След посещението на Карадайъ: отваряне на ДПС към Турция за повече гласове

Целта на партията е да получи най-малко 50 000 гласа от съседката ни след отпадането на ограничението за броя на избирателните секции

Обратно в новината

Коментари - След посещението на Карадайъ: отваряне на ДПС към Турция за повече гласове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ОК Руци ... как добре рецитираш. Като го мислихте това с новите правила да бехте мислили с главите си - а не на пук на Борисов само. Сега ДПС минава от 10% на 15% от електората а след изборите консултациите за нов кабинет май ще са в друго президентство.

Всичко това е цирк и прах в очите на народа.....Целта на ДПС е да подразни българите, съответно "Патреотите" да реагират и да си вдигнат вота за изборите, а ДПС да сплоти редиците след реакцията на "Патреотите"...

Къде са националните служби за сигурност!? В прав текст ДПС се признаха за партия, структурирана по етнически признак! Трябва да се забрани!

Само машинно гласуване с интерфейс на Български език!

Ако Турция е вашата родина, ходете си в Турция!

По време на визитата на тези, никъде не се видя българското знаме...

бе, маджо, що мълчиш!! ами ококорената жаба до теб?????

За това изказване на Карадайъ, направено пред Ердоган при посещението му при него, на председателя на ДПС трябва да бъде повдигнато обвинение, и то ВЕДНАГА! Държавата ни окончателно заприлича на разграден двор – след американците и турците се намесиха брутално във вътрешните ни работи, при това за пореден път, при това в навечерието на изборите. Освен това с изявлението си Карадайъ ясно и категорично заяви, че ДПС е турска етническа партия, а етническите партии са ясно и категорично забранени от българската конституция. Ето защо ние от Възраждане питаме – ще се самосезира ли прокуратурата за това изказване и ще започне ли процедура по заличаване на ДПС, както миналата година стори с Възраждане, или ще се наложи да я сезирам лично аз?

Негативните коментари за този или онзи не вършат работа. По-добре е с позитивните. Карадайъ се изживява като турчин? Това вероятно е така. Той на български говореше достааа трудно..... Ама се научи. С учебници ли пък без учебници. С логопед или без него- не зная. Значи може. А, и да.... Какъв Ви е проблема със секциите в Турция и чужбина? Искате да идват В Смолян и Кърджали с автобуси или да спасим части от въздуха в света? Друг е въпросът, ако ще става алъш-вериш, което разбирам и приемам . Може да се увеличат с малко, гласовете за ДПС но ще се увеличат и тези от САЩ, Германия, Великобритания,Канада, та до Карибите, които са българи, а не турци. Всеки има право на глас, защото е личност и човек! Забележка: Последното ще подпша с ОМ "особено мнение". Смятам, че българите в чужбина имат право да гласуват, но само за Парламент и Президент , но НЕ и за местни избори. Защото, ако си се живял в с. Долно Люляково и не си стъпвал там от 27- години няма как да знаеш дали люляка в твоя бивш двор мирише на обор /например от завод за дрожди/ и на селото му трябва нов кмет? Интернет тук не помага, защото може да има картинка, но няма мирис? Преди да ме хапнете като парче ябланишка халва да ви кажа, че това е проучване за моя консумация. Малко необичайно, но започвам пръв. Мъж съм, на 60 год., безпартиен, умерено-десен, женен с 1 дете, българин, роден в София , микрофирма семейна с история от 30 години. Жив човек. Чалга не харесвам, освен на 7 ракии, но затова бия бира. и си я купувам за в къщи барабар с целия акциз. Плащам шибаните данъци и осигуровки. . Гадни са :) Обичам умерен рок и неговите класики като Куин, Дарт Стрейтс Диййп Пърпъл, Юрая Хийп, и мн.др. Когато съм на съответен кеф мога да слушам от Моцарт до Малер, заедно с Берковската духова музика, Какво му е на Слави? Лепа Брена, аресвате, ама дългуч с пари -не. От 2-те ферарита, които съм видял бичеше звук на точно неговите преговори с Бог. А,са,, к,во ? Да обвиним ферарито, Бога или диска? Дайте му шасн!. Издъни ли се- ще го махнем. Така се прави. Сега ме изяжте, мили тролове и нормални хора с разни мнения и идеали.Готовииии .....! Старт.... 1... 2...3 Чакам да чуя хора, а не само тролове или статистически единици.

