След срещата Радев - Си: България и Китай ще развиват стратегическо партньорство

Откриване на директна авиолиния между двете страни и клон на китайска банка у нас, обсъдиха двамата държавни глави

Обратно в новината

Коментари - След срещата Радев - Си: България и Китай ще развиват стратегическо партньорство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво!

На остров Сахалин (Руска Федерация) правят референдум дали островът да се присъедини към Япония. След референдума ръководството на Сахалин отива при шефа на избирателната комисия. - Успешно ли беше проведен референдума? - Да, всичко мина добре.... - Имаше ли против? - Имаше! - Кой? - Ами, японците...:)))

Този президент е един от малкото държавници, които сме имали през последните 30 години. Но това не изнася на една кохорта платени гъзолизци и поради факта, че у нас всеки може да си плещи каквото си иска безнаказано, хвърлят кал и храчки срещу него, а по този начин срещу народа. Спрете се, изроди!!!!!!

Няма, пък!

Не съм и очаквал да го направите. Ако вие имахте мозъци, с които да мислите, нямаше въобще да се държите по този начин.

Дирчета, хубаво е да сте оригинални, но не и невъзпитани. Кой е тоя Си, това прякор ли е, съкращение ли е, или глупаво оригиналничене. Вие единствени в света нарекохте китайския лидер "Си".

Коя е тая шарена петниста крава отзад !?

На фона на тъмните дрехи на околните нашата е цъфнала като майска роза. Простотия пълна. Този ръси глупости, а жена му все не може да уцели дрешката според събитието.

Дето постоянно ръси глупости,но ако се заслушате ще установите,че глупостите са едни и същи.Едно си баба знае,едно си баба бае...

Всичко е много странно на фона на отношението и политиката на ЕС спрямо Китай

Странно е за теб, но не се ядосвай, от теб нищо не зависи, нито китайската нито европеиската политика

Деската Р. си разходи шареното сукманче и в Поднебесната Империя...

За първи път доколкото си спомням от поне 10години след официална среща публикуват Съвместна декларация която са подписали а не ни я разказват с прости думи като за “дебилен материал”. Вижда се Уважение към народа и смяна на стила. Даже и дир-а май това го схвана. Респект.

Eдно е сигурно - да работиш за китайци е почти същото като да работиш за евреи или гърци.

за това по-добре е да не работиш и да си пиеш биричката

Бъркаш доста по-зле е, питай който искаш преводач от китайски:)

Не ми е ясно как ще я прекарват тази жп линия през Хималаи, Пакистан-Афганистан за да стигне до ,,кръстопътя ,, на Балканите! - Ама ,нейсе, дошъл си , да поприказваме.

Единствено спасение от Америка е , че Падишахът има решаващо значение на ,,кръстопътя,,!

Браво на Президента Радев ! С каквото може помага на ОГРАБЕНА България , да възтанови икономическата си сила , която е била до 1989 година !

Извинете, другарю Симо - погледнах календара, но не е 1 април?!

България беше фалирала. Всички заплати се даваха от заеми. Сега отново е зле, защото изпапкаха приватизираното, трябва да национализират. Толкова си могат социалистите. А с Китай много внимателно. Тяхната цел вече не е само да правят бизнес, а да завладяват политически след икономическото завладяване. Зад всяка китайска фирма стои държавата.

тъмночервени си говорят за обединени концлагери и екзекутции по стадиони на разменни начала.

но ционизма победи комунизма и юдеите решиха съдбата ни ,така по лесно могат да смучат кръвчицата ни ,китайците са щасливци че са далече от синовете на така наречения от себе си -избран народ

Израел просперира и без огромните природни богатства които притежава Русия е с много по висок стандарт на живот от колкото в богата Русия със беден народ

Едно е да копаш, друго - да управляваш финанси. Ум царува, ум робува, ум патки пасе.

Особено голям просперитет имаше при онзи-мустакатия чичко с многото танкове. Шиши-бъдещ историк

...ха ха ха....

Какво вечна дружба с Китай и цъфнахме и завързахме и аха утре берем плодове. Да ама надали.

На тебе пък кога ти е правен ,,номерът на китайката,, ?

С тази буйна цветна градина върху себе си госпожата не е добра гледка. Мелания и тя не е с крехка и изящна фигура, но винаги изглежда безупречно и приковава погледите. Е, тя и Невена опита, но с плачевен резултат. В България сигурно има дизайнери, не са велики имена, но е време да се намери някой, който да облече госпожата, че нали ни ПРЕДСТАВЛЯВА ПРЕД СВЕТА!

С две думи "Да живее международното положение" .

Какви правомощия има Радев, че преговаря? Нито парламента го е оторизирал, нито правителството. Той е на една екскурзия, да разходи дрехите на Десислава.

Пълномощията му даде Българския народ който предпочете него ,вместо бившите комоняги от Герб ,сега вече правоверни натовци

Просто хвърлете едно око на снимката над статията! Вижте изражението и погледа на китайската първа дама! После вижте изражението и погледа на българската "първа дама"....Без коментар!

