Огромно мнозинство на референдумите в част от Украйна за присъединяване към Русия

"Добре дошли у дома", приветства Медведев жителите на ДНР, ЛНР, Запорожка и Херсонска област

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

всичко е фалшименто.Путето губи и се чуди,как да се закрепи сега

Цитирам : " Какво ще бъде обявено всички знаехме предварително, каза президентът на Украйна Володимир Зеленски." Естествено, че всички знаехме. Ти като бомбардираш тия хора 8 години, да не искаш да гласуват за тебе. Ама че си тъп.

С такъв процент при Соца бяха изборите. И така фалшиво България от Монархия стана Република!!

"И така фалшиво България от Монархия стана Република!!" Ама тогава "Соц" ли сме били?

Още от миналото хилядолетие Западът се опитва да анексира руски територии, но след всеки опит си остава все така в поза партер.

Фалшиви референдуми направени под военен натиск от страна на Русия. До вчера ходеха по къщите на хората въоръжени с автомати и ги караха за гласуват за присъединяване към Русия. Ако откажеш изчезваш. Ето това са руските референдуми. Абсолютна гавра с хората, морала и правото !

И що тогава има опашки на руската граница да бягат от руската кочина? ДОКАЗАНО!

А защо днес в град Запорожие, държан от украинската армия ,е имало блокада на пътя от голяма група хора, които са искали да преминат на контролираната от Русия територия, но не са били пуснати ? И защо това няма да го прочетем в нито една западна медия ?

Комедия по Путкински.. Как не разбира колко смешен става вече... И на руснаците да им опре някой пищов, ще гласуват за присъединяване към САЩ

хахахахахаха абе да ги закръглят на 100% Смях !

Гледах по ТВ един възрастен човек плачеше и каза: "Току що гласувах за присъединяване към Русия. 60 години чакам този момент, дочаках го, сега ще се върнем при майка Русия." Репортажът беше с негативна насоченост за референдумите и затова се изненадах на тези думи, как ги бяха оставили за излъчване. Но явно някой редактор е видял плачещ човек и без да слуша и разбира какво говори той е решил, че плачът отговар на поръчаната от кукловодите негативна информация :-). Самият факт, че Зеленски обяви 5 г. затвор за гласуващите означава, че той знае много добре как ще гласуват избирателите. Колкото и да се напъват да лъжат,не могат да излъжат 8 милиона избиратели, гласували с реална заплаха от затвор над главата си, а не с измислен пистолет до челото, както се опитват да заблуждават.

А мен ми е чудно преди 60 години в 1962 този мужик в коя държава е бил?

Троле, референдум с автомати не се прави. Затова цивилизованите държави не го признаваме. Знаем руслямците как правят референдуми.

Ми да, не се прави. Украинските диверсанти знаеш ли колко бомби взривиха да не се проведи. Колко пъти обстрелваха районите на секциите. Зеленски ги заплаши с 5 години затвор. Ама това не спря хората да гласуват. И знаеш ли защо? Щото от столетия са руснаци и винаги са били такива. Толкова колкото шопите не са българи, толкова и украинците не са руснаци. Много тъп трол си. Никаква представа кой какъв е от къде е и защо е, седнал да реди глупост след глупост.

справедливостта възтържествува.

Гледах по телевизията как върви референдумът ви. Три жени в комисията и двама войника с автомати, да се знае за кого да се гласува... Съвсем скоро украинците ще си върнат заграбените земи и тогава ще осъзнаете, че територия с референдум под дулото на автомати не може да се краде!

Бях на избори в РИК и СИК. Плащат. Трябват ми пари. Студент. Не ми пука за партия. Разбери в РБ полицаи са пред изборните секции, урните с протоколите - също с полицейски ескорт. Под дулото на "Макаровия" ли сме гласували 30 г. ? Видях клипа. Първия провери нагоре какво има. Последния провери следват ли ги. Да пуснеш три възрастни жени и някой да ги убие в коридора? Ти си изрод. Тогава трябва да са ни порочни всички избори, заради охраната от полицията на РБ. Идиот. А, че се знаеше как ще гласуват. Знаеше се. Кой укро е останал там? Избягали са. Я се пробвай в Киев или Лвов да говориш на руски и да похвалиш Путин. Мъртъв си. Ако не си разбрал, значи си от някое от механо-техникумите.

"Съвсем скоро украинците ще си върнат заграбените земи..." Тя и лисицата, вървейки след овена, така се надявала че ще му паднат кесиите, ама само с надеждата си останала.

