Коментари - След вандалския акт: Щетите по изпочупените автобуси и маршрутка са за над 7000 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

" Мъжът е бил пиян, а може би и дрогиран" изпускате да кажете че е американски гражданин. Или това не е политкоректноп и има забрана да барате такива. Нали се беше напил от радост, че вкараха гол и биха на футбол Иран. А сега гражданин. Чий бе.

Добре де, то не е летен сезон-тоз по какъв случай се е напил

Чети бе, тъпако. Не само да броиш рублите, научи се и да четеш :–)

Thanksgiving day

Щото Американците го натаковали на Иран... и преди се случвало.

""" Дежурните от близкото районно са дошли и са арестували нападателя, който се е оказал американки гражданин. Той е оказал съпротива при задържането", каза още Тотков."""" Е, чом е американски може.Как ли са стресирани полицаите ,след като са разбрали ,че са арестували американски гражданин. Сега ще има да се извиняват , да пишат обяснения до ул."Козяк".

Няма страшно, американчето ще плати в долари и всичко е точно :)

Сега те ще платят щетите , а "скъпият" американски гражданин ще ги съди-при тях това е нещо като национален спорт.

апропо, ти донги ли броиш / ако знаеш какво е това, де,че като те гледам си само мозък и биотокове /

Като чул 3500$ щети казал" jesus christ, защо карате толкова евтини коли?" и се върнал да поначупи още

Заделил малко повече за купона ама тук е евтинко :)

Ще ни нарисуват автобус и ще искат десет милиона за рисунката.

Американски гражданин може да е всяка майна, която е взела гражданство...

Черен печат ще има ли?

да бе, Хамериканец да плаща -дано ама дали

Какви са тия автобуси, те с пластмасови стъкла ли са, изкъртил чистачка и с нея счупил стъклото, другия прозорец изтръгнал с голи ръце .., какви небивалици!?

От кое американогейско НПО Ви пуснаха вълвоча да го поствате ,Споделете

Всичко това ми прилича на провокация устроена от Путин -този световен злодей.Коварно е напил американският гражданин ,промил единствената мозъчна клетка ,дал му една торба камъни и го насъскал срещу автобусите.

Дет съ вика евроатлантически ценности!

Верно ли бе? Обясни ни, как на простия Бай Ганьо все нЕкой друг му е виновен?

Ами виновен е онзи, нойто е потрошил автобусите. Той бай Ганя ли е или някой друг?

амиииии.... български автобуси, български шофьори, български полицаи и един ....... американец. А да - и пътничка до стъклото. И всичките ги е опердашил. Друго си е 45-килограмова българска жена, окована с пранги и пазена от 100-кг нерези с пушки, ясно е, че американеца печели.

Кога ще правим протест да освободят невинния сащисан гражданин?

въпрос към гнусните червени тролове по-надолу: КЪДЕ И В ТАЗИ НОВИНА ВИ СЕ ПРИВИДЯ АМЕРИКА БЕ РОБСКИ ДУШИЦИ ????????? РОБСКИ РОБСКИ ПЛЪХОВЕ ЧЕРВЕНИ? някакъв селянин се напил и почнал да троши - нормална родна картинка, толкова разпространена по комунизма...

За много забавен ли се имаш, мурзилка бавноразвиваща се

Ти си забавния - бързозавиващ се.

Надявам се, че ще си плати за случилото се.

еееее, ако не беше онова, след последната запетая, някак си да ти повярва човек и да се засрами, ама накрая се изложи - яко. А ти какъв плъх си - защитник на какво, на неробската истина - вЕрно ли?????????? Явно американските граждани в твоята демократична извисена душа нямат нищо общо с Америка, всъщност е бил Путин, маскиран на дрогиран, пиян американец, за да злепостави страната на свободата / с френска статуя, все пак/. Не плюй по страната си, все едно е да плюеш легнал.

Научи се да ЧЕТЕШ на български език!

Уайт Трашовете от великата кочина ФАЩ се научиха, че тука може всичко и идват да се дрогирват и да клецат евтинко! Браво! Демокрация! Байдън! Памперс!

И какво общо има в случая Демокрацията, Байдън, памперсите? Трябва да се спазват опорките, нали? Парите не миришат но ти смърдиш, гнус ме е от теб.

Тези шофьори нямат ли щанги в автобусите да му строшат главата на красавица ами чак отпуска ще взимат за да се успокояват. Докъде се докарахме!?!?!?

Добре, че не е бил руснак, че тогавава болните Пут(к)инопоклонници нямаше да имате какво да коментирате....

Абе, някой знае ли как да го изтря тоя гнусен комунистически сайт? Тука коментиращите са от δοκλγκ нагоре

Шофьорите били стресирани…. Леле майко!!! Това ако беше станало 90те, тоя кравар щеше да яде такива щанги и от шофьорите, и от полицията, че той щеше да е съресираният… Изпеерасти се всичко живо…. Баси новите терминологии стресиран бил, депресиран бил, паник атака получил… джендърска работа.

на този “мъж”. Статистиките от психо-диспансерите сочат, че близо 80 % от “мъжете” в България чакат новите избори с нетърпение, за да проявят истинското си “мъжество”.

ти си цяла опорка, бе! Пали за америка да им целуваш задниците!