След смъртта на родилка и близнаците й: Опашка за ваксини в родното й село

В Градец живеят над 4000 души и досега ваксиниран срещу коронавирус бе само кметът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Агитация ала Наполеон: да се застреля всеки десети. Какво лечение са и предложили първия път? Между другото бременните имат отслабена имунна система. Защо това не се признава? В конституцията единствените, които имат специални права са жените майки. Но май само правителствена болница, която по времето на Борисов беше не изчегъркана болница Лозенец наистина лекува. Останалите маркучат яко.

Пета доза вече бият в краварско

Освен майката на близнаците е починала и свекървата й . Т.е. един млад български мъж е загубил майка си , жена си и двете си деца , защото народа го е страх Бил Гейтс да не го чипира

Случаят мирише на лекарска грешка. ДоФторите сгафили с бременното манги (в Градец почти всички са от боята) и го писали "жертва на ковида". И така: с един куршум, 2 заека: 1. Отървават се от разследване по случая (или поне от бой от страна на родата) 2. Пишат си, че са работили с ковидясал, та да си заклужат 1200 лв. отгоре. А страничния ефект е, че родата на починалата кандисва да се вакса.

Леле колко си остроумен ! Аз никога не бих се сетил ! Сега леко, че да не замиришеш и ти. На лекарска грешка.

Овци. Първо никой, после всички.

Имаше репортаж за това село - там комай всички са мангита. Нема лощо да се ваксат, че барем им понамалее популацията.

Как не ви е срам да използвате такъв случай за да пропагандирате за ваксинация! Гнусни, долни, пропаднали журналя!

сигурно в Градец лягат и стават с Дир.бг... Я се осъзнай дир-а ли пропагандира или трагедията на семейството?

Ахааа, ти цензурали искаш да се наложи? И без това България е на 122 място по свобода на медиите...

Извода от цялата пандемия е следния - образованието е най-важното нещо за една държава. Другия извод е, че в България образование липсва. Тези два факта ще ни отреждат последно място по всички положителни класации в Европа за следващите 50 години. За да се промени нещо трябва необразованите родители да намерят образовани учители и да образоват децата си. Сещайте се, дали това може да стане.

На ширещата се простотия! Само като чета коментарите си мисля какъв е средният интелектуален потенциал на останалите да живеят в България...

Хич не е смъртта на родилката причина. Селските тарикати драпат за сертификат.

Още колко човека ще убият, за да ни навият да се боцнем?

Ти си боцнат в главата при раждането си. Още 200-300 хиляди малоумници като теб като умрат, на другите ще започват да им загряват реотаните

За феновете на боцкането всяко шестмесечие ще Ви удостояват с нова версия на вируса, за де падате духом !!! То е като хапчетата за безсънние и болкоуспокояващите...

Продължавай да живееш сред дъхавите лайна, които сам си сереш...

Поне ще дочакаме бъдещето,което не е дигурно за умници като тебе.

49 души от 4000. Наистина има огромен интерес. Браво на гербавия кмет!

В ръката не действат, само инфаркти и тромби правят ...но в главата като тия ударят и никви вируси не те ловят вече вовек и веков

Пешо се събуди посреднощ с пълен мехур, наметна дрехата, че навън беше студено и се запъти към нужника. Докато се облекчаваше, усети леко парене в лявото рамо, точно където бяха поставили ваксината против К19. - "Следят ме", помисли си Пешо! - "Пикае", помисли си Бил Гейтс...

Айде , Офф-цете, юруш на масли.. “ваксините”

Ай счига бе - простите, конспиративни селяци, които на 65+ години се страхуват от чипиране, проследяване и безплодие най-накрая се ваксинират :Д

В много села ще се ваксинират, ако отиде такъв пункт. Че то след 12 години ГЕРБ вече там няма нито аптека, нито поща, нито лекар, нито транспорт до града.

прав си, тролю, преди герб в тия цигански гета бяха по две аптеки, по два лекаря, по две пощи и т.н..