Нищо няма да се увеличи от там даже ще са по малко:) много сте прости. само пагони,сертификати и дипломи от харвард умен не се става

от там ознава от зпадните страни, от тези страни ще имаме намаление на гласуващите, толкова прости,а образовани:))) тц.тц.

Славчо-чалгаджията! ИТН продажни властолюбци- родоотстъпници!

Закон за избори във България трябва да бъде от две основни точки : -Само грамотни граждани навършили 18 г да имат право да гласуват. -Само граждани намиращи се на територията на България и българските посланици да имат право да казват кой да управлява.

"Турция е моята родина,България е нашата земя".Каква наглост.Какво правиш на нашата земя,ходи си в Турция.Ех,Слави ,предателю.Това ли ти беше целта с изборния закон.Да ти е честито.Предаде собствения си народ заради няколко гласа в повече.

Този нагъл турчин Карадайъ е изтъкнал, че основната им цел е да защитят турската си идентичност. Освен това се оплакал, че не може да провежда изборна кампания на турски и че не се разрешавали турски учебници в училищата. После е подхванал националистите. Тези, които свалиха ограниченията за броя на секциите в чужбина трябва да бъдат изправени до стената и........нали е ясно какво. Закъсня Тодор Живков навремето - трябваше да ги подхване по рано и тогава не 300 000, а 600 000 щяха да се изметат в Турция. И трябва със закон да се забрани двойното гражданство, да се въведе образователен ценз за гласуване и на българите, които плащат данъци и осигуровки в чужбина и са си уредили живота там трябва да се забрани да гласуват за каквото и да било в България.

Много умело смесваш смислени неща с пълни глупости. Да, всички трябва да имат възможност да гласуват - хората с българско гражданство в Турция са МНОГО по-малко от българите в другите страни. В Турция има 120хил. човека с право на глас. В чужбина има над 2милиона българи! Та, тия внушения, че Славчо бил игтал за ДПС ходи да си ги говориш на герберските вечеринки. Двойното граждантво трябва да се прекрати, с това съм съгласен! В момента законите на държавите са достатъчно либерални - можеш да пътуваш навсякъде по света както си искаш. Не е нужно да имаш паспорт за дадена държава. Съгласен съм и с едно друго мнение - в чужбина да се гласува само за президен и народните представители, но не и за местни. Хора дето не са си стъпвали в града с години какво ще гласуват...

Повечето си мислят,че са там заради разкритите повече секции.Достатъчно е по време на изборите България да командирова по трима българи към всяка секция за контрол и въпроса е решен.Но ДПС са там с друга цел,да уговорят получаването на пари от Турция за изборите по различни канали било чрез посолството в България ,било от турски фирми,било чрез тираджии и т.н..Този безпрецедентен ход се наложи поради факта,че фирмите а Пеевски и свързаните с него фирми като основен спонсор на ДПС/ касичка/ попадат под ударите на американските санкции по закона Магнитски.

