След срещата Ердоган-Путин-Меркел-Макрон: Нова конституция на Сирия

Русия си запазва правото да помогне на турските сили за ликвидиране на терористите в Идлиб

Обратно в новината

Коментари - След срещата Ердоган-Путин-Меркел-Макрон: Нова конституция на Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Лидерите на Турция, Русия, Франция и Германия призоваха за създаване "преди края на годината" в Сирия на комисия, която да състави нова конституция, и за улесняване на доставките на хуманитарна помощ в страната, обхваната от кръвопролитна гражданска война от повече от седем години" За хуманитарните помощи Международната коалиция, разрушила Сирия и довела до стотици хиляди жертви + милиони емигранти и вътрешни мигранти, Е ДЛЪЖНА да окаже хуманитарна помощ. От какъв зор, обаче, ще се бъркат в конституцията на суверенна държава?! "На общата пресконференция в събота френският президент е призовал Русия... да упражни "съвсем ясен натиск" върху Дамаск " Макрон да си натиска Брижитката!

На общата снимка как се вижда че Путкин се е надигнал на пръсти (на останалите се вижда, че е по-нисък от Меркел). Ето от къде му идва особения комплекс за малоценност от Меркел и тази омраза на кремълското джудже...

А къде е Асад? Не е ли редно да присъства на такава среща?

Как не ви омръзват просташките коментари? Толкова ли лошо възпитание са ти дали родителите ти, че за няколко цента си готов да говориш унизително за другите хора? Или в училището са ти се пресмивали и ти си озлобял?

меркел ханъм и макарончо там?

може да бъде решено в Сирия, но не и без Путин джендърчета!

Това за конституцията и аз вперих очи като го прочетох, а на Бриджитката какво ли пък да и натиснеш, пък и той с какво ли....?

То е ясно, ще стане това, което каже Путин, отчитайки интересите на Анкара, Техеран и Тел Авив. Представителите на ЕС са за пълнеж...

Ми тя Меркел не смее да отиде зад граница без Макарона.

майка ти млада ли е???

Кремъл си запазва правото да помогне на СИРИЙСКИТЕ, а не турските сили за ликвидирането на терористите в северозападната сирийска провинция Идлиб.

Точно той (Мики Маус) заповяда да убиват и измъчват мирните хора на собствения си народ дори за изказано критично мнение. Така, че той ще изпълнява това което друг решава, като му е малко акъла, за да не стане като Садам!

Tоя макарон как не е скочил върху бабет още?

Путин защо са го викнали? За развлекателната програма или да държи палтото на Меркел..ха.ха.ха

Тръмпи не го виждам тука. Да не е в изгнание ?

Зает е да Tweet-ва...

Дойде време и силните на деня се разбраха задкулисно, защото кой крив и кой прав не е важно. Всичко е въпрос на пари, а за плебеите - хляб и зрелища, докато се псуват в интернет на русофили и русофоби, както и преди 130 години.

Зле е с очите, и ги преценява по ръст, та не може да реши, кой е Путин и кой е Меркел. На един ръст са.

И що Путин е бил на срещата, коятое взела решение за нова конституция в Сирия? Или Асад го е пратил да го представлява? Момче за всичко ли стана късия?

Свободният свят няма да позволи на азиатските диктатори да укрепят властта на Сатрапа и да лишат сирийският народ от надеждата за светло бъдеще огряно от светлината на евроатлантическите ценности.

Всеки нормален човек би помислил, че иронизираш, но аз подозирам, не става въпрос за нормален "демократичен трол".

Въпросът не е до филството и фобството. Въпросът е, ще зароби ли глобализма света или не, ще превърне ли хората в неодушевени зомбита или ще си останем хора.

Е ми защото без него спокойно можеха да изпият по едно кафе, да се разходят из сарая и да си ходят щото Главния не се знае какво мисли.

Сирия изгоря, а сега едни заинтересовани ще сглобят нова Конституция. Яко. Понеже Сирия си няма. И понеже зъболекарят буташе само на своите, а няколко милиона го духаха от Сирия нищо не остана, както бяга народът на България.

Да не намекваш за дървеното пардесю?

Аз

А?! Ко стана, бе?! То нали ЩЕШЕ да стане като Садам, така или иначе... Сега вече може и да стане, може и да не стане, а?! Нещо се променят опорните точици, а... Нещо ви бяга почвата изпод кокилките...

