко Западна Европа. Не са и толкова взаимосвързани колко ЕС. И Индия и Китай определено се гледат "под вежди". Но... ЕС е започнал да се развива още от края на 40-те години на миналия век, след ВСВ, докато BRICS+ се развива едва от около 10 години. Но напредъка е забележителен за това малко време. Индия и Китай не са в състояние на студена война, но всеки един от двамата винаги има едно на ум откъм независимост и не иска да разчита прекалено много на другия. Да, може и да имат разни погранични спорове от рода на тая долина на кого е, но военни действия не се водят. Не като между Индия и Пакистан, например. И двете страни се стремят да гарантират сигурността на морските си пътища в Югоизточна Азия, но спора е кой къде да разположи бази, за да гарантира сигурността си, но отново военни действия липсват. Друга съществена разлика е, че докато мечтата на ЕС е равноправен съюз, в който Франция, Германия (и до скоро Великобритания) се борят за политическо надмощие, то BRICS+ е почти на практика съюз доминиран от Китай. Което естествено е малко трудно за приемане от Индия. Но тук се намесва общото отвращение от Запада, неговите методи и спомените от колониализма, които карат страните доста по-лесно да преодолеят различията си. Да го кажем така - ако BRICS+ е сега (или има шанса да бъде) като ЕС в следващите 5 години, сега щеше да има война. Защото една от причините САЩ да допуснат създаването на ЕС беше наличието на военни бази на територията на Европа и пакта на НАТО. САЩ никога няма доброволно да допуснат създаването на огромен съюз, в който те да не са водещи. Така че войната се отлага. Засега.

И как виждаш Индия и Китай в един съюз?

И какво каза Путин за срещата ..Какво каза на Си ,за да предаде на Блин..Който ще предаде на Джо ...Какво е ??

след 1991 г. да не разширяват НАТО на изток. И?

Ще пращат само играчки.

Путя ги чака с договорите в Кремъл..Джо е бъзлив ..Да иде Блин ,да разписва ..Укропите да духат супата ..И така ..

От другата страна Путин обеща да използва ядрено оръжие да защити Русия. Главния въпрос е: Къде и кои сме ние Българите в таз ситуация.

Работата отива на трампа - Косово и Тайван, в замяна на Украйна

От България ще тръгне новата атака към Рф .Така се вижда .Балтийците се опъват ,Румъния ,хич ..Само Тагарев и Шаламана ще свършат работа ..Трябва да има бой ,иначе сащ се разлага от вътрешни проблеми .ракът яде отвътре ..отвън е лак..

Браво ! Сега остана и САЩ да обещаят, че няма да пращат оръжия на Украйна... и да се готвим за МИР !

Много се забавлявам да гледам как са се наредили "великите" на опашка да бият чело на Си. То не беше Макрон, Урсула и цяла плеяда боклуци, а даже Лойд Остин е заявил желание, но засега няма отговор. Предполагам, че е доста унизително, за считащите се за господари на света, да му се кланят.

Даже и лютеницата беше качество при бай Тошо..Т 72 беше нов .Миг 29 и той ..Сега сме партньори на най големите нацисти в света ,сащ и Англия .Неоколониалисти..Ще изсмучат всичко от България..Златото им трябва ..

После ще разменят

Джо се изхвърли много тъпо преди 18 мес..Путин е убиец..и ще съжалява много ако пипне Срайна .,,Дословно ..Така не става ..Джо..!.Русия тръгна плавно ,за да има споразумения и договори ..Такива ,,Няма,,,и затова следват събитията ..

И като крайно пРассия , а вата ?

Тагарев ще праща ,1 млн снаряда ..Да трепят още УКРОП..това е добре ..Страхотно е ..Сев Корея също ороизвежда 152 ММ. Ще даде ..

Тегав е жизнь на русороба ?

Баце :)

Павле, поне на теб ти е лесно. Толкова си тъп, че даже не осъзнаваш, колко си тъп. Хайде сега, пак си кажи двете думи, които си запомнил - Мацква и вата

Врякалниците на американското посолство от всякакъв тип-тролове,инфлуенсъри,НПО активисти и общественици са инструктирани да повтарят до припадък :Русия-Путин-комунизъм-бай Тошо-Северна Корея-Възраждане. Толкова са жалки че ги е страх от една смешна партия като Възраждане.Карат яко на пропаганда защото няма как да обяснят че сме от 9 на 6 милиона и последни по стандарт в ЕС плюс че имаме визови ограничения от нашите съюзници за които трябва да нарамим пушките и да тръгнем за фронта ако наредят.

На американците най-болната им тема с Китай е шпионската база в Куба досами САЩ. Ако са разговаряли за това обаче няма нищо в медиите, "оръжия за Русия" е прах в очите. Просто е смехотворно при двустранна среща приоритет номер едно в разговорите да са били трети страни, освен ако Блинкен не се счита повече гражданин на Украиан, отколкото на САЩ.

Не знам какво да мисля... САЩ също много обещания раздаваха, а сега вярват на обещания на Китай. То писмени договори се неглижират, какво остава за устни обещания за сурат пред медиите! Каквото и да са се договорили, няма да разберем скоро!

Всичко е ясно .. Изсрайна скоро ще ,,победи,,,..

Алеле да не да ... Няма да изпраща оръжие само барут и ракети няма да дава само чипове, дробчета служат за детски играчки..... Тея кравари са много тъпи парчета. Те мое продават оръжия а другите не наивни глупаци.

Соросоидите имат написани опорки.Русия-Путин-комунизъм-Северна Корея-бай Тошо-Възраждане.