"Той специално се е спрял на проявите на национализъм в България, които по думите му се подхранват от антитурската омраза и са тревожен проблем." ВАСССС ДЪ ФАКККК ИСТ ДАС БЛИЯД.... КУРВА... МАЧ.....ТОВА Е НАЙ-ГНУСНАТАПИ ДОЛНА ЛЪЖА ОБИЖДАЩА БЪЛГАРИЯ И БАЛКАНСКИТЕ ДЪРЖАВИ И НАРОДИ И ЕВРОПА ТОЧНО ПАРТИЯТА КОЯТО ВИ ПОДКРЕПЯ НА Р-ДОГАН В ТУРЦИЯ Е ФАНАТИЧНА ОСМАНОИСЛЯМСКА ФАШИСТКА ХУНТА...... ПРИЗНА ЛИ ЦЯЛ СВЯТ АРМЕНСКИЯТ ГЕНОЦИД А...??? НЕ НА ОСМАНОИСЛЯМСКИЯТ ФАНАТИЧЕН ФАШИЗЪМ И ПРОПАГАНДАТА МУ В ЕВРОПА И ПО СВЕТА, НЯМА МЯСТО ЗА ТЯХ!!! ОСМАНОИСЛЯМСКАТА ФАШИСТКА ПРОПАГАНДА ЦЕЛИ ОБЕЗЛИЧАВАНЕТО НА ИСТОРИЯ, КУЛТУРА,ТРАДИЦИИ, КУЛИНАРНО НАСЛЕДСТВО И ОБИЧАИ НА НАРОДИТЕ(КОИТО НАЙ-НАГЛО И БЕЗЦЕРЕМОННО СА ОКРАДЕНИ ОТ ОСМАНСКИТЕ ФАШИСТИ-КОЛОНИСТИ И ПРЕПИСАНИ ЗА ТЕХНИ" турски") 5 ВЕКОВЕН ЕТНОРЕЛИГИОЗЕН ГЕНОЦИД НА 3 КОНТИНЕНТА... КАКТО И ЗАЛИЧАВАНЕТО НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СРЕЩУ ТЕЗИ НАРОДИ.. ГЕНОЦИД, МАСОВИ КЛАНЕТА, УНИЩОЖАВАНЕ НА ХРИСТИЯНСКИ ХРАМОВЕ И ЛИТЕРАТУРА, ТЪРГОВИЯ С РОБИ, ЕНИЧЕРСТВО,ОПИТИ ЗА ЗАЛИЧАВАНЕ НА ЕТНИЧЕСКИЯТ ИНДЕТИТЕТ, КАТО ОСНОВНАТА ИДЕЯ НА ТАЗИ СКАЛЪПЕНА ПРОПАГАНДА ОТ НИСКООБРАЗОВАНИ,НИСКОИНТЕЛИГЕНТИНИ ФАНАТИЧНИ ОСМАНОИСЛЯМИСТИ ФАШИСТИ Е ЧЕ ИНВАЗИЯТА ИМ ВСЪЩНОСТ Е "успешна" "асимилация" НА ПОРОБЕНИТЕ ДЪРЖАВИ И НАРОДИ.... ТОЕСТ ВСИЧКИ ТЕ СА "турци" НЕЗАВИСИМО ОТ ГЕНЕТИЧНИ, АРХЕОЛОГИЧЕСКИ И АНТРОПОЛОГИЧНИ ПРОУЧВАНИЯ! ВКЛ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ДНЕШНА ТУРЦИЯ.... ТРЯБВА ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ И НАРОДИ ПОТЪРПЕВШИ ОТ ОСМАНОФАШИСТКАТА ПРОПАГАНДА ДА ЗАВЕДЪТ МАСОВ ИСК В ЕВРОПЕЙСКИ СЪД ЗА КРИМИНАЛИЗИРАНЕТО НА ОСМАНСКИЯТФАШИЗЪМ ВМЕШАТЕЛСТВОТО В ВЪТРЕШНОПОЛИТИЧЕСКАТА ДЕЙНОСТ НА БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА Е КОНСТИТУЦИОННО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ КАКТО И.... АНТИСОЦИАЛНО И АНТИДЕМОКРАТИЧНО.....МЕРОПРИЯТИЕ-ОТ СТРАНА НА ВЪНШНАТА ПОЛИТИКА НА УПРАВЛЯВАЩАТА ОСМАНОФАШИСТКАТА ХУНТА В ТУРЦИЯ... ДПС-Е ОСНОВЕН ПРОВОДНИК НА ТАЗИ ПРОПАГАНДА....... ОГЛУШИТЕЛНО МЪЛЧАНИЕ ПО ТЕМАТА ОТ ПОЛИТИЧЕСКИЯТ НИ "ЕЛИТ" И НА ВАС ЛИ Р-ТИЙП ДАРИ 30 СРЕБЪРНИКА????