"Съвсем скоро украинците ще си върнат заграбените земи..." Тя и лисицата, вървейки след овена, така се надявала, ама само с надеждата си останала.

Добре дошли руснаци у дома , вече не сте във Фашистка Украйна , то не бяха убийства ,, изнасилвания и 8 години наред в Руският Донбасс!!! Сега вече сте на безопасно място във вашата родина в Русия!!! СКОРО и за Руснаците в ХАРКОВСКА ОБЛАСТ ще има РОДЕН ДОМ , РУСИЯ!!! А , ДАНО!!! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!

Казваш от 8 години има убийства и изнасилвания? Вярвам ти! Баща ми ми е разказвал, че немските войници са черпили децата с шоколад и бонбони, а като са дошли руските е имало изнасилвания и убийства. Но най-много кражби на алкохол и храна. Майтори са били альошовците при лов на кокошки... Та за това ти вярвам - от 8 години "зелените човечета" са в Луганск и Донецк....

до 4231 Баща ти курво ,още тогава се е подлагал за марципан и шоколад, затова и ти още смърдиш

последните 8 г не бяха ли руските терористи на власт в окупираните руски територии.. или нещо те мъчи амнезия. Последните 8г там украинска власт няма!!!- ФАКТ!! смени си плочата че се излагаш.

Зеленския наркоман пак е смръкнал няколко магистралки. РФ да била изключена от Съвета за Сигурност към ООН ?! Този клоун, като президент, би трябвало да знае кои стават членове. И защо не може току така да бъдат изключвани. А "анексиране" се използва за манипулиране на нас, стадото овце. Анексия е силово, принудително присъединяване на област, с армията, с бой и трепане на местното население. Няма референдуми, дори и под дулата на автоматите. Само трепане на местните, които не са съгласни. Както САЩ са анексирали Хавай например.

Не се ли натъпкахте? Имперските интереси на Русия не са от вчера.. Още от създаването си Московията следва принципа на варягите - кражби, убийства и завладяване на територии... Само да ви светна, варяги долни, че скоро ще се пръснете. А най-голямо парче от Русия ще отхапе Китай! И докато на 24.02.22 пред украинските военкомати беше пълно с доброволци, вашите страхливци ПАК ще избягат, както го правят в момента! Тогава ще ви питаме как върви анексията!!!

А интересите на САЩ какви са?

Най-после някъде по света да има справедливост! Укри и кравари духайте супата!

Те я издухаха вече. Само другата седмица да се подпише указа и такава държава Украйна няма.

Само да бил 'подпишел' .. Война не се печели нито с укази нито с порнографски 'референдуми'.

Това е един добър вариант за споразумение и спиране на,, операцията"на Путин, но и зеленото злобно джудже дали ще се съгласи или ще продължава да жертва народа си и да взема пари от САЩ

Руската армия показа колко струва и че става само за паради и дисциплини като 'щурмуване на картонен Райхстаг', ама за това пък какви прекрасни референдуми провежда Руснята - и все с 98% резултат. Жалко само че Историята не познава война спечелена с 'референдум'..

.... руските лайнояди в България!

Защо затварят тази женица на снимката в стъклена клетка?!

Сега западните мръсници ще плащат,ще санкционитшрат докатоннебим отрежат ушите

Някой учуден ли е от резултата? И не защото е фалшив, а защото е логичен. След 8 години обстрел, мародерство и убийства на цивилни от страна на укро-фашагите и главорезите на Напушения преЦедент-клоун в тези области, какво очаквате? Зеленчука, в една своя реч, през 2021-ва година, официално изгони руско-езичното население на Донбас и хората го послушаха – тръгнаха си, заедно с земята си… В резултат, Западът може да "признава" или да "не признава", каквото си иска, но новите граници на разширена Русия са факт!...

Приберете у дома Харков , Киев , Лвов и останалите ! Иначе войната няма да спре !

по руZZки! Изселени украинци, окупационна армия, без тайна на вота, филтрация, насилие и убийства, под дулото на автоматите... истинска руска демокрация... И които защитават руснаците, ДА ЗНАЯТ: за тях сме долни татари! Питайте сърбите и македонците! А, че са покръстени и ограмотени от Българските царе...НИЩО! Руски имперски боклуци!

Аз очаквах над 100% бу ха ха

100%

да здраствует РуZZкии мир,буд всегда будет сонце(можна и ядреное)буд всегда будет небо буд всегда будет Путлер,Слава Единая Расии ,матушка наша

Животът ти е болка, а?

Що не направи реферндум в Киев за себе си.Демек че е хубав и трзвен.

