Коментари - След протест с високо напрежение: Ще преназначават миньори в държавно предприятие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама чакайте сега - ние сме на власт,за да си изпълняваме нашите цели? Защо да ви слушаме вас. Ние си имаме държави , бг не ни е на дневен ред. УКРАЙНА Е;)

Ковачки отвръща на разследването на Европейската прокуратура за неговите измами!

Вече е ясно защо са тези протести. Искат оставката на правителството, защо на едно посолство - не е американското - не му харесва политиката.

Народа не желае да ставаме 25тата административна област на нацистка Украйна, каквато ни направи сглобката!!!

Цял свят е с Украйна!

Народът трябва да излезе масово!!!!!! Сега е момента……… Тия изроди минаха всички граници….. Нека да излезем и да им покажем най накрая че не сме такива идиоти за каквито ни мислят…..

Май пак нещо АЛА, БАЛА се договориха..

пък не

Е то тъй къде ще му излезе края ? Тракторите искали нещо, хоп отмятаме се от обещание дадено преди 2 дни в директно противоречие на ЕК. Миньорите искали нещо, хоп отмятаме се от всичко, което са подписвали предишни правителства и за което сме взели вече пари. Отделно страх да не стане революция, отлагаме постоянно свободния пазар на ток с някакви хибриди като регулиран свободен пазар. Каква е тая политика ? В уйдурмата всеки подписва някакви глупости за да вземе някви пари и после горещия картоф остава в бъдеще неопределено време. До кога началниците ще ви търпят ? По-достойно е от самото началото да се противопоставиш нещо, отколкото да правиш цигански номера.

Кой ти го каза това, погледни чуждата преса и тогава говори.

Утре тракторите ще влязат, то бтр-и няма

Бате шишо, моля те от дълбоката си нежна душа : блокирай Кайда на pik

Както винаги с академика и харвардите - ще се разберат да подкупят шефовете за да спрат да протестират.

Днеска, меска. Селяни облечени с власт и пари. Деца на майката Партия, слуги на Посолствата.

По-добре за потребителите на въглища е да внасяме качествени въглища от Донбас. Без значение дали ще ги доставя Украйна или Русия. Нашите не вършат работа, нямат калоричност и само вдигат пепел и пушилка. Закривайте мините.

Каква власт бе, тия измекяри ТРЯБВА да си заминават. Преди да са съсипали и малкото останало от държавата!

Няма значение за теб, но за Урсула и подобните и има голямо значение. По-начало въглищата са лоши, но ако бяха украински можеше и да се направи нещо. За руски въглища забрави.

Значи, по думите на Тошко Африкански, плана за възстановяване в крайния му вид е написан от Киро Истината и Асенка, които са го показали на коалиционните партньори през 2021... Това са думите на Тошка... Логичният въпрос е КАК и ЗАЩО БСП и ИТН се съгласиха на такъв план?!?? Сега протестират срещу нещо, което ИТН и БСП са можели да спрат и да не стига до ЕС

Само бой по тъпите миньори! Работа има за целия китайски народ!

Ами хайде иди и им го кажи де! Мило мишУенце.

Народът обича Кирчо и Мравояда! Ето, събраха се да ги сурвакат след няма и 100 дни управление... Какво ли ще е след година?!?

Онзи ден се е произвел ток в България 34% от атомните електроцентарали и 36% от фотоволтаици. Мариците са ни абсолютно излишни! По-евтино ние да им плащаме на тъпите ниньори без да работят, отколкото да плащаме въглеродните емисии. Да не говорим че щата им е раздут двойно!

Емиграционната програма за Австралия има специална програма за неграмотни емигранти, които се приемат по ускорена програма, сред тях са миньорите. Да заминават на там като им се миньорства, там бе бъдат и добре платени.

Коя е тази на снимката с червеното сако и бялата рокля под него?

В България в момента се прозивежда електрическо около 35-40% от АЕЦ Козлодуй и около 35-40% от фотоволтаици. Тепърва предстои въвеждането на още около 700MW фец. Хубаво ще е и 7-ми блок на АЕЦ Козлодуй да се изгради скоро. Тецовете по естествен път ще изчезнат, защото тяхното производство е по-скъпо от останалите. Така че се очаква отлагане на затварянето, е нелепо. Но в същото време исканията на работниците са разбираеми. Необходим е някакъв преход и преквалификация за тях.

Та я няма Маргарет Тачър кто миньорите в Англия да ви пусне баретите да ви запукат, да видите вие стачки ли алчни мекерета

Тошка: "Когато бяхме в коалиция с ПП-ДБ и БСП и дойде Планът за възстановяване, имаше среща, на която "Има такъв народ" изрази несъгласие с това, което предлагаха за Мариците. После Кирил и Асен написаха плановете такива, каквито са сега...." И защо клоуните от ИТН и БСП не вдигнаха шум тогава, преди да изпращат нещата в ЕС. Защо Тошка, стрина Корнела, Славка си мълчаха в 2021?

