След седмица идва пикът на коронвируса

ЕС осигурява два самолета за връщането на европейски граждани от Китай

Обратно в новината

Коментари - След седмица идва пикът на коронвируса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ върнаха Китай с минимум 5-7 години назад във времето. Т.Е. това, което в момента им е необходимо.

Обаче как знаят всичко - кога ще се появи нов вирус, кога ще му е "пикът", кога ще изчезне, как се е появил (теории де.. едната беше - заразена змия изяла заразен прилеп, двата вируса се нае_али, кръстосали се... от там китаец изял змията и готово...)

А при нас другата седмица започва пика на нормалния грип и децата се връщат на училище ,за да могат да се разболеят и понеже няма как повече ваканции, горките ще се тресат, но ще ходят на училище, дори и с температура. Българска му работа.

Моловете са пълни с кихащи, кашлящи и подсмърчащи тийнейджъри. Нали не си мислиш, че са ги държали в изолирани в стъкленица ?!

Мда, те децата като не са на училище и само вкъщи си стоят, и не ходят никъде :) Кафетата са пълни....

Коронвируса?! Ко туй, ко?!

защо навсякъде има някакви глупости за протест? това обява за работа ли е? по колко давате? а грипа ще го забравиме след месец. китай е 1,7млрд. народ. нормално е да умрат 100 души от грип. ние не умираме ли?

ТОРС да не е SARS??? дираджии

Кой ще продава ваксината?

Няма полза от ваксина за тая болест. Дори да направят ваксина тя ще стане догодина.... борбата с тия болести става само с ограничаване на разпространението - Карантини, маски, миене на ръце .Това е. Аман от тъпотиите Ви антиваксърски....

ЕСЕ. Компаньонки. Пиене.

Откъде знаят кога ще е пика на чисто нов вирус ???? И то след като изведнъж загиналите се удвоиха буквално за нощ ?

Кокошката като снесе яйце, от къде знаеш кога ще се излюпи пиленце ?!

ако някой го мъти ... иначе няма да се излюпи !

Яйцето е снесено и толкоз. Тия оня ден казаха, че вирусът те тръшва и без симптоми. Та, как с всичките неясноти, тия знаят кога е пика? Нима няма да открият повече болни? Значи са го "сгащили"????

ми за това е учил човека и знае! За туй се ходи на училище и после се четат книжки.

Значи другата седмица са събрани парите които са нужни.

дето е пуснал вируса , на него "пари" не му трябват !

Пак ли за "търговското споразумение", ще си говорим ?!

"печата" , за какво му е това , дето го печете ? трябва му Енергията ти и нищо друго!

Инфлуенсър от Китай засне как яде супа от прилепи Скандалният видеоклип е публикуван на фона на епидемията от коронавирус. Инфлуенсър в Китай публикува видео, в което яде супа от прилепи, докато в страната е обявена епидемия от коронавирус. Клипът е заснет в ресторант в град Ухан - “родния град” на смъртоносния вирус. В Ухан живеят 11 милиона души, а градът е изолиран от света от миналата седмица. След като скандализира публичното пространство, Менгюн твърди, че видеото е заснето преди три години. А целта му била да покаже на хората „начина на живот на местните“. Е затова от такива държави тръгват,какви ли не болести...

може да тръгнат от всякъде, но колкото е по-гъсто населено по-бързо се разпостраняват та даже и мутират такива вируси

Между другото според китайски източници, много често при млади хора и деца болестта протича много по-леко, почти без симптоми, поради което е възможно да се разпространи още.

Пийте червено вино, за да сте здрави. А здраве е необходимо, за да се пие ракия. А ракията пък трепе всички вируси. Даже глистите. хе-хе

водка , ракията и уискито не ме кефят.

И коняк.

А ще напишете ли за българина, върнал се от Китай? Нямаме тестове, а съмнения!

Днес един поп с маска ми върна вярата в Бог и за винаги ме отказа от БПЦ!!!

