След учебни стрелби: Горят 300 дка до военния полигон "Ново село" край Сливен (видео)

Хеликоптер на ВВС се включи в гасенето, с пламъците се борят 70 военни и 30 пожарникари

Обратно в новината

Коментари - След учебни стрелби: Горят 300 дка до военния полигон "Ново село" край Сливен (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека да си гори не го гасете да изгори и полигона заедно с американските окупатори вътре тогава това ще е една много хубава новина за България

Когато господ раздавал акъл, военните били на учение. Господ ги съжалил и решил да ги изчака на един мост, ама те минали под моста.

ДБ да отиват да гасят ,начело с Пасито.

Днеска ново село ,утре Витоша.При. Това безплатно.

Да запалят гората, само това могат.

Военните били виновни. Те като стрелят, не стрелят в рамките на полигона, а направо в далечната гора. Щото горската мафия е малко у нас. Както полигона в Змеево все беше виновен за обгазяването на Стара Загора.... А най виновни са американците.

Където минат тези самонадеяни, агресивни световни гангстери трева не никне , след тях разрушения, милиони жертви, руини. С помощта на купен от тях елит, разпродаващ държавата като частна своя собственост. Докато ги има, светът хаир няма да види. Потънали в дългове, печатащи хартийки, с които потопяват още по-надълбоко света и няма край и няма край....

България нивга не е била така окупирана ! Вън американските партенки от Ново село. Вън НАТО , терористичната организация командвана от САЩ

..70 военнослужещи участват в овладяване на пожара. Епа те на половината са участвали в стрелбите. ...

Идиоти. Защо унищожавате природата?!? Изроди некадърни и безотговорни!!

Е това може да очаквате от НАТО! Нищо добро не чакай, но да ти подпали чергата е тяхна запазена марка.

Май че ще има и още и още пожари. Нали вече сме не приятелска държава.

Сега всички тия "виници" и техните комадващи от сутрин до вечер, на студа, да копата и залесяват до лятот.Ето ти учение!Не стига, че ни изсичат говите законно и незаконно ПОГОЛОВНА, не стига че ВСЯКО ЛЯТО изгарят хиляди декари заради некадърници,ами и тия скъсани чорапи и те допринасят!Военни - каква им е ползата на тия два вагона народ?Ако някой иска да ни спретне "специална операция", със или без тия налъми, ще го направи!Нали ги знам какви са военните във военният университет в Търново!!

Днес полигона в Сливен, утре цяла Бъгария ще гори с тези управници. Как успяхме от образован народ да станем мърша и подлога на чужди интереси?

Партньорите от НАТО буквално ни подпалиха чергата... некадърници. А ще се включат ли в гасенето? Или е опасно? Аааа, това е работа на слугите явно. Господарите си почиват.

това освободителите от НАТО ли си играят там?

Тия защо не се учат направо в Украйна. Опоне щяха да ликвидират някакви рашистки запасняци.

Вярно, че не си добре психически, ама много досаждаш, да знаеш. Нахрани животните, свърши някоя работа ,че съвсем взе да изплискваш легена..И вземи се изкъпи ,че чак тук замирисва....

Де е Боко да гаси нъл е по пожарите!

Наблюдател от високо.

Докато си пишем и се натуткаме да излезем масово по улиците и да изгоним първо 175-те военолюбци от парламента, после и всички тези маолумници от НАТО и американските бази, те ще ни изгорят.

Тикво проста, нали протестирахте шепа палячовци. Излезте с оня малоумник копейкин и хващайте влака за Сибир.

а не може ли вие шепата продажници сосороиди да се вземете куфарчетата и бегом марш в Тексас да гледате крави?

"'българските военнослужещи провеждат съвместни учения с партньорите си от НАТО и с американските военни от американската база там"". Американците стрелят и палят, българските военнослужещи гасят след тях. На всеки е определена съответната задача от учението.

С такива натовски идиоти врагове не ни трябват

Партньорите ни от НАТО запалиха България, при това не в преносния смисъл, а буквално.