Нека утре влязат тракторите и трактористите в София и ще видиш ,че няма да има нужда от БТТ- и !!!! Ние ,софиянци ще ги посрещнем подобаващо тези наглеци и ще им изкараме субсидиите през носа !!! Нека влязат !!!!

Сигурност за кого? За енергийната мафия и за няколкото хиляди души раздут персонал. Трябват незабавни съкращения в “Мариците” и оптимизация на разходите. А профсъюзите да бъдат закрити веднага!

Мдааа... и зимата ще е 36% от фотоволтаици... от къде ви намират бе?!?

Има си органи на реда, на които им плащаме заплати от нашите данъци. Бой по тъпите миньори!

Давайте до в МВР Те там са пенсионерите 8000 чоловека

И как ще се произвежда енергия от фотоволтаиците пред студените месеци? А производството от ТЕЦ е изкуствено оскъпено заради налаганите ни от ЕС квоти да емисии с цел въглищните централи да бъдат затворени. Бойко Борисов подписваше всякакви европейски политики само и само да не му спрат еврофондовете, заради неговото правителство централите нямат и механизми за капацитет, но ще го отнесе настоящото правителство.

Уникалното съоръжение за производство на чиста електроенергия ПАВЕЦ Чаира целенасочено се държи в неизправност за да не работи и да може Соларната Мафия на ГЕРБ и ДПС да точи грешни милиарди от нас данъкоплатците.

Хартиеният плъх защо не им предложи да им повиши образованието, вместо да си слага и тяхна държавната хранилка? С този "лош матрЯл" (цитирам Тулупа) ли ще влизаме в еврозоната и шенген?

Е, могат да гледат каротфи и зърно. Ще карат макбахи.

Работа може да има, но ток-не, а оттам и работата ще намалее. Миналата година Марица-изток осигури енергийната стабилност на целия Балкански полуостров. Като затворят тецовете, от кого ще внасяме електроенергия в студа? Тогава фотоволтаиците са абсолютно непотребни.

Като какво ще работи това държавно предприятие?Или ще им се плаща да не работят и да мируват!А всички ние ще си платим чрез цената на тока!Или бъркам?

И като ги внесем, къде ще ги горим? Нашите централи са проектирани да работят с въглищата от това находище.

Как да се преквалифицират тъпи хора.

Не, не - така НЕ става ! …та ето НаистинаНеобходимото, и то НаМомента : - Затваряне на “наште” “профсъюзи “ ! — Тотално Разследване #Кой Защо и Как “сътвори” И “протестите”Сега, а И “профсъюзите” ! …ерго нещо ала ПредПодготовка ЗА НовияНюрнберг —— ЗА Работещите (Работещите !, а НЕ Плюскащите Нищоправячи) в Задължителните за Затваряне и/или Работещи (Работещи !, а НЕ Бидон) предприятия/Бизнеси - Комплексна Образователна програма за Пренасочване към Нови/Предстоящи сектори ЗА Развиване у Нас ! …и то Изцяло Безплатно, Вижти ! - Само три неща !!! …и то СвръхЯсни. ….защото тази Тенденция “протест” - “резултиращ” в И-Нови Излишни Бюджетни Разходи - Е като да Храниш псе да те Хапе .

Обещанието за енергия от фотоволтаици, ВЕЦ , перки покрива 30 % от нуждите на Бг, останалото ще си го вкарваме скъпичко от чужбина, благодарение на Сглобкаджиите. ( нали затварят всичко, да не са като Франция , която строи и придава енергията от АЕЦ )

А кой е виновен за това, ме плащаме въглеродни емисии? Зелените лобисти в ЕС. Да не би Турция, Сърбия или Македония да плащат?

А кой е виновен за това, ме плащаме въглеродни емисии? Зелените лобисти в ЕС. Да не би Турция, Сърбия или Македония да плащат?

Ама искам и на мен държавата да ми гарантира работно място с последната ми заплата доживот. Ебаси наглите копеленца.

В България няма истински профсъюзи, а частни фирми регистрирани като такива за да ползват данъчни облечения.

блажени са верующите

Да. …това Е в основата, Колега. ———- Всъщност - Съм таковал И Профсъюзи… ама Воистине Профсъюзи ! …когато НЕ чуват. …нищо особено НЕ е. …просто - Процедиране.

"Така дори и един миньор да остане без работа, ще може да бъде преназначен при същите условия на работа, от мините в това държавно предприятие", обясни Димитров. Това е единственият сигурен начин да гарантираме на миньорите, че няма да останат без работа във времето до 2038 г, добави той. значи затваряме тецовете и после уволнените на държавна хранилка?

И туй държавно предприятие ще капа , копа ама кво????