Този тролю как не го е срам да говори такива неща, били затворили аптеките и нямало автобуси. Толкова е заблуден, ГЕРб даваха от джобните си пари за банички да се построят магистрали и заводи, да кипи живота нов. А Баце си събираше закуските в шкафчето и обичаше Барселона с цялото си сърце.

Всеки е евал, всеки може да е лепнал....

Тия се ваксинират заради зеления сертификат, въобще не са се трогнали от трагедията…!

Да си го турат килгеноцидовия директно в мозъка хахаха

Аз това повтарям от март миналата година. Слаба и страхлива измет си помисли, че жалкото им съществувание, което наричат живот има някаква стойност и решиха да ограничават правата на хората, които не са безполезен баласт.

Дори и те го проумяха.И румънците.дамо ние сме брьсмъртни

Естествено. Българина знае най добре! Само не го питай като е толкоз вещ, защото е последната дупка на кавала в Европа. Но в тяхна защита, той беше лъган постояно за 30г и само слуша как нищо в държавата му не е както излгежда и че всичко е задкулисие и трикове. След време, започва да мисли че така работи целият свят и не вярва на нищо и на никой! За Ганя няма нищо очевидно...всичко е постановка и задкулисие с коварни планове да го ограбят. Опитвам се да не го виня, макар че ме ядосва.

Канада - 38 милиона - 77% ваксинирани - починали от ковид през последния месец средно 19 на ден България - 6.8 милиона , ваксинирани 20% ( поне 5% с фалшиви сертификати - починали от ковид през последния месец средно 101 на ден Разлика - 30 пъти повече починали в България

Така е ама ти забравяш нещо друго. Българите са къде по "умни" от Канадците. Българите прозират пъклените планове на кукловодите да затрият човешкото население и да им ограби парите. А канадците са прости мастии и не се усещат че ги подлагат на геноцид в името на Сорос, Бил Гейс и други фирми ;-)

Затова в момента баща лежи в затвора, тъй като отказва да нарече сина си дъщеря и се опитваше да попречи на детето си да си отреже гениталиите. Детето беше на 14.

Да да. За това посоката на имигриране е България --> Канада е не обратното. Сигурно имигрирате там да научите Канадците на акъл ;-)

Не означава, че са по-умни или по-тъпи. Аз в България не съм чул да има хиляди смъртни случаи от ядене на капсули за пране. Дори 1 не съм чул да има. Не че няма тъпи хора в България, но не е и като да няма тъпи хора там. Доводите ви са малоумни и несериозни.

Има умни има и тъпи. Но не винаги се определя от нивото ти на интелигентност. После аз бих оспирил с тебе намека че имигрират там само заради парите. Имигрират там и за други неща като правосъдие, по малко корупция и повече уреденост. После, в Канада може да има умрели от капсули за пране, но мога да се хавана на бас с тебе че в България има ЗНАЧИТЕЛНО повече умрели от рак поради пушенето на цигари. Хич не съм сигурен че пушенето на цигари е по малко глупаво от яденето на капсули за пране. Докато в Канада това са отделни случаи, в умна България това е стандард!

И трябва да ми пука защото?... Така и не успяха да ми обяснят простите, слаби и страхливи скотове!

ми то и без К19 е така.

Слаби скотове. Пак са малко слава Богу. 49 от 5000 жители хаха!

Идиот

Добре.

Беден и мега прост

Добре, щом казваш.

Беден, тъп и недоверчив народ. Съжалявам, че го казвам. Посмешище за Европа, на първо място по смъртност.

Така е с простия народ...който страх е по-голям

Ние така сменявахме имената. Една батарея 152 мм. гаубици на 87- ми артилерииски полк стреля само със заряди през ноща до некое село по кърджалийско и на сутринта сичкото резняк пред съвета, да го възраждаме. Другата нощ до друго село. И те така.

ФАШ.ИСТИ, НЯМА ДА МЕ ВАКСИНИРАТЕ.

Точно така.

Няма, не се бой. Ти си умен и красив, ще те пазим за разплод.

??????