Същите тези коити отцепиха Косово дори без референдум от Сърбия сега са против референдумите в про-руските провинции на Украйна. Какво да ги правим, такива са им евро-атлантическите ценности. Междунардното право важи само за по-слабите.

Идиот, какъв е този референдум, като с питащите вървят двама с автомати? Пред автомата ще кажеш: Не, не искам да се присъединяваме към Руслямистан. Така ли, дебиле?

ами такъв, 8 години укронацистите избивафа хора в иезточна украйна, запада мълчи защото иска антируски пешщерен проект на ганицата с РФ. Сега и посрайна която вече я няма и запада или това което остана от него си го получиха силно и надълбоко наврян отзад. А това е само началото.

Кой кого е избивал - дай доказателства? Или трябва да се вярва на анонимен трол - некадърник, който не може да си изкара прехраната по друг начин?

кой кого е водил с автомат–дай доказателства....поредното неподготвено келеме.

Никой нямаше да отцепи косово,ако тъпите сърби не бяха започнали войните си в бивша Югославия бе кретен!!!

Да се готвят Харковска,Николаевска,Черниговска и Одеска област.

В Кърджалийско и Разградско вече се ослушват за някое регерендумче и за тях...

Кога ще са референдумите в Северна Осетия, Дегестан, Тува, Чувашия, Бурятия и други республики? Да ги попитат искат ли да са част от Русия или искат да са част от друга държава, или искат независимост??? Между другото находищата на газ са в тези руски републики и може би, хората си преценяват, че с подобен ресурс не им трябват поробители като Руснаците

Ъ-ъ-ъ ... Ама, нали, там, денацификация, демилитаризация ... Пък излезе пак пладнешки грабеж.

Я разгледайте какво прави укро хунтата: ВСУ вновь забросали Донецк запрещёнными минами Разпръскват из Донецк и то вече за кой ли път забранени за използване противопехотни мини. И то винаги в жилищни райони. А после се чудят, що на местното население не иска да е в Украйна. Щото ще го избият, за това. На тия територии, закупени вече от ротшилдовата мафия населението и без това искаха да разкарат, за да добиват шистов газ.

Путин оака гащите. Много припрян, много бърза да организира някакви нагласени псевдо-референдуми, дето и Лукашенко не му ги признава. Китай ясно му каза да забрави за признаване.

Ако Путин използва ядрено оръжие срещу Киев, най-засегнати ще са Беларус и пограничните руски райони. Радиацията ще стигне и до Москва. Наред с украинците, ще измрат и милиони белоруси и руснаци. Не че на Путин много би му пукало де. Все пак до сега е изпържил 60 000 руски войници и е осакатил стотици хиляди.

Не ще го използват в западна украйна, до границата с Полша. И да ги видим дали ще искат да я вземат поляците.

Не виждам на какво се радвате толкова... Има два варианта, признаваме "победата" на Путин или започва пълномащабна война с много жертви и в двата случая вие/ние сме губещите... Та къде е радостната новина...? Култът към Путин с какво ще ви подобри живота?- ще ви стопли, ще ви увеличи заплатите, ще нахрани децата ви, ще ви направи живота пълноценен и щастлив... Ами щом е толкова хубаво, защо руснаците бягат от Русия само с дрехите на гърба си БЕ, а по- важното е защо вие защитници на "справедливостта" не бягате натам....?

Муха, свърши им смяната, сега са в ткзс-то, че само с издръжка от пасоля не стига.

Рашка потъва, чебурашки, приемете го. Последният разумен ход е да разкарат жужака. Само тогава тепърва може да започнат да се интегрират в света (малко сиганска работа).

200000 избягали от могилизацията на Путкин. Ха ха ха, те даже и 50000 няма да могат да съберат тия.

Дали ще бъде признат референдума или не за Русия е все едно. Просто Путин ще си го премести в другия крачол. Косово също не е признато но си се отделиха от Сърбия и запада го призна. Това е двоен стандарт. САЩ, запада и всички останали ще трябва да се примирят. Някой вярвал ли е че Русия ще даде Крим на НАТО? От там се контролира целия черноморски регион. Именно от Крим ние не сме защитени и трябва да внимаваме.

Не му е все едно. Ако му беше все едно, нямаше въобще да прави референдум. Просто е кух, като лейка и си мисли, че по този начин, някакси ще легитимира зверствата си и ще замаже положението. Много сенилен милият!

Две грешки в заглавието: 1. Това не е референдум. 2. Мнозинство няма, тъй като 80% от жителите на тези области не са там и не са гласували.