Решаващо е становището на Путин! Макрон и Меркел му се лезят, но дикиш няма да хване! Путин се наложи,като един от основните фактори в света, няма навика да полягва и ще трябва да се съобразяват с него!

Аз

Само дето дори и на тази среща решават Путин и Ердоган. Меркел и геронтофилът само слушат и подписват. Т. нар. свободен свят няма думата ама въобще. Даже не го и питат.

Е ми тоя хахаха тъй си вади препитанието. Прав си за в училище, малко му е било пишлето и са се чудели дали си е определил пола, та не го пускали нито в момчешката нито в момичешката тоалетна. Та от тогава все се опикава, та метафорично дори и по форумите.

Тази среща е необикновен прецедент! Германия и Франция, които иначе налагат санкции на Русия, обсъждат бъдещето на Сирия с Путин без Вашингтон. Всъщност това е новината тук. Явно Европа плахо се опитва да се измъкна от удушаващата прегръдка на Вашингтон, която буквално я смазва. Всички клетви по адрес на Саудитска Арабия заради убийството на Кашоги( твърде съмнителна личност и бивш поклонник на Осама бин Ладен и подобните му) всъщност са отговор на санкциите на САЩ срещу Иран, които нанесоха многомилиардни загуби на френските и германски компании. Тъжното е, че човек може да намери по-достоверна информация в коментарите към дадена статия, отколкото в самата статия.

Браво. А сега Асад да напише конституция за Германистан.

Бабет се опитва да еманципира Германия, защото Пегида и Алтернатива за Германия й дишат във врата, а геронтофилът всъщност е обикновен криптопадрас( вижте как се гушка с нюгри във френските Антили). На всичкото отгоре ядрената война, която САЩ са на път да подпалят ще изгори й Франция и Германия, та двамцата са ужасени от тази перспектива.

събраха се само да хапнат.....бай Дончо няма да ги остави току така...оня хитър ....

И така още 30 години

Можете ли да ми посочите поне една арабска страна, в която има нещо дори плахо наподобяващо демокрация. Да не би в дивашката, средновековна, феодална ферма Саудитска Арабия( името й, всъщност съдържа име на една фамилия - Сауд) да е по-добре!

САЩ така изолираха Русия, че направо умрях от смях. По-калпава изолация, и по-голям авто-гол от тези санкции не е имало в човешката история. След изолацията на Русия, дори собствените им съюзници (на САЩ) не ги отразяват.

Защото без шефа и да вземат решения - кел-файда...

меркел е много галантна! на първата снимка е отстъпила назад, за да може путин да изглежда по висок от нея! ако беше рускиня щеше да си направи кок, та да изглежда по внушително от путин а какво име само - ПУТИН !! представяте ли си, ако президента на щатите се казваше тъй, какви щяха да ги редят русолюбците??

Правят си сметката без кръчмаря. Скоро всички ще са в историята.....

Тази среща е необикновен прецедент! Германия и Франция, които иначе налагат санкции на Русия, обсъждат бъдещето на Сирия с Путин без Вашингтон. Всъщност това е новината тук. Явно Европа плахо се опитва да се измъкна от удушаващата прегръдка на Вашингтон, която буквално я смазва. Всички клетви по адрес на Саудитска Арабия заради убийството на Кашоги( твърде съмнителна личност и бивш поклонник на Осама бин Ладен и подобните му) всъщност са отговор на санкциите на САЩ срещу Иран, които нанесоха многомилиардни загуби на френските и германски компании. Тъжното е, че човек може да намери по-достоверна информация в коментарите към дадена статия, отколкото в самата статия. Интересно е сега какво ще кажат нашите дупелизци, които лаеха срещу Путин за да угодят на Доналд Тръмбеш??? Евразията е голяма сила, не забравяйте и не махайте стихотворението на Пенчо Славейков:"Кат Русия няма втора, тъй могъща на света" Стана тя и сега опора да оправя пак света.!!!!!

Нали знаете, че истинското му име е Дръмпф :), потомък на немски емигранти.

