Коментари - След проверката за припадналото дете в Бургас: И трите болници са невинни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най вероятно е гастроентерит, а не гастрит.От гастрит няюа как да се обезводниш.

Ако си наемат адвоката на Севда от тв сагата "Смени отрочето", може да лапнат и те едни 300 бона държавна пара.

Естествено:))))) след като детето си е ''виновно'' че припаднало след толкова много грижи от ''невинните''..

Здравето е лична отговорност... никой не е длъжен на никого.

И онзи мангал,с камерата,който се опитваше да се прави на интелигентен и с апломб обясняваше как детето умирало!Да еба неговата мама,да беше се опитал да помогне,а не да се прави на репортер!Циганите ясно трябва да разберат,че никой повече няма да ги търпи да паразитират!

Щото господинът очква като иде някъде и го видят, че е тъмносин, всички да свалят гащите и да е с предимство. Да, ама не. Свърши вече. Ще трябва пак да се научат да се редят на опашки, а скоро и да си плащат осгуровките. След известно време, пак ще се окажат там, където им е мястото. Когато се държиш като получовек, ще трябва и другите да те третират както получовек. Цветът и етносът са без значение, нали така беше?

2 от болниците са в двата края на Бургас.Растоянивто е около 10км между двете.Нормално е да се обадят вместо да обикалят.

Ц, правилното е да да се обадят, да ги наругаят, да отидат с колата и докато чакат да им я вдигне паяка, а на връщане бакшиша и той да ги скъса от ругаене. Капитализъм, батка. Лапето естествено пак ще припадне, щото никой няма да го ебава да го погледне ... само дето си вътре в киреча с разходи и откупа на паяка като вни остава съмнителното удоволствие да се скарате с полицая, че не е вдигнал и другите коли в същото нарушение, на същото място

Да очакваме л.и скоро: Пациенти са си виновни, че не са се оперирали сами? Извиняваме се на лекарите, че вкъщи ядем едно и също! Въвеждам нови правила: всеки яде различно за да на им тровим живота всички. И се извиняваме, че плащаме данъци и търсим услуга срещу същите тези данъци! Също така се извиняваме, че живеем в най-добрия град в България! Дали са достатъчни извиненията? Или имат нужда от още?

Лекарите и болниците им виновни ,че не могат да намерят пътя до тоалетната!

Това, което разбрах е, че майката и дъщерята са се посрали и вместо да си купят солетки и да пият повече течности, търчали по болници, докато едната накрая припаднала.

...................................

Съвсем си е в реда на нещата, когато парите са над всичко. Всичко е по устав, здравето на пациента е на второ място. На първо е печалбата

Само украинци и цигани ще ви оправят. Ако не, ще изчезнете. И в двата случая в добре за България

Него ден ?!!??

Диалектен израз е. На фона на почти неразбираемия български, който се говори по зеверозападната част на страната, мисля, че може да го преживееш, че в източна България се употребява "него ден" в смисъла на "този ден", "същия ден".

Така е, като журналята си умират от кеф да слушат здравнонеосигурените паразити и да им дават гласност при всеки повод, та им дават карт-бланш при всеки повод да рават като за световно. И по-зле ще става, щото тия дето работя и плащат осигуровки не могат да се вредят от такива ревящи. Ама един ден и журналята ще усетят, че да се мазнят на ДВД-тата и СД-РОМ ите е нож с две остриета.

Бе как ще са виновни бе хора, амм те си бачкат, що ги притеснявате.... сляпо не ще прогледне...

Тив коя болница си работил, че се изказваш така компетентно?

Слепчо, лато си много добър отиди и помага безплатно в някоя болница и после говори. Циганин обща и на строителни обекти взимат 100-120 лв на ден наденица. Лекар или сестра които работят в болница в зимата 50-80 лева. Отивай при юамгала да те лекува. Той е специалист и ние му плащаме Като ти кажат дай 30 лв за здравни осугуровки всеки реве колко било скъпо. Отиде в дискотеката и изхарчи 200 лв и вика "евтинийка"

Какво стана с гърча и ваденето на езика от дъртата циганка и всички коментари.Дазнаете ,циганите лъжат като дърти цигани.

Прочетете ли някъде "глътнат език" и "вадене на език" - не четете повече!

А ти прочети първоначалната версия на историята. Точно така разправяше дъртия паразит.

Аз съм виновен

Виновни са тия, които произвеждат и продават боклуци за ядене.

За гастрит-курмит....

Поредните манга.ски изцепки...

CD-ROM-и е политкоректно да се каже