Болни от коронавирус има само в тези държави, в които могат и правят на всеки болен изследвания и установяват от какъв вирус е заразен. В България казват само "вирусно заболяване" и ...толкова и не се знае от какво умира човек. Възхищавам се на китайците. Очевидно и в многомилионните им градове се установява за всеки болен точно от какъв вирус е заразен и така са открили непозната болест. Не е възможно такава болест да не е съществувала до сега никъде по света, но другаде не са я идентифицирали.

Природата е странно нещо. Съгласен съм за някои неща, но за всичко си има първи път. Удивително е как всичко започва от един пазар, но пък е и напълно възможно.

Нещата са сериозни не е за бъзик.Взетите в Китай мерки говорят за огромна тревога: или епидемията се е разраснала до огромни размери, които не се съобщават; властите знаят в пълни детайли какво е станало и взимат огромни по мащаби превантивни мерки, за да ограничат последиците. Смъртността е 100% при липса на лечение - умира се за два-три дни. Септическата форма води до заразяване при досег, вкл. и с мъртво тяло, пренос от бълхи и др. След заразяване следва висока температура, болки в главата, крайниците, кръста, остра пневмония, оттам вторично заразяване на други хора по въздушно-капков път, обща слабост (хората припадат, както си вървят, за което има достатъчно видеозаписи в мрежата). по сведения на очевидци от градовете под карантина навсякъде се пръска с дезинфектанти - вкл. от камиони по улиците и чрез самолети и хеликоптери от въздуха. ЗАЩО МЪЛЧАТ СВЕТОВНИТЕ МЕДИИ И ЕКСПЕРТИ . 1. За да няма паника, което е тъпо. Във века на глобализма е невъзможно да укрие нещо по-мащабно и причините за това. Може да се твърди от медии и специалисти някаква умишлено невярна причина, ама никой да не им вярва. Центърът в Ухан има съвместна програма за изследвания и експерименти с Франция, както и с други държави. Акредитиран е към Световната здрава организация. Случайно или не, първите трима заболели в Европа са обявени във Франция. При белодробната чума болестта е изключително скоротечна - става дума само за няколко часа. Най-вероятно заболелите са докарани вече болни от Китай със специален въздушен рейс. Защото иначе щеше да има цял самолет с полумъртви и мъртви тела и епидемия и във Франция.

Досега няма нито един умрял извън Китай от този вирус. Това като сведение. За два три часа дрън дрън.

Според мен с този вирус наближава края на света. А за нас ще стане още по-бързо, поради липса на нормално здравеопазване. Само трябва да дочакаме Борисов и компания да приберат българските студенти от огнището на заразата и изтреблението ни е в кърпа вързано.

Някои дали знае колко са жертвите на първата грипна пандемия/испанската болест/ в света и в България??

Що не пита Гугъл.

Около 80 000 българи умират, в световен мащаб - между 50 и 100 милиона. Само че говорим за 1918 - нито медицинската технология е на нашето ниво, а и момента в който е започнала пандемията е крайно неприятен - Първата световна война е свързана с придвижването на огромни маси хора по целия свят, което неминуемо е спомогнало бързото и масово разпространение. Да не пропускаме, че по това време, икономиките на повечето участници във войната вече изнемогват и цивилното население е подложено на сериозни лишения. Храната е малко и с отвратително качество. Така че света влиза в 1918-та недохранен и преуморен.

сега в НРБ е така Мунчо ...

По интернет минава ли този вирус? Много разглеждах алиекспрес, а разбрах бил китайски сайт. Пия ремантадин и зовиракс. Ям спанак. Нещо друго? Есе ако напиша полза има ли?

Облечи си нови дрехи, дръпни един голям заем, вземи всички пари със себе си, иди в елитен курорт, поръчвай си маркови питиета и елитни компаньонки, изпукай всички пари за десетина дни и като се върнеш раздърпан и на автостоп в карусерията на товарен камион ще видиш голяма полза от това, изобщо няма да ти пука за грипа.

Rumyana Grudina

карОсерията

Ти се изказа! "Елитни компаньонки" е оксиморон, красиви, може би, но елитни к*ви няма. Всичките са си траш. Иначе нелоша идея, обаче има само един недостатък, ако като се върне светът не е свършил още, у предстои махмурлъка от пиенето, компаньонките и най-вече заемите...