Честито на всички българи...

"Той специално се е спрял на проявите на национализъм в България, които по думите му се подхранват от антитурската омраза и са тревожен проблем." ВАСССС ДЪ ФАКККК ИСТ ДАС БЛИЯД.... КУРВА... МАЧ.....ТОВА Е НАЙ-ГНУСНАТАПИ ДОЛНА ЛЪЖА ОБИЖДАЩА БЪЛГАРИЯ И БАЛКАНСКИТЕ ДЪРЖАВИ И НАРОДИ И ЕВРОПА ТОЧНО ПАРТИЯТА КОЯТО ВИ ПОДКРЕПЯ НА Р-ДОГАН В ТУРЦИЯ Е ФАНАТИЧНА ОСМАНОИСЛЯМСКА ФАШИСТКА ХУНТА...... ПРИЗНА ЛИ ЦЯЛ СВЯТ АРМЕНСКИЯТ ГЕНОЦИД А...??? ФАШИЗЪМ И ПРОПАГАНДАТА МУ В ЕВРОПА И ПО СВЕТА НЯМА МЯСТО ЗА ТЯХ!!! ОСМАНОИСЛЯМСКАТА ФАШИСТКА ПРОПАГАНДА ЦЕЛИ ОБЕЗЛИЧАВАНЕТО НА ИСТОРИЯ, КУЛТУРА,ТРАДИЦИИ, КУЛИНАРНО НАСЛЕДСТВО И ОБИЧАИ НА НАРОДИТЕ(КОИТО НАЙ-НАГЛО И БЕЗЦЕРЕМОННО СА ОКРАДЕНИ ОТ ОСМАНСКИТЕ ФАШИСТИ-КОЛОНИСТИ И ПРЕПИСАНИ ЗА ТЕХНИ" турски") ЧРЕЗ 5 ВЕКОВЕН ЕТНОРЕЛИГИОЗЕН ГЕНОЦИД НА 3 КОНТИНЕНТА... КАКТО И ЗАЛИЧАВАНЕТО НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СРЕЩУ ТЕЗИ НАРОДИ.. ГЕНОЦИД, МАСОВИ КЛАНЕТА, УНИЩОЖАВАНЕ НА ХРИСТИЯНСКИ ХРАМОВЕ И ЛИТЕРАТУРА, ТЪРГОВИЯ С РОБИ, ЕНИЧЕРСТВО,ОПИТИ ЗА ЗАЛИЧАВАНЕ НА ЕТНИЧЕСКИЯТ ИНДЕТИТЕТ КАТО ОСНОВНАТА ИДЕЯ НА ТАЗИ СКАЛЪПЕНА ПРОПАГАНДА ОТ НИСКООБРАЗОВАНИ,НИСКОИНТЕЛИГЕНТИНИ ФАНАТИЧНИ ОСМАНОИСЛЯМИСТИ ФАШИСТИ Е ЧЕ ИНВАЗИЯТА ИМ ВСЪЩНОСТ Е "успешна" "асимилация" НА ПОРОБЕНИТЕ ДЪРЖАВИ И НАРОДИ.... ТОЕСТ ВСИЧКИ ТЕ СА "турци" НЕЗАВИСИМО ОТ ГЕНЕТИЧНИ, АРХЕОЛОГИЧЕСКИ И АНТРОПОЛОГИЧНИ ПРОУЧВАНИЯ! ВКЛ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ДНЕШНА ТУРЦИЯ.... ТРЯБВА ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ И НАРОДИ ПОТЪРПЕВШИ ОТ ОСМАНОФАШИСТКАТА ПРОПАГАНДА ДА ЗАВЕДЪТ МАСОВ ИСК В ЕВРОПЕЙСКИ СЪД ЗА КРИМИНАЛИЗИРАНЕТО НА ОСМАНСКИЯТФАШИЗЪМ ВМЕШАТЕЛСТВОТО В ВЪТРЕШНОПОЛИТИЧЕСКАТА ДЕЙНОСТ НА БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА Е КОНСТИТУЦИОННО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ КАКТО И.... АНТИСОЦИАЛНО И АНТИДЕМОКРАТИЧНО.....МЕРОПРИЯТИЕ ОТ СТРАНА НА ВЪНШВАТА ПОЛИТИКА НА УПРАВЛЯВАЩАТА ОСМАНОФАШИСТКАТА ХУНТА В ТУРЦИЯ