Американците като са го запалели сега гасят ли оганя или се скриха. Те палят и нашите ще гасят. Толкова от тъй нареченото съвместно ползване на полигона. Те го ползват, а българите ги обслужват.

Добра демонстрация на нивото на армията ни на фона на войнстващите 175 малоумника в НС! Няма нужда да ни напада никой, ние с 2 учения на наште военни сами ще изгорим сами държавата си.

МАЛОУМНИЦИ

Служил съм в 13 танкова Бригада в Разведротата шофьор на БРДМ -2 , Бургаско шосе Сливен ! При стрелби на Танкистите в Ново Село ние бяхме дежурна група при пожар на гората и гасихме веднага пожарите !

Американските империалисти унищожават Украйна, започнаха и България да унищожават.

Тия защо не ходят у ФАЩ на учения, та там да унищожават природата, а дошли в България. Който ги е допуснал, сега да носи отговорност.

И без да ни нападат ще се взривим...такова е нивото на армията в момента...

С помощта от "спецове" от САЩ! :-)

Тези лоени топки вместо да си чешат топките когато не са на учение, да вземат да подготвят полигоните за учения, че да не се случват такива работи. Ама де ти акъл щом един зелен чорап стана пРезидент!

Ами нормално, в държавата ни не останаха компетентни лица в никоя сфера.

go home!

Тез ватенки пак саботират могъщата БА.

Изгориха Украйна, но не пропуснаха да запалят и България!

За момент помислих че това е в Украйна....

Някой миролюбец, им подпали гащите на натовците

Да дават оръжието на украйнците ,че нашите чорбакашавари ще подпалят цялата страна .

Трябва да си кретен в такава суша по това време да правиш на полигона в Ново село стрелби .........

Ами ...... кретени са!!!!

Имат заповед на НАТО (САЩ) да се готвят за война в Украйна! Е, че са ни подпалили - за тях няма значение!

Пожара гори от сряда но тия Идеоти не спряха да гърмят .Сигнала бе подаден още в 7.30 h но никой не си мърда газъ .Изгоря целия Балкан ,че се сетиха тогава да гасят.Вън ФАШ от БЪЛГАРИЯ.

Подпалиха ни страната тия американци. То друго и не се очаква, ползват ни като безплатен полигон с любезното съдействие на дупедавците от парламентите и марионетните правителства.

изгонете американците и спурайте войните и ученията и готово.

Това учение със сигурност се е провеждало под командването на краварите

Мале,мале,тия ще ни пазят.

Точка 5 от договора ни с НАТО ни пази .Тези тюфлеци дето им плащаме и зплатите и осигуровките само плашат гаргите .Същото е със ченгетата,прокурорите и съдиите .Всички да се изгонят и с конкурси да се назначат наново читави .

Точката ни пази! :-) А те войските могат да се движат само по заповед от точката?! :-)

МАЛОУМНИЦИ!

Е, как беше учението, научихте ли се...? Ами вместо да ни уведомявате какво сте сторили, моля кажете, кой некадърник ще си подаде оставката!?

Под фуражка акъл не вирее

Малоумници. Господ да ни пази с тези военни. Има си добра страна това, че ще даваме оръжие на Украйна. То иначе нашите олигофрени ще се изпотрепят сами.

Вземането на страна в чужд конфликт, никога не е донесло добро! Никога!

Пълно е с малоумници на държава хранилка , след толкова време без дъждове , всичко е изсъхнало , трябва да си много тъп да използваш огнестрели боеприпаси в такава обстановка....

Майтап ! Оказва се, че няма нужда Путин да ни напада. Сами ще си изгорим.

С КРАВАРСКА ПОМОЩ

Наистина ли някаква Афроговедарска измет се е довляква отвъд океана, за да пали и да стреля по чужда земя ? Дори и Руснаците са по-отговорни и внимателни, когато обстрелват територия с цивилни укрофашисти, по време на конфликт.