Пак противоконституционни действия от Радев. Няма спирка тоя палячо. Гледай какво подписваш, бе пич! Съветвай се- имаш съветници, юристи около теб... Китайците си умират от смях вероятно:) Със сигурност знаят по-добре какви са му правомощията на бг президента, но не искат да го обидят...тактични хора...

Е как ко подписава ве, и там ти дава дрипника на кирия! Само на китайското оризово поле още не си чиракувал, и там те уреждат вече.мбухахаха

Китайката със стилен тоалет, Деса с плажна рокля.

Не може и дума да става за сравнение даже...Едното селянче, което не е на себе си заради позицията, в която се оказа по стечение на обстоятелствата, а другата - класа, ерудиция, обноски, стил.

Повечето коментари са прости, злобни и смешни. Всички, начело с новите ни господари се съобразяват с Китай, всички или се страхуват, или се натискат, а ние пак зелените чорапи на Президента гледаме :))) Като не се срещаше с никой се смеехте, сега се среща все с големи политици и пак се смеете. Бог да ви спаси от бесовете дано!

ама първо визите да се уредят, след като митата отдавна паднаха

Стратегическо партньорство с Китай е нещо като стратегическото партньорство на африканците с европейците за покоряване на американския континент. Робите в България на тръстиката в служба на китайския господар......да олющи на воля камшика

Абе всеки път като му видя снимка и се сещам за бай Тошо.

Президента на Китай: В коя ваша промишленост трябва спешно да се инвестира? Президента на България: В текстилната.

a toaleta na gei6ata e mn kitajski,no zasto nikoj ne pi6e za Towa a samo za zelenite 4orapi na 4ehlio

САМО ДЕТО В КИТАЙ НЯМА ГЕЙШИ ХАХАХХАХАХАХ

Президента ни се среща с Президента на Китай и говорят за стратегията! Президента Радев не е удостоен със честта да реди калимандите във еврокомпанията. Той дори няма правото да предлага срещу заплащане по един кибрит на всеки китайски гражданин, за да ни фръкне икономиката нагоре.

lu4ka

А Боце си купи ЧЕЗ за успокоение, че никъде не го канят.

Обаче Роската Плевен напоследък притихна с упреците и обидите към Радев. Дали щот Роската работи на китайския фронт?

Защо никъде не се споменава кой го придружава освен благоверната Деса? Все пак е хубаво да знаем с кого се разхожда из комунистическите държави.

Патриот съм, ама китайката по го вдига, да ме извини президентшата.

С китаиската стока идва мизериата,с това вдигане на тока каква инвистициа чакате Освен китаиска стока. Тапанари. Тапанари бг ама прости начело с Радев и боико мутрата

Абе я си виж у вас кое къде е направено! Телевизорът ти да не би да е сглябан в Тексас? Компа, от който пишеш, германци ли са го правили?. А телефончето къде ти е правено - в силициевата долина, нали?

На господин Си някой обясни ли му, че в България Зеления чорап никой не го бръсне за слива!?!?!!

Плевнята никой не го бръсне, омаза ни хубаво, взе си комисионна и нова жена-та сега да му сърбаме попарата.

...Е, ти нали ще "обръснеш" няколко цента за простотията си в едно изречение ...

ББ ще удари една наденица тази вечер. С Тръмп му ореждат среща от 7 8 месеца. Но такава няма да има, за 8 самолета без оборудване бай Тръмп няма да се занимава да си губи времето.

Другарят Си се занимава с хора на неговото ниво, а не с мутри като Боко Тиквата! Другарят Си стана и поздрави Радев за неговото изказване без четене в Петербург. Дори Путин стана на крака и поздрави Радев!

а посеркото Радев клекна с жена си, за да може каПутинка да излгежда по-голям. гледахме я тази снимка.

Малейййййййййй, наш Боко Тиквата е вдигнал кръвното пак!

Срам ме е че съм българин. Рядко се случва, но това един от тези моменти.

Стратегическо партньорство с Китай? Войникът съветофил-московски Радев няма как да разбира от икономика 1. Партньорство с Китай в момент, когато САЩ води икономическа война с Китай, понеже Китай извива ръце, краде западни технологии, затваря пазара си за западна продукция! Всеки западен концерн е задължен да предостави технологията си на някой китайски партньор, ако иска да продава продукция в Китай. 2. България няма как да произвежда стока за Китай, понеже 7 милионна България няма как да произведе продукция за 1, 4 милиарден Китай, дори и всички жители на България да работят денонощно. 3. Китай няма как да поизвежда продукция в България за Европа, понеже процукцията в България ще е в пъти по-скъпа от евтината продукция, произведена от милионите китайци в Китай, които работят за 1 евро на ден! Та не виждам, какво стратегическо партньорство може Румен да развива с Китай.

Не се къхари нищо не зависи от теб и от това ти какво разбираш, а пък най малкото китайската политика

Радев е комичен герой.

И ко прайм със Западните Балкани?

добре че поне е Радев, че ако беше кака Цецка ще ше много да ме е срам от президента ни

Радевица няма ли да си остане у дома поне един път? Пона малко да си прикрива селския възторг,че е в чужбина.

Това че Плевнелиев не успя да мотивира „жена си“ да го спазва, не означава че всички следващи ще са такива посерковци!

що не го намляска с език както ти показа Путин преди 6-7 години.

Палячо