Тези вече да са арестувани и разстрела им да е насрочен.

Мерси на Славиту Трифонов и негавата партия че даде на турското малцинство да гласува в Турция без да ограничава Алла здраве да му даде

Да благодарим на Няма такъв народ и лидера Слави трифонов! Че гласува закон с който в Турция могат да гласуват масово на нашите избори. СЕГА ВЕЧЕ НЯМА НУЖДА ДА ИДВАТ ТУК С АВТОБУСИ. Наш Слави улесни избирателите на ДПС в Турция. Как се благодари на турски? Та да благодаря за което на великия Слави, виден наш борец за човешки права?

В последния парламент свършиха две неща и двете неща бяха платените, еднот беше осигуряване на достъп на Турция до Българското управление, и другото беше освобождаване на запорираното имущиство на Божков, Божков работеше в колоборация със ДПС, ДПС и Бобков владееха 4 от партиите в парламента ДПС и ГЕРБ се яваваха самостоятелно, като ДПС с помоща на руските си проткетори завладя изцяло сектора на 4-те партии които работеха в услуга на ДПС. Плана е да се стигне до национлана катастрофа в която руските служби ще излъчат някой който е техен човек, и да ни спасява от Турците, въпреки че руските служби бяха активни участници в продажбата на Българските интереси на Турция. Божков и ДПС в коалиция управляваха слугите на прехода Мая Манолова, българомразеца Хакимян, приватизаторката верна на Костов, Кадиев работил за Зеланата Мафия учатвал в войната срещу Тодор Живков служил на КГБ, Слави Трифонов финансово зависим от различни структури и от амбииците си, и егото си, Радев, издигант от хора близки до соломон паси, и дпс, пак хора от мафията провела крадливата приватизация и крадливия преход, Станишев инциатор на резолюция срещу България заедно с Елена Йончева, професор Иво христов нарекъл българите дебили за да защити едно дебилно мнение на една рускиня и ......

Радев, кажи нещо де! За един мандат ни продаде, нали нещастнико? Но накрая оня с каскета все пак ще та набара, дребнава душичке.

И нека всички дружно да благодарим на комунистическите боклуци и техните подлоги за това постижение в унищожаването на България...

Не, ние ще благодарим на Няма такъв народ и лидера Слави трифонов! Че гласува закон с който в Турция да могат да гласуват масово на нашите избори. СЕГА ВЕЧЕ НЯМА НУЖДА ДА ИДВАТ ТУК С АВТОБУСИ. Наш Слави улесни избирателите на ДПС в Турция.

А НАЙ МНОГОБИМ ПОМОГНА ЕДИН ЕВНУХ,ЯВНО ЖАДЕН ЗА ПАРИ И ЗАБЛУЖДАВА ПРОСТАЦИТЕ.СЛЕД ВРЕМЕ МОЖЕ И ДА СТАНАТ ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА.ПРОЕКТА НА КОМУНДЕТАТА СЕ СБЪДНА.ЯВНО ВСИЧКИ СА ЩАСТЛИВИ ,БЕЗ КЛЕТИЯТ БЪЛ.НАРОД

Да си припомним кои партии лобираха да няма ограничение на секциите в чужбина, за да разберем кой ни продаде.

За това нещо на Слави трябва да му откъснат главата.Сега ще видите резултатите на ДПС банда с идиоти а даже може и дост да прескочи 4%>тогава вече ще я вапцаме.