ИМАМ ЧУВСТВОТО, ЧЕ КАКТО ЗА СПАСЕНИЕТО НА ИЗСТРАДАЛА БЪЛГАРИЯ, ТАКА И ЗА БЪДЕЩЕТО НА ИЗСТРАДАЛА СИРИЯ НАЙ-ДОБРЕ ЩЕ ПОМОГНЕ МНОГОВЕКОВНИЯ ОПИТ НА ПРОСПЕРИРАЩА, МИРНА, С ПРЯКА НАРОДНА ДЕМОКРАЦИЯ ШВЕЙЦАРИЯ! ДОБРЕ ЩЕ Е ЗА НАШАТА СТРАНА, ДА БЪДЕ ВКЛЮЧЕНА С ПРЕДСТАВИТЕЛСТВОТО НА БЪЛГАРСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ Р. РАДЕВ В ТАЗИ ЧЕТВОРКА (В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ С МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ Б.БОРИСОВ. ТОЙ Е НАЙ-КОМПРОМЕТИРАНИЯ ПОЛИТИК, КОЙТО, ВСЪЩНОСТ, Е ГЛАВАТАР НА МАФИОТСКА БАНДА). ШВЕЙЦАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ СТАВА НЕОБХОДИМОСТ ЗА ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ СТРАНИ! СВИДЕТЕЛИ СМЕ НА СПАДА НА МОРАЛА НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПОЛИТИЦИ! КЪДЕ БЕШЕ КОНРАД АДЕНАУЕР, КЪДЕ Е МЕРКЕЛ, КЪДЕ БЕШЕ ГЕН.ШАРЛ ДЬО ГОЛ, КЪДЕ Е МАКРОН! ПЪРВИТЕ БЯХА ДУХОВНО ЗРЕЛИ И ВИСОКООТГОВОРНИ ЛИЧНОСТИ, ИСТИНСКИ НАРОДНИ ВОДАЧИ, А ПОСЛЕДНИТЕ СА КАТО БЛЕДИ СЕНКИ НА ЗЛИ ДУХОВЕ! СВЕТЪТ СЕ НУЖДАЕ ОТ РАДИКАЛНА ПРОМЯНА КЪМ ПО-ПРОГРЕСИВНА ПОЛИТИЧЕСКА СИСТЕМА, ЗА ДА ИМА ШАНС ДА ОЦЕЛЕЕ! ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС Е ОТГОВОРЕН!

Освен че Путин ползва войната като средство да му обръщат внимание и разни общи алабалистики, нищо не разбрах. Щяло да има комисия за нова конституция. Турция нали беше ИДИЛ? Нали руската телевизия преди 2 год показа как лично синът на Ердоган търгува петрол с ИДИЛ? Кашата е голяма. Ами кюрдите?

А,ти си оня господин от Лондон от бригадата за протести на Курнела? Много си умен.Като Кунела и още повече!

Това някаква нова форма на лечение в психото ли е? Изливаш си простотиите в интернет вместо хапчета?

Добър вечер, защитнико на джендъризма !

САЩ днес са провалили доставка на хуманитарен конвой от храни и лекарства на ООН от над 450 тона за лагера Рукбан, където са окупирали зона, върху която са си създали и най-нагло военна база до Ет Танф.

Всъщност и официалната статистика е такава. 68% от тези, които четете, колкото и да ви е трудно това, не разбирате какво четете. По оценка на Световната банка е така защото сте функционално неграмотни. Също така е установено, че оензи 2-3 % русофоби са само от тази прослойка на функционално неграмотните.

Това е първата стъпка към тоталното освирване на КРАВАРО-ИНГИЛИЗКАТА общност.Най-сетне се сложи началото на залеза на ЛИБЕРО-КРАВАРСТВОТО.

В заключителната декларация те призоваха за "създаване и за (първо) заседание в Женева преди края на годината на Конституционна комисия, ако обстоятелствата позволят", както и "осигуряване на бърз, сигурен и неограничен достъп на хуманитарните организации в цяла Сирия". -Не напразно Путин им обснява след това,какви правила на ООН трябва да спазват и защо той не иска да има в "нашите"страни такива клетки ,добили боен опит в Сирия!В тяхните и наши от ЕС страни вече го видяхме,от негова страна той знае защо го казва,вече 15 години го изпитва на собствен гръб Русия.Всички терористи в Русия са били борци за свободно слово или за демокрация,а всеки малоумник в Европа е някакъв си психопад или изперкал джихадист:((((