Тия референдуми ще просъществуват колкото просъществува и Аншлуса на Австрия и Чехия през 1938.

на Путкин са му казали, ако ползва ЯО, НАТО ще влезе във войната. И той напълнил едно куфарче от страх. Могилизацията му се провали.

Е тези ме скриха в малкия си джоб. Такава лъжа и аз не бих могъл да измисля.

Гордите западни сорос тролчета защо си мислят , че радиацията ще ги подмине и така страстно бранят САЩ , която е на океан разстояние?

Смяташ че ще те подмине радиацията? Или понеже на морално ниво си хлебарка смяташ че ще оцелееш?

Няма да ме подмине , аз съм против войната , ама за целта краварите трябва да си седят в Америка и да не мърдат от там.

Ти си против войната и искаш западът да не подкрепя Украйна, за да може Путин да се навоюва.

Международният съд в Хага постанови, че едностранното обявяване на независимостта на Косово през 2008 г. не е било в нарушение на международното право, предадоха световните агенции в четвъртък. Независимостта на Косово от Сърбия бе обявена от косовския парламент на 17 февруари 2008 година. Белград оспорва решението за оповестяване на независимост и продължава да смята Косово за своя територия под наименованието Автономна област Косово и Метохия. В решението на съда, което беше прочетено от председателя Хисаши Овада, се посочва, че международното право не съдържа разпоредби, "забраняващи обявяване на независимост". Решенията на Международния съд се приемат с мнозинство от гласовете на 15-те съдии. "Съдът смята, че общото международно право не съдържа приложима забрана на обявяването на независимост. Той съответно стигна до заключението, че обявяването на независимост на Косово на 17 февруари 2008 г. не е нарушило международното право", каза Овада. Възможно е съдебното решение да окуражи някои сепаратиските движения в други региони по света,

Първо югославия не е сърбия. И второ-косово не обяви независимост под дулата на автоматите и като гледам не е част от никоя държава. Я да ми кажеш кой беше окупирал косово за да ги накара да се присъединят към коя държава??? Номерата на гьобелс не вървят в 21-ви век рускоплатено тролче.

Не бе въобще нямаше въоръжен конфликт. Никога не имало армия за освобождения на Косово, а дупките от куршуми, които и досега си седят по сградите са от градушка. Т'ва беше преди 23 години, ако и тази история не познаваш, къде отиваш брат?!

Може ли някой да ми обясни какво означава първото изречение на статията: "Окончателните резултати от така наречените референдуми в Украйна са готови." Още по-конкретно питам! Какво означава словосъчетанието "... така наречените референдуми"! Ей, грозна и тъжна картинка са "...така наречените журналисти"!!!

Никой освен путин и платените руски тролове не ги нарича референдум.

Руските тролове в момента отчаяно сменят ip адреси за да си наблъскат достатъчно плюсове, и да поставят достатъчно минуси на всеки, който опровергава тяхната пропаганда:)))) И какво си мислите че ще постигнете????? Ще направите референдума законен? Ще накарате някой да излезе на улицата с портрета на путин да вика да живее русия:))))

И като русия разполага с всички елементи на менделеевата таблица, защо не може да произведе дори и един свестен тостер???? Не се безпокой за мене нещастно руско платено тролче-аз и се къпя всеки ден и ще продължавам да се къпя всеки ден. Ти обаче, освен ако не пишеш от русия или не си руски гражданин на работа в руското посолство-най-късно до края на следващата година ще се къпеш по график. И ще внимаваш да не изпуснеш сапуна. Май не разбрахте, че дори и така наречените съюзници на русия я отрязаха. Дори уж близките на русия китай индия турция и така нататък обявиха че не признават този референдум.

Осмото жуже си мисли,че като окраде Украйна,народът ще му прости стоте хиляди жертви. Да,ама жертвите явно ще се умножат и жужето ще бяга в Северна Корея,където гладните туземци ще го свят с корени и трева за обяд.

Честито и са им олекне най после! Нашите деца ще живеят мирно и щастливо, а вашите ще се крият в мазетата и ще умират. Цитат на Петро Порошенко, президент на Украйна, към Донецк и Луганск

Войната продължава. Не много хитър начин да вкарат хората от четирите области в окопите.Московчани да търсят терени за нови гробища и братски могили.

Когато Украйна освобождава своите територии навсякъде я посрещат като освободител , така ще бъде и в Донецк и Луганск, Хората там ги чакат с нетърпение. Ще видите че градовете окупирани от Русия са цели и здрави, защото украинската армия не се бие с мирните жители и ги пази защото са техни граждани. А Русия сравни с земята стотици селища.