И не само главата.

ина президента, той много помогна

на него и двете

Мустафа Карадайъ за колко турски лири продаде Кърджали?

Продадоха го тези които позволиха това да се случи, като приеха новия изборен закон.

Кърджали (област) е турска, няма нужда да се продава! Име, етнически състав, преобладаващ език, география, собственост на промишлеността.

Акцията с гумената лодка е била планирана от сараите явно.

Закрийте тази етническа партия! А българите, които не я напуснат трябва по техен обичай да бъдат бити с камъни!

На българи дето са донасяли и са се мазнили на турския поробител едно време са им викали "мекерета"!

Едно нещо свършиха в последния парламент ИТН , ДеБъ и Мутрите ама го свършиха качествено ! Ще вкарат ДПС във властта ! Следващото престъпление ще бъде да манипулират резултатите от машините - затова беше целия зор .. Да ви е честито !

Карадайръъ! А преди Османската империя да се навре тук, знаеш ли на кой са били тези земи!? Като толкова много милееш за Турция, никой няма да ти ограничи паравото да живееш там! Но дали партия като ДПС ще може да гъкне там! Ще ти дадът там едни права и свободи!

АКО РИСТЮ ИВАНОВ НЕ СЕ БЕШЕ ДОГОВОРИЛ С ДОГАН ЗА ПЛАЖА РОСЕНЕЦ, СЕГА НЯМАШЕ ДА Е В ПАРЛАМЕНТА. ВСИЧКО БЕШЕ ЕДИН ЦИРК, СЪГЛАСУВАН С ДОГАН НЕГОВАТА КОМИСИОННА СА ГЛАСОВЕТЕ ОТ ТУРЦИЯ!

Е нали накрая плеснаха с ръце и се прегърнаха, а Доган ги почерпи с локум.

Не смеете да кажете, че ДПС е етническа партия, в която за бърза кариера членуват кой за по-дълго, кой за по-кратко хора като Данчо ментата, Христо Бисеров, Росен Владимиров и други недостойни българи! Слави Трифонов и ИТН също изпълняваха задача на ДПС, не случайно дясната ръка на Христо Бисеров - Виктория Василева е главен секретар на ИТН и не случайна беше поправката в Изборния кодекс за броя на секциите - Турция!

В България етноса не е само един. Основните етноси са българи, турци, арменци и цигани. Турците са български граждани като всички останали. Не виждам проблем

Един основен етнос има в България и това са българите. Ако искаш мулти-култи - бегом в САЩ.

Единствено турците имат партия, основана на етнически признак! Това го дължим на БСП и другарите от ДС/КГБ!

Тези които живеят тук, да, но не и тези които живеят в Турция

Кви турци бе това са българи приели насилствено исляма.защо се отъждествява мюсюлмани с Турция?това е въпрос който трябва да се реши

Изобщо трябва да се забрани гласуване в чужбина. Нямам нищо против сънародниците ни в чужбина, но нека съдбата на България се определя от тези, които живеят в нея.

Дилянчо е също българин,,достоен,,но щатите не искат да чуят за него и той е дъпъсъ.Девето да ги гони всипки продажници ,а най много галгаря проклетник.А как лесно ще ни го хакнат с тези машини ,за кой и да гласуваш излиза,,дай България,,и има такъв идиот.Тава им беше целта,уроди неземни

ДОГАН ПОМОГНА НА ХРИСТО ИВАНОВ И СЛАВУЦА ДА ВЛЯЗАТ В ПАРЛАМЕНТА С ЦИРКА НА ПЛАЖ РОСЕНЕЦ. ТЕ ПЪК МУ СЕ ОТПЛАЩАТ С ГЛАСОВЕ ОТ ТУРЦИЯ. НЕЩАТА СА МНОГО ПРОСТИ. ЛОШОТО Е, ЧЕ И НАСЕЛЕНИЕТО В БЪЛГАРИЯ Е МНОГО ПРОСТО.

Като не гласувате за български партии, това и получавате. Управляват ви отвън. Дали от Германия, САЩ, Русия или Турция няма значение. Една единствена българска партия има и се опитаха да я заличат. Това ако не ви говори нещо...

Не обвинявайте само ИТН. Истинската медийна атака за премахване на тавана за секции в Турция беше организирана от ДБ и медийната им бухалка дневник.

... и така, докато родните политици се карат за кокала, друг ще прекроява България.... хора, трябва да спрем да гледаме сеира отстрани, защото всичко това ще е на наш гръб....благодаря ти Слави - за повечето изборни секции и за машинното гласуване.....няма ли кой да види предателството ..... да търси отговорност...

Благодарим ти Слави. Но най вече благодарим ти лодкарю Христо Иванов !

щот ни е малко, дето комунистите са вкарали тука руснаците ами сега дпс да отвори широко вратите към мераците на турция си е ебалао майката за американците да не говорим

заиграването с етносите не е донесло добро на никого но за тия алчни задници, икономическите кръгове на дпс и кръв да се лее им все тая ба си разграденият двор дето станахме

Руснаците се вкараха сами, за да ти освободят неблагодарния задник от рязаните чалмари, срещи които сега негодуваш!

"Турция е нашата родина, България е нашата земя, останали сме там след Османската империя. Нашата борба е борба за запазване на турската ни идентичност, на езика, религията и традициите". "Нашата борба......"?????

PEYTSCH

ДПС става проблемна групировка като проалбанската партия в РСМ. Троянския кон всъщност е бременен заек. Търбуха му е пълен с келемета...

Сега разбрахте ли колко е Българска ДПС, джагалите отидоха при баш джагала да се молял за помощ.............

ДПС ще се окаже първа сила в българския парламент, не га да се направи бзаложа с всеки клиент йъи иска на колкото пари иска, че това предстои...Шибания кретен Тошко Йорданов, оная пелтечеща проста грозна путка дето водеше 45-тото НС и Тошко африкански наистина са проект на дъпъсу, Веселина Томова от от афера се в каза абсолютно права и Йордан Цонев също ги дирижираше добре чалгароте в последното НС.... Ужасссс

Гласуваш за БСП-ИТН получаваш Доган/Ердоган.

БСП ли подля вода на руснаците за Южен Поток?Че за "по-напряко" сега минава през Турция?Психодените ви олигофрени я!

Какви ли услуги маркетингови бе да иска в замяна на тая среща!? Сещам се за обявяване на автономия на Кърджали и цялата югоизточна България и присъединяването й към Турция...

Някои се кефеха, когато Путин окупира Крим. Бил населен с етнически руснаци. Един ден това, ще се случи и с Родопите. Ще се проведе един бърз референдум. Процедурата е вече отиграна, Ердоган ще я обмени опит с Путин.

Как в избирателните секции в Турция всички машини ше се повредят и там ще гласуват с хартиени б юлетини! Щото на машините все пак трябва да можеш дачетеш и разбираш български. И аз затова съм за машинното гласуване. Който не знае български, практически да не може да гласува.

Щот благодарение на него сега ще имаме 100 дупетата от ДъПЪСЪ и порциите на доганя ще нарастнат стократно...

Добра идея

Самите дето конституцията забранява партии на (друго)верска основа и прокуратурата трябва да се самосезира и да забрани вота от турция

БРАВО,БРАВО ГОСПОДИНЕ, хубава ли ти е .........забрави за правилата, само ние ще сме важни....а аз ще гледам отстрани простотията ви......

Слави Трифонов да бъде разследван от ДАНС и прокуратура за национално предателство. Да бъде и осъден!!!

Даже и Ива Митева канят...

Веднага цялата делегация да бъде осъдена за дейност против България и шпионаж в полза наТурция. Ей прокуратурата защо дремете или и вие сте на хранилка при резаците...

Ето това е истинска и открита намеса в изборният процес но друга държава! Защо ЕС и САЩ не санкционират?! Или двуличието е на почит в